Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  DVD- või BluRay-salvestaja märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
brixxx
Lõuapoolik
Lõuapoolik
brixxx

sõnum 05.01.2012 14:41:41 DVD- või BluRay-salvestaja vasta tsitaadiga

Kas tänapäeval on võimalus osta DVD- või BluRay-salvestajaid? Endal tundub, et ei ole hetkel müüakse ainult salvestavaid digiboxe ja telekaid, aga sellest aru ei saa miks. 12 aastat tagasi ostis ema koju VHS-salvestaja, see oli väga hea asi, meeldib siiani, aga mulle vähemalt tundub, et peale digilevi tulekut pole võimalik enam salvestada, üks tuttav rääkis, et otse pilti peaks ikka salvestada saama, aga lihtsalt kellaajaliselt ei saa panna. Ise väga ei hooli BluRay-dest ja 3D-dest, pigem pakuks huvi, et oleks salvestamise funktsioon, see peaks toetama digilevi, peaks olema võimalik salvestada ka elioni, starmani ja viastati televisiooni ja võiks olla ka vähemalt 160GB kõvaketas sees, peaks olema võimalus ka ise kellaaeg määrata, millal hakkab salvestama. Mul on hetkel on Philipsi DVD-mängija ja selle juures häirib veidi see, et ei saa kellaaega määrata, mis on koguaeg ees, aga Sony VHS-salvestajal saab määrata. Kas see jutt on õige, et Philipsi DVD- ja BluRay-mängjad toetavad palju rohkem formaate kui Sony samad tooted. Hetkel pole plaanis endale uut mängijat osta, kuna praegune DVD-mängija ei ole aastagi vana, aga kui on võimalik osta DVD-salvestaja umbes 256 euri kuni 350 euri või vähem, siis ostaks isegi see suvi.

Kas enamike inimeste arvates on DVD- ja BluRay-salvestajad mõttetud asjad, et keegi ei kommenteeri.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anti112
HV Guru
Anti112

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.01.2012 15:38:37 vasta tsitaadiga

Elioni digi-tv'd ei saa sa kohe kindlasti ühegi salvestajaga mugavalt salvestada, IPTV-tuuneriga salvestajaid lihtsalt pole olemas.
Läbi õhu (DVB-T) ja kaabli (DVB-C) salvestavad seadmed on täiesti olemas, näiteks kasvõi Samsung BD-P8200

Viasati jaoks oleks vaja satelliittuuneriga (DVB-S) mudelit, LG-l on selline olemas, aga kas see ka Viasati kaardiga tööle hakkab, on kahtlane...
Kommentaarid: 127 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
brixxx
Lõuapoolik
Lõuapoolik
brixxx

sõnum 06.01.2012 12:17:28 vasta tsitaadiga

Anti112 kirjutas:
Läbi õhu (DVB-T) ja kaabli (DVB-C) salvestavad seadmed on täiesti olemas, näiteks kasvõi Samsung BD-P8200

Mis te arvate, miks selliseid salvestajaid müüakse nii vähe? Üks Euronicsis töötav tuttav, ütles, et neil ei ole turgu ja kui tuua müüki siis keegi 400 euri-ga ei ostaks, mina ütlesin, et mina küll ostaks. Huvatav kui oli analoog televisioon ja veel olid populaarsed VHSid, siis oli küll salvestajaid saada ja tundusid, et olid populaarsed. Kuigi päris täpselt ei oska öelda, kuna siis veel ei olnud nii suur tehnika fanaatik.
tagasi üles
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 06.01.2012 12:41:41 Re: DVD- või BluRay-salvestaja vasta tsitaadiga

brixxx kirjutas:
Kas enamike inimeste arvates on DVD- ja BluRay-salvestajad mõttetud asjad, et keegi ei kommenteeri.
On küll, jah. Kõvakettale salvestamine on kordades mugavam ja ka odavam. Vähegi tänapäevasemad telekad suudavad USB kõvaketta peale saateid salvestada ning seda kellaajaliselt.
Miks peaks mingi eraldi salvestaja muretsema ja siis DVD või BR peale salvestama? Pealegi oleks toorikutest kahju selle telekast tuleva reklaame täis jama peale kulutada.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 43
tagasi üles
marxveix
HV Guru
marxveix

sõnum 06.01.2012 12:52:25 Re: DVD- või BluRay-salvestaja vasta tsitaadiga

Miki-Hiir kirjutas:
brixxx kirjutas:
On küll, jah. Kõvakettale salvestamine on kordades mugavam ja ka odavam. Vähegi tänapäevasemad telekad suudavad USB kõvaketta peale saateid salvestada ning seda kellaajaliselt.
Miks peaks mingi eraldi salvestaja muretsema ja siis DVD või BR peale salvestama? Pealegi oleks toorikutest kahju selle telekast tuleva reklaame täis jama peale kulutada.

Milleks osta erldi telekas, et salvestada? Endal vanast ajast philips dvd mängija/salvestaja (eraldi tuuneriga) ja elion digitv-d salvestan kuupäeva ja kellaajaliselt palju jaksan, see küll läbi scart-i aga toimib. Abiks üks DVDRW plaat icon_smile.gif

viimati muutis marxveix 06.01.2012 12:55:13, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 308 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 269
tagasi üles
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 06.01.2012 12:54:42 vasta tsitaadiga

400€ eest pigem osta salvestav telekas kui pointless salvestaja icon_smile.gif
Kui sul juba eraldi digiboks, siis üks lisakarp + pult veel täpselt puuduvadki icon_wink.gif
tagasi üles
marxveix
HV Guru
marxveix

sõnum 06.01.2012 12:57:54 vasta tsitaadiga

Miki-Hiir kirjutas:
400€ eest pigem osta salvestav telekas kui pointless salvestaja icon_smile.gif
Kui sul juba eraldi digiboks, siis üks lisakarp + pult veel täpselt puuduvadki icon_wink.gif

Omal ajal kui ostsin maksis see 1500.- eek-i. Selle raha eest sa salvestavat 32 või suuremat telekat ei leia.
tagasi üles
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 06.01.2012 12:58:56 vasta tsitaadiga

DVD on juba sisuliselt surnud asi, milleks sellise asja peale peaks tänapäeval raha matma?
Või milline su soovitus teema algatajale täpsemalt on?
tagasi üles
marxveix
HV Guru
marxveix

sõnum 06.01.2012 13:04:02 vasta tsitaadiga

Miki-Hiir kirjutas:
DVD on juba sisuliselt surnud asi, milleks sellise asja peale peaks tänapäeval raha matma?
Või milline su soovitus teema algatajale täpsemalt on?

Võiks olla lihtsalt hdmi salvestaja kõvakettaga, selleks pole vaja eraldi telekat osta (pointless). Ei müüda lihtsalt vastavaid seadmeid enam. Läbi hdmi salvestajaid olen näinud aga need arvutile ~90-100.- eurot. Näiteks elioni motorola digibox oskab ka salvestada usb-le aga see osa välja nuditud sealt.
tagasi üles
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 06.01.2012 13:35:23 vasta tsitaadiga

Üle HDMI salvestades ei tasu unustada, et väga paljudel seadmetel on kasutusel HDCP, ehk siis copy protection, mis ei lase seda mittetoetavatel seadmetel üle HDMI tulnud sisu esitada.
Aga igaühele oma, ma eelistaks koju vähem pulte ja vähem karpe, mõni inimene ilmselt naudib kodus hunnikut karpe ja hunnikut pulte.
Minu jaoks oleks normaalne lahendus PVR-võimeline sisseehitatud digiboksiga telekas + USB kõvaketas. Üks pult, kaks vidinat. Veel lihtsam variant oleks USB ketta asemel kasutada USB mälupulka.
tagasi üles
marxveix
HV Guru
marxveix

sõnum 06.01.2012 13:57:09 vasta tsitaadiga

Miki-Hiir kirjutas:
Üle HDMI salvestades ei tasu unustada, et väga paljudel seadmetel on kasutusel HDCP, ehk siis copy protection, mis ei lase seda mittetoetavatel seadmetel üle HDMI tulnud sisu esitada.
Aga igaühele oma, ma eelistaks koju vähem pulte ja vähem karpe, mõni inimene ilmselt naudib kodus hunnikut karpe ja hunnikut pulte.
Minu jaoks oleks normaalne lahendus PVR-võimeline sisseehitatud digiboksiga telekas + USB kõvaketas. Üks pult, kaks vidinat. Veel lihtsam variant oleks USB ketta asemel kasutada USB mälupulka.

Kõik ei vaheta aasta - paari tagant tehnikaseadmeid välja, endal 5a vana lcd ja pole põhjust uut osta (hdmi, component, scart ja muud vajalikud ühendused olemas). Ise kasutan nii vähe seadmeid kui võimalik aga mingi salvestusfunktsiooni pärast ei hakkaks uut telekat küll ostma. 400 eur-i eest salvestajat ka ei ostaks, 75-125.- oleks paras hind.

viimati muutis marxveix 06.01.2012 13:59:05, muudetud 1 kord
tagasi üles
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 06.01.2012 13:57:36 vasta tsitaadiga

Minu point oli, et kui juba tuleb niikuinii poodi minna mingit tehnikavidinat ostma, siis tasuks kaaluda hoopis olemasoleva uuendamist/väljavahetamist, selle asemel, et lihtsalt üks poolikut lahendust pakkuv vidin lisaks osta lihtsalt selle pärast, et olemasolev tehnika on armsaks saanud icon_smile.gif
tagasi üles
brixxx
Lõuapoolik
Lõuapoolik
brixxx

sõnum 06.01.2012 16:06:50 vasta tsitaadiga

Mina ikka tahaks endale osta eraldi seadet kui võimalik. Mul ükskõik, kas see on DVD või BluRay seade, aga mulle meeldib vahel osa videosi ikka plaadi peale ka panna. Salvestajat telekat ei taha eriti, see teeb videosid krüpteeritud, mida on võimalik ainult vaadata selle telekaga, aga ma tahaks vaadata ka arvutis, nutitelefonis või mp4-s ja digiboksi mul pole vaja kui telekale on digitüüner sisse ehitatud.

Huvitav asi tundub see mida Miki-Hiir kirjutas HDMI kõvakettale salvestaja. Kas sa võid sellest veidi põhjalikumalt rääkida? Kas selleks on vaja spetsaalset HDMI või kõvakettast? Endal kodus hetkel 1TB kõvakettas, mida DVD-mängija ja makk ei loe, aga arvuti loeb ning kas on võimalik kõvaketta asemel kasutada mälupulka. Kui palju salvestamine mahtu võtab? Kas on võimalus otse ja kellaajaliselt panna salvestama? Mis hinnaga selline salvestus meedia oleks ja kus seda osta on võimalik?
tagasi üles
WAV
HV veteran

sõnum 07.01.2012 02:10:32 vasta tsitaadiga

brixxx kirjutas:
Endal kodus hetkel 1TB kõvakettas, mida DVD-mängija ja makk ei loe, aga arvuti loeb

NTFS formaadis kõvaketas (mitte kõvakettas!), eks? Proovi FAT32 ümber formaatida, siis ei tohiks probleemi olla.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 07.01.2012 19:57:35 vasta tsitaadiga

marxveix kirjutas üle HDMI kettale salvestamisest, ehk oskab tema viidata või kogemustest rääkida, mina ei ole sellise vidinaga kokku puutunud.
tagasi üles
brixxx
Lõuapoolik
Lõuapoolik
brixxx

sõnum 09.01.2012 10:56:28 vasta tsitaadiga

WAV kirjutas:
brixxx kirjutas:
Endal kodus hetkel 1TB kõvakettas, mida DVD-mängija ja makk ei loe, aga arvuti loeb

NTFS formaadis kõvaketas (mitte kõvakettas!), eks? Proovi FAT32 ümber formaatida, siis ei tohiks probleemi olla.

Ühe sugulasega proovisime seda, aga siis ka ei hakanud toimima.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  DVD- või BluRay-salvestaja
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.