Bit9 tõi lagedale nimekirja kõige haavatavamatest nutitelefonidest mis on eelmine aasta välja antud. Suurem osa (üllatuslikult *grin*) on varustatud android operatsioonisüsteemiga. Aga aasta 2011 tekkis mobiilset malwaret 400% juurde, nii et teema, mis puudutab telefonide haldust ja telefonide kaitsmist on iga päevaga üha rohkem aktuaalsem.
bit9 hinnangul Top 12 ebaturvalisemat mobiiltelefoni on:
1. Samsung Galaxy Mini
2. HTC Desire
3. Sony Ericsson Xperia X10
4. Sanyo Zio
5. HTC Wildfire
6. Samsung Epic 4G
7. LG Optimus S
8. Samsung Galaxy S
9. Motorola Droid X
10. LG Optimus One
11. Motorola Droid 2
12. HTC Evo 4G
Mitmes kohas olen juba seda artiklit näinud aga kuskil ei taheta mainida seda mida tähendab antud kontekstis ebaturvaline ("Running out-dated versions of Android OS and has the largest lag time between updates").
Suht pointless ülevaade. Mul jookseb Desirel ametlik 2.3.3, seega out-dated version mul nii väga küll pole. Ja üldiselt on see sama, nagu liigitada arvuteid mudelite järgi kõige ebaturvalisemateks. Üsna idiootsusena tunduks. Tõesti, kõige suurem turvaauk on kasutaja ise.
Nõustun, ükski tarkvara uuendus ega anti"misiganes" ei aita selle vastu; nagu ütlus, rumal leiab alati võimaluse... _________________ ...et sa näeksid, et ma siin olin...
Nõus, meenub kohe kunagine arvuti ajastu algus koolis.
Nagu ikka olid arvutid nii lukku keeratud kui võimalik.
Endal oli asi suht käpas ja ei suutnud settingutesse ennast sisse häkkida, et asju muutma minna.
Samas kõrval keegi esmakordne suutis samal ajal pooled driverid õhku lasta ning too masin läks lõpuks uuesti installimisele.
Kui tootja saab sinu vajutustest logi iga vajautuse kohta plain textina siis miks keegi ei võiks seda ära kasutada
Hetkel vist on kõige turvalisem Droid tühjaks roogitud(rootitud) droid.
Head vaatamist.
See on väga pointless uudis. Tehakse sama asi erinevate OS-de kohta, vat siis oleks alles arusaadav. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.