|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kumba pakiautomaatide süsteemi eelistad? |
| Itella SmartPOST |
|
79% |
[ 442 ] |
| Omniva Post24 |
|
15% |
[ 87 ] |
| DPD |
|
4% |
[ 27 ] |
|
| hääli kokku : 556 |
|
| autor |
|
LauriTed
HV Guru
|
07.01.2012 00:40:57
|
|
|
Nii ja naa. Kohaliku automaadiga pole rahul. Pidevalt on probleeme tsekki väljastamisega... TOOTED TULEB VÄGA KORRALIKULT SISSE PAKKIDA sest pakikäsitlus võib olla kehv. Olen paaril korral neid täitmisi-tühjendamisi näinud...
viimati muutis LauriTed 07.01.2012 01:28:35, muudetud 3 korda |
|
| Kommentaarid: 254 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
231 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
07.01.2012 01:03:16
|
|
|
Mais misasja, 500g? kui tilluke see paneel oli siis? pildi järgi ma arvasin, et mingi 22"+ ja nüüd pilte põhjalikumalt uurides jagasin alles matsu lahti kuidas pakendatud on (esialgu mõtlesin, et tõmbasid mullikile pakile ümber, mitte ei pannud rulli otsa kaitseks)
sellise pakkimise peale poleks ma iialgi tulnud ma ausaltöelda ei suuda seda hoomatagi antud juhul ma juba kahtlustaks pakikäitleja "õppetundi", et nii ikka ei tehta! umbes sama tark oleks sellist "pakki" kallurteenusega saata:
IMO on antud juhul vastutus sinul ja ainult sinul. selliseid väärsaadetisi võid ise vedada. ükski inimteenindajaga teenus ei võtaks sellist asja vastu, rääkimata vastutusest
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
07.01.2012 01:16:44
|
|
|
arm2004, mida kuradit sa teise õnnetuse üle naerad, suur koomik siin väljas
Võibolla oli tõesti asi mitte kõige paremini pakitud. Aga antud juhul võiksid Smarposti töötajad ka natuke oma pead kasutada ja pakkimist hinnata ning kas siis see pakk üldse kõrvale jätta ja saatjat tevitada vms.
Olen ise neid täitmisi ja tühjendamisi näinud ja ütlen ausalt jõle suvaliselt käib see asi neil meestel. Ja jube suvalised nolgid on ka neid pakke tarnima palgatud. Vähemalt siin regioonis. Väiksed pakid ja selgelt silmaga hinnatavalt õrnemad pakid suurte pakkide all, pakid risti-rästi jne.
Nii, et soovitus kui midagi saadate siis tõesti pakkige asi väga korralikult sest pakikäsitlus võib olla kehv!
viimati muutis LauriTed 07.01.2012 01:52:44, muudetud 4 korda |
|
   |
231 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mais
Piiratud kasutaja

|
07.01.2012 01:19:10
|
|
|
arm2004, ära üle pinguta.
Mõtle natukese asja üle ja siis saad aru et asi oli korralikult pakitud. See pilt siin on täiesti ajuvaba mis sa panid.
Esiteks LCD on õhuke ja teiseks tal oli metall raam küljes. Lcd oli pakist ca. 5cm üle ja see sai suure mullkilega ümber kaitstud. Mullkilel olid ca. 1.5cm paksused mullid(1.5cmx3cm) , mitte paari millimeetrilised.
Saaja ütles ka et pakendatud oli väga ilusti, et mina olevat saatnud lihtsalt katkise LCD.
|
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
1 :: |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
07.01.2012 01:56:14
|
|
|
LauriTed, oled sa ise kunagi midagi vedanud, s.t võõraste, mitte enda või enda tuttavate jaoks, kommertseesmärgil? kui ei, siis ole kuss palun! hakkad igast värdaretisi aktsepteerima, siis ongi jamad tulekul. ma ei naera teise õnnetuse üle, pigem naeran automaatsüsteemi puuduste üle. nagu öeldud, ükski inimteenindaja üheski posti- või kullerteenuse osutaja juures ei oleks elusees sellist pakki vastu võtnud! (vbl mõni andetu töötaja oleks võtnud, aga siis kahjud omast palgast kandnud)
Mais, see, et pakk oli selline igast otsast "paistes" junn, võis põhjustada ka ta allakukkumise kuskilt virna otsast. ning siis selline "kummi" paberit täis toppimine võis hoopis kauba riknemise põhjus olla, mitte leevendus! ega ma kindlalt kunagi teada saagi, aga oma elus väga õrnu asju transportinuna natuke siiski olen kogenud...
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
07.01.2012 02:01:58
|
|
|
| Olen saatnud LCD monitore. Alati olen pannud ekraanipoolsele küljele monitori välismõõtude suuruseks lõigatud lihtsa vineeritahvli sinna peale.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
07.01.2012 11:30:37
|
|
|
| Mais kirjutas: |
Mõtle natukese asja üle ja siis saad aru et asi oli korralikult pakitud.
Esiteks LCD on õhuke ja teiseks tal oli metall raam küljes. Lcd oli pakist ca. 5cm üle ja see sai suure mullkilega ümber kaitstud. Mullkilel olid ca. 1.5cm paksused mullid(1.5cmx3cm) , mitte paari millimeetrilised.
Saaja ütles ka et pakendatud oli väga ilusti, et mina olevat saatnud lihtsalt katkise LCD. |
See pakk ei ole hästi pakitud, kaugel sellest. Mullikile annab väikese löögikindluse, aga painde ja pealeasetavate raskuste vastu on see pakend täiesti kaitsetu.
|
|
| Kommentaarid: 526 loe/lisa |
   |
420 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
07.01.2012 14:00:03
|
|
|
| arm2004, sa ole ise kuss kui tahad nalja teha siis liitu Tujurikkujatega ja hakka Haloneni jne maha tegema... Ma ei pea selleks kaupa vedama, et teada et teiste vara austatakse! Ise sa ütlsedi, et keegi poleks sellist paki vastu võtnud. Kurat, sama võimalus on neil Smarpost töötajatel, et lihtsalt pakk kõrvale jätte ja saatjat teavitada paki ebakorretkset pakendusest. Aga olen seda käsitlust ise näinud ja neid pakke ei vaadata ega midagi, tehakse oma tööd kuivalt ilma mingisuguse huvita pakkide vastu millega tegeldakse.
|
|
   |
231 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mais
Piiratud kasutaja

|
07.01.2012 14:23:41
|
|
|
| virks kirjutas: |
Mõtle natukese asja üle ja siis saad aru et asi oli korralikult pakitud.
Saaja ütles ka et pakendatud oli väga ilusti, et mina olevat saatnud lihtsalt katkise LCD. |
See pakk ei ole hästi pakitud, kaugel sellest. Mullikile annab väikese löögikindluse, aga painde ja pealeasetavate raskuste vastu on see pakend täiesti kaitsetu. |
Mis kuradi painde ta annab sul, kui LCD on Metall raam küljes ja ta on karbist mõned cm väljas mis kaetud mull kilega. 90% kaetud karbiga ja 10% kaetud mullkilega.
Muidugi siis annab painde kui panna asi kruustangide vahele ja seda 10% osa painutama hakata.
arm2004, ära hakka sellist juttu ajama. Iga asutus oleks sellise paki vastu võtnud. Olen näinud palju jubedamaid pakke. Olen Saatnud 100 pakku ja saanud ka 100 pakke.
Ausaltöeldes ma ei viitsi teiega vaielda, ei jõua sellega kuskile.
Te pole enda silmaga seda pakki näinud, vaid oletate milline see oli.
See kes selle paki kätte sai, ütles kohe et korralikult pakitud, et sellest ei saa viga olla. Vaid mina olnud pannud katkise LCD.
|
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
07.01.2012 14:28:19
|
|
|
Tead ka ikka kui õhuke ja painduv see metallraam on?
Selliseid asju saadetakse korralikus, paneelist suuremas kastis.
Mul pole siiani smartpostis ühtegi paneeli katki läinud...
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mais
Piiratud kasutaja

|
07.01.2012 14:36:14
|
|
|
| The_Boss kirjutas: |
Tead ka ikka kui õhuke ja painduv see metallraam on?
Selliseid asju saadetakse korralikus, paneelist suuremas kastis.
Mul pole siiani smartpostis ühtegi paneeli katki läinud... |
Tean väga hästi. Pole ka ühtegi asja katki läinud, kuni eilseni siis. Mis sa arvad nüüd, et ma olen ainuke kellel selline asi juhtus.
See ju täiesti loogiline et seda pakki ei käsitletud korralikult, mille üle siin enam vaielda?
Ja see mullkile on minuteada tugevam kui see papp. See ei olnud tava mullkile.
Palun enam mitte kommenteerida antud teemat, te näete seda et mina olen ainult süüdi.
Ehk aitab juba ja minge nautige ilusat talveilma.
Ja ma proovin video lasta teha sellest, et asi kukutakse ca. 80 cm kõguse pealt maha ja vaatame kas LCD läheb katki. Siis selguks ka tõde.
|
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
07.01.2012 15:24:04
|
|
|
| LauriTed kirjutas: |
| arm2004, sa ole ise kuss kui tahad nalja teha siis liitu Tujurikkujatega ja hakka Haloneni jne maha tegema... Ma ei pea selleks kaupa vedama, et teada et teiste vara austatakse! Ise sa ütlsedi, et keegi poleks sellist paki vastu võtnud. Kurat, sama võimalus on neil Smarpost töötajatel, et lihtsalt pakk kõrvale jätte ja saatjat teavitada paki ebakorretkset pakendusest. Aga olen seda käsitlust ise näinud ja neid pakke ei vaadata ega midagi, tehakse oma tööd kuivalt ilma mingisuguse huvita pakkide vastu millega tegeldakse. |
reaalsust ikka tajud? on see üldse kindel, et SM-il on omad kullerid? äkki on FIE-d? Kulleri helistamine maksab! Ja mis sa arvad millelt masinate kulu kiiremini tagasi teenib: motiveeritud helistav oma armee kulleritest või vaikivad kohalikud, kes pakikäitlust on näinud sama palju kui Loch Nessi koletist?
sa võid mõnda asja näinud olla, aga tegelikult sa pole pooltki näinud. naiivsuse järgi ma paigutaks sind kuskile 15-aastase kanti...
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
07.01.2012 17:34:19
|
|
|
Sa üldse mu postitusi lugenud oled, või meeldib sul lihtsalt möla suust välja ajada. Rääkisin ju, et igasugused suvalised on neid pakke tarnima palgatud Aga tassigu neid pakke kasvõi ahvid mingisugune tase võiks tööl ikka olla.
Kes siin naiivne on. Pigem sina parastaja, kes suhtub naljaga teise inimese õnnetuse ja ei näe mingit viga teenuseosutajal.
Mina selgitasin, et pakk peab olema korralikult pakitud kuna pakikäsitlus võib olla kehv. Inimene maksab teenuse eest, et pakk kohale toimetakse tervelt. Kui pakk ei vasta reeglitele siis on tarnija kohus midagi selles suhtes ette võtta kui pakk vastab reeglitele ja sellega midagi juhtunud on siis vastutab tarnija täielikult. Antud juhul on Maisil täiesti õigus pretensioonideks nii, et hoia oma pudruauk lukus!
|
|
   |
231 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
07.01.2012 21:22:47
|
|
|
Ilmselgelt LCD paneeli saatmiseks liiga kehv pakend!
Kas sa tõesti loodad, et SmartPost hoiab igat pakki nagu s... pilpa peal?
Sellise pakendiga saadetis oleks ilmselt mistahes kullerteenusega puruks läinud.
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mais
Piiratud kasutaja

|
07.01.2012 21:34:07
|
|
|
| Anti112 kirjutas: |
Ilmselgelt LCD paneeli saatmiseks liiga kehv pakend!
Kas sa tõesti loodad, et SmartPost hoiab igat pakki nagu s... pilpa peal?
Sellise pakendiga saadetis oleks ilmselt mistahes kullerteenusega puruks läinud. |
Hakkab pihta, jah sul on täiesti õigus.
Aga vahet pole, et sa ise seda pakendit ei näinud kuidas ta pakitud oli.
Jah ma loodan et Smartpost tuleks Helikopteriga maja ette, annan LCD ja nad transpordivad selle ostjani.
|
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
07.01.2012 23:06:46
|
|
|
| tsitaat: |
|
Postitatud foto ja kirjelduse põhjal ütleks (arvestades saadetise sisu), et kehvasti pakitud.
Sorry, aga pole mõtet oma muret kurtma tulla, kui peale "semuliku õlalepatsutuse" muud kuulda ei taha/soovi
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna... |
|
| Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mais
Piiratud kasutaja

|
07.01.2012 23:15:09
|
|
|
| beastbeats kirjutas: |
| tsitaat: |
|
Postitatud foto ja kirjelduse põhjal ütleks (arvestades saadetise sisu), et kehvasti pakitud.
Sorry, aga pole mõtet oma muret kurtma tulla, kui peale "semuliku õlalepatsutuse" muud kuulda ei taha/soovi  |
Ehk saan lasta teha video, ja kukutada asi mimeid kordi 80cm kõrguselt maha, kui ta katki läheb siis on sitasti pakitud.
Ja see maha kukkumisega ei saanud tekkida, pigem raske asi peale pandud.
SOBIV PAKEND ja Smartposti vastutus: pakend kannatab 4-5 sarnase pakendi raskust enda peal.
Ehk siis maks raskus mis ta peal võib olla on ca. 2kg.
Ei usu et keegi oleks teda maha kukutanud, vaid pigem raske asi peale pandud.
Ei loodagi mingit õlalepatsutamist. Vaid minu ja saaja arvates oli asi väga kenasti pakitud.
|
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
21.01.2012 22:46:32
|
|
|
On keegi neid kappe mõõtnud või teab omast kogemusest - kui täpsed need kapimõõdud ikkagi on?
Kui mul on pakk 21cm kõrge, siis kas mahub 20cm kappi? Kui kapid millimeetri pealt samas suuruses, siis pole muidugi mõtet loota. Proovida ka väga ei viitsi
|
|
| Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
21.01.2012 22:48:50
|
|
|
Täpselt lubatud mõõtudes pakk mahub napilt, 1cm üle ilmselt enam ei mahu. Aga proovimine on ju väga lihtne. Kui ei mahu, siis paned ukse kinni, tühistad makse ja maksad suurema kapi eest.
_________________ Müüa igasugu asju |
|
| Kommentaarid: 901 loe/lisa |
   |
675 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
22.01.2012 01:15:47
|
|
|
Siin on küll pakkimine kehva. Kust saab üldse idee tulla, et panna väiksemasse karpi nii et üks ots jääb üle ääre
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mais
Piiratud kasutaja

|
22.01.2012 05:57:58
|
|
|
| ufo56 kirjutas: |
| Siin on küll pakkimine kehva. Kust saab üldse idee tulla, et panna väiksemasse karpi nii et üks ots jääb üle ääre |
No näed, et saab.
Polnud suuremat karpi kuhu LCD panna. Ja ei viitsi mööda poode ringi kolama hakata, et suuremat kasti muretseda. (nõuab palju aega ja mõttetud aja kulutamist)
Mõtle natukese, kuidas karpi tehakse. See et sa lõikad karpi ja toestad ilusti ära, on sama hea kui õiges suuruses karp.
Smarpost ei tohi panna selle paki peale üle 2kg raskust asja. See kodukal kirjas.
Ja see kannatas ilusti 1m kõrguselt langemist.
Ma ei viitsi vaielda, te ei tea milline see karp välja nägi. Kuidas ta oli pakendatud jne.
Mina ja saatja teame ainult seda ja minu arvamus on selles, et nad viskasid sinna peale mingi raske asja.
|
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tarc
HV Guru

|
23.01.2012 12:41:05
|
|
|
|
Ma pakun, et ei suuda sa nii hästi pakkida, et meetri kõrguselt pillates ekraan terveks jääb.
_________________ Pakkumistes arvestan, et kodanik asub Tallinnas Tondil, kui profiilis pole märgitud teisiti.
Prosed, mälud, kettad, lcd-d, wifid, wwanid, laadijad ja muu. PS-is lähem inf. |
|
| Kommentaarid: 841 loe/lisa |
   |
4 :: |
638 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mais
Piiratud kasutaja

|
23.01.2012 12:52:36
|
|
|
| tarc kirjutas: |
|
Ma pakun, et ei suuda sa nii hästi pakkida, et meetri kõrguselt pillates ekraan terveks jääb. |
Okei, te teate asju paremini. Vahet pole et te seda näinud pole
|
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tarc
HV Guru

|
23.01.2012 12:57:57
|
|
|
Ma ütlen lihtsalt seda, et lcd pole mõeldud 1 meetri kõrguselt kukkuma. Pakkimist lui sellist ma ei kritiseeri.
_________________ Pakkumistes arvestan, et kodanik asub Tallinnas Tondil, kui profiilis pole märgitud teisiti.
Prosed, mälud, kettad, lcd-d, wifid, wwanid, laadijad ja muu. PS-is lähem inf. |
|
   |
638 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
25.01.2012 00:43:36
|
|
|
| ufo56 kirjutas: |
| Siin on küll pakkimine kehva. Kust saab üldse idee tulla, et panna väiksemasse karpi nii et üks ots jääb üle ääre |
No näed, et saab.
Polnud suuremat karpi kuhu LCD panna. |
Cut the "kiun und hala".
Kui LCD paneel ulatub pakist välja siis jääb vaid iseend süüdistada, ükskõik kui palju selle paneeli ümber mullikilet oli.
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cave
HV vaatleja

|
31.01.2012 00:44:09
|
|
|
| _marek kirjutas: |
| _marek kirjutas: |
| Kust ma mullikilet võtan? |
Google ütles, et ehitusmaterjalipoed pakuvad... lähen uurin järgi |
Ostsin paar päeva tagasi lasnamäe Bauhausist. Oli kahe laiusega rulle.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
31.01.2012 14:49:16
|
|
|
| pinTero kirjutas: |
On keegi neid kappe mõõtnud või teab omast kogemusest - kui täpsed need kapimõõdud ikkagi on?
Kui mul on pakk 21cm kõrge, siis kas mahub 20cm kappi? Kui kapid millimeetri pealt samas suuruses, siis pole muidugi mõtet loota. Proovida ka väga ei viitsi  |
Üks näide , nägin pealt kui üks tuli smartposti ette ja pani paki , paki suurus oli selline et ei tahtnud mahtuda kappi sisse ja siis väänas ja surus sisse ja sisse ta laks aga kui vaadata mis moodi nende pakkidega tehakse smartposti töötaja ega tema ei vaata mis sul seal sees on , ta lihtsalt väänab selle asja välja viskab korvi
EestiPost24 hakkas ka ahvima Smart Posti ?
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
01.02.2012 13:36:15
|
|
|
Täna nägin, et Mustakivi Prismas juba itella SP kujundusega kapid. Sinine sobib hästi päikeselisse päeva
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
01.02.2012 13:42:37
|
|
|
Tartus Taskus tehti seda toimingut paar päeva tagasi.
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
02.02.2012 23:03:55
|
|
|
| SmartPOST kirjutas: |
Eesti esimene ning tuntuim pakiautomaadi teenust pakkuv ettevõte Itella SmartPOST OÜ värvib oma pakiautomaadid senise punase asemel siniseks ning võtab kasutusele kaubamärgi „Itella SmartPOST“.
SmartPOST on juba 1,5 aastat kuulunud Euroopa viieteistkümnes riigis tegutsevale logistikafirmale Itella. Tehingu järel Itella SmartPOST OÜ nime all tegutsenud ettevõtet asutakse käesoleva aasta jaanuarikuust ka jaeklientidele uue nime ning välimusega tutvustama. Järk-järgult värvitakse Itellale iseloomulikult siniseks kõik SmartPOST pakiautomaadid ning muutub ka ettevõtte logo, millel seisab nüüd ärinimele vastav „Itella SmartPOST“. |
Allikas: http://www.smartpost.ee/et/ariklient/uudised/161-smartposti-kaubamaerk-laebib-uuenduskuuri.html
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
revo1
HV kasutaja

|
15.02.2012 13:22:36
|
|
|
SmartPOST-i koduleht siis uutes toonides.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 526 loe/lisa |
   |
420 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.02.2012 14:04:35
|
|
|
tublid vennad
kuna alternatiiv on niigi kallim, siis väntame aga juurde, ennem oli 2,49€
Makske orjad, makske
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
15.02.2012 14:06:08
|
|
|
Ei imesta, kui vaadata kuidas bena hinda aina rohkem üles kruvitakse
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
15.02.2012 14:13:11
|
|
|
| Kapi sügavus oli ka ju vanasti 60 kui ma ei eksi?
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.02.2012 14:14:25
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
Ei imesta, kui vaadata kuidas bena hinda aina rohkem üles kruvitakse  |
ja kui kytus hind langeb, siis ootad hinnasula?
Never fucking ever
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
revo1
HV kasutaja

|
15.02.2012 14:14:36
|
|
|
Eks nimevahetuse ja värvivahetuse kulud tuleb ju kusagilt katta. Hädaldagu need, kes pole SmartPOST-i kvaliteediga rahul.
Igaks juhuks küsin, kas keegi teab kedagi, kes on saanud paki vigastatuna vms?
Tegelikult tehti mingi korraks välimuse muudatus juba eile hilja õhtul(vähemalt ärikliendile), aga siis tekkis minul isiklikult probleemid sisselogimisega. Mingi aeg pandi vana lahendus tagasi ja täna vahetati siis täies mahus ümber.
Kuidas tundub siis uus värv? Isiklikult arvan, et Oranz või nendi sõnutsi punane oli paremini leitav igasugustest kaubanduskeskustest.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.02.2012 14:18:18
|
|
|
Eelmised värvid olid tõesti ilusamad
palju suuremad pakid kallimaks läksid?
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
15.02.2012 14:45:16
|
|
|
Sinine värv meeldib rohkem kuna see mu lemmik.
Isegi kui läks kallimaks, kasutan seda ikka rohkem kui Eesti Posti. Siiamaani asjad ilusti kohale tulnud ja ei ole vigaseid asju saand. Paar senti mulle liiga ei tee, kui asjad ilusti kohale jouavad . Mulle meeldib et SMSiga tuleb teade.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
15.02.2012 14:51:32
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
ja kui kytus hind langeb, siis ootad hinnasula?
|
Seda ei juhtu kunagi
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kilpa
HV kasutaja

|
15.02.2012 15:01:52
|
|
|
| Hinnad tõusid ~20 senti.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
15.02.2012 16:47:58
|
|
|
Ei no tore, väikse paki hind oli juba enne hinnatõusu kõrge
|
|
   |
231 |
|
| tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
15.02.2012 17:15:03
|
|
|
Tuleb vist post24 peale üle minna, ~kolme kroonine hinnatõus ikka vahva küll
_________________ Arbeit macht frei. |
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tarc
HV Guru

|
15.02.2012 21:51:23
|
|
|
Tundub, et enam ei saa
|
   |
638 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.02.2012 23:09:30
|
|
|
Spoiler 
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
revo1
HV kasutaja

|
15.02.2012 23:18:55
|
|
|
| see bänner natu mööda. mina nägin SmartPOST-i tunnisvärviks oranž-i
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
16.02.2012 16:27:42
|
|
|
| revo1 kirjutas: |
| see bänner natu mööda. mina nägin SmartPOST-i tunnisvärviks oranž-i |
Valesti nägid. Punane oli
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |