softis: Ei ajanud tegelikult mingit iba, pigem kipub see levinud probleem olema, et "pööratud korpused" on paigutatud täiesti asjatult kallite disainkorpuste hulka.
Sinu puhul kalliks ja disainkorpuseks nimetatud pööratud emaplaadiga (ja ma ei tea, mis mõte on jutumärkidel, ei ole väga pilav sõna ju???) on hea õhuvooluga ja seda raha ka väärt üldiselt. Lisaks ka välimus, va kohati liigne plastik.
Kellele meeldib, see ostab.
Aeg oleks oma vana aja harjumustest ja stampidest üle saada (mida sa ka toiteplokkide teemas oled välja toonud). _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
See viimane BitFenix Shinobi Midi-Tower - black Window on küll väga hästi tehtud. Arvatavasti panen ikka vist oma eelarvet suurendama & ostan selle korpuse lähiajal ära.
Suured tänud muidugi 1dumbpcuserile, kes mulle selle lingi andis ja teistele ka tänud, kes otsisid midagigi. _________________ .::TAGZILL WAS HERE::.
Minujaoks on üllatav see kuivähe on selliseid kaste kus plate I/O peal üldse tehtud on. Või on see mingi silverstõuni patent ja keegi teine nii teha ei tohi? Ei tahaks uskuda. Sisuliselt võib igaüks ju suht iga kastiga ise sama asja teha ehk siis liihtsalt kasti ninali keerata ja ongi olemas aga loogish, et see pole see.
Sain ka oma shinobi windowi kätte. Väga viis korpus tõesti selle raha eest. Juhtmete jaoks on palju ruumi ning isegi noctua nh-d14 mahub täpselt sisse . Inimestele kes väga kalleid korpuseid ei saa lubada, soovitan seda või siis tavalist shinobit.
Ise oman "tavalist" musta ilma aknata versiooni ja kvaliteet on täitsa tipp-topp
Mõni võib-olla tahaks, et kaablivedamisaukudel oleks kummist kaitsmed, aga mind ei häiri, ongi kergem kaableid "vedada" kui ei pea läbi totakate kummijullade neid pressima (samas ise pole ühtegi omanud-proovinud, mõni on kindlasti raudne nende pooldaja) _________________ M: MSI B660M MORTAR M: Dell RTX 2060 O: AM5 ITX emaplaat
Palju vigu on tehtud ja imo pole see uus versioon eelmisega võrreldav. Radiaator mahub küll üles, aga vendid radika külge enam ei mahu kuna emaplaat jääb ette. Küljekaante sisselõiked ning puuduv esiuks = oluliselt rohkem müra. Tipptasemel müraisolatsioon oli just eelmise Cosmose suureks plussiks. Panin 1600rpm vendi Cosmos1 sisse huilgama ja seda väljast praktiliselt kuulda polnud. Selle korpusega jäävad need lõbud olemata.
Mis värk nende HDD rakiste igale poole toppimisega on? Tõesti inimesed kasutavad siiani 5+ erinevat 3.5" ketast? Mul pole 3 aastat enam üle 3 pesa vaja läinud. + 5.25 pesasid ei kasuta ka enam 2+ aastat. USB = win kõikide asjade puhul.
Kui kobe välimus kõrvale jätta, siis see korpus on nagu ajas tagasiminek. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Näeb suht seksikas välja küll.
1dumbpcuser, see kahjuks nende kaartide viga _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
1dumbpcuser, Kui hoolikalt vaatad, siis need on tripleslot kaardid. Selles pole midagi uut, et sellised mürakad vajavad toestust. Muidu välja võttes on ise kah vildakad
http://guru3d.com/article/cooler-master-cosmos-ii-review/ siin ka üks revjüü.
See juba täitsa asjalik,eelmises cosmoses polnud juhtmetega väga teha miskit Kuigi suurus on päris hull,ehk kohati liialdus Samas paljudele ilmselt mitte.
Olen juba pea kuu NZXT Phantom kasti omanik... Väga mahukas, ilus, lihtne riistvara sisse panna / ära võtta... Mugav kasutada.
Kaabli majandusega on on super-lux, kõik üleliigsed ja mitte vajalikud kaablid saab peitu ära panna ilma igasuguse probleemita.
Kasti enda kvaliteet on viimase peal!
Soovitan soojalt!
Kas keegi omab ka Fractal Design Arc Midi Tower korpust ning tahaks oma arvamust öelda? Mõtlen selle ostmisele kuid kuulaks enne teiste kogemusi. Kas need komplektis olevad 3x140mm vendid on ka reaalsuses vaiksed?
See viimane BitFenix Shinobi Midi-Tower - black Window on küll väga hästi tehtud. Arvatavasti panen ikka vist oma eelarvet suurendama & ostan selle korpuse lähiajal ära.
Suured tänud muidugi 1dumbpcuserile, kes mulle selle lingi andis ja teistele ka tänud, kes otsisid midagigi.
Tellisin AK-st BitFenix Shinobi Midi-Tower - Estonian Edition Black ära. Nüüd siis aint ootame
Kas keegi omab ka Fractal Design Arc Midi Tower korpust ning tahaks oma arvamust öelda? Mõtlen selle ostmisele kuid kuulaks enne teiste kogemusi. Kas need komplektis olevad 3x140mm vendid on ka reaalsuses vaiksed?
vaiksus on suhteline.
silentpcreview ja vaiksusele orienteeritud reviewd on neid nimetanud mõistlikeks kuid siiski kuuldavataks kui need just kontrolleriga aeglaseks pole keeratud.
kuigi see ilmselgelt õhu liikumise ja jahutuse poolest on vastikult hea, siis ma müra ja tolmu pärast pelgan seda arci võrgustiku hulka.
ootan, et mu define mini kohale jõuaks. vendid peaks tolles samad olema, nii et siis oskan vast midagi kommenteerida. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
londiste, tänud arvamuse eest. Tõepoolest, vaiksus on suhteline. Ma ise kaldun rohkem sinna täiesti hääletu poole. Kui ma nüüd "Fan controller for 3 fans included" infost kodukal õigesti aru saan, siis on see vaiksemaks keeramine ilma lisakuludeta täitsa võimalik. Mõttes oli ka töösse jätta vaid kaks ventikat, eesmine ja tagumine.
Vaikuse saamiseks on plaanis ka praeguse toiteka väljavahetamine kas Seasonic X seeria fanless 460W või Hybrid Fan 560W vastu. Eks näis, kuidas sellega minema hakkab, hetkel ainult plaanid.
Mul hääletu ja tolmuvaba R3 black pearl projekt pooleli hetkel. See arc midi tower ei tundu just väga hea olema, kui eriti vaikset arvutit tahad. Pigem just R3, kuna sellel 4 külge isoleeritud ja pole seda meevõrku nii palju. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
sekundeerin Kristoferrile - arc on hea siis kui head jahutust taga ajad, auklik nigu vanakurat ja lademes vendikohti.
vaiksuse koha pealt ikka pigem define jah.
seasonicu x-i koha pealt - kui vähegi sooja kasti seda asetada tahad, hoia meeles, et see suurem osa aega (või üldse, kui fanless) õhku liigutada ei suvatse. ma otsapidi selle otsa jooksin, eelmised toited liigutasid korpusest õhku natukene ikka välja ka, x ei suvatse enne mingit 50c sisetemperatuuri venti isegi mitte liigutada. video raibe suudab toite ümbruse veel lisaks head sooja õhku täis loopida ka. _________________ - londiste
Kristoferr, piltide järgi ei saa täpselt aru, kas sellel R3-l on võimalik ust ära võtta? Mulle see uksega lahendus käib praeguse korpuse juures veidi närvidele ning uuel seda eriti näha ei tahaks. Seetõttu sai R3 alguses ka välja praagitud.
Teoreetiliselt ikka saab, aga siis ta ei näe enam väga hea välja. Korpus on ehitatud nii, et uks on osa sellest.
Aga hea vaikne on küll teine. Samas vajadusel jahutab ka päris hästi.
define mini ootab nädalavahetust, et oleks aega rahulikult juppe kolida.
selle klassi tootelt on muidugi meeldiv asjalikke kriipse-kraapse leida, õnneks on need küll sattunud kasti alla kus ei näe _________________ - londiste
Ice-cold: High-performance cooling with up to 15 fans
Five pre-installed and quiet fans: one 18cm front fan, two 18cm side fans, one 23cm top fan and one 14cm rear fan. Expandable to up to 15 fans.
Sellisel kastil (ja tõenäoliselt ka- sellise hinna eest) küll, isegi 50€ ja odavamatel kastidel on need sleevitud või üleni mustad (nt Bitfenix) _________________ M: MSI B660M MORTAR M: Dell RTX 2060 O: AM5 ITX emaplaat
Esimese hooga nagu CM 690 II oleks suuremaks venitatud. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ice-cold: High-performance cooling with up to 15 fans
Five pre-installed and quiet fans: one 18cm front fan, two 18cm side fans, one 23cm top fan and one 14cm rear fan. Expandable to up to 15 fans.
Njaa... 15 suurt ventikat... See on juba täiesti omaette fetish, millest tavaline inimene ilmselt aru ei peagi saama
Mis järgmiseks? Hakkame oma tubade temperatuuri alandama? Sest 15 või 150 venti ei suuda ju kuidagi jahedamat õhku puhuda kui on toa temperatuur
Neid fan-hub'e, mis sellega kaasas, niimoodi eraldi ka müüakse? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Antec 1200 korpus - kas kettaboxide küljest ventilaatorite kättesaamiseks on mõni lihtsam viis ka, kui metallvõrede lahtikruvimine ja siis alles ligi pääsemine? Näiliselt ei ole, kuid enne kui lammutama hakkan, võiks nagu igaksjuhuks üle küsida.
Ehk keegi seletaks ära, miks ei raatsi kastide tootjad nende mõttetute meshide asemel fannide kohale korralike 120mm diameetriga auke teha, et õhk ka normaalselt liikuma pääseks parandaks ju kasti õhuvoolu ja oleks lisaks ka vaiksem... kas on tõesti nii raske ?
Meshi ikka kallim teha kui lihtsalt auk sisse pressida.. Mõte oleks hea,aga jah ilmselt igalepoole ja igale kastile asi ei sobiks.. Kuigi mingeid kaste olen näinud kus augud ja grillid
Ehk keegi seletaks ära, miks ei raatsi kastide tootjad nende mõttetute meshide asemel fannide kohale korralike 120mm diameetriga auke teha, et õhk ka normaalselt liikuma pääseks parandaks ju kasti õhuvoolu ja oleks lisaks ka vaiksem... kas on tõesti nii raske ?
Oot oot, mis meshide puhul õhuvoolu niiväga takistab sinu arvates siis? Või olen lausest kuidagi valesti aru saanud?
Ise kah seda mõelnud, et miks tehakse neid võõramaakeeles meshe kui lihtsam oleks lihtsalt auk jätta (või siis miski metallist grill ka panna, et tiba jäigem oleks ja/või sõrmi vms ei topiks sinna)
Samas pole aerodünaamikaga kursis, Hõbekivi ÕhuPenetraatoril ju lausa spets võre, et õhuvoolu tugevdada
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.