Microsoft tähistas sümboolselt Internet Explorer 6 surma, kui selle kasutus USA-s oli langenud alla 1%. Selleks puhuks valmistati spetsiaalselt ka tort.
Siiski terves maailmas on selle kasutusprotsent veel üle 7%, Hiinas veel tervelt 25%
Nagu viimati enetal räägiti, et IE6 kasutajaskond lihtsalt on sellepärast jäänud, et suurtes firmades on liiga suur töö kõikidel arvutitel välja see vahetada (200+) või lihtsalt ei vahetata, sest ei nähta mõtet töötavat asja välja vahetada. Samas ise olen kohanud laoprogramme, mis on kirjutatud veebipõhiseks ja lihtsalt ei tööta normaalsete (loe uute) brauseritega. laoprogrammi on veidi kallim uut teha kui lihtsalt IE-d uuendada. _________________ Ma pole mingi spetsialist kuigi võiks ju olla...
On jah, suurem, s.t peab kauem ootama _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
xp'l pole mitte midagi viga ju . Kasutan siiamaani! XP on väga kasulik neile kellel pole just kõige uuem arvuti.
Ka mina kasutan XPd ja ei taha küll et see ära kaob. Mulle jälle ei meeldi uuemad Windowsid... _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Pärast seda, kui Google IE6 niiöelda musta nimekirja pani, hakkaski IE6 kasutajaskond drastiliselt vähenema. Vastasel juhul oleks see veel mõnda aega vindunud
Pean teile kahjuks mõlemale kurvastusega ütlema, et 7't on tunduvalt kerem pirada ja kasutajasõbralikum kui seda oli XP all tegutsedes.
Pean sulle kurvastusega ütlema, et see oli naljana mõeldud. See, et win7 nüüd natuke suurem on, on ainuke positiivne külg XP-l imo.... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Pean teile kahjuks mõlemale kurvastusega ütlema, et 7't on tunduvalt kerem pirada ja kasutajasõbralikum kui seda oli XP all tegutsedes.
Pean sulle kurvastusega ütlema, et see oli naljana mõeldud. See, et win7 nüüd natuke suurem on, on ainuke positiivne külg XP-l imo....
xp oli ca 4-10, 7 on umbes 10-üless - kui tänapäeval arvuti standard varustuses on juba kettad ca 300gb siis ma ei näe isegi sellel 5GB vahel erilist positiivsust XP oli hea aga ta on oma aja ära elanud. Siiamaani paneb mind tegelikult imestama et peale linuxi pole korraliku freeware OS välja lastud. potentsiaali ju noortes koodijates on ning leian et see oleks isegi hea. Suurkorportasioonidele saia vahele kütta.
Järgmiseks võiks ette võtta IE7 tapmise. Äitähh. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.