praegune kellaaeg 25.06.2025 00:50:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
necro
HV vaatleja
|
23.12.2003 17:10:10
kaamera ekraanile kaitsekilet vaja |
|
|
et siis vaja oleks digikaamera lcd ekraanile kriimustamise kaitseks mingit läbipaistvat kaitsekilet. natuke netis tuhlates leidsin, et on olemas mingid pda ekraanide kaitsekiled, millest saaks vajaliku tüki kääridega välja lõigata ning peale kleepida. ainus häda, et ei suuda midagi sarnast tallinna kaubandusvõrgust leida. ainus mis on raamatupoodides ja bürootarvete kauplustes, on mingi "Eemaldatav kleepkile. Raamatutele, fotodele jne.", mille tagant jätab lcd suht uduse pildi. oskab äkki keegi mingi konkreetse koha tallinnas pakkuda, kust sellist asja osta saaks
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rohe
HV vaatleja
|
25.12.2003 02:14:11
|
|
|
Sirvides veidi foorumit, leiab täpselt sama sisuga teema: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=54801
Aga jah... olen ka mina hädas asjaga... õnneks olen poolteist kuud suutnud seda kilet seal peal hoida... servadest olen veidi kärpinud kah selle ajaga... aga.. Fotopoodides ei paista olevat.. Soovitati internetist uurida.. pihuarvutitele olevat mingeid kaitsekilesid aga ei tea mette, kus ja palju need maksta võiksid...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ObiWan Kenobi
Kreisi kasutaja
|
27.12.2003 18:31:34
|
|
|
Ma olen oma kaamerat poolteist aastat juba kasutanud iga päev ilma kaitseta ja suht rasketes oludes. Ja pole mingeid probleeme. Pigem soeta tõeliselt hea sobiv kott oma kaamerale. BTW , on olemas ka plastmassist kaitseklaasid , kuid neid tehakse igale tüübile eraldi.
_________________ Let the Force be with You ! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
eimar1
Kreisi kasutaja

|
12.04.2004 13:58:18
|
|
|
www.p d a.ee seal on 99 kr ja seda peaks mitme digika peale jaguma
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
2 :: |
6 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|