Liikusin Fifa 11 (xbox360 pealt) Fifa 12 peale arvutil (mängin xbox 360 puldiga)
Professional tase Fifa 11ga oli väga mõnus ja täiesti mängitav. Vastastelt oli võimalik pall ära võtta, päris tihti sai ka man of the match tiitleid.
Professional ase Fifa 12ga on aga pisut frustreerivam. Vastastelt ei ole võimalik enam palli ära võtta ning Virtual Pro's minu tegelase rating langeb ka siis kui minu tiim äpardub või ei suuda vastaselt palli ära võtta. Et siin enam ei hinnata ainult minu tegelase võimeid. Lisaks kui jooksed ise palli ära võtma(vähemalt üritad seda teha), saad negatiivset selle eest, et oma positsioonilt ära liikusid.
Üks asi on kaotus tugevamale vastasele, vastaste ilus mäng, sellest ma saan täiesti aru, mäng on mäng, igatpidi on mõnus. Nii ka Fifa 11s oli, kuid Fifa 12 viga on nagu selles, et sinu tegelane ei täida sinu käske. Tahan, et ta võtaks palli ära, Fifa 11s jooksid A'd hoides mehele vastu, võttis talt palli ära, Fifa 12s ei juhtu midagi ja tihtipeal tiirutad sprintiva vastase ümber nagu orbiidil olev sateliit, kuid palli kätte ei saa. Teine asi on see, et mõtled, et lähed jõiga peale ja jooksed sprint nupuu all hoides peale, vastased on nagu kõik selgeltnägijad, ALATI suudavad palli eest ära lükata.
Ise saab vastastelt palli kätte ainult siis kui nad eksivad või kui 15st korrast 1 ennustus läheb mul täppi, et ma jooksin just nende 2e vastase vahele.
Tackle option oleks nagu mängust ära võetud ja on jäetud ainult mingi katmise option.
Närvi ajabki see, et minu juhitud tegelane ei täida puldilt antud käsklusi ja selletõttu ma kaotan, mitte lihtsalt tugevama vastase tõttu.
Või äkki on Fifa 12s juurde programmeeritud 50/50 tõenäosus, et minu tegelane satubki just siis kui ta palli näeb vägeva allzheimeri hoo kätte ning ta tõesti ei mäletagi, mida ta enne või pärast teeb?
Mingid vingumist ega kriitikat ei jaga, mäng mulle meeldib, piisav ja paras edasiminek võrreldes Fifa 11e suhtes, kuid tahaks nagu abi, et mida ma siis valesti teen, kuidas mängida Fifa 12t?
E: Kusjuures ma olen hetkel vist sama probleemi ees, mis see 1/10 mängule skoori andnud tegelane
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6720766#6720766
Erinevusega, et ma ei mängi isegi mitte World Class tasemega:(
Et siis ikkagist kuidas mängida Fifa 12t? _________________ Winter is coming...
Tackle teemaga nõustun täielikult, nüüd nügib õlast selleasemel, et pall ära võtta :/ _________________ Müüa HP Pavilion G series, lisainfo läbi postkasti.
www.iDrift.nl
#swag
Mul selline probleem, et Originist downloadisin mängu ära, installisin ja mängu minnes siis kui keelt hakkan valima viskab lihtsalt desktopile ilma ühegi errorita. Proovisin igasuguseid variante, et seda parandada, vahe peal sain mängida ning iga kord kui uuesti tahtsin mängu minna pidin jälle midagi muutma kusagil. Viskas koppa ette selline asi ja tegin uninstalli ning nüüd kui proovin uuesti peale installida siis peale seda kui originist vajutan "ready to install" mõtleb paar minutit ja siis tuleb jälle ette see ready to install. Kõik muud Fifad on täiesti maha lastud arvutist. Oskab keegi aidata?
Seega mina saan nii palju aru, et see tactical defending on rohkem kaitsemängijatele? Ründaja ei peaks nagu oma värava alla välja jooksma, et palli kätte saada, minul semi-pro'ga on enamvähem sama teema, Stoke Citys mehed nii jamad või mis jama on, Flamingos oli sama probla, proovin ära selle tactical defendingu muutmise, ega see ju mängu nn "fifa 11-eks" ei muuda? _________________ Müüa HP Pavilion G series, lisainfo läbi postkasti.
www.iDrift.nl
#swag
Taktikad tuleb paika panna, et ka ründajad kaitsetööd teeks. Muidugi loeb ka mängijate individuaalne "töökus" mis on näha skillide all(low-med-high vms).
Siiski on tegu jah FIFA 12'ga mitte FIFA 11'ga. Algul oli mul ka tükk tegemist, et mängust korralikult aru saada aga kogemustega tuli ka see arusaam.
Ise lasen ainult world class või legendary'ga kõike. Enamasti siiski FUT ja H2H Seasons Online'is.
Kui paljudel siin on Fifa 12 originaal? Mõtlesin, et võiks mingi Fifa 12 turniiri teha. Mingi 16 võistkonnaga. Endal 2 sõpra ka kes arvatavasti tulevad, ehk siis 13 oleks veel vaja.
Kui paljudel siin on Fifa 12 originaal? Mõtlesin, et võiks mingi Fifa 12 turniiri teha. Mingi 16 võistkonnaga. Endal 2 sõpra ka kes arvatavasti tulevad, ehk siis 13 oleks veel vaja.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.