Tanel, aga vanema kodanikuna võiksid ju teada, et suursündmuste puhul on tihti ja kaua kaua juba kõige algelisemat tsementi pihustatud pilvede tõrjumiseks (, et need enne Moskvat alla sajaksid), kasvõi Venemaa võidupüha jaoks eelmisel aastal ...Nõukogude ajani tagasi. Suurlinnade puhul kes teab mis puhkudel ka muudki.
Seda ma tean loomulikult, aga kunstlike sademete tekitamiseks (pilvede tühjendamiseks) kasutatakse harilikult hõbejodiidi, lämmastikuühendeid või kuiva jääd.
Kuid pean seda pigem kohalikuks ajutiseks nähtuseks (suursündmustelt vihmapilvede tõrjumiseks), kuid mitte globaalse mõõtmetega kliima muutmiseks. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
SKG, miks sa ise seod weather controli chemtrailiga? seda tehakse ju täiesti teadaolevalt ja avalikult. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
londiste, just seletasin enne, miks ma seda teen. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Ma peangi silmas seda, et siia võiks postitada selliseid teooriaid, millel õhkõrngi alus olemas.
Näiteks kuul mittekäimise teooria kinnitamiseks võiks sobida teaduslikult lausa Van Alleni vöö läbimise küsimus
http://en.wikipedia.org/wiki/Van_Allen_radiation_belt
Mario., seda viimast asja pole mõtet üles tõsta - see on otsustatud ja see nii jääb.
Enne kui "teaduslikult teeoria" vandenõu eelduseks panna võiks ikka selle wiki artikli ka läbi lugeda, no ei sobi mitte kuidagi selle vöö olemasolu kuul mittekäimise kinnitamiseks isegi mitte kaudselt.
Ei ole mõtet hakata defineerima ning piirama absurdsuse taset, näiteks siin arutlevad mitmed finantsmaailma ning panganduse üle, kuna ma olen nüüd panganduses töötanud juba päris pikalt ja õppinud palju nende viimaste aastate jooksul siis ma vaatan suu lahti kuivõrd palju puudub igasugune arusaam finantsalast üldiselt ja konkreetsed laisemad ning kergeusklikumad ei vaevugi kunagi reaalselt ka võtma kätte raamatut makroökonoomikast või ning seda läbi lugema vaid vaatavad zeitegeisti ning tulevad mulle rääkima, et inflatsioon on saatanast (ma ei tee nalja, kunagine koolikaaslane rääkis mulle sellist juttu ja ei oskagi sellise inimesega enam midagi rääkida...)
Mõte on selles, et vandenõuteooriaid hakata lahterdama sinu personaalse sic! "teaduslikkuse" järgi on tobe, 99.99% siinsetest teooriatest on kergelt öeldes mitte ühegi tõendi varjuta ulme, mis aga ei tohiks omada teemas "vandenõuteeoriad" tähtsust, las inimesed arutavad kõigest misiganes neil siin pähe tuleb.
Ainuke argument arutelude vastu mis ma hetkel näen on näiteks vaktsiinide teooriad, ehk siis kui siin inimesed arutlevad selle üle, et valitsus ja kurjad korporatsioonid teevad vandenõud vaktsiinidega, mõned teoreeitkud postitavad hunniku linke ja infot etc etc mille tulemusena loeb seda teema mõni kergeusklikum ja murelikum lapsevanem kelle laps jääb vaktsineerimata ja tulevikus kas sandistub või sureb selle tõttu kas siis foorum on ka moraalselt vastutav? See on keeruline teema mida võib tegelikult pea iga arutelu külge pookida ja mul pole huvi argumenteerida selles teemas.
tldr: Sinu foorum, tee mis tahad, loogiliselt võiks siiski mitte piirata.
viimati muutis Sirius 21.12.2011 13:23:53, muudetud 1 kord
tee mis tahad, loogiliselt võiks siiski mitte piirata.
ega ei piiragi rohkem, lootsin lihtsalt rohkem argumentatsiooni näha erinevate teooriate puhul, eriti kui veel usutakse mõnda teooriasse
Kui väga ajuvaba juttu hakatakse ajama, kasutan lihtsalt märki, on hundid söönud ja lambad terved
SKG, et reisilennukitelt puistatakse sinu arvates stuffi alla?
Ei, miks ma peaks seda arvama voi kust sa seda valja loed?
küll on aga minu arvates naiivne loota, et monetaarses maailmas erahuvid ja isegi riiklikud huvid mingitest piirangutest kinni peavad ja neist oma eesmarkide saavutamiseks mooda ei lahe. Olgu siis teemaks weather modification voi mis iganes muu.
edit:
Kui kedagi peaks mingil kummalisel pohjusel minu arvamus huvitama, siis ma olen selle siin juba eelnevalt valja oelnud ja end kordama enam ei hakkaks.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6614815#6614815 _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
küll on aga minu arvates naiivne loota, et monetaarses maailmas erahuvid ja isegi riiklikud huvid mingitest piirangutest kinni peavad ja neist oma eesmarkide saavutamiseks mooda ei lahe.
"The world will not end. It is an era," said Yeanet Zaldo, a tourism spokeswoman for the Caribbean state of Quintana Roo, home to Cancun. "For us, it is a message of hope."
Et lõpetaks selle maailmalõpu jura äkki ära
Loogiline et maailmalõpu teema on totrus, aga see ei puutugi hetkel asjasse. Üldiselt on hetkel üle miljardi kristlase kes usuvad tõemeeli et käes on lõpuajad, islam kisub ka sinna kanti. Kümnete miljonitele mittekristlaste jaoks loodi see 2012 teooria. (mis koondab endast maailmalõppu, tulnukate tulekut, planeet x või siis inimkoona ühist jõudmist mingile uuele levelile, ehk siis kogu see New Age jada) - Aga ralliks nimetasin selle poole pealt, et seda 2012 teemat on siiani väga hoogsalt propageerinud ka massimeedia ning võib eeldada et läbi terve järgmise aasta see üha hoogustub. Eks lõpuks võib sellega minna nii nagu läks y2k,ga aga seda näeme juba aasta pärast.
Aga maiade kalendri järgi on jah tegemist kõigest ajastuvahetusega, selle maailmalõpu teema tekitati sinna hiljem külge.
viimati muutis MatchMaker 21.12.2011 17:57:06, muudetud 1 kord
Müün hõbedasi 2012 maailmalõpu ellujäämisskafandreid! 100% foolium. Garantii 2012 aasta lõpuni. Hind ainult 999.99 eurot (kulleriga järgmisel päeval kättetoimetamine tasuta). NB! Iga tellimusega kaasa peakokanuga!
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Veel uuema info kohaselt tegelikult ikkagi ei tule. Tal tuli üks teine asi vahele. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Suurest igavusest hakkasin eelmisel nädalal uuesti üle lugema sellist raamatut nagu David Icke'i "Matrixi lapsed". Skeptilise lugeja jaoks on täiesti loetav raamat, seni kuni suudad kõigesse avaldatusse kriitiliselt suhtuda, aga palju huvitavat on ka, mis paneb järele mõtlema. Mõnede kohtade osas (nt. reptiloidid, Atlantis ja Lemuuria) tahaks küll küsida, kust nii kanget ainet saab, mida Icke võtab, aga las ta olla. Mõtlesin, et panen siia foorumisse kirja peatükkide kaupa huvitavamad leiud, puhtalt aruteluks või spekuleerimiseks. Esimese paari peatüki huvitavam leid minu jaoks on järgmine:
Lühidalt kokku võttes - David Icke väidab, et kunagi eksisteerisid Atlantise ja Lemuuria manner, kus oli arenenud tsivilisatsioon ja kust inimesed rändasid välja. Mingi katastroof või kataklüsm (komeet?) muutis meie planeeti niivõrd, et tekitas üleujutused ja mandrite nihkumise, mistõttu Atlantis ja Lemuuria hävisid ning seetõttu ei ole need tsivilisatsioonid (Sumer, India, Lõuna-Ameerika indiaanlased jm.), mida meie peame inimkonna hälliks, mitte esimesed tsivilisatsioonid, vaid inimkonna taassünd, omamoodi restart, kuid paljud teadmised läksid Atlantise ja Lemuuria hukuga kaduma.
Mõte või tähelepanek - üleujutuse teema. Icke märgib õigesti, et paljudes maailma religioonides, ka Piiblis, on olulisel kohal üleujutus või uputus, tavaliselt mingi jumaliku karistamise vormis vms. Kuna Vana Testament põhineb suures osas siiski ajaloolistel sündmustel, inimeste ja kuningate lugudel, siis hakkasin mõtlema, kas mingitel tingimustel võib see teooria paika pidada. Ma olen kaugel sellest, et uskuda Atlantise olemasolusse, selleks on minu meelest Icke'i teooriad ka liiga laiahaardelised ja teaduskauged (mandrid ei kao päris hetkega olematusse, ühtegi jälge jätmata), aga kui oletada, et kunagi leidis aset mingi sellisel tasemel üleujutus (või hiidlaine?) nagu Piiblis kirjutatakse, ja ellu jäi vaid see osa inimkonnast, kes elas kuskil kõrgemates mägedes, siis tõenäoliselt tähendanuks see sisuliselt tollal eksisteeriva tsivilisatsiooni lõppu ja kirjeldatud restarti. Paljud teadmised ja tarkused oleksid läinud kaduma. Tänased maailmalõputeooriad väidavad, et keskmise mõõduga komeet tekitab ookeani kukkudes kõikepurustava lööklaine, millele järgneb hiigellaine kogu ookeani ulatuses. Mõtteid? Poolt või vastuväiteid?
Ma lõpetasin ka paar nädalat tagasi "Matrixi laste" lugemise. Seda tuleb lugeda jah korraliku filtriga. Samas tunduvad väga paljud asjad suhteliselt loogilised... kõik usundid on mingil määral sarnased või ühest allikast pärit. Illuminaatide teema on ka päris põnev, et mingid elemendid jooksevad igatepidi kuskile kokku. _________________ The sh*t has hit the fan.
Draax, Ma pole küll ammu piiblit lugenud aga väide, et ellu jäi keegi kuskil imo ei pea paika, kas jumal mitte ei teinud lõppu kõigele elavale va. siis Noaga sõlmitud lepingu alusel tema perekond jms.
Ses suhtes, et ma pole toda raamatut lugenud ja kas äkki siis seal kirjeldatu on selline ja piiblis ka oli nii hoopis ... _________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus
Draax, Ma pole küll ammu piiblit lugenud aga väide, et ellu jäi keegi kuskil imo ei pea paika, kas jumal mitte ei teinud lõppu kõigele elavale va. siis Noaga sõlmitud lepingu alusel tema perekond jms.
Ses suhtes, et ma pole toda raamatut lugenud ja kas äkki siis seal kirjeldatu on selline ja piiblis ka oli nii hoopis ...
Piibli järgi jah, aga see Noa laeva lugu seal juures võib olla religiooniline liialdus, ehk siis kui me praegu usume et kunagi toimus mingi suur üleujutus, siis sinna ümber on loodud Noa laeva legend, mis piibliga sobib. Legend on vale, aga üleujutuse fakt mitte.
Teine võimalus on see, et "Noa laev" kui selline, on sümbol. Noa laev võib tähendada ka näiteks mäetippu, kuhu hulk inimesi (üks perekond või hõim) uputuse eest põgenesid ja ootasid seal veetaseme alanemist.
Igatahes, Noa laeva legendi täpsed detailid polegi nii olulised, põhiküsimus on, kas selline sündmus nagu suur veeuputus võis tegelikult toimuda või ei.
Kust selle suure veeuputuse puhul kogu see vesi korraga tuleks? Atmosfäärist?
Tsunamid on kaheldav, korraga küll see vesi igale poole ei ulatuks. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Popteaduses ei käsitletagi seda suurt veeuputust globaalsena. Nagu ma aru saan siis selles raamatus vist on tahetud need lokaalsed sündmused(veeuputused erinevates jutustustes) üheks sündmuseks vormida vms ?!
Suurpuhastusi on ju väga erinevaid erinevatest uskudes/religioosetes jutustustes, veeuputus on lihtsalt selline hea sobiv praeguses elemendis. Kuivõrd teoreetiliselt utoopiline / võimalik see on, who knows _________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus
Dateline NBC - To Catch A Predator
Chris Hansen jahtimas siis pedofiile.
Olin kunagi ammu sellest saatest midagi kuulnud ja nüüd vaatasin ühe jutiga läbi, pole küll päris selle teema rida, aga siiski... huvitav kui hull meil siin lugu oleks.
Investigations - nende järgi saab otsida kellel rohkem huvi tekib.
Mira Loma, Riverside County, California (Outside Los Angeles)
Greenville, Ohio
Fort Myers, Florida
Fortson, Georgia
Petaluma, California
Long Beach, California
Murphy, Texas
Flagler Beach, Florida
Ocean County, New Jersey
Bowling Green, Kentucky
Kust selle suure veeuputuse puhul kogu see vesi korraga tuleks? Atmosfäärist?
Tsunamid on kaheldav, korraga küll see vesi igale poole ei ulatuks.
vabalt ulatuks
Lingi mingi arvutus või näidis siis vähemalt _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.