praegune kellaaeg 20.06.2025 13:14:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Wiltz
HV Guru
|
03.01.2012 20:10:23
|
|
|
ei saanudki nüüd hästi aru, et mis see "asi" siis oli??? kumb võim? eks kuula ja otsusta ikka ise...olen 99% kindel, et vahet sa ei kuule aga noh proovida ju võib.
päris õige 5.1 süsteemi puhul on küll kõik 5 kõlarit põmst ühesugused (fullrange), kuid asjale realistlikult lähenedes ja ka natuke majanduslikult mõtleva inimese (või audiofiili?) jaoks on selline asi siiski täiesti pointless anyway. nii et ma ütleks esiteks, et väga valesti ehitasid need DIY'd omale. mis biampist ning bi-wire'st sa jahud? see, et sa ühe kõlli teise otsa viskasid ei tee küll asjast mitte mingisugust BI'd...ühesõnaga tuleb sulle taaskord öelda, et uuri natukene asja tausta ja terminite tähendust enne kui mingeid suuri väiteid esitama hakkad.
ja lõpetuseks, nii totakat kiitlemist ma pole veel varem kuulnud, et keegi viskab oma HC setupist subi minema, uskudes, et mõni pisike 5" midbass on sellele jube hea asendus ilmselt on tegu veel ka päris väikeste kastidega, mille ulatus on heal juhul kuskile sinna 70hz juurde aga no kui ise rahul siis on naabrid ka rahul kindlasti
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
04.01.2012 00:03:30
|
|
|
Wiltz, kui neil võimudel vahet pole eriti, siis vaatab, kuidas hetketuju on. Bassiga on jah nii nagu ta on. Alumine ots sisuliselt puudu. Bi-amp oli selline naljaga pooleks süsteemi kirjeldus. Sub sai eemale visatud, kuna rikub stereopilti päris korralikult.
Nüüd jälle uus hoog peale tulnd. Vaja ehitada visatoni experience v 20 eeskujul mingi asi. Elemendid olemas, ainult tweeterid natuke teised (kõrgem ots nõrgem, kui projektis) ja woofreid juurde vaja osta. Ehitab enne need exp. V 20'ed valmis ja siis uurib võimu edasi, kui hoog mööda pole läind vahepeal.
Mis HC'sse puutub, siis enamasti muusika kuulamiseks ja sinna sub kohe üldse ei istund mu jaoks.
Kastid on c.a 6 liitrised, kui huvitab.
Oli esimene kõlariehitusprojekt ka ja surround ju hirmus popp ja huvitav asi ja pidi ikka omal käel järgi proovima. Natuke kogemust sai ja järgmise projekti jaoks valjukad ka.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
04.01.2012 00:07:32
|
|
|
noh ega seda keegi teine kindlalt öelda ei saa, mina lihtsalt arvan nii, et vahet ei kuule...samas sina võibolla kuuled.
experience'st tasub sul kaaluda ainult selle W200 elemendi kasutamist ma arvan. teised asjad ja kogu see üldine projekt seal ei ole midagi eriti fantastilist, minumeelest. endale ehitasin ühed tornid W200 ja tükkmaad korralikemate tweeteritega, kui seal projektis. kaheribalised siis...mängivad täitsa korralikult.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
04.01.2012 00:33:15
|
|
|
ega ma mingit hüpersuper eliit asja taga ei ajagi. peaasi et saaks olemasolevatest elemendidest veidi asjalikumad kastid. pole nagunii piisavalt head ruumi, kuhu audiofiili süsteemi paigutada.
E: ja niipalju, kui ma lugend olen, siis need, kes omale valmis ehitand selle experience paari, on kõik ainult kiidusõnu öelnud. Või kehtib selle kohta see ütelus, kus oli mingi teema enesemüüjaga ning tema kehaõõnsustega?
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
04.01.2012 02:49:02
|
|
|
einoh, võibolla on asi ka lihtsalt selles, et ma ise pole just suur 3-ribaliste (passiivfiltritega lahenduste vähemalt) fänn. seda ma tegelikult ei arva, et asjad nüüd konkreetset halba soundi teeksid, kuid natuke liiga kallis projekt on see minumeelest, arvestades just seda, et sama hea või ka mõnevõrra parema heli iseenesest saaks ka juppmaad odavamalt. samas jah, eks seal ole need eelised, et filter on juba valmis disanitud jne.
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|