Neid saab jah sealt nii öelda "laost" osta mängu ajal, mängu ajal teenitud punktide(CP) eest (lõppu skoorist neid maha ei arvata, xp-ks läheb ikka see mille oled üldiselt kokku teeninud)
Sealt laost saad defauldina oma elud täis, laskemoona juurde, ja siis need eri relvad ja roboti.
Neid asju, mida saa sealt osta saad, saab muuta oma cutomization alt, seal kus armor jne, et sinna uusi asju osta nende eest peab küll GP maksma. Leegi heitja ja raket on nii kaua kuni surma saad, ning saad teisi relvi ka kasutada mis sul on. Robot, kui õhku ei lenda, siis seda võib iga üks kasutada, kaasa arvatud vaenlased, nii kaua kuni tal mingigi elu sees on. Ainuke asi et roboti "kutsumiseks" pead olema kuskil väljas, majas sees see ei tööta, kuna robot tuuakse kohale airdrop-ina, visatakse sul taevast alla, sealt laost ostad laser markeri millega märgid maha kuhu robot maandub. Endala paar korda vaenastele kogemata peale kukkunud.
MaxEvil, See sama marker mis peale treeningut lastakse sul esimese asjana osta?
Oh kurjam, lähen kohe katsetama.
Sa selle asja pealt veits targem, et pommin mingi aeg vaikselt edasi
[LISA] Ei tea kas häkerid on juba asja ka lahti lammutanud. Paari mängu ajal karjuti kellegi kohta Hacker hacker, kuid ma kedagi ei leidnud.
Samas ulme hale on mängida, kui vastasvõistkonnas on üks ala lvl 15+ ning tal uipu vinged kilbid ja relvad + mingi kahtlane moon kaasas.
Lase kaua tahad, kuid kui ühe juhusliku kuuliga pihta saad, siis oled surnud
Ei usu, et sellisel kujul tasuta mängijate poolt see suurt menu saadab.
Üks imelik asi ka siis. Rügasin päris mitu tundi mängida, et level kuuelt seitsmele pääseda.
Samal ajal mängis Orphus (vmt) ning sai levelile 18. Kadus ära pooleks tunniks ja tagasi tulles oli level 20
Kust see loogika tuleb? Kaks levelit poole tunniga, samas kui ma ühe väikese leveli nimel pean mängima mingi 3-4 tundi. Ja mul oli level juba poole peal
[LISA2] Kellelgi veel viskab EU1 server segast?
Mulle ütleb, et vale kasutaja tunnus või parool.
US_East logib sisse sama kasutajatunnuse ja parooliga ning US_West on unavailable.
Ja US server mõnusalt lagib. Enamusel ping 150+ _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Tegemist on (minu arust) parima FPS mänguga peale COD4 tulekut.
kjaups, XP-d farmitakse 20 000+ ühe raudiga praegu. Selleks ongi beta, et testida ja parandada, tasakaalustada. Lisaks ei saa veel midagi ZEN eest osta. Kõik mida sa näed on GP eest soetatud. Nii, et kõik mängivad tasuta ja mingit skilli ostmist ei toimu. Praegu ei ole veel midagi paika pandud ja kõik võib muutuda. See on BETA.
Eile õhtul kadusid EU serverid ära. Tänaseks ehk uuesti üleval.
Need4Weed, Kuidas ei saa Zenide eest osta?
Mis siis see on? https://billing.perfectworld.com/
Lisaks, kuidas saadakse omale kilbid, selga armor ja relvad (modingu osad), mida saab soetada omale ainult ZENe kasutades?
Mängu chatis uued kasutajad küsinud vinge varustusega tegelastelt, et kust need asjad saite. Siis ka vastatud, et kasutati ZENe.
Maitseid on erinevaid ja võin julgelt öelda, et COD4 on minu silmis tunduvalt parem. Eriti kui sama ala inimestega mängida seda ja taktikaliselt, kus igal ühel on oma kindel roll ning tiimid on eraldatud tubadesse
Kuidas see farmimine käib? Endal max punktide arv peale raundi on olnud 6800 (vist). _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
Miks ma ei saa GP eest osta igasugu nänni? Kogu nännist võibolla 10% asju GPga võimalik soetada ning ülejäänutel ainult ZEN soetamis võimalus?
Seljale kilp või elude taastaja, relvale paremat leegisummutit, kaba, laesäärt, salve, sihikut, mingi relv oli ka vist ainult ZENidega.
Kuidas lõhkekuule saab omale? Või mingi elektri šhok kuule? Olen paari tegelast näinud sellistega ringi liikumas, kuid moona valikut pole kusalgi silma jäänud.
Ja kuidas seda XP-d siiski harvestitakse.
COD4 1.7 patch (oli vist viimane tollal) ja sobis ideaalselt. Sell COD ot võiks lõpetada. Arvamusi on täpselt sama palju, kui on inimesi. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
XP farmerite käest uuri, et kuidas asi käib Ma ei oska täpselt seletada. Igatahes istusid need tegelased terve roundi hardsuitis ja ma hoidsin heaga eemale
GP eest saad soetada kraami vastavalt oma rankile. Ehk siis kõigepealt unlockid ja siis saad GP eest osta. Ma olen ainult 2 pärva mänginud, nii et ma võin mõnes osas ka eksida, aga igatahes ei ole see mingi pay 2 win mäng.
Mulle meeldib ja nimi on mul mängus eZmod3. Kui näed, siis tead, et mina
Algises tundub jah et kõik ZEN-i eest, kuid tegelikult kui sul vastavat levelit ei ole siis näitab ainult ZEN võimalust, sest raha eest ostes levelid ei loe, GP tuleb lahti levelitega
Väikese grupiga näiteks KOTH-i farmida täitsa võimalik, isegi paar roundi 2vs2 teinud lõpp skooriga 15k+, XPi tuli nii et tapab, just KOTHiga ongi arvatavasti kõige lihtsam xp saada eriti siis kui tasavägine mäng kuna iga kord kui neid kontrollpunkte üle võtad siis muudkui tiksub punkte juurde... ise spetsjaalselt farmind ei ole, kuid on jäänus silma
Osad asjad nagu eri kuulid ja granaadid saad osta siis kui vastav skill "õpitud"
Täna Europa serveris eriline piin mängida. Üle poolte laggerid ja no ei saa kuidagi tüüpidele pihta.
Mis selle serveriga öösse tehti? _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
Proovisin ka siis täna beta ära, tegelikult polnud väga vigagi. Peale pikalt mängude nagu BF3 mängimist on tore proovida midagi seliist, mis on ikka PC peale nullist ehitatud. Chat box on ilusti peale matchi ja kõik muud sellised mõnusad vidinad.
Pinge hetkel server listis ei näidanud ja serveris endas oli mingi 120 ehk siis jah, läg oli ikka sees.
Maksmise kohta ei oska hetkel öelda, sai hakkama küll baas relvadega, aga samas olid need ka enamustel teistel. Tundub, et suure osa asjdest saab osta ka mängu-sisese raha eest. Kuigi seal on see f2p loll süsteem, et uue relva osad umbes endal üheks päevaks. :/
Tunnetus oli ka kohati natukene imelik, hit sound'id jms puuduvad seega vahel keset sõda tuli surm nii ootamatult. Olen vist nii ära harjunud selle punase jelly ekraaniga, mis tuleb kui kuuli saan teistest mängudest. _________________ TALUSILDID
terve päeva mängisin seda.
päris hea on, kindlasti parem kui senini proovitud f2p shooterid. arvan et selle ja Warface vahel läheb tõsiseks rebimiseks.
graafika on samuti väga kena ja detailne, vist ainus unreal3 peale ehitatud mäng, mis DX11 jms PC võimalusi ära kasutab? ülejäänud on ju kõik kansoolikad.
kas 64bit varianti pole saada? peale mitut raundi hakkab asi end umbe tõmbama, räme pagefile sebimine käib ja mäng hakib lootusetult. loll windows ei oska siiamaani mälu kasutada, pool seisab tühjalt ja tema möllab swap filega. tard.
DefXtreme, osta siis 7 päevaks. tuleb odavam. mängid paar raundi ja saad jälle uue jupi 7 päevaks osta. lisaks, iga leveliga tuleb ju free stuffi weapon tags ja free 3 day upgrades näol. need saad social menüüst inventory alt kätte.
ma kah kohe ei saanud aru kuhu need itemid lähevad, jäi see inventory nupp kahe silma vahele, ebaloogilisse kohta kah veits pandud see. alles 7 levelit hiljem avastasin selle.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.