Tõsiselt mis rahuldust need riistatud ajuhälvarid sellest saavad. Rikuvad ära teiste mängu ja uppivad endale ulme skooore.
Säärased vennad tuleks ühte serverisse kokku lasta ja las nad siis häkivad ja chiidivad palju tahavad. Ala võistlus oma vahel et kelllel suurim digiemm on. Aga see vist rikuks kogu häkkimise mõtte ära kui neil tekib mingi võistlusmoment.
haige igastahes
ma olin ausalt öeldes üllatunud et paari kuu jooksul mis BF3 väljas oli,ei olnud praktiliselt üldse häkkereid. Aga nüüd jõulud paiku hakkas neid nagu seeni pärast vihma tekkima. Ju mingid vanad said küüned taha kusagile ja hakata solki levitama.
miks on väikse nokuga mehel suur ja uhke ja liialdatud auto, või miks mingid suss-isiksused lähevad sõjaväes seerudeks jms, et siis pärast kõigile räigelt keerata. eks ikka on vajadus enda saamatust ja puudujääke korvata. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
miks on väikse nokuga mehel suur ja uhke ja liialdatud auto, või miks mingid suss-isiksused lähevad sõjaväes seerudeks jms, et siis pärast kõigile räigelt keerata. eks ikka on vajadus enda saamatust ja puudujääke korvata.
tõtt räägid, aga ikkagist ajab marru et sellised eksisteerivad.
Ärge muretsege poisid, mul juba aastaid käib tehnoloogia projekteerimine, millega saaks üle interneti kellelegi nosunni lüüa _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Täitsa putsis millised debiilikuid ikka leidub raisk, totaalselt vihale ajab selline pask raisk. Mingi kuradi munn (rank oli tal 50+) rammis oma kuradi tankiga mu Anti-Air'i koguaeg, togis mind nö. zonest välja, ekraan läks punaseks ja vilkuma... sain tsooni tagasi ja mängisin edasi aga vend jätkas oma kuradi piixu mängimist... täiesti võimatu oli vastaseid taevast sihtida ja lockida, kui selline debiilik kõrval on. Lõpuks tuli mingi kopter meid ründama ja ma läksin anti-airi parandama, vend ofc võttis ja rottis selle ära. Täiesti haiged mängijad.
Täitsa <b>piixus></b> millised debiilikuid ikka leidub raisk, totaalselt vihale ajab selline piix raisk. Mingi kuradi <b>piix</b> (rank oli tal 50+) rammis oma kuradi tankiga mu Anti-Air'i koguaeg, togis mind nö. zonest välja, ekraan läks punaseks ja vilkuma... sain tsooni tagasi ja mängisin edasi aga vend jätkas oma kuradi <b>piixu</b> mängimist... täiesti võimatu oli vastaseid taevast sihtida ja lockida, kui selline debiilik kõrval on. Lõpuks tuli mingi kopter meid ründama ja ma läksin anti-airi parandama, vend ofc võttis ja rottis selle ära. Täiesti haiged mängijad.
Alustasin täna support klassiga tegutsemist siis. Teised klassid service starideni ära teeninud, nüüd siis kuulipildur. Metros kõhuli rush defenderina - 23/4 K/D. Tõsine cämpari relv, squad suppression perk ka veel lisaks, et võimalikult häguseks saaks vastastele pildi teha (ega muud selle kolakaga teha annagi kui kõhuli olla, harkjalg LMG'l maas ja täristada). Type 88 LMG kasutasin.
Reconi relvadest niisama ringi uitamiseks kõige etem SKS, headshot siis alati insta kill (silencer, holo ja foregrip).
Ei saa mitte kuidagi sellele lendamisele pihta BF3's... BF2's ma ainult lennukis elasingi, kille tuhandeid ja medaleid persetäis ning nüüd... ma pole ühtegi killi saanud lennukiga seni.
Sattusin kogemata Rush modet mängima,sättisin ennast sisse ühe aparaadi juurde mida peab hävitama ja proovisin uut relva mis hiljuti lahti hüppas
Spoiler
Ainult jooksid ette ja medikud üritasid laipasi elustada edutult Siis aga mingi jobu oma teamist tankiga tõmbas maha mind Õleks lõpuni ära omanud ilmselt teami sealt torude vahelt
Mul just vastupidi, et BF2-s esimest ja teist korda lendasin, siis pmst kohe kukkusin alla. Andsin alla pärast seda. Nüüd BF3-s esimest korda lendasin, siis jäin pikalt õhku. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Lennukiga alla lasta vastase lennukeid (lihtsam) ja vastase koptereid (raskem). Air to ground supporti erilist jetiga teha ei anna kahjuks. Frogfooti ja A-10 automaatkahuriga olen vähe kokku puutunud, rohkem flankeri ja superhornetiga jauranud.
Lennukiga alla lasta vastase lennukeid (lihtsam) ja vastase koptereid (raskem). Air to ground supporti erilist jetiga teha ei anna kahjuks. Frogfooti ja A-10 automaatkahuriga olen vähe kokku puutunud, rohkem flankeri ja superhornetiga jauranud.
Kui need krdi xplosive roundid vms lahti siis saab edukalt, mingi vend tiris mu tiimil tankid sekundiga ribadeks nii. Jube oli
kui asi käppa saab, siis annab lennukiga ikka igasugu asju korda saata. nii dogfightingut, kui ka tankide närvi ajamist. kahjuks võtab üks ports rakette tanki vaid kasutuks. maha peab ikka teise ringiga võtma või tiimikaaslastele lootma jääma.
64 player 24/7 metro rushis ründaja tiimina võitsime. Mis ime see veel on _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Procon oli maas, ei saanud sellepärast ühte häkkerit bännida. Tal sai vahepeal ammo otsa ja karjus oma tiimikaaslastele "GIVE AMMOOO!!!!!" _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
No tra ma ei saa aru, jälle seaded kõik kadunud. Paar korda ennegi olnud, siis võtsin Origin cloud maha ja lootsin, et sellega korras. Aga ei, just läksin mängu ja mouse sens, nupud, graafika, kõik jälle jumala paigast ära.
Raudselt Origin teeb mingit jama, krt topivad oma beta programmi igale mängule külge!
varsti on selline komplekt, võtad taskust välja, vajuta "ON" nuppu ja tulebki selline simulaator lahti ja anna tuld ma küll kahtlen projektorite kvaliteedis....aga noh, pole proovinud Ahhaaa keskus võiks endale sellise hankida
täis lamp, kujuta nüüd ette mingit tysedamat mängufriiki
peale 10 mintsa on võhm väljas.
ise ei viitsiks ka seal taielda, las mängud jääda nii nagu on täitsa piisab juba ajupingest
isegi puldiga fpsi taguda on lollus
Ma mängisin (ka paar Eestlast oli ) Bad Company 1te xboxi peal päris korralikult. Saab hakkama ilusti - kraanajuhi amet tuleb selgeks harjutamisega. Kuigi FPS on ikka hiire ja klaveri pärusmaa jah. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Ei tea kas mingi bug või häkk aga eile juhtus 2 korda nii, et kuulipildujast kõmmutasin 100 kuuli vanelasele keresse suht väikse distantsi pealt ja ta ei kukkunud. 50% nendest kuulidest pidi küll pihta minema.
selline bug on küll, et juba killitud player jääb püsti seisma. kui ta liikus siis muidugi midagi muud. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Ei tea kas mingi bug või häkk aga eile juhtus 2 korda nii, et kuulipildujast kõmmutasin 100 kuuli vanelasele keresse suht väikse distantsi pealt ja ta ei kukkunud. 50% nendest kuulidest pidi küll pihta minema.
Kui ilma tripodita Rambo stiilis jooksmine plaanis, siis soovitan soojalt M249 kätte võtta. Madal recoil ja kuulid lendavad enamjaolt kuhu tarvis. Miinuseks ainult laskekaugus.
viimati muutis Vylx 09.01.2012 19:25:18, muudetud 2 korda
Kuidas teil snaipimisega on? Kas keegi ikka suurima (killi)skoori ka snaiperi/käsika kooslusega on saanud 20+ mängijaga serveris? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Müün BF3 kasutajat koos B2K lisapakiga. Kaasa saate kõik CD-keyd ja e-maili kasutaja (või saab seda muuta?). Hind kokkuleppel ja kes huvitatud siis PM. _________________
Aa jah, kripeldab ka see küsimus, et...Kuna tahan veterani kraami ka omale, siis teeks ennast veteraniks... Aga kas see on veel võimalik, s.t ostan BFBC2 ja regan selle ära, kas siis olen BF3 veteran? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Müün BF3 kasutajat koos B2K lisapakiga. Kaasa saate kõik CD-keyd ja e-maili kasutaja (või saab seda muuta?). Hind kokkuleppel ja kes huvitatud siis PM.
Kui sul on CD-keyd seotud kontoga siis pead ka konto andma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.