Juba selle cheati nimi on fail. "ArtificialAiming". Sihtimisega pole siin ju midagi pistmist Tropikari raisk
On küll... rohkem kui sa arvata oskad ja need vennad on far from fail.
Ja ei, ma ei arva, et mängudes cheatimine õige on ning lähen ka ise selliste peale tihti närvi, kuid progejana võtan nende arendajate ees ikkagi mütsi maha. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Redikate, 'ga nõus igati... vennad panevad ikka väga hullu....
duxdery ArtificialAiming=TehisSihtimine = vägagi sihtimisega seotud ja väga hea nimi ka....
fun on see vägagi, (isegi kunagi csis vana hea OGC'ga lasknud) ent jah, mitte nii fun kui lasta sõpradega squadrape'i teistele ja koostööd teha jne (see ka CS'i peal kasvõi välja tulnud) _________________
Einuh tõlkida oskan ma ise ka ja arusaadav, et see on TehisSihtimine aga seda ma räägingi, et oleks siis sihtimisega midagi pistmist. Tüüp respawnib, läheb nurka mune sügama, sööb võileiba ja kille tuleb muudkui.
kui arvuti su eest sihib, siis on sihtimisega pistmist küll ikka
Sihtimine oleks siis kui reaalselt vaenlast näed ka ikka. See istub spawnis ja vaenlased oma spawnis kukuvad. Samahästi häki süsteemi sisse ja kirjuta niisama battlelogi miljon killi ja oled ka "kõva" tegija.
Nii..Siiamaani olen siin teemas ainult vabakuulaja rollis olnud, aga nüüd sai ka kuradile sõrm antud(loe: zpsy'ga businessi tehtud).
Kuna senine BF3 kogemus piirdub paari jutuubi videoga, siis ootaks igasugu inffi, mis aitaks kiiresti jalule saada(relvad, taktikad, serverid kus saab kiiresti xp farmida jne)
BF2 olen mitmekümneid tunde mängind, aga seal puudus customisation, seega igasugune informatsioon heade relvade ja attatchmentide kohta on igati teretulnud!
24/7 noshahr canals vms to ongi TDM servusse, saad oma relvade lisad kiirelt unlockitud. Metro rushis saab väga kiirelt sniperite kraami unlockida. Ja eks mängimise ajal ise vaatad kuidas kõige parem sul endal on. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Sihtimine oleks siis kui reaalselt vaenlast näed ka ikka. See istub spawnis ja vaenlased oma spawnis kukuvad. Samahästi häki süsteemi sisse ja kirjuta niisama battlelogi miljon killi ja oled ka "kõva" tegija.
ma mõtlesin siis muid asju peale seda KILL ALL varianti... aimboti siis jne...
sealt ka see nimi ilmselt.
DICE'i vendadel igatahes mõtlemist päris korralikult, sest no mis häkid väljas on... KILL ALL ? LOL ? _________________
See nimi oli mingil hetkel näha kui kaader vahetus ning battlelogist on vend juba bannitud
mingis youtubi kommentaaris on ta kirjutanud, et sai 25 free key'd ja j2tkab oma idiotismi. Arvestades et 1 kuu aimassisti tellimus on mingi 10 taala siis neil ilmselt pappi on küll ja küll....
Kuigi ise nad väidavad, et teevad seda ainult selleks, et näidata kui haavatav see süsteem on siis tegelikult on see ikka äriprojekt
Ja ongi kogu lennuki asjad unlocked. 5 päeva umbes... isegi tank ei läinud nii kiirelt (see on siiani pooleldi tegemata). Saaks nüüd selle kuradi dogfightingu korralikult selgeks.
Päris gay teema nende lendavate vennikestega kes igalepoole poevad katustele ja muudesse kohatadesse Võiksid ära fixida selle lendamise jama mingi väikse pätsiga
Mäng mis maksab vähem kui minecraft pakub sellist elamust Viimati olin nii elevil kui esimest korda cod4 multiplayat mängisin tiinekana.
Suured tänud zipsy!
seal 35K serveris vist võtab round vist ööpäeva või kaks kindlasti. Alustasin siis RU oli 29K peal nüüd 50killi ja 14.000punkti (ru esimene) hiljem on 28K peal.
US esimene hetkel 66.000 skooriga. on ikka viitsimist. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
keegi põgeneb jetiga sinu eest ja sa jälitad teda, proovides alla tulistada. Ma võtaks siit maha tegelt air to air missile, sest selle lock-on ei vaja erilist skilli... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Mul on video garantiis ja sama jama, et 5 päeva hetkel oodatud ja ei mingit infot kas ja millal selle peaksin tagasi saama, kui üldse viga avastatakse, seega oh rõõmu, nii kaua ei ole mängimiseks ikka mingisugust võimalust
eksisin. praegu 1h hiljem on ikka RU'l 28K. esmaspäevaks saab vast läbi. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Ma millegipärast arvan, et server vahepeal crashib ka ja pooled mapid jäävad seal lihtsalt lõpetamata... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Vttu, niigi ajan juba neljandat päeva amd paavianile mac-i selga (nüüd peal, vist ), närvid suht katusel..... ja siis veel lüüakse mängu serverist ka nahhui, ajab ikka sita keema küll.
edit; võtsin kapist viski välja ja me veel vaatame seda asja
//Tegin reinstalli ja nüüd avaneb see logimis aken, kuid kui sisestan sinna emaili/kasutaja, siis ma ei saa minna parooli kasti ega mitte kuhugi seal aknal klikkida (isegi mitte sulgeda, selleks tuleb task manager avada ja sealt seda teh)... No ma ei tea. Kurat need Origini bugid ajavad juba närvi mustaks ausaõna!
defineerige dogfight, oskan lennukit normilt, aga ei saa aru mida see tähendab
Dogfighti all pean silmas seda, et "relv-relva vastu" kusagil õhus. Rakettide eest põgenemine on käkikas, kui sul on terve lennuk unlocked (below radar aitab rakettidest vabaneda, kui laskud madalale. vä. anti air rakettide eest ja ECM Jammer). Üldiselt on nii, et kui keegi on mul sabas ja üritab lukustada rakette mulle järgi, siis laskun madalale maa ligidale, sõidan mööda vett või metsa, ootan kas jääb pinisemine järgi, kui ei ning lukustub, siis flares ning tõstan noka korraks kõrgele ja teen 360 ja spinne ja ringe, et vastase sihtimist häirida... aga kõige raskem on just vastase kuulide eest põgenemine, sest ma satun miskipärast alati serveritesse, kus on mingi "elukutselised" piloodid lendamas, kellel dogtagil on kirjas, et 3.5k aviation killi jne ning need lasevad mu kuulidega igalt kauguselt, igast kaarest, igal kõrgusel, igalt positsioonil lihtsalt alla.
Ma millegipärast arvan, et server vahepeal crashib ka ja pooled mapid jäävad seal lihtsalt lõpetamata...
Adminid ise resetivad mappi nii , et mängijatel jääb skoor alles aga ticketid lähevad 35k peale tagasi
lõpul pole eriti tähtsust kui keegi seda lõpuni ei mängi. täna tegin ka puhkepausidega koos 4h seal ja selle aja jooksul juba vahetub enamus mängijatest.
seejuures eile olnud round kestis edasi ja kestab praegugi ilmselt. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
nujah,et nende server ise teevad reeglid ja vaatavad keda võtta,keda jätta. Ütleme nüüd ,et mina teen baari-kaupluse ja üritan näiteks jätta kõik tumedamat värvi+pilusilmsed ukse taha... PROOVIGU MA AINULT... kuigi ettevõte on minu oma.... EA-l pole oma seisukohta sellise jandiga? Muidu topib oma nina küll igale poole.
koguaeg saan bf3 has stopped working, ea chatis ütles, et installiksin kõik uuesti, nii tegin, käisitsi kõik, ja ikka viskab, et has stopped working, nimes pole mingisugust (TM), muud ei oska teha
Installi kõik uuesti = ka windows + driverid Ja kui see ka ei aita, siis KÕIK uuesti, ehk uus arvuti ka _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kuida battlelogis serverite taha pingi nähtavaks teha saaksin? Erik_Est-i postis (paar posti eespool) on need ilusti omal. Minul aga kõikide serverite pingide asemel -
Sain ka täna mängu, asi ikka natuke segane, minnes mw3-lt bf3-ele aga see selleks.
Eestlased mõnes kindlas servus ka käivad vms ? ja kui mul tuleb siuke asi et connection timed out with server vms, siis see on ikka serveri kamm jah?
// ja muidugi kui oleksin teadnud et pean asju läbi web browseri ajama hakkama, siis oleks üldse ostmata jäänud
Tehti mingi progra, et ei peaks... Kasuta toda. Kuskil oli link ka sellele. Ja mis see browseri kasutamine tõesti nii halb asi, et jätaks mängimata? :S _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.