praegune kellaaeg 19.06.2025 01:05:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
30.10.2011 18:16:14
|
|
|
mhei kirjutas: |
hea meelega ei paneks, aga vaja..... |
proovi mõnda alternatiivi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
paar
HV vaatleja
|
30.10.2011 18:56:12
|
|
|
Tere,
mure on järgmine siis. MSN-i töölepanemisel ilmub ekraanile selline error :
SecurityError: Error #2060: Security sandbox violation: ExternalInterface caller http://go.eu.bbelements.com/flash/bbnaut.swf cannot access link
at flash.external::ExternalInterface$/_initJS()
at flash.external::ExternalInterface$/addCallback()
at user_data_fla::MainTimeline/frame1()
ja tänu sellele MSN ei tööta korralikult vahel. Tean, et seda teemat on siin juba arutatud, aga sealt endale lahendust ei leidnud. Ehk oskab keegi aidata.
Ette tänades,
Päär
|
|
tagasi üles |
|
 |
stenp
HV vaatleja
|
30.10.2011 20:41:27
|
|
|
Suured tänud, sain tööle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
09.11.2011 14:37:05
|
|
|
Naise msniga mingi kuu aega tagasi tekkis imelik jama. Sisse logides viskab sellise errori ette. Ja kui keegi kirjutab siis lugeda saab aga vastu kirjutada ei saa. Proovitud kõiki lahendusi mis välja pakutakse. Veakood väidab, et MSN on ajutiselt blokeeritud kuna on saadetud kõvasti rämps kirju. Ometi on kindel see, et pole kordagi mingeid kirju saadetud ja teiste käest küsides pole keegi mingeid kirju saanud. MSN pakub küll erinevaid lahendusi välja aga ükski ei aita. MSN live kontosse saab ilusti sisse. Parooli muutsime ka ära aga ikka sama jama. Kas keegi teab veel võimalusi või tuleb selle kontoga hüvasti jätta ja uus teha. Kas on mingi tehnilise toe e-mail või tel. kuhu helistada. Pilt ka asjast
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.11.2011 14:53:49
|
|
|
Kontot oled kinnitanud nagu veateade pakub? Kui see ei toimi, siis helista Microsofti Eesti klienditoele. Siin vahepeal oli mingi jama, et tõmmati kõik spämmivad aadressid liistule ja kontole ligipääsuks tuli klienditoele helistada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
08.12.2011 14:38:02
|
|
|
Kas on mingit võimalust ka vaadata kas mind on blokitud ja/või listist eemaldatud?
Amsni ga proovisin, kuid see ei toiminud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
08.12.2011 15:03:11
|
|
|
Minu teada seda ei saa enam ammu näha. Kunagi paar programmi seda võimaldasid, aga see auk lapiti kinni. Netis on hunnik "teenuseid" pakkumisel, et teada saada, kas keegi blokib sind või mitte. Selleks tuleb kellelegi-kusagile vaid oma konto kasutajanimi koos parooliga saata...
|
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
08.12.2011 15:09:32
|
|
|
ma vaatasin jah neid kohti.... puhta piix peaks olema, kui sinna oma parooli kirjutaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
13.12.2011 15:15:48
|
|
|
Tere, ma küll ei ole seda 224 leheküljelist teemat läbi lapanud, kuid oleksin väga tänulik, kui keegi äkki oskaks aidata.
Probleem siis, et msn on suhteliselt uus versioon, kuid kala on selles, et kui ma vahest mingi chati kinni panen, siis jookseb mu msn kokku, ühesõnaga, et midagi klikkida ei saa, kellegagi uut vestlust alustada ei saa. Pean msnile exit panema ja uuesti avama.
Windows7 64bit, i3, 4gb ram, 6770 ati
_________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos. |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
15.12.2011 14:05:19
|
|
|
UnknowFunk kirjutas: |
Tere, ma küll ei ole seda 224 leheküljelist teemat läbi lapanud, kuid oleksin väga tänulik, kui keegi äkki oskaks aidata.
Probleem siis, et msn on suhteliselt uus versioon, kuid kala on selles, et kui ma vahest mingi chati kinni panen, siis jookseb mu msn kokku, ühesõnaga, et midagi klikkida ei saa, kellegagi uut vestlust alustada ei saa. Pean msnile exit panema ja uuesti avama.
Windows7 64bit, i3, 4gb ram, 6770 ati |
Siinpool täpselt sama lugu. Umbes poolteist aastat tagasi või sinnakanti loobusin Windows Live messengerist, kuna jooksis pidevalt kokku ja kuna salvestasin ka ajalugu, siis hiljem tekkisid ajaloosse "augud". Siis tuli Windows 7, kuid viga endiselt ei paranenud.
Võtsin siis Amsni, kuid sellel olid omad puudused. Nüükseks olen juba mõne kuu kasutanud Trillianit. Sellel on ka omad puudused, kuid kõikidest kõige hullem on siiski see, kui programm jookseb lihtsalt kokku. Siis sa ei tea, kas sulle kirjutati, kas sinu jutt läks kohale jne.
Täna võtsin siis Windows Live messengeri uuesti käsile, kuna katsetasin Trilliani ja WLM-i ühilduvust, kuid järjekordselt, üllatus-üllatus - Windows Live messenger jooksis kinni (mitte millelegi ei reageerinud). Ei viitsi katsetama kah hakata, kuna Trillianiga rahul. Võibolla küsiks, et mis viirusetõrjet ja tulemüüri kasutad? Muud ei oska pakkuda, miks programm kokku jookseb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
15.12.2011 14:22:55
|
|
|
Võta kogu see Live Messengeri kupatus maha ja proovi seda:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=413067
Pole senimaani ühtki probleemi Messengeriga olnud. Vana versioon, aga töötab ideaalselt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
15.12.2011 15:51:00
|
|
|
Ise kasutan Pidginit. Lihtne ja töötab hästi.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
17.12.2011 22:04:44
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Võta kogu see Live Messengeri kupatus maha ja proovi seda:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=413067
Pole senimaani ühtki probleemi Messengeriga olnud. Vana versioon, aga töötab ideaalselt. |
Cheers, töötab väga hästi
_________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos. |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
22.12.2011 12:29:06
|
|
|
Kust ma linnukese ära korjama peaks ,et kui keegi youtube viite paneb vms siis ei tuleks see kohe suurelt msn aknasse?
Uusim live messenger...
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
tagasi üles |
|
 |
jonnipunn
HV kasutaja

|
23.12.2011 11:19:04
|
|
|
Lase A-Patch'iga üle ja linnuke sisse reale "Disable video sharing", lisaks teistele ridadele. Oma vahendi linnukesi mida eemaldada, ei ole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
23.12.2011 11:29:40
|
|
|
Krt ma kunagu proovisin seda a-patchi.
Peale seda ei tahtnud tekstid enam kohale jõuda. Tulid kirjad text not sent vms. Aga see oli kuskil aasta algul.
Teen uuesti proovi:P
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.12.2011 11:35:41
|
|
|
-FoX- kirjutas: |
Krt ma kunagu proovisin seda a-patchi.
Peale seda ei tahtnud tekstid enam kohale jõuda. Tulid kirjad text not sent vms. Aga see oli kuskil aasta algul.
Teen uuesti proovi:P |
see patch teeb messengerist messengeri
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
Bmw535
HV vaatleja

|
25.12.2011 17:01:29
|
|
|
Oskab keegi öelda, kuidas ma saaksin smaile taastada? nimelt panin ": D" klahvi alla teise pilid aga kuna to pilt oli vigane ja nüüd vajutades ": D" siis ilmub ainult kastike, nüüd tahaks oma naerus smaili tagasi saada nagu algul oli? lasin msni maja ja uuesti peale kuid see ei lahendanud probleemi? Ideid mida proovida?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Erlend123
HV vaatleja
|
04.01.2012 17:50:45
|
|
|
The program cant start because wldlog.dll is missing from you computer . try reinstalling the program to fix this problem .
No probleem hakkas siis sellest, et msn viskas välja mind koguaeg , ning mõtlesin ,et lähen loen googlest mida annab teha , et kas kellegi samasugune probleem olnud .
Lõpuks siis lasin msn essentiali revo uninstalleriga maha , ja lasin ka kõik registry failid maha....
Mure siis selles, et ma ei saa msni uuesti reinstallida kuna , programs and featuresis ei ole windows live essentiali.....
Proovisin ka "Run"i kirjutada : RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
Kuid selle peale sain järgmise errori : Error : could not locate INF fail C:\Windows\INF\msmsgs.inf
Et on kellelgi selline probleem olnud ? Kust ma saaks selle essentiali maha lasta lõpuks ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
05.01.2012 02:14:31
|
|
|
Kas sa ise ka aru saad mida sa täpsemalt tahad? Uninstallisid revo'ga, siis ei saanud uuesti installitud ja siis küsid et kuskohast maha lasta...
Anyway Live Essentials ei ole Windowsi komponent. Kui tahad uuesti installida siis googelda "live essentials install" ja leiad otsa kätte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Erlend123
HV vaatleja
|
05.01.2012 16:52:31
|
|
|
Saan küll aru , ma uninstallisin , siis installisin uuesti peale , kuid siis viskas errori ?!?! , ning nüüd tahtsin maha lasta, aga kuskil ei näita ,et see programm üldse mu arvutis on , kuigi olen seda installerit kasutanud juba mingi 5x , ega ma nüüd nii loll ka arvuti kohapealt ei ole , vbl oli jutt segane, aga jah .
Ja esimene kord mahalaskmis põhjus oli see ,et viskas koguaeg lampi msnist välja .
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
05.01.2012 17:20:57
|
|
|
Ma küll ei tuvastanud esialgsest tekstist uuesti installimist aga see selleks.
Otsi "Windows Installer CleanUp Utility" ning vaata kas see näitab, et Essentials on installeeritud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
05.01.2012 17:33:14
|
|
|
See essentials ja web installer on üldse ühed parajad käkid . Väga lihtne on insdtall katki teha nii, et uuesti peale lasta ei saa. Siin teemas on küllaga neid juhuseid olnud.
Ise kasutan seda meetodit ja see on väga eeskujulikult toiminud: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=413067
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
05.01.2012 17:36:00
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
See essentials ja web installer on üldse ühed parajad käkid . Väga lihtne on insdtall katki teha nii, et uuesti peale lasta ei saa. Siin teemas on küllaga neid juhuseid olnud.
Ise kasutan seda meetodit ja see on väga eeskujulikult toiminud: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=413067 |
Tõsi ta on. Minul siin kehvemapoolse ühenduse otsas on kaheksal juhul kümnest veebiinstaller pigem ajaraiskamine. Õnneks offline installeri saab suht kerge vaevaga kätte
|
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
05.01.2012 17:52:24
|
|
|
Otsi googlest live essentials-i uninstallerit.
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|