Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kikaskilla
HV kasutaja

|
22.12.2011 00:17:02
|
|
|
sain tööle
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
22.12.2011 08:55:34
|
|
|
ahto city, kellega kontakteeruda, et mõnda eesti guildi saada? Imperial pool...
aga mäng üldiselt siiani 5+
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
22.12.2011 10:38:38
|
|
|
Kuna aasta lõpp ei ole rahakoti vastu lahke olnud, siis hoian veel silmi uudistel ja vaatan ka pakkumisi...kuulsin siin keegi odavalt ka pakkus.
Aga küsik siinkohal, et neil, kellel uue "mänguasja" tuhin mööda on läinud ning veidi kaugemale jõudnud, et kuidas mäng on? Kuna aega pole enam nii palju, et päevad ja ööd asja nautida ning plaan on jääda väga rangelt "Casual" klassi mängijaks, siis uurin enne kukru paotamist veidi maad.
Mõned päris ägedad F2P asjad ka tulemas, Firefall näiteks - et selle kõige peale huvitaks on siis SWTOR oma raha väärt?
_________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285 |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
rogue
HV kasutaja

|
22.12.2011 11:06:50
|
|
|
no jah nüüd siis see aeg käes kus mäng pole 2 nädalaga kohale jõudnud ja ei saa enam mängida. :S
anyway tegemist siis üsna casual sõbraliku mänguga esmapilgul vähemalt ja lugu on ka väga kaasahaarav seega on asi igati oma raha väärt!
_________________ Life sucks sellega oleks nigu kõik öeldud |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
22.12.2011 11:32:55
|
|
|
joulukas kirjutas: |
Kuna aasta lõpp ei ole rahakoti vastu lahke olnud, siis hoian veel silmi uudistel ja vaatan ka pakkumisi...kuulsin siin keegi odavalt ka pakkus.
Aga küsik siinkohal, et neil, kellel uue "mänguasja" tuhin mööda on läinud ning veidi kaugemale jõudnud, et kuidas mäng on? Kuna aega pole enam nii palju, et päevad ja ööd asja nautida ning plaan on jääda väga rangelt "Casual" klassi mängijaks, siis uurin enne kukru paotamist veidi maad.
Mõned päris ägedad F2P asjad ka tulemas, Firefall näiteks - et selle kõige peale huvitaks on siis SWTOR oma raha väärt? |
F2P asjade mängimisest loobusin ma juba aastaid tagasi, nad lihtsalt ei oma sellist kvaliteeti, kuigi mõte võib hea olla.
Ise olen nüüd pea nädala mänginud, ca 50h tuleb ära.
Mäng on mõnus ja seda just casuali silmade läbi, olen leveldanud 4 klassi newbie alast välja, nautinud story't ja seda maailma.
Sõbrad muudkui räägivad, et oota veel kui oma laeva saad... siis tuleb space combat jne... üks sõber ütles hästi, et pigem meenutab see MMO asemel head RPG'd... ja ma täitsa nõustun ja mis mulle ka meeldib. Saan vaikselt oma asja ajada ja kui isu tuleb ka PvP'd või flashpointe teha... Eks näis mis endgame toob...
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
22.12.2011 11:40:35
|
|
|
rogue kirjutas: |
no jah nüüd siis see aeg käes kus mäng pole 2 nädalaga kohale jõudnud ja ei saa enam mängida. :S |
Sama stoori siin Selles osas nõustun kriitikute armeega et launchi planeerimine sellisele ajale on logistika mõttes küll läbikukkumine.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
22.12.2011 12:24:19
|
|
|
keegi ei keelanud osta key'd... või siis eestist mängu. See on iga aasta sama lugu, et UK pakid mis saadetakse lihtpostiga, tulevad kaootiliselt kaua detsembris-jaanuaris.
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
22.12.2011 12:49:04
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
keegi ei keelanud osta key'd... või siis eestist mängu. See on iga aasta sama lugu, et UK pakid mis saadetakse lihtpostiga, tulevad kaootiliselt kaua detsembris-jaanuaris. |
see on imo iga mänguga nii...
ma küsiks üldse, et no n.....i on vaja kabetada nende karpide ja muu lollusega? mis probleem on?
osta netist digi key, pane klienti sisse ja mängi... milleks te karistate ennast koguaeg?
eile otsuse tegemise hetkest mängimiseni läks mul aega ca. 2h... ostsin key, tunniga oli käes, tõmbasin kliendi - veel tund.
Login - GO!
kui oled aga mingi eriline tegelane kellele on vaja käega katsutavat karpi padjaalla panna siis süüdistage aint iseennast. Kohe on aasta 2012... saage üle juba ja liikuge ajaga kaasa
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
22.12.2011 14:26:26
|
|
|
Njaa. Mäng on minu jaoks igav kui aus olla. Nii stamp MMO kui üldse olla saab. Ei ole halb aga ei ole ka hea- lihtsalt üks keskmine mmo...
Hetkel kaks tegelast- republic trooper lvl 9 peal ning sith juggernaut 11 peal.
Eks ma jätkan nokitsemist, äkki läheb paremaks. Kuigi väheusutav.
Kahju. Esimest kahte KOTOR'it fännasin väga. Nüüd siis käkiti kenasti franchise ära oma mmo'stamisega.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
22.12.2011 14:33:39
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
Njaa. Mäng on minu jaoks igav kui aus olla. Nii stamp MMO kui üldse olla saab. Ei ole halb aga ei ole ka hea- lihtsalt üks keskmine mmo...
Hetkel kaks tegelast- republic trooper lvl 9 peal ning sith juggernaut 11 peal.
Eks ma jätkan nokitsemist, äkki läheb paremaks. Kuigi väheusutav.
Kahju. Esimest kahte KOTOR'it fännasin väga. Nüüd siis käkiti kenasti franchise ära oma mmo'stamisega. |
kui sa alles nii väike lvl oled siis sa ikka ei tea mängust küll veel midagi
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
22.12.2011 14:40:48
|
|
|
pro kirjutas: |
kui sa alles nii väike lvl oled siis sa ikka ei tea mängust küll veel midagi |
Nonoh. Kas artstyle läheb leveldades paremaks, kas UI muutub mugavamaks ja tegelaste areng mõtekamaks? Ainuke asi mis võib ajapikku paraneda (või veel halvemaks minna) on stoori, kõik muu jääb täpselt sama kehvaks ja igavaks nagu alguses, siin ei ole levelil küll mingit vahet
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
22.12.2011 14:52:10
|
|
|
graafika ja UI ikka ajapikku muutub... tuleb patch ja ongi teine , )
ise olen kõik asjad game.co.uk kaudu tellinud, alati on kiirelt kohale tulnud. Ei osanud sellist kammi isegi oodata.
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
soomer
HV vaatleja
|
22.12.2011 14:58:04
|
|
|
Ise ostsin Mängu Euronicsist 20 detsembril, 51EUR'i eest. odav ei olnud aga näiteks odavam kui Origin kaudu digitaalse versiooni ostes.
pro kirjutas: |
kui sa alles nii väike lvl oled siis sa ikka ei tea mängust küll veel midagi |
Nonoh. Kas artstyle läheb leveldades paremaks, kas UI muutub mugavamaks ja tegelaste areng mõtekamaks? Ainuke asi mis võib ajapikku paraneda (või veel halvemaks minna) on stoori, kõik muu jääb täpselt sama kehvaks ja igavaks nagu alguses, siin ei ole levelil küll mingit vahet  |
Tegelaste areng just peale 10'ndat lvl'it muutubki ju mõtekamaks.. Kuna saad valida teise klassi ning ligipääsu "talendi puule".
Story muutub palju paremaks, vähemalt selle järgi mida mina olen kuulnud.
Esimesed 10 levelit õpetavad sulle ainult mangu tehnikat ning annavad sissejuhatuse sinu vallitud klassi "storys'se".
Lisaks tulevad guildid, gruppi missioonid, kosmose-võitlus ja palju muud.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
22.12.2011 15:00:20
|
|
|
nardae, mitte et sind ehmatada tahaks, aga minu eelmise aasta detsembri alguse poolel tellitud "jõulukink" jõudis game.co.uk'st kohale jaanuari lõpus:P
Mina sinuasemel ostaks praegu key ja pärast müüks karbist tuleva key maha ... kui tahad karpi alles hoida
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
22.12.2011 15:03:06
|
|
|
Jep, selle peale ma loodangi, et läheb paremaks Kui stoori läheb tugevamaks, suudan ma väga paljude muude vigade suhtes silma kinni pigistada.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
22.12.2011 15:04:53
|
|
|
Eesti postis on raudselt ammu juba kohal... aga sinna info telefonile pole mõtet helistada, mul sugulane tegi seda, öeldi et oh nädalaga ei tule teile midagi UK-st kohale ja pandi ära ...
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
22.12.2011 15:09:16
|
|
|
Ei ole halb aga ei ole ka hea- lihtsalt üks keskmine mmo... |
Eks see on jälle selline asi mida keegi mmo lt ootab. Minujaoks selline casual ja väga kaasakiskuva stooriga mmo oli just mis puudus.
Midagi sellist nagu MassEffect singleplayer ... aga siis et saaks paari tuttavaga koos plõksida.
Starwars saab sellega aga ülihästi hakkama vähemalt minujaoks.
postitanud lvl 31 jedi consular ravitseja
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
snob
HV vaatleja

|
22.12.2011 16:21:09
|
|
|
ottf kirjutas: |
ahto city, kellega kontakteeruda, et mõnda eesti guildi saada? Imperial pool...
aga mäng üldiselt siiani 5+ |
oleks ka huvitatud
|
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
22.12.2011 16:45:49
|
|
|
nardae, mitte et sind ehmatada tahaks, aga minu eelmise aasta detsembri alguse poolel tellitud "jõulukink" jõudis game.co.uk'st kohale jaanuari lõpus:P
Mina sinuasemel ostaks praegu key ja pärast müüks karbist tuleva key maha ... kui tahad karpi alles hoida  |
jama värk.
eesti post muidi ütles et mingit pakki ei ole...
tuleb natuke game.co.uk siis sõimata, hakkab vähemalt parem
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
22.12.2011 16:49:23
|
|
|
nardae, enne 28 päeva nad isegi ei liiguta ennast. Ja kuna praegu on jõuluaeg, siis ... aga enesetundele ehk mõjub hästi
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
22.12.2011 17:02:23
|
|
|
Mafia kirjutas: |
Eesti postis on raudselt ammu juba kohal... aga sinna info telefonile pole mõtet helistada, mul sugulane tegi seda, öeldi et oh nädalaga ei tule teile midagi UK-st kohale ja pandi ära ... |
ot: |
valesti küsis siis, seda et pakk tuleb inglismaalt ei tasu üldse mainida vaid tuleb nõuda pakki oma nimele  |
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
22.12.2011 17:07:46
|
|
|
Kuskil hetkel võtit osta ka saab? niipalju kui ma vaatasin, siis igalpool out of stock.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
22.12.2011 17:23:01
|
|
|
nardae, enne 28 päeva nad isegi ei liiguta ennast. Ja kuna praegu on jõuluaeg, siis ... aga enesetundele ehk mõjub hästi  |
see 28 päeva et huvita hetkel...asi on pre order, peab releasiks kohal olema >.<
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|