Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Scart
HV Guru

|
11.01.2012 23:28:18
|
|
|
Ravenclaw kirjutas: |
Kus kohast soovitate osta digital keyd, hea mõistlik hind ja kiirelt key kätte? |
Mina sinu asemel ootaks vähemalt patch 1.1 tulekuni ja vaataks, mis toimuma hakkab. Täna ööseks köetakse üles ilmselt korralik shitstorm seoses Bioware'i "vastusega" - http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=162569
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
exdiera
HV vaatleja
|
11.01.2012 23:45:18
|
|
|
See suht balanced ju kui scoundrel/operative lvl50 full pvp geariga solob 1vs3 kõik ära. Ja Warzoned ilma bracketiteta on Bioware meid trollimas D
|
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
12.01.2012 00:18:26
|
|
|
exdiera kirjutas: |
See suht balanced ju kui scoundrel/operative lvl50 full pvp geariga solob 1vs3 kõik ära. Ja Warzoned ilma bracketiteta on Bioware meid trollimas D |
mitte midagi ei saanud kohe aru ; )
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
12.01.2012 00:32:04
|
|
|
Scart kirjutas: |
Kus kohast soovitate osta digital keyd, hea mõistlik hind ja kiirelt key kätte? |
Mina sinu asemel ootaks vähemalt patch 1.1 tulekuni ja vaataks, mis toimuma hakkab. Täna ööseks köetakse üles ilmselt korralik shitstorm seoses Bioware'i "vastusega" - http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=162569 |
Neil on random turvalisuse kontroll, ehk siis 50:50 võimalus saada võimalus neile saata oma foto kus sa hoiad id kaarti peos, lisaks miski ankeet mis tuleb trükkida, käsitsi täita, allkirjastada, sisse skännida ja tagasi saata. Minul õnnestus see halvem pool saada... raha sain neilt tagasi 5päeva hiljem...
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
12.01.2012 00:51:34
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
Mina sinu asemel ootaks vähemalt patch 1.1 tulekuni ja vaataks, mis toimuma hakkab. Täna ööseks köetakse üles ilmselt korralik shitstorm seoses Bioware'i "vastusega" - http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=162569 |
Neil on random turvalisuse kontroll, ehk siis 50:50 võimalus saada võimalus neile saata oma foto kus sa hoiad id kaarti peos, lisaks miski ankeet mis tuleb trükkida, käsitsi täita, allkirjastada, sisse skännida ja tagasi saata. Minul õnnestus see halvem pool saada... raha sain neilt tagasi 5päeva hiljem... |
mina saatsin nad selle turva kontrollipeale perse.. key saadeti ikkagi ära ja kõik ok
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
exdiera
HV vaatleja
|
12.01.2012 03:08:21
|
|
|
nardae kirjutas: |
exdiera kirjutas: |
See suht balanced ju kui scoundrel/operative lvl50 full pvp geariga solob 1vs3 kõik ära. Ja Warzoned ilma bracketiteta on Bioware meid trollimas D |
mitte midagi ei saanud kohe aru ; ) |
; )
|
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
12.01.2012 11:07:20
|
|
|
ottf kirjutas: |
imho peaks ability lag prio1 olema ja klassid korda.
aga noh ma pole viitsinud juba nädal aega vist swtori logida.... kuidagi tüütas ära ja viimased päevad kui veel mängisid läksid questid ja see möla ohtra space spämmiga |
Olles leveldanud erinevates MMO'des ütleks ma, et ottf'i kirjeldatud viisil mängides tüütab see mäng end päris siva, sest ta muutub lihtsalt-järgmine-seatapmine mänguks, kus sa jooksed järgmise "kollikarja" poole mõistmata miks sa seda "jama" teed.
Kuulates mis teema neil on võtad nagu maailmast rohkem osa ja ei taanda omale mängu tühjaks "sea materdamiseks", nii on mulle levelid sujuvalt tulnud ilma nendele suurt mõtlemata.
Muidugi teist korda samamoodi läbi kuulata generic worldqueste ei viitsiks ilmselt, kuna need on samad, story omad on teise klassiga erinevad.
ps, wowis piisavalt iga periood kuulanud miuke class jälle pvp's on op ja kes suckib, igas mmo's on see pidev balanceerimise karussell käimas ja ma ei näe erilist pointi sellest pikalt kirjutada, ei ole ta ever üheski mmo's võrdne ja korras.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
3 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
12.01.2012 12:28:18
|
|
|
xmaster kirjutas: |
ps, wowis piisavalt iga periood kuulanud miuke class jälle pvp's on op ja kes suckib, igas mmo's on see pidev balanceerimise karussell käimas ja ma ei näe erilist pointi sellest pikalt kirjutada, ei ole ta ever üheski mmo's võrdne ja korras. |
Peale selle, et TORis on klassid lihtsalt by design, katki? http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=155034
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
12.01.2012 13:17:46
|
|
|
ps, wowis piisavalt iga periood kuulanud miuke class jälle pvp's on op ja kes suckib, igas mmo's on see pidev balanceerimise karussell käimas ja ma ei näe erilist pointi sellest pikalt kirjutada, ei ole ta ever üheski mmo's võrdne ja korras. |
Peale selle, et TORis on klassid lihtsalt by design, katki? http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=155034 |
Mis siis ikka, pidu on läbi, pakime kotid kokku ja lähme laiali ilmselt, sest nii ju jääbki
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
12.01.2012 13:23:21
|
|
|
Mis siis ikka, pidu on läbi, pakime kotid kokku ja lähme laiali ilmselt, sest nii ju jääbki  |
Kui aastaid beetas olnud mäng on nii katki, siis jah, nii jääbki.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
12.01.2012 13:56:24
|
|
|
Mis siis ikka, pidu on läbi, pakime kotid kokku ja lähme laiali ilmselt, sest nii ju jääbki  |
Kui aastaid beetas olnud mäng on nii katki, siis jah, nii jääbki. |
Jätan võimaluse ka teistele oma arvamusest rääkida teemal Scarti avaldus, et mmo's mehhaanikavigu peale betat enam ei parandata / patchita.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eints
Kreisi kasutaja

|
12.01.2012 14:37:26
|
|
|
Kui aastaid beetas olnud mäng on nii katki, siis jah, nii jääbki. |
Jätan võimaluse ka teistele oma arvamusest rääkida teemal Scarti avaldus, et mmo's mehhaanikavigu peale betat enam ei parandata / patchita. |
otse loomulikult ei parandata... samuti tundub, et keegi sunnib Scarti relva ähvardusel mängima...
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
chaser
HV vaatleja

|
12.01.2012 14:42:41
|
|
|
Ma siiralt loodan, et Bioware hakkab kiiresti ennast liigutama, sest praegu ei ole see mäng regulaarselt maksmist väärt. Frame rate issuesid mul pvp's pole (i5-2500k, 460gtx - max setingud) aga class balance on küll asi, mis sunnib jubedalt enesekontrolli rakendama. Nagu näha on balance teema sügavam kui mingite skillide damage modifierite muutmine, kuna elemental damage läheb lihtsalt kogu defencest läbi. Isiklikult ei meeldi mulle ka UI mitte-muudetavus. Need minimaalsed asjad mida saab default UIs muuta ei lase mul kahjuks maksimaalset võtta välja, näiteks ops freimi ei saa horisontaalselt kasvavaks teha, mis on healerina suht must have kui on tahtmine korralikult oma rolli täita. UI lag, või responsivness on muidugi eraldi teema. Lisaks olen teinud 2 ticketit kordagi vastust saamata, et kuidas ma saan unbindida selle actioni mis on space combati ajal defaultina "W" key alla pandud - kuna mul on seal 2. actionbutton siis ma pean igas missionis enne korra surema, et see tööle hakkaks, enne suremist teeb ta aga mingit kahtlast spaceshipi "kergitamise" manöövrit, keybindide all sellist asja pole.
Replay (alt charide leveldamine) väärtus on imo suht sarnane, mis teistes MMO'des, 10nes character tõenäeoliselt võtab eluisu ära mõneks ajaks aga vähemalt natukene on vaheldust class questidega (mille idee näiteks WoW'is kah oli aga, mis mingi moment lihtsalt visati nurka).
Lisaks võiks relvade modeleid olla võimalik vaadata sama moodi nagu armori omasid sellel paperdollil. Kisub kuidagi Age of Cockiks kätte jälle ära, et mingi aeg öeldi, et sorry guys, kuu aja pärast peate mängu goldi laskma, pohh kas endgame töötab or not, combo dancing nagu ma sain aru juba peaaegu et on.
Ehk siis neil on 1.5 nädalat aega ime välja imeda
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
12.01.2012 15:14:23
|
|
|
Eints kirjutas: |
otse loomulikult ei parandata... samuti tundub, et keegi sunnib Scarti relva ähvardusel mängima...  |
Ma mõtlesin just sama ... ta mainis et 3 kuu pärast sureb see teema ära ja kaob kuhugi 10 ndale lehele ... vaevalt kui üks mees peab koguaeg QQ mas käima.
Ma ei tea kuidas teistega aga mina oskan ise ka swtor foorumit lugeda ja tean et on bugisid ei pea neid siin üle linkima koguaeg.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
12.01.2012 15:43:14
|
|
|
madest kirjutas: |
Ma ei tea kuidas teistega aga mina oskan ise ka swtor foorumit lugeda ja tean et on bugisid ei pea neid siin üle linkima koguaeg. |
Seda juba nägid?
Spoiler 
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
12.01.2012 16:16:33
|
|
|
madest kirjutas: |
Ma ei tea kuidas teistega aga mina oskan ise ka swtor foorumit lugeda ja tean et on bugisid ei pea neid siin üle linkima koguaeg. |
Seda juba nägid?
Spoiler 
|
kus kohast sa seda valida said et sul HP punktide ja protsentidena seal riba peal näha on?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
12.01.2012 16:21:45
|
|
|
Escape menüü - Preferences - kuskil seal.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
12.01.2012 18:05:37
|
|
|
Tekstuuride ämber on ikka täielik(vähemalt minu silmis). Võib ju arutleda kui oluline graafika on, aga fakt on et kõik ülevaated oleks mängu madalamalt hinnanud kui graafika oleks tollel hetkel ainult medium textuuride peal jooksnud. Julgus väita , et medium settings oli UI bug on lisaks muule veel eriline ülbus.
Klasside tasakaal - Kindlasti tasub selle üle vinguda muidu ei muutu midagi. WoW-is kulus mitu aastat ja paar klasside ümber tegemist ning lisaks ka mängu mehaanika muutmist , et asi enamvähem tasakaalu saada. See et tippgildid ja tipp meeskonnad ka praegu teatud chare eelistavad on loomulik. Nad vahetaksid klasse isegi siis kui erinevus oleks 0,01%.
Imselt ei pea eriline geenius olema , et ennustada mis swotr-is juhtub. Teatud klassid saavad varsti nerfi.
Endal on viimaste uudiste üle muidugi heameel. Esiteks sellepärast et ma mängu ei ostnud. (peale viimaseid uudiseid ei hakka isegi sellisele asjale mõtlema). Tesieks on lootust , et asi keeratakse ikka nii p-i , et mäng tehakse kuumaksu vabaks. Arvestades kui paljusid korralike mmos-id juba kuumaksu vabalt mängida saab on tõenäosus üsna suur.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
12.01.2012 20:11:20
|
|
|
Ma ei tea ma olen tagunud aastaid wowi. Jah, justnimelt seda mängu mida siiani kõik mängijad maha teevad et kõik classid on nii fucked ja balancet pole ollagi ja kõik on buge täis.
Nüüd loen sama asja SWTORi kohta, inimesed virisevad, ja teevad seda 5 aastat järjest ja lubavad iga päev quittida. Meelelahutus missugune, SWTORis räägivad kui pask SWTOR on ja kui hea WOW on, WOWis räägivad kui sitt on WOW ja kui hea SWTOR on.
Enamus "buge" on kinni teis endis ja teie arvutis. Ma usun et seesama operative kes killis maha sind ja peale sind veel 2 venda teeks seda ka ükskõik millise teise klassiga.
Jutt käis mingi casting lagi kohta. No pole veel kohanud, sorry. 10 fpsi - pole kohanud. Ehk on üks asi kinni teises ehk kui arvuti mängu ei vea siis loomulikult tundub iga asi lagiga? Või äkki ei ole vaja mängida nagu Kungen, et number 2 klõbistada 100 korda ühe global cooldowni jooksul, säästate klaviatuuride arvelt ka raha. (Muide wowis on ka casting lag kui peksad 100 korda mingit abilityt gcd ajal) Sättige endale settingud vastavaks optionsi alt mis castingut puudutab. Ei ole vaja panna 0.5 seci sinna kui tegelikkuses klõbistad klahve 0.1 seci enne gcd lõppu.
Enamus buge mida siin lingitakse on mingi harv juhus ja kuskilt googlest leitud. Mõnel mehel poleks nagu muud teha kui päev otsa "SWTOR BUGS" googeldada, leidke endale muu tegevus. Ja miks mölisevad 10 fps mehed üldse sellepärast, et pole mingeid üli high settinguid kui teie PC neid nagunii ei jooksutaks?
Aga paneme ikka täiega edasi ja räägime ikka rohkem teiste kui enda kogemustest. Kriitika on alati hea iga asja puhul aga siin on juba liiga palju tühja vingumist ja viha, mis teist sees kasvab kuna mingi asi ei täitnud teie ootusi mida te endale mängu oodates ehk iga öö unistasite.
Be Cool (PS! Ei ole see vaste viimastele postidele, siin on ka suhteliselt palju konstruktiivset kriitikat, aga pool juttu on ikka üks puhas BS) Ja milleks ajada teisi mängust eemale sellepärast et teie mänguga hakkama ei saa või sellepärast et see teile ei meeldi? Mõni uus mees tuleb loeb siin seda vingumist ja jätabki mängimata sellepärast et paar isikut selle mänguga ja selle mängu seadistamisega hakkama ei saa.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
12.01.2012 20:22:59
|
|
|
Priido kirjutas: |
Enamus "buge" on kinni teis endis ja teie arvutis. |
See on üks väga suur ei.
Jutt käis mingi casting lagi kohta. No pole veel kohanud, sorry. |
Just sellepärast jooksebki selle kohta kuues iteratsioon sellest threadist ametlikus foorumis ja Bioware uurib asja. Sest midagi pole uurida, sest midagi pole valesti. Amirite? Äkki sa lähed vaatad paari videot, mis selle teema threadis üleval ja näed, millest jutt käib. Muidugi, kui sa oled mingi klikker ja keyboard turner, ega siis tõesti seda ei märkaks.
10 fpsi - pole kohanud. Ehk on üks asi kinni teises ehk kui arvuti mängu ei vea siis loomulikult tundub iga asi lagiga? Või äkki ei ole vaja mängida nagu Kungen, et number 2 klõbistada 100 korda ühe global cooldowni jooksul, säästate klaviatuuride arvelt ka raha. |
Just sellepärast jooksebki selle kohta üheksas iteratsioon sellest threadist ametlikus foorumis ja Bioware uurib asja. Sest midagi pole uurida, sest mingeid FPSiprobleeme ei ole. Amirite? Äkki sa lähed vaatad korra mu profiiliarvutit, selle komponente ja mõtled korra selle peale, milles küsimus olla võib. Väike vihje - ma võin mängida BFi 3Ds kõik põhjas @ FullHD ja FPS on 40+. Ei, asi ei ole minu arvutis ega tuhandete teiste arvutites, kes mängida ei saa.
Enamus buge mida siin lingitakse on mingi harv juhus ja kuskilt googlest leitud. |
Define "enamik". Kui ability delay ja FPSiprobleemid ei ole peamised siin teemaks olnud, siis kohe huvitaks, et millised on. Korralike tekstuuride puudus ei ole bug, vaid Bioware'i müstika.
Ja miks mölisevad 10 fps mehed üldse sellepärast, et pole mingeid üli high settinguid kui teie PC neid nagunii ei jooksutaks? |
Ma ei vaevu millelegi nii debiilsele isegi vastama.
Mõni uus mees tuleb loeb siin seda vingumist ja jätabki mängimata sellepärast et paar isikut selle mänguga ja selle mängu seadistamisega hakkama ei saa. |
See oleks mission accomplished ja vääriks tulevärki ja fanfaare. Iga eur mis jääb Bioware'l saamata, on eur, mis neil jääb põhjusega saamata. Kui sinu meelest on normaalne haipida mängu ja selle tootjat, kes oma enda kodulehel valetab tulevastele klienditele otse näkku, siis palju õnne sulle. Mul on selgroog. Jäta TOR ostmata ja osta parem see endale ka.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
olxter
HV kasutaja

|
12.01.2012 21:48:45
|
|
|
hehehe... see teema hakkab ka juba Gräzini ja Riisalu duelli mõõtmeid võtma
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Imperia
HV vaatleja

|
12.01.2012 21:54:54
|
|
|
Niisiis, tegelane Ahto Citys olemas. Sain õigesti aru, et miski eestlaste guild ka Ahto Citys olemas? Mis nimi? Kelle poole pöörduda, et liituda (empire poole peal)?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
12.01.2012 21:58:42
|
|
|
Scart, vaja kohe inimest clickeriks sõimata nagu ikka sul kombeks.
Ranged klassidel leveldamise ajal polegi seda responsiveness probleemi märgata. Alles siis, kui teed midagi, mis vajab kiiremat reaktsiooni on sellest aru saada.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
12.01.2012 22:03:18
|
|
|
greendef kirjutas: |
Ranged klassidel leveldamise ajal polegi seda responsiveness probleemi märgata. Alles siis, kui teed midagi, mis vajab kiiremat reaktsiooni on sellest aru saada. |
No kuidas ta ei ole siis? Piisab ühest Huttballist ja katsest pundi keskel pushbacki castida, kui kõik on selge. Siia siis lisaks veel need toredad juhud, kui castid ära ja midagi ei juhtu ning DPS abilityte puhul channeldab spelli ära aga näed, dämmi ei tulnud. See on muuseas kõrgematel levelitel aina sagedasem ja ma olen surnud selle kätte.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
12.01.2012 22:20:11
|
|
|
greendef kirjutas: |
Ranged klassidel leveldamise ajal polegi seda responsiveness probleemi märgata. Alles siis, kui teed midagi, mis vajab kiiremat reaktsiooni on sellest aru saada. |
No kuidas ta ei ole siis? Piisab ühest Huttballist ja katsest pundi keskel pushbacki castida, kui kõik on selge. Siia siis lisaks veel need toredad juhud, kui castid ära ja midagi ei juhtu ning DPS abilityte puhul channeldab spelli ära aga näed, dämmi ei tulnud. See on muuseas kõrgematel levelitel aina sagedasem ja ma olen surnud selle kätte. |
Mercenaryga warzonedesse ronisin esimest korda level 50, seal on seda probleemi pidevalt näha, kuna vaja GCD mitte olevaid skille ka kasutada. Leveldamise jooksul seda probleemi ei esinenud kordagi. Hakkasin Sith warrior alti tegema ja probleem ilmnes juba enne level 5-te. Sorcereridel väidetavalt samamoodi probleemi solo leveldamise käigus praktiliselt ei esine.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|