Kummalisel kombel oli mul ühe ja sama shouti kahe viimase sõna õppimisega raskusi: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Slow_Time
Nimelt mõlemal korral jõudsin seina äärde ja chanting kõlas aga sõna ei suutnud maha lugeda. Pidin need siis konsooliga endale andma
Mis teema sellega on, et mu tegelase pea kaob kogu aeg ära? Kannan enamus ajast Nightingale armorit ja ei pane tähele, aga kui mütsi peast võtan, siis pole selle all midagi
Hetkel 103 tundi mängitud. Level 55. Suuremad questlined on tehtud ja üsna pea saan lõpuks ka kõik shoutid unlockitud (6 sõna vaja veel õppida). 3 levelit vaja veel lockpicki ajada kuni 100-ni. Siis saab rahulikult Skeleton Key tagasi viia
Sidequeste on samas veel nagu muda teha jäänud.
Kes pole veel kuulnud, siis viimane aeg on endale installida Skyboost mod R3. Linnades annab kuni 49% fps boosti, 2,4GHz Core 2 Duoga peaks fps 30 olema ka kõige suuremas linnas.
Nonii hakkasin ka õhtul laskma seda, päris uhke mäng on.
Nipet-näpet panin mode ka peale silmailu tarbeks.
Mõnda pädevamat mõõka või kirvest võiks ka leida, ajasin pikalt taga seda perepärandi mõõka ja see osutus mingiks mõttetuks plässiks. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Parim armor tuleb ikka ise tehes, questidelt/varastades/laipadelt korjates saab mingit jama.
Relvad seevastu olen kõik mingid magic itemid kuskilt questist/laipadelt korjates saanud ja siis ise edasi tuuninud.
... mis on samas suht tobe. Selleks et pädev mõõgamees olla, pean kõrgel tasemel sepakunsti harrastama?
Üldiselt tundub, et mingi N erinevat meeskonda oleks seda mängu kokku pannud, visuaalne pool hoolimata oma kiiksudest (kohati poolläbipaistvad või üldse katkised objektid, õhus keerlevad/rippuvad loomad jne.) on 5+, samas A.I. eest oleks nagu 1. klassi juntsud kirjutama lubatud - draakonid ründavad hirmsa himuga nt. koera või hobust, välja tegemata et keegi neid nooltega laseb, bandiit saab noole selga, korra jookseb ringi, siis pomiseb 'ah, kuulsin vist valesti' ja istub samal kohal edasi jne. jne. Kaaslased ka erilised vaimuhiiglased pole - lagedal ringi liikudas ei suuda nad enamasti su liikumist järgida, siis panevad suvalises suunas jooksu, olgu või läbi kõige suurema vaenlaste hulga. Korra tuli mingi 10min oodata, enne kui tagasi ilmus suva suunast hirmsa jooksuga.
Mängu iseenesest on küllaga, seiklemisruumi niiet tapab, aega saab kenasti viita.
13€ eest lõbu kui palju. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
nardae, see ongi kusine. Ma saan exquisite tasemel uppida relvi ja sisuliselt lootust paremusele nõnda vist pole, kuni magic asju uppida ei saa.
FXAA 4. preset peal ja pilt on ilus, kurat
Muidu mäng on lõbus, pidevalt ainult kuskil perses koopas tuiata väga ei tõmba paraku, suhteliselt Oblivionikäki moodi nõnda, aga õnneks hetkel tüdimust pole.
Mulle meeldib tegelikult originaal skill UI, päris sheff näeb välja ja huvitavad arendused, kuigi pole hetkel pädevat maagiapoolt leidnud, mida relv+kilp kombo tegelasel kasutada. Kellelgi häid ideid ses vallas? _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
üldiselt pole minu mäng eriti.
Karakter on selline stealth/maag. Sneak peaagu max, destructon ja resto maagia.. smithing miski 80+..
2 varianti, kas 1 hittitakse mind voi siis owning mina elukaid kiirelt. Selliseid vahepealse raskusega elukaid pole kohanud.
Storyt pole eriti teinud, lihtsalt ringi uidanud.
Seal maagide tornis käidud ja siis päti linna.. mis iganes nende nimed olid , )
Selliseid kahtlaseid exploit maiguga asju kasutades on voimalik teatud skillid korgele ajada, selline imelik cheatimis maik tuleb juurde. Ala, kui raha on siis ostad sepalt metalle ja muud kui craftid daggereid jne.. rest 24h, jne.. Pmst mingi 15-20 mintsaga teeb 80+ smithng ära kui natuke raha. _________________ Anar kaluva tielyanna!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.