Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
06.01.2012 15:18:54
Logitech tutvustab uut full-HD veebikaamerat |
|
|
link :: Logitech
PRESSITEADE 06.01.2012 - Logitechi uus HD Pro Webcam C920 veebikaamera salvestab ja edastab kõrgekvaliteedilist 1080p full-HD videopilti ning on varustatud ka kahe mikrofoniga, et muuta videokõned veelgi kvaliteetsemaks ning elulähedasemaks. Tänu koostööle Skypega suudab uus Logitech Pro Webcam C920 pakkuda esimese veebikaamerana full-HD 1080p pildikvaliteeti videokõne vahendusel. Sõltumata sellest, missugust arvutit videokõne tegemiseks kasutatakse, on HD Pro Webcam C920 veebikaameraga võimalik tuua oma lähedaste ning sõpradeni tõeliselt terav ning kvaliteetne videopilt ja heli.
Logitech HD Pro Webcam C920 veebikaamera salvestab ning edastab 1080p full-HD videopilti Skypes või 720p HD videopilti Windows Live Messengeris. Selleks, et nautida Skypes kõrgeimat videokvaliteeti, on tarvis alla laadida Skype viimane verisoon - Skype 5.7 Beta for Windows. Lisaks on uue Logitech’i kaameraga võimalik salvestada full-HD 1080p video või 15MP foto ning see üles laadida kiirelt ja hõlpsalt erinevatesse sotsiaalmeedia kanalitesse nagu Facebook, Twitter või YouTube.
Teistest omataolistest eristab Logitechi veebikaamerat Logitech Fluid Crystal Technology, mis pakub sujuvamat, teravamat ning ilma „hakkimiseta“ videopilti. Logitech HD Pro Webcam C920 on lisaks varustatud ka Carl Zeissi optikaseadmetega ja kõige sujuvama autofookusega, mida Logitechi veebikaamerad on seni pakkunud. Kuna videokõnede puhul on oluline oma vestluspartnerit näha ja kuulda samaaegselt, siis on selleks uue Logitech HD Pro Webcam C920 veebikaamera mõlemal küljel olemas kaks mikrofoni.
Logitechist
Logitech on maailmas turuliider toodete alal, mis pakuvad inimestele neile olulist digitaalset elamust. Hõlmates mitmeid arvuti-, side- ja meelelahutusplatvorme, võimaldab või laiendab Logitechi kombineeritud riist- ja tarkvara digitaalset navigeerimist, muusika- ja videomeelelahutust, mänge, sotsiaalvõrgustike kasutamist, audio- ja videosidet Interneti kaudu, videoturvalisust ja kodumeelelahutuse juhtimist.
1981. aastal asutatud Logitech International on Šveitsi börsiettevõte, mis on noteeritud SIX Swiss Exchange (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketi (LOGI) turgudel.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
06.01.2012 15:47:22
|
|
|
Skype video kvaliteet kõigub küll äärest-äärde nii et seda 1080p juttu ma ei usu. Kaamera võib küll selle võimeline olla, kuid mitte üle võrgu...
Mul oli siin upload 2 Mbit ja Download 6 Mbit ja Skype soovitas mul kehva ühenduse pärast video välja lülitada
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
06.01.2012 17:30:29
|
|
|
Vaatan et OX.ee portaalis varsti saadaval ja läheb kohe ka loosi, kuna sugulastega pidevald videokõned kaugemalt ja ilusat pilti alati tarvis
UB kirjutas: |
Skype video kvaliteet kõigub küll äärest-äärde nii et seda 1080p juttu ma ei usu. Kaamera võib küll selle võimeline olla, kuid mitte üle võrgu...
Mul oli siin upload 2 Mbit ja Download 6 Mbit ja Skype soovitas mul kehva ühenduse pärast video välja lülitada  |
Hetkel kasutan skype-is Logitechi 9000 kaamerat ja senini pole küll pildikvaliteediga probleeme olnud, eks see kõikumine sõltub ikkagi interneti kiirusest (upload),
ju siis upload kiirus sul kõigub äärest ääreni
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
06.01.2012 17:35:57
|
|
|
tänud!
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
07.01.2012 02:36:06
|
|
|
Reklaamjutus ei sõnagi kaamera suutlikkusest hämaras valguses (nii nagu see enamusel oma arvuti taga olles olema kipub). Kui ikkagi hämaras võimalikult müravaba pilti saada ei suuda, siis pole Full-HD resolutsioonist ja megapikslitest erilist tolku, ainult sööb ribalaiust (ja mida rohkem müra seda rohkem veel).
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
07.01.2012 02:43:40
|
|
|
sada euri :S mõttetult kallis siiski ju. tellisin ebayst alles mingi 3 eurose veebika ja pilt on ikka räigelt hea mõne 30 eurose logutechi kõrval mida olen näinud.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
07.01.2012 03:42:18
|
|
|
link :: Logitech Webcam C210
WAV kirjutas: |
Reklaamjutus ei sõnagi kaamera suutlikkusest hämaras valguses (nii nagu see enamusel oma arvuti taga olles olema kipub). Kui ikkagi hämaras võimalikult müravaba pilti saada ei suuda, siis pole Full-HD resolutsioonist ja megapikslitest erilist tolku, ainult sööb ribalaiust (ja mida rohkem müra seda rohkem veel). |
Eks hea valgus mängib enamustel kaameratel väga palju rolli pildi kvaliteedis, võta kasvõi mingi Full HD videokaamera ja proovi hämaras filmida ja tuleb paratamatult mura sisse...
Jann1 kirjutas: |
sada euri :S mõttetult kallis siiski ju. tellisin ebayst alles mingi 3 eurose veebika ja pilt on ikka räigelt hea mõne 30 eurose logutechi kõrval mida olen näinud. |
Võta kõige odavam Logitech C210 kaamera 15,90.- EUR (suudab ka hämaras pilti näidata) http://www.arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATALOOG/c210/LOGITECH-WEBCAM-C210-EER-960-000657-105245
ja too kõrvale näide konkurendi poolt pakutavast kaamerast sama hinnaga mis samaväärset pilti pakub!
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
soovija
Kreisi kasutaja

|
07.01.2012 11:57:57
|
|
|
Olen C910 omanik ja väga rahul (30 fps, 1080p on juba seepärast suhtkoht võimatu, et USB2 piirab, küll aga 24-25 on täitsa ok - mille kätte olen saanud). Ei leia, et edasiminek C920-ga oleks midagi nii sensatsioonilist, et peaksin seda taga ajama hakkama...aga tore näha, et Logitech arendab tooteid edasi.
C910 maksis minu mäletamist mööda 92 eurot.
|
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
4 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ediss0n
HV kasutaja

|
07.01.2012 16:42:22
|
|
|
tsitaat: |
30 fps, 1080p on juba seepärast suhtkoht võimatu, et USB2 piirab |
jepjep. Aga 920 isendil on sisene H.264 compression.
Sealt ka veidi teine teema.
Ja eile põgusalt veebikaid otsides jõudsingi järeldusele, et kaameral peaks endal encoder sees olema, mitte ei tohiks jätta kõike arvuti teha.
Kui kellelgi on ülalmainitud featuuriga veebikat, siis ma tahaks katsuda seda kui tohib. Üks ütleb, et lindistamiseks on quicktime't vaja, teine ütleb et ilma windowsita üldse ei käi jne jne.
_________________ :wq |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|