Origin jälle katki? Mis nüüd siis, serveriruumis aeti kohvi vales kohas maha? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Imelik, et paar inimest sai kicki serverist origini pärast ja teised mängisid rahulikult edasi, mina k.a. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Ma ei saa kuidagi paika seda lendamist hiirega, joysticku saan kätte järgmine nädal, ehk saab häid BF2 aegu meenutada, kus ma olin suuteline kedagi alla ka laskma.
Edit:
Wow! Sain oma esimese kill assistanti ja veh. disable jetiga
Pean oma sõnu sööma. Viimased 4 päeva ainult lennanud, asja pmt täiesti käppa saanud, täna õppisin dogfighti. Lennukil ainult kaks viimast asja veel unlockida, siis täiesti tehtud.
Julmalt hea jutuga noh... Eile vaatasin kõik ta videod läbi vist Eriti hea on see, kuidas ta ütleb "faggot" See aktsent ja tüübi jutt on super lihtsalt
Mis toimub... varsti ei saa ühtegi roundi korralikult lõpuni mängitud ilma, et mäng omadega putsi jookseks. Tegin just lennukiga hullu vooru, 5k punkti koos ja 1 ticket lõpuni... mäng hangus... "Battlefield 3 has stopped working". piix selline tunne on nagu mängiks mingit sitta piraatversiooni mängust vms... kaua putsi võib see nussimine kesta piixpiixu küll putsi? Mida piixu nad teevad seal putsi peakontoris, tehku korda raisk...
ma mängisin mingi 10h selles 35k servus, mäng ei saanud läbi ja ma ei olnud 10h järjest ka aktsioonis, seal ju 8h idle time, seega saad põmst magada ära ja edasi lasta sama hooga. Negatiivne külg on see et BL signib pidevalt mind välja automaatselt seega selllel ajal kui ma pole BL online, siis ma punne ei saa
X-Tream99 kirjutas:
Mis toimub... varsti ei saa ühtegi roundi korralikult lõpuni mängitud ilma, et mäng omadega <b>piixu</b> jookseks. Tegin just lennukiga hullu vooru, 5k punkti koos ja 1 ticket lõpuni... mäng hangus... "Battlefield 3 has stopped working". <b>piix</b> selline tunne on nagu mängiks mingit sitta piraatversiooni mängust vms... kaua <b>piixu</b> võib see nussimine kesta <b>piix</b> <b>piixu</b> küll <b>piixu</b>? Mida <b>piixu</b> nad teevad seal <b>piixu</b> peakontoris, tehku korda raisk...
Siiski raudvara probleem. Miski keeldub töötamast väga tundliku BFiga. Isegi integreeritud soundkaardi disablemine bioses aitas mul crashide vastu.
True Story
viimati muutis Killerwave 13.01.2012 08:55:29, muudetud 1 kord
Mul on niimoodi, et kui ühelt serverilt tulen ära ja seejärel panen joinima teise servuga siis, siis pea 100% kindlusega tuleb "error connecting with server", panen uuesti ja siis läheb sisse. Tüütu.
Viga pigem su enda arvutis... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Mis toimub... varsti ei saa ühtegi roundi korralikult lõpuni mängitud ilma, et mäng omadega <b>piixu</b> jookseks. Tegin just lennukiga hullu vooru, 5k punkti koos ja 1 ticket lõpuni... mäng hangus... "Battlefield 3 has stopped working". <b>piix</b> selline tunne on nagu mängiks mingit sitta piraatversiooni mängust vms... kaua <b>piixu</b> võib see nussimine kesta <b>piix</b> <b>piixu</b> küll <b>piixu</b>? Mida <b>piixu</b> nad teevad seal <b>piixu</b> peakontoris, tehku korda raisk...
Siiski raudvara probleem. Miski keeldub töötamast väga tundliku BFiga. Isegi integreeritud soundkaardi disablemine bioses aitas mul crashide vastu.
True Story
Probleem siiski mängu tootjate poole. Ei saa ju teha mängu, mis jookseb ainult teatud riistvaral. Ei julgegi arvutit uuendada, kuna praegu suht vana PC peal jookseb mäng ilma kokkujooksmiseta, aga vb peale uut videokaarti enam sellist stabiilsust pole, kuna mängule see kaart lihtsalt ei meeldi.
viimati muutis kasutaja01 13.01.2012 11:49:35, muudetud 1 kord
Tundub, et mu hd6950 2gb dirt 3 edition meeldib bf3-le. Plaan see võtta, siis kõik ok. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Mul pangestus BF3 ka pidevalt. .Panin Biosist kõik stocki ja asi töötab kenasti. Veel tegin ära selle mälu lekkega seotud asja command linelt, videol ka kellad viled maha ja töötab ideaalselt. Ei ühtegi crashi enam.
Hetkel on küll väike hämming endal, sest praktiliselt VÕIMATU on kuskil serveri peal püsida, ilma, et ma midagi oma masinas muutnud oleks. Pidevalt saan vastuseid, kas error connecting with server või lost connection. Mis värk toimub?
Mul tulid samad errorid bc2-s kui netiprobleemid oli. S.t nett kadus vähem kui sekundiks. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
ma võtan crashide pärast uue ruuteri ligi ja mingiaeg teen formati ka ilmselt
prose clocki ei tahaks esialgu maha võtta... muarust jookseb sujuvamalt kui def kelladel _________________
täna said mu probleemid selle vene extended editioniga lahenduse. EA live chatis lisati mulle ka B2K niiet kui kellelgi on sama probleem et extended editioniga B2K ei töötanud siis võtke nendega ühendust
The_Boss, sul hea gpu (2giga) aga selle jaoks plate peal vähe ram'i, see ka sinu probleem
in-sane, sul ka vähe mälu, 4 on vähe!
peale mälu lisamist ei esine mingeid kalasid enam ja jookseb @4,5 väga kenalt kui just server ise ei lääga, paremad kellad kuni mingile maani annab fpsi juurde küll
The_Boss, sul hea gpu (2giga) aga selle jaoks plate peal vähe ram'i, see ka sinu probleem
in-sane, sul ka vähe mälu, 4 on vähe!
peale mälu lisamist ei esine mingeid kalasid enam ja jookseb @4,5 väga kenalt kui just server ise ei lääga, paremad kellad kuni mingile maani annab fpsi juurde küll
4 giga mälu ei ole vähe.
Endal 4 ja mäng jookseb kokku umbes iga 8-10 kord ainult.
Nii et probleem on pigem õigetes seadetes,
endal peal phenom II x3, ati 4890, 4g rami ja win 7 64. mängus keskmised seaded ja reso 1680x1050 ja probleeme nagu paljudel siin minul vähemalt ei esine
on küll vähe, kui sul on 1920x1080 Ultra, HBAO settings.
kui mul oli 12GB DDR3, siis BF3 Multiplayeris oli RAM usage 42%. _________________ müün steam cdkeys.
Mis raudvara probleem siin olla saab? i5, 8+GB RAMi ja 1GB graafikat on täiesti piisav selle mängu jaoks ju. Sa mõtled ehk, et mingi graafikadraiveri kala hoopis näiteks?
Kui selline video teeb kuulsaks siis peaksin hakkama kah tegema ja saan ülikuulsaks.
mitu korda saarel täis helikoptereid maha võtnud C4 kes lippu võtavad, mõnikord lastakse maha aga õnneks C4 ära ei kao peale surma.
q9400 @3,2GHz, 8gb ddr3, gtx560 OC ja 1280x1024 ultra peal, deferred off... plenty küll
ja no point on selles, et kui sa ostad originaali mängu, siis ta ei tohiks üldse kotti panna kui kõik korras on... sa oled rahul, et sul kokku jookseb vahepeal ? _________________
q9400 @3,2GHz, 8gb ddr3, gtx560 OC ja 1280x1024 ultra peal, deferred off... plenty küll
ja no point on selles, et kui sa ostad originaali mängu, siis ta ei tohiks üldse kotti panna kui kõik korras on... sa oled rahul, et sul kokku jookseb vahepeal ?
Loomulikult ei ole.
Kuid pigem viga minus, internet, raud, server ameerikas, draiverid või veel midagi.
Loomulikult ma tahaksin et kõik oleks ideaalne kuid seda on võimatu saavutada.
Napsi, kusjuures viimased nvidia driverid põhjustasid mul koguaeg BSoD´i
Enne seda oli probleeme elioni netiga, disconnectis hetkeks end paar korda õhtu jooksul.
Server Ameerikas- suur ping.
Lasin uued beta driverid peale, probleem kadunud.
Elioni helpdesk näppis nendepoolseid settinguid, probleem kadunud.
Server Euroopas - lag kadunud.
4GB RAM on recommended BF3-le, liitke sinna otsa veel see, mida windoosa tahab ja siis backroundil jooksvad appid ka.
Saadki kokku üle 6 GB, et normaalselt mängida.
Kui sa mängu miinimumnõuetel jooksutad, siis ta ei peagi sul sujuv olema, ja crashibki koguaeg, laeb kaua ja on muidu vildakas.
Recommended on see, millega jookseb hästi.
viimati muutis Leinö 13.01.2012 15:15:35, muudetud 1 kord
Tegelt ma hakkasin mõtlema, et ehk tuleb see päevas 1-2x crashimise jama selles, et igakord, kui ma kuradi Battlefield 3 käivitan, siis viskab ta mulle kõigepealt errori, et "Detected AMD RADEON driver version 10.10. The recommended driver version is 11.7 or later. Please update your drivers at amd.com before playing the game." aga ma pole viitsinud sellega lihtsalt tegeleda. Praegu lasin siis uuemad draiverid peale, vaatan mis siis saab.
Loomulikult ei ole.
Kuid pigem viga minus, internet, raud, server ameerikas, draiverid või veel midagi.
Loomulikult ma tahaksin et kõik oleks ideaalne kuid seda on võimatu saavutada.
ei ole viga sinus, probleem crashidega on nii üldlevinud, et viga on ilmselgelt mängu tootjas ja mängus endas... ei saa nii pirts olla üks mäng. NII pirts. _________________
Kui selline video teeb kuulsaks siis peaksin hakkama kah tegema ja saan ülikuulsaks.
mitu korda saarel täis helikoptereid maha võtnud C4 kes lippu võtavad, mõnikord lastakse maha aga õnneks C4 ära ei kao peale surma.
rmc kirjutas:
pigem oli seal see, et võttis lennuki maha ja siis spawnis teine tüüp talle kõrvale ja juba käivitas lennukit ja boom
Teab, et mälu vähe, plaanis juurde osta. Aga sellegipoolest mingit sellist jamamist pole. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Idiootsus on nii mängu rikkuda, sama mis BC2 oli see teleporter vms, rikkub täielikult mängu ära.
Õnneks viimased päevad pole eriti cheatereid kohtanud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.