Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
painkillah
HV Guru

|
04.01.2012 14:46:14
|
|
|
elan Pärnus, ja ainuke leviprobleem on noortekeskuse esimesel korrusel, mis sisuliselt on maa all. Seal kisub tihti ühes nurgas istudes nulli. Vanasti kippus ka Kuldses Kodus oma toas levi kaduma (suur raudbetoon maja, täpselt mingi loll summutatud nurk), aga nüüd pole sealgi häda. Mujal Pärnu linnas pole kordagi leviprobleeme olnud.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
04.01.2012 14:48:48
|
|
|
_marek kirjutas: |
Siinkohal oleks kellegi targema tehniline täpsustus abiks.
Minu loogika kohaselt pole levi suhtes vahet kas helistada EMT=>Elisa või Elisa=>EMT kui seadmed, ajahetk ja asukoht on samad...
Aga võibolla tõesti on...? |
Tallinn - Pärnu
EMT - Elisa
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
1 :: |
219 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.01.2012 15:03:31
|
|
|
Ma oleks ka alles hiljuti Elisast EMT'i kolinud aga siis hea tuttav vahetas mul kohe soodsama mingi ERI paketi vastu ära ilma igasuguse paketivahetustasuta
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
04.01.2012 15:09:07
|
|
|
Ma tõstataks hoopis sellise küsimuse, et kas mobiilioperaatoreid üldse nii väga see klientide arv kotib? Jah, turundusosakonna töö on natuke lihtsam, sest saab laialt lehvitada selle "suurima operaatori" tiitliga vms., aga tegelikult loeb ju ikkagi raha. Nagu ütleb üks majanduse kuldreegel, et 10% klientidest toovad 90% kasumist. Nendest tuhandete liikumistest palju olulisem on ilmselt mõnede üksikute äriklientide või kontsernite operaatorivahetused, mis toovad rahaliselt oluliselt rohkem sisse.
Ka numbriliselt on see 20 000 kõigest 5% või isegi vähem kogu EMT numbrite mahust. Kui ma ei eksi, peaks neil olema mingi 400 000 tuuris numbreid kindlasti, ilmselt isegi rohkem. Pigem on oluline trend - missugused on arengud 2,3,5 aasta lõikes.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.01.2012 15:13:37
|
|
|
tsitaat: |
Nagu ütleb üks majanduse kuldreegel, et 10% klientidest toovad 90% kasumist.
|
Jah, täpselt sama teema nagu kütusegagi... tavainimene võib siin kobiseda palju tahab, paagitäis maksab tal 70 eurot ning neid kulub kuus keskmiselt 4-5, seega umbes 300 eurot... samas nüüd läheb suvaline veok tankima ning laseb julmalt 400 euro eest kütust paaki(ja ei saa paaki täis isegi) millega sõidab heal juhul nädala...
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
04.01.2012 15:17:26
|
|
|
mind huvitaks rohkem selline statistika - et kui suur protsent klientidest kasutab vanu pakette. Isal oli päris pikalt mingi igivana pakett elisa algusaastatest (kui radiolinja läks üle elisaks, sealt ajast), kus minutihind oli ulme. kuna ta oma numbriga ajas kogu oma firma äriasjad lisaks personaalsetele kõnedele, olid arved ulmelised. Eesti rahas küündisid 2-3-4 tuhande kanti vabalt. Oma lollus suuresti - võtsin ma kätte üks hetk ja vahetasin tal paketi ära (siis olid need Äri paketid, ala äri 600 ja 1200). Võtsime siis äri 1200, ei rääkinud sedagi täis, siis äri 600. Lõpuks on ta eraisiku paketi peal ikkagi ja maksab max 600 eeku juures vist, või oli see miski 30-40€. Nagu loost näha, on vanade pakettide pealt võimalik päris head tulu teenida, kuna ega ükski firma ei helista ja paku sulle odavamat ja uuemat paketti. Nii võibki võrdlemisi hajameelne inimene rõõmsalt kirveid summasid tampida, kuigi eraisikute puhul jäävad pigem need 10-20€ kõrgemateks summadeks, kui, et mu isa näite puhul mitmeid tuhandeid Eesti kroone kõrgemaks.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.01.2012 15:27:13
|
|
|
Mul sõber just käis tele2 ja ütles, et tal on kõige kallim pakett... klienditeenindaja vaatas arvutisse, ohkas ja ütles: "Teil on tõesti kõige kallim pakett" kõneminuti ja sms eest maksis mingi pea 20 senti + KAT nüüd tehti nelja-viie sendi peale vist. pakett oli mingi aastast 2002, iga kuu plekkis mingi 40 eurot tühja
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
04.01.2012 15:31:15
|
|
|
Nagu palgatõusu oleks saanud.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommy911
HV vaatleja
|
04.01.2012 18:30:57
EMT pakkumine |
|
|
võtas-uxu kirjutas: |
Olen emtis üle 10 aasta olnud ja sai vaikselt kopp ette.... käisin eile elisas kosjas ja sai liitumistaotlus sisse antud.
Täna siis EMT helistas+meilis ja lõi sellise trumbi lauale.... vaata ja imesta. Homme lähen kuulan maad mis elisa selle peale kosta on. Eka siis näeb mis edasi saab aga ..... tänane EMT pakkumine on ülemõistuse hea. (igaks-juhuks numbrites täpsustama hetkel ei hakka) |
No ei maksa EMT pakkumisest suurde vaimustusse sattuda, nad hakkavadki siis liigutama, kui "vesi ahjus", et klient lahkub. Nad teevad pakkumise ju 1 aastaks. Olin kaa EMT s ja läksin ära eelmine aasta, siis kaa helistasid. Vastasin külmalt, et kus te enne olite ja läksin Elisasse- olen igati rahul, ega kahetse põrmugi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
04.01.2012 18:42:58
|
|
|
painkillah kirjutas: |
...kui suur protsent klientidest kasutab vanu pakette... |
mina olen igaljuhul point-pa(s)keti omanik...ei viitsi vahetada lihtsalt, palju ei r22gi ja l6pptulemus e. kuuarve oleks sama...
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
m/v: challenger, sportage |
|
Kommentaarid: 459 loe/lisa |
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.01.2012 18:46:30
|
|
|
no vaatame üle, pane oma paketsi link siia, kohe analüüsime ja võrdleme parimate packettidega
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
|
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommy911
HV vaatleja
|
04.01.2012 18:59:49
Numbriliikuvus... |
|
|
link :: Elisa kõnekaardi hinnakiri...
No kui EMT ei saa või ei taha aru saada, mida nende kliendid neilt ootavad, siis pole ju midagi parata. Mõned aastad tagasi olin ka Tele 2-s Hinnaliider 75 paketis. Siis oma rumalusest vahetasin ära 59 vastu, pärast tuli välja, et SMS id ei lähegi miinimumarvesse enam. Lõpetasin kohe jutu Tele 2-ga. Nüüd Elisas ja igati rahul. Elisa puhul pole mõtet isegi lepingut sõlmida kui väga palju ei räägi. Elisa kõnekaart väga pro!! Kõneminut alati 4 eurosenti/min igasse võrku. Piisab esimesest 10€ laadimisest ja võrgusisesed kõned on tasuta-alati!!! Pole vaja iga kuu laadida!!!...
Vaadake ja imestage Elisa kõnekaardi hindu ja pakkumist!!!
EMT ja Tele2- tehke järgi!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
04.01.2012 19:00:44
Re: EMT pakkumine |
|
|
tommy911 kirjutas: |
võtas-uxu kirjutas: |
Olen emtis üle 10 aasta olnud ja sai vaikselt kopp ette.... käisin eile elisas kosjas ja sai liitumistaotlus sisse antud.
Täna siis EMT helistas+meilis ja lõi sellise trumbi lauale.... vaata ja imesta. Homme lähen kuulan maad mis elisa selle peale kosta on. Eka siis näeb mis edasi saab aga ..... tänane EMT pakkumine on ülemõistuse hea. (igaks-juhuks numbrites täpsustama hetkel ei hakka) |
No ei maksa EMT pakkumisest suurde vaimustusse sattuda, nad hakkavadki siis liigutama, kui "vesi ahjus", et klient lahkub. Nad teevad pakkumise ju 1 aastaks. Olin kaa EMT s ja läksin ära eelmine aasta, siis kaa helistasid. Vastasin külmalt, et kus te enne olite ja läksin Elisasse- olen igati rahul, ega kahetse põrmugi...  |
Võtsin esialgu emt pakkumise vastu, leping mille pean allkirjastama saadetakse koju. Selle loen korralikult läbi ja ühtegi "orjastavat" lepingut nad minukäest ei saa, ärgu mitte lootkugi.
Praegu saan 840 min. tasuta kolme numbri peale 10€ eest (kuumaks). sealt edasi on iga min 0,11 senti..... kolme numbri omavahelised kõned tasuta + üks sõbranumber.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.01.2012 19:03:44
|
|
|
no seal on juba kuumakse, mis on lihtsalt tühja maksmine... üle 3 euro... võta siis pigem juba "lihtne kõnepakett" ilmselt kui head juttu räägid teenindajale, siis teeb ta sulle "Lihtne ERI" paketi kus kõnealustustasu ei ole.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
04.01.2012 19:05:06
|
|
|
carlking kirjutas: |
no seal on juba kuumakse, mis on lihtsalt tühja maksmine... üle 3 euro... võta siis pigem juba "lihtne kõnepakett" ilmselt kui head juttu räägid teenindajale, siis teeb ta sulle "Lihtne ERI" paketi kus kõnealustustasu ei ole. |
kuumaks jah, 3€...aga 6 aastat tegin v2ljuvaid k6nesid t88numbrilt ja see on suht miinimum mis k6ikidele tuttavatele teadaoleva numbri allesj2tmise eest kuus maksta saab...kordan - ei viitsi vahetada paketti...
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
|
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.01.2012 19:08:34
|
|
|
ei viitsi vahetada paketti..
|
ma ka ei viitsinud, kuni avastasin, et maksan 20€ kuus... nüüd maksan 7-8€
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
04.01.2012 19:14:24
|
|
|
ei viitsi vahetada paketti..
|
ma ka ei viitsinud, kuni avastasin, et maksan 20€ kuus... nüüd maksan 7-8€ |
ma maksan praegu 6-8...
|
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
04.01.2012 23:20:36
|
|
|
Elisa on tore küll, aga arveid peab hoolikamalt jälgima.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
09.01.2012 11:08:30
|
|
|
alpha kirjutas: |
Elisa on tore küll, aga arveid peab hoolikamalt jälgima. |
Oma arveid tuleb jälgida mistahes punktis, alates prügivedajast ja autokindlustajast lõpetades digi-tv ja apteegiarvega. Ei ole see Elisa mingi erand.
|
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
09.01.2012 11:12:11
|
|
|
AKE kirjutas: |
alpha kirjutas: |
Elisa on tore küll, aga arveid peab hoolikamalt jälgima. |
Oma arveid tuleb jälgida mistahes punktis, alates prügivedajast ja autokindlustajast lõpetades digi-tv ja apteegiarvega. Ei ole see Elisa mingi erand. |
Nii pingsalt kui elisa arveid, pole mul küll olnud kellegi teise arveid jälgida. Sel kuul jälle nendega eri arvamus arve kohapalt.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
09.01.2012 11:53:39
|
|
|
Mind huvitaks millal Elisa oma lubadusi täitma hakkab.
Iga paari kuu tagant elistavad ja teevad oma "pakkumise".
Kui ma ütlen, et saatku pakkumine meili peale, et oleks mingigi kinnitus pakkumise ulatusest olemas..... Tutkit ei tule.
1.5-2a tagasi oli mul elisaga juhtum:
Pakuti üübersoodsat paketti tel. teel. Kirjutasin kõik ilusti omal paberile(siiani kuskil see alles) ning liitusin sellega.
Pidi sisaldama 200EEK tasuta minuteid. Kõnealustustasuta, 50 või 55s minut, Kuumaksuta jne.
Arvet mingi 2 kuud ei tulnud, vabandusega, et neil on süsteemi muutus ja hetkel ei saa väljastada. (2 fking kuud?)
Kui arve tuli, puudus 200EEK tasuta minuteid, kõneminuti hind oli muutunud ja nad rsk küsisd raha isegi oma teeninduse numbrile elistamise eest.
Lasin uuesti numbriliikuvuse EMT suunas.
Helistas tütarlaps Elisast ning pakkus kusjuures sama paketti mis algselt pidi olema.
Käskisin pakkumise meili panna, ning andsin lausa 2 meiliaadressi (kusjuures arve suutsid nad küll meili panna). Pakkumist ei tulnud kirjalikku.
Saatsin Elisale kirja, et pidite mulle pakkumise tegema ning KIRJALIKULT
Tuli vastus: Tegeletakse ning olen järjekorras.
Jälle elistas Elisa tibi tahtis pakkumist teha.
Mina jälle stoiliselt, pange pakkumine meili, et ikka tõestada, mida te lubate.
Pakkumist IKKA ei tulnud kirjalikult. Ja siiani EI tehta mulle ületulemiseks pakkumist KIRJALIKULT!!
Siiani õnnelik EMT klient.
Nüüd küsimus:
Kas ma olen ainuke idioot, kellele tehakse tel. teel üüberpakkumine ning arve saabudes on asjad ära unustatud ning keeldutakse pakkumist kirjalikult tegema?
Vaevalt. Seega kui keegi midagi tel teel pakub, siis küsige kirjalikku kinnitust või vähemalt salvestage kõnesid. Nad ise ka salvestavad nagunii, aga sulle nad lindistust ei anna..
EDIT: ja millegipärast paberil kallim EMT pakett tuli arveliselt üle poole odavam
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.01.2012 11:54:58
|
|
|
Krt kui ma oma Elisa arved üle vaataksin, siis sattuksin ka masendusse vist... siiamaani pole alla 20 euroseid arveid üle hakanud kontrollima...
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.01.2012 12:00:43
|
|
|
ThedEviL, ei ole sa ainus. Täitsin kolm korda Elisa kodulehel eelmisel aastal ankeeti seoses nende kampaaniaga, kus tuli sisestada oma telefonioperaator ja hetkel kasutuses oleva kõnepaketi andmed. Seejärel oleks pidanud mulle pakutama soodsamat paketti nende võrgus. Kõigepealt täitsin 2-nädalaste vahedega 2 korda seda ankeeti. Vastust ei tulnud. Helistasin siis klienditeenindusse ja küsisin, et kuhu mu pakkumine jääb. Vastati, et nemad polevat saanud ja täitku ma ankeet uuesti. Minu küsimuse peale, kas võiks äkki klienditeenindaja ise mulle mingi pakkumise saata, kui talle telefonitsi andmed ütlen, vastati, et peab siiski ankeedi kaudu seda tegema ja seejärel võetakse minuga ühendust. Tegin siis 3. korda ka ära, aga siiani keegi pole helistanud. Ju siis polnud piisavalt atraktiivne klient või polnud neil miskit soodsamat pakkuda
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
09.01.2012 12:02:56
|
|
|
Krt kui ma oma Elisa arved üle vaataksin, siis sattuksin ka masendusse vist... siiamaani pole alla 20 euroseid arveid üle hakanud kontrollima... |
Sa oled kuldaväärt klient
Ütleme, et Elisal on 100 000 klienti, igale kliendile väänatakse arvele julmalt 5€ mitte millegi eest juurde. Leidub 1% idioote, nagu mina kes arveid vaatab. Seega on ELISA pettuse teel(nad nimetavad seda alati süsteemiveaks) teeninud endale 450 000€ puhast kasumit kuus juurde.
Think about it
Edit: aga jah: EMT arvet ma küll vaadata ei viitsi. Iga kuu sama. 10€ internet, 5€ kõned....
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|