Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Elen
HV vaatleja
|
27.12.2011 14:00:28
WINDOWS 7 ei lähe enam käima |
|
|
Tere,
läpakas (windows 7) ei lähe enam käima, tuleb ette must ekraan . windows boot manager , et failed to start. annab valiku:
1. installi disc uuesti
2. vali keel
3.vajuta repair your computer
status on 0xc000000f
system registry file is missing, or corrupt.
olen seal kõik enterid läbi vajutanud ja mitte miski ei aita.
installation disci mul pole kunagi olnudki, sest arvutis oli juba kõik olemas, kui ostsin.
nüüd downloadisin alla teise arvutisse windows 7 , panin dvd-le aga mitte filivaatamisena vaid nagu usb-l oleks see fail. aga arvuti on must ja ei tee teist nägugi, et dvd on sees .
Mida peaksin tegema, et arvuti taas tööle saaks ??? arvuti vähem kui aasta vana. prooviks ikka kodus kuidagi hakkama saada , kui ei õnnestu siis tuleb remonti viia. Äkki saan siit abi
|
|
tagasi üles |
|
 |
jimbeam
HV kasutaja

|
27.12.2011 14:20:57
Re: WINDOWS 7 ei lähe enam käima |
|
|
Elen kirjutas: |
... panin dvd-le aga mitte filivaatamisena vaid nagu usb-l oleks see fail... |
Et misasasja???
DVD on ikka määratud esmasex valikux buutimis järjekorras?
_________________ O:Latitude D420 korraliku aku |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.12.2011 14:25:04
|
|
|
Safe Mode'is saad arvutisse? Käivitumisel vajuta F8, kuni vastava valikuga ekraan ette tuleb.
Teine variant on Recovery partitsiooniga tehase seadistus taastada, aga siis kaotad kõik failid, mis kõvakettal on. Igatahes, lõhnab selle järgi, et kõvaketas vigane.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
27.12.2011 14:40:56
|
|
|
system registry file is missing, or corrupt. |
Ei siin saa Safe Mode'sse ega kuhugi. Kui kettal olevad failid väärtuslikud, siis ainus võimalus on W7 installiplaadilt teha System Restore.
Või Linuxi CD plaadiga failid kuhugi kopeerida ja siis uuesti W7 peale, kasvõi sellelt Recovery partitsioonilt.
Probleem on ilmselt selles, et kõvaketas hakkab pensioniikka jõudma, ei muutu see "registry file" niisama lihtsalt vigaseks midagi. Kettakontroll vajalik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Elen
HV vaatleja
|
27.12.2011 14:51:30
|
|
|
arvuti ostsin aprill 2011 ja juba on kõvaketas katki ???
mul ei ole seda installi plaati - kust ma seda saaks ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
27.12.2011 15:08:13
|
|
|
Läpakas kütab seda ketast päris hästi, tolmupuhastust ilmselt ka tehtud pole?
Aga installi plaati? Soovitaks netist tõmmata, aga see oleks vist piraatlusele õhutamine, seega ei teagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.12.2011 15:19:44
|
|
|
Netist võib tõmmata OEM installika vastavale versioonile ja installimisel kasutada lapaka all olevat võtit. Peab muidugi ettevaatlik olema, et mingite kräkitud-häkitud versioonide otsa ei satuks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Elen
HV vaatleja
|
30.12.2011 12:01:06
|
|
|
jah aga mismoodi ma selle ära saan installitud ? läpakas näitab ainult musta ekraani ju, seal ei anna valida midagi.
mul on dvd-le uus windows 7 tõmmatud , kas sellega siis ei saa ? või kuidas ma nüüd saaks selle arvutisse ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
30.12.2011 13:01:39
|
|
|
Kui arvuti alla aasta vana, siis peaks garantii ka kehtima. Vii pigem parandusse - kui seal ketas läbi või miskit hullemat, siis see läheb garantii alla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
30.12.2011 15:44:09
|
|
|
jah aga mismoodi ma selle ära saan installitud ? läpakas näitab ainult musta ekraani ju, seal ei anna valida midagi.
mul on dvd-le uus windows 7 tõmmatud , kas sellega siis ei saa ? või kuidas ma nüüd saaks selle arvutisse ? |
Sa mõtled nii, et lased esmalt olemasoleva Windowsi käima ja siis selle alt installid uue Windowsi? Oh-jah, niimoodi ei tehta, Windowsi DVD plaadi paned lugejasse ja siis selle plaadi pealt lased arvuti käima. Selleks peab kas BIOS-i boot menüüs DVD seadme nimekirjas kõige ette tooma või siis mingi F klahviga (F5...F12, enamasti F8 või F10, muljud peale käivituspiiksu) selle menüü ekraanile tekitama, et sealt siis nooleklahviga DVD valida.
Aga kõik sõltub ka sellest, mida see "mul on dvd-le uus windows 7 tõmmatud" täpsemalt tähendab. Kui pole buutiv DVD plaat tehtud (on lihtsalt failid plaadile kopeeritud), siis võid seda plaati kohvitassi alusena kasutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Elen
HV vaatleja
|
30.12.2011 17:23:24
|
|
|
no just, mul ongi see kohvialus tehtud
kuidas seda bootivat dvd-d teha ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
Elen
HV vaatleja
|
31.12.2011 16:26:58
|
|
|
kui ma selle dvd arvutisse panen , hakkab ise automaatselt tööle ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|