Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Businesia märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 43, 44, 45  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.12.2003 12:50:23 vasta tsitaadiga

jep... maffia õnnestumisprotsent võiks ikka imeväike olla. kuna vaadates seda intervalli millega need tyybid minu juures käisid öö läbi siis võib vähegi vaesem inimene pankrotis olla. igastahes ,mina investeerin nüüd turvadesse
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 26.12.2003 13:34:38 vasta tsitaadiga

tegelikult mulle see mäng isegi meeldib icon_razz.gif
Võimalused, mis võiksid veel olla:
* firmade liitumine
* ülevõtmine
* reaalne pankrott
* majanduspolitsei
* maksud, maksud, maksud icon_smile.gif ja võimalused nendest mööda hilimiseks icon_wink.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
vipboy
HV vaatleja

sõnum 26.12.2003 14:22:18 vasta tsitaadiga

ma pakux välja et tütarfirmana võiks saada ka mingit suuremat kasu... mingeid ülekande võimalusi oma ülemusfirmaga jne... see nagu soosik rohkem tütarfirmade loomist...

Kui keegi ei tea sis hetkel saab tütarfirma ülemus firma pealt samad eelised mis enese tütarfirmadelt thumbs_up.gif
nii et ple üldse halb idee teha mulle(VIP) tütarfirma icon_wink.gif icon_biggrin.gif : http://213.35.171.180/register.php?ylemus=9efe4567cd520d2cdddfc60dd6e0c959&ylemus2=45

Spott
HV Guru
Spott

sõnum 26.12.2003 19:16:34 vasta tsitaadiga

muideks, odavam, kui mafiamehi vallandada on neid kindlatele surmaretksedele saata 8) - ka selles osas peaks midagi välja mõtlema a la kohtu kutse jne icon_smile.gif
TechZone
HV kasutaja
TechZone

sõnum 26.12.2003 19:17:49 vasta tsitaadiga

kuidas yldse tytarfirmat saab.. mina ei oska teha näiteks.. äkki keegi seletax ära icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Max Powers

sõnum 26.12.2003 19:29:20 vasta tsitaadiga

TechZone kirjutas:
kuidas yldse tytarfirmat saab.. mina ei oska teha näiteks.. äkki keegi seletax ära icon_biggrin.gif

Sul peab olema sinu tulevaselt emafirmalt saadud üks teatud link.
Sellega saad registreerimisele ja ongi tütarfirma.
Oli vist nii?
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
vipboy
HV vaatleja

sõnum 26.12.2003 19:35:35 vasta tsitaadiga

TechZone kirjutas:

praegu ei saa luua ühtegi uut firmat... kuna kasutajaid on pärast väikest reklaami nii palju tekkinud et see koormab serverit... umbes uuest aastast läheb mäng uuele serverile ja hakkab uuesti nullist tõsisemalt et kõigil oleks võrdsed võimalused...

argo
HV kasutaja
argo

sõnum 27.12.2003 15:03:08 vasta tsitaadiga

Töötab icon_biggrin.gif. Jah ja nende maffiavendade värk võiks ära üldse olla. Võiks saada mingi "maaaluse" kontori teha kus on mingi varaste maja. Siis saadad vagaid peale ja saad natuke raha näiteks. Ja raha tuleb liiga plaju ja liiga kergelt!
Püüdge ikka uuendada icon_biggrin.gif. aga Võik ma usun ikka mingi 10.- maksta icon_wink.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
luukere
HV vaatleja

sõnum 27.12.2003 18:23:49 vasta tsitaadiga

TechZone kirjutas:

klikid siia lingile regad ära ja ongi tütarfirma valmis! icon_wink.gif

viimati muutis luukere 28.12.2003 00:55:17, muudetud 1 kord
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 28.12.2003 14:16:57 vasta tsitaadiga

ehh mina enam uuesti pihta ei hakka.....see maffia asi viskas kopa ette. üritad korralikku äri ajda ja siis mingid töllid tulevad päevas (pärispäev ikka) niimitu korda rünnakule et raha nagu juurde ei tulegi. ja kui maffia kätte saad siis mis kasu seal on? ytleb ära et firma oli see ja see aga ma ei viitsi selle maffiaga jamada. ikka mingi räme karistus võiks olla kui sinu mehed kätte saadakse. lähed vangi nt, st et mingi 10 päeva ei saa sisse logida , või võetaks sulgi ilge summa käest ära. ühesõnaga see maffiavärk rikkus minu silmis selle mängu ära...aga noh edu tegijale, eks igaühel ole oma ideed
tagasi üles
vipboy
HV vaatleja

sõnum 28.12.2003 14:37:51 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
ehh mina enam uuesti pihta ei hakka.....see maffia asi viskas kopa ette. üritad korralikku äri ajda ja siis mingid töllid tulevad päevas (pärispäev ikka) niimitu korda rünnakule et raha nagu juurde ei tulegi. ja kui maffia kätte saad siis mis kasu seal on? ytleb ära et firma oli see ja see aga ma ei viitsi selle maffiaga jamada. ikka mingi räme karistus võiks olla kui sinu mehed kätte saadakse. lähed vangi nt, st et mingi 10 päeva ei saa sisse logida , või võetaks sulgi ilge summa käest ära. ühesõnaga see maffiavärk rikkus minu silmis selle mängu ära...aga noh edu tegijale, eks igaühel ole oma ideed

asi selline et see maffi teeb minujaox mängus kõig põnevama osa.. ma ise endale ühtegi maffiat ei teinud aga turva ol kõva ja mulle meeldis vaaadata kui sain vendi kätte ja meil meedia kukkus 10 tonnilt -10 tonnile hahaha
paras kah neile icon_wink.gif

tobi
HV vaatleja

sõnum 28.12.2003 14:53:02 vasta tsitaadiga

Minu arvates on mängus liiga vähe võimalusi, see on liiga lihtne ja ühekülgne.
Point on selles, et saaks võimalikult kiirelt endale järgmise litsentsi ja teenida sellega siis raha, millega tuleb osta endale reklaami ja teha annetusi, nendega saab oma kuulsust ülesse, mis on mängus ainus mõõdupuu ja kõige alus.
Sellega asi põhimõtteliselt piirdubki. Kaitset hakkad alles siis tegema, kui raha on juba omajagu ja selle kaotamine teeb meele liiga mõrudaks

Arvan, et mängu teeb lõppu maksimaalselt kuu ajaga, kui korralikult pühenduda.

Eks mäng ole muidugi algusjärgus ka, vast tuleb juurde funktsioone, mis teevad asja huvitavamaks. Idee on iseenesest kiiduväärt thumbs_up.gif

vipboy
HV vaatleja

sõnum 28.12.2003 15:12:05 vasta tsitaadiga

mäng areneb tõesti veel ja põhimõtteliselt ehitab vend seda hommikut õhuni ja õhtust hommikuni... tulles vastu kasutajate mõtetele ja soovidele... icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 28.12.2003 15:29:41 vasta tsitaadiga

siiski vipboy, see maffiasüsteem on minu jaoks absurd. karistused võiksid karmimad olla
tagasi üles
tobi
HV vaatleja

sõnum 28.12.2003 16:21:49 vasta tsitaadiga

vipboy kirjutas:
mäng areneb tõesti veel ja põhimõtteliselt ehitab vend seda hommikut õhuni ja õhtust hommikuni... tulles vastu kasutajate mõtetele ja soovidele... icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

see on hea jah, et tüüp viitsib asjaga ikka tegeleda. Loodan, et seda viitsimist jätkub nii kauaks, kuni saab igati hea asi ka valmis.
maffia vahelejäämine võiks olla tõepoolest natuke rohkem karistatav olla, kuigi seda kuulsust läheb isegi päris omajagu vahelejäänud firmal maha.
Samas võiks maffial rohkem ülesandeid olla, mida saad delegeerida neile. Mingisugused põhiülesanded, näiteks võta vaid raha või huligaanitse või konkreetselt tapa. Praegu ei saa vist niimoodi. Läheb nii, kuidas läheb.

woosh
HV Guru
woosh

sõnum 29.12.2003 17:47:27 vasta tsitaadiga

ei viitsinud eriti uurida... siinset teemat... aga tootmisvärke võiks olla rohkem...

ja toodete hinnad reaalsemad... ala webcam... juustu saab ju 400 kätt icon_razz.gif

jne jne jne

hakkasin kah pelama.... esimesed 15 min on arusaamatud.... aga toodavad vist sindrid...

woosh
HV Guru
woosh

sõnum 29.12.2003 18:39:47 vasta tsitaadiga

muide...

paar ettepanekut mis esimese 1 tunnise "mängimise" järel on tekkinud.

1. toodetel võiks olla omahind millega toode valmistatakse... see võiks tuleneda kõikidest kuludest kokku
(laopinna rent tunnis, töötajate palk, reklaam konkreetsele tootele)
2. toodetel on võimalik määrata ISE müügihind.
ehk siis ma näiteks teen kampaania et blabla firma myyb dvd toorikuid hinnaga 25.-
3. võiks olla võimalik rentida ladu... et mitte maha myya kohe kõiki dvd toorikuid... hoida näiteks kampaania ajaks kui myyb rohkem kaupa.

eix666
HV veteran
eix666

sõnum 29.12.2003 21:20:24 vasta tsitaadiga

minu küsimus oleks see, nõudmine mingi kauba järele ei saa kuidagi olla seotud antud firma töömahuga....st päriselus ei ole ju, et hakkan rohkem tootma, kohe ostetakse rohkem ka....nõudlus peaks olema ikka konstantne number (mitte protsendi kujul), mis siis suureneb kuulsusega...ja et saaks mängida toodete hindadega, mis omakorda mõjutaks nõudlust...

ja teiseks, et kui müüakse ära ainult osa toodangust, mis siis allesjäänuga juhtub? prügiga välja? icon_eek.gif
et peaks ikka tegema laosüsteemi, et saad näiteks rentida ladusid, kuhu siis ülejääke saab ladustada jne...
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Max Powers

sõnum 29.12.2003 21:38:46 vasta tsitaadiga

tsitaat:

et saad näiteks rentida ladusid, kuhu siis ülejääke saab ladustada jne

..müüa litsentse edasi
..osta teiste aktsiaid
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
tobi
HV vaatleja

sõnum 29.12.2003 21:49:16 vasta tsitaadiga

Üks lisa tähelepanek, mis ma tegin:
kui on ainult masinad firmas, siis kuulsus ei suurene!!
Selline asi, ebaloogiline ta ju on aga nohh, mis parata
ma läksin selle orki, läksin üle masinate peale ja kuulsus kukkus selle tõttu 4000 võrra icon_biggrin.gif
ebaõnn ikka, siis alles lisati see lause ABI´sse.
Nüüd siis ole targem

Mängus need alumised numbrid näivad mulle küll äärmiselt mõttetud. Üks näitab lehe laadimise kiirust, mis tundub mulle väga mööda olevad ning selle all on veel mingi veider number. Isegi, kui lehe laadimise kiirus oleks õige, mis kasu sellest on?

Mängus võiks olla veel mingi kuupäev ka, mitte vaid kellaaeg. Võiks olla arvestus firmadel, et kui kaua nad on eksisteerinud. Sellega saaks veel mitmeid lisasid teha, nt. kui kaua on keegi püsinud esikohal ja siis sellele, kes on nädal suutnud olla nr. 1, mingi auhind, boonus, või kiireim tabelitõusja nt.

mõned ideed

vipboy
HV vaatleja

sõnum 29.12.2003 23:01:38 vasta tsitaadiga

Kõigi nende ideede kohta ütlen et te ple ainukesed kes seda tahavad aga tal läheb aega enne kui ta need realiseerida saab, pidi praegu uut progret ehitama et vähem serverile käiks... ta uuendab mängu ja uuendused tulevad ikka... mäng muutub kindlasti mitmekülgsemax...

Selle kuulsuse kohta... oleneb tootmisest ja meediast vist enamjaolet... sellest masinatega seostest saan ma aru kül, aga ei oska seda lühidalt seletada... ja mis tähendab et ei tõuse... tõuseb kül aga mitte tootmise ala arvelt...

Spott
HV Guru
Spott

sõnum 30.12.2003 21:07:15 vasta tsitaadiga

koht edetabelis võiks sõltuda töötajate ja masinate arvust, heaolust, kuulsusest ja meediast. St. nende kooslus. Mingi valem vaja leiutada, mis neid kõiki arvesse võtaks.
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 31.12.2003 11:46:18 vasta tsitaadiga

Termikas kirjutas:
Trainspotting kirjutas:
koht edetabelis võiks sõltuda töötajate ja masinate arvust, heaolust, kuulsusest ja meediast. St. nende kooslus. Mingi valem vaja leiutada, mis neid kõiki arvesse võtaks.

selle valemi nimi ongi kuulsus icon_wink.gif

igatahes hüppab ta päris metsikult.
Kord oli veits alla 8000 ja siis ostsin reklaami juurde ja kõmaki 12000 peal icon_rolleyes.gif
Ah nuh vahet pole - eks ise vaata, mis ettepanekutega tegeled icon_smile.gif

PS: firma asukohta võiks ka saada muuta hiljem - kolimine st.

KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 31.12.2003 15:35:02 vasta tsitaadiga

Termikas, Kas sa oled nii kindel selles? Mulle jääb mulje et kõike ei arvestata siiski aga nuh jah....
BTW! Mis praegu toimub et mängida ei saa...??
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
Termikas
HV kasutaja

sõnum 31.12.2003 15:54:59 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
Termikas, Kas sa oled nii kindel selles? Mulle jääb mulje et kõike ei arvestata siiski aga nuh jah....
BTW! Mis praegu toimub et mängida ei saa...??

Kuulsus sisaldab ju näitab siiski firma võimsust. Et kuulsust hoida peab sul olema ju hea sissetulek. Muidugi võib ka väikse sissetulekuga edetabeli tippu saada, aga seda siiski vaid hetkeks.
Kahjuks on mul ka üks halvem uudis, nimelt ei saa terve tänase päeva mängida, hommsest liigub mäng oma lõplikule aadressile ja siis peaks olema ka mäng 24/7 ligipääsetav ja ei peaks minema kiiremaks.
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Businesia mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 43, 44, 45  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.