Krt ma ei saa aru miks ei saa co-op teha sõbraga.
Koguaeg client closed down connection. Ükskõik kumb meist hostib.
UPnP keerake peale tagasi. See pidavat vea kõrvaldama.
Tõesti UPNP aktiveerimine Rooteris aitab CoOpi käima saada.
Ise ka enne ei saanud, lihtsalt katsetasin ja aitab kül jah.
Kas siis bf3 jamama ei hakka ``has stoped working oli enne upnp kinnikeeramist``
Ma ei saa vennaga co-oppi teha, kõik nipid on järgi proovitud (avast uninstallitud, ruuterist upnp enabletud, services alt ssdp ja upnp stopped, network discovery off).
Soovitati Hamachi kaudu mängida, esimesel proovimisel ei saanud ka sellega tööle.
Võõrastega saame mõlemad co-op mängida, aga omavahel mitte.
Närvid läbi juba sellest jurast
Krt ma ei saa aru miks ei saa co-op teha sõbraga.
Koguaeg client closed down connection. Ükskõik kumb meist hostib.
UPnP keerake peale tagasi. See pidavat vea kõrvaldama.
Tõesti UPNP aktiveerimine Rooteris aitab CoOpi käima saada.
Ise ka enne ei saanud, lihtsalt katsetasin ja aitab kül jah.
Kas siis bf3 jamama ei hakka ``has stoped working oli enne upnp kinnikeeramist``
Ma ei saa vennaga co-oppi teha, kõik nipid on järgi proovitud (avast uninstallitud, ruuterist upnp enabletud, services alt ssdp ja upnp stopped, network discovery off).
Soovitati Hamachi kaudu mängida, esimesel proovimisel ei saanud ka sellega tööle.
Võõrastega saame mõlemad co-op mängida, aga omavahel mitte.
Närvid läbi juba sellest jurast
Ega mingit antiviirust pole peal?
Mkm, avast on uninstallitud, nagu ka postituses kirjutasin.
Peab vist seda Tunnglet-i proovima, kui muud välja ei pakuta.
Keegi rääkis, et air-to-air missile ei ole hea vahend. No gun-ist ta üle küll ei ole jah kui oskusi on, aga samas kui oled lennukil sabas, siis lased ühe raketi ära, flare, ja plaks lukustad uuesti ja saadad teise teele. Saab vähemalt "vehicle disabled". Kui mäng välja tuli siis sain vähemalt manööverdamise selgeks sellega ja õppisin püüdma teisi lennukeid.
Keegi rääkis, et air-to-air missile ei ole hea vahend. No gun-ist ta üle küll ei ole jah kui oskusi on, aga samas kui oled lennukil sabas, siis lased ühe raketi ära, flare, ja plaks lukustad uuesti ja saadad teise teele. Saab vähemalt "vehicle disabled". Kui mäng välja tuli siis sain vähemalt manööverdamise selgeks sellega ja õppisin püüdma teisi lennukeid.
See maast lastev "Igla" on jumala hea asi, ma koguaeg notin sellega alla, kaugel olevaid ei tasu väga lasta, esimene laks tuleb alati ära oodata flares või siis esimene rakett lihtsalt ohverdada ja kohe järgmine takka saata. _________________ Web3 | ERC721A
pwnage, Imelik, endal oli sama jama ning aitas küll see ruuterist upnp tööle panemine.
services alt ssdp ja upnp stopped, network discovery off jne ei puutunud.
Mkm, avast on uninstallitud, nagu ka postituses kirjutasin.
Peab vist seda Tunnglet-i proovima, kui muud välja ei pakuta.
..aga tulemüür arvutis?!
Windows firewall off, muid pole.
zpsy kirjutas:
pwnage, Imelik, endal oli sama jama ning aitas küll see ruuterist upnp tööle panemine.
services alt ssdp ja upnp stopped, network discovery off jne ei puutunud.
Proovisingi neid serviceid ja asju hiljem, kuna netis tuhlates on sellest inimestel abi olnud.
Windows ka hapu ei saa olla, 2 nädalat tagasi installitud.
Panin 4GB mälu juurde (nüüd kokku 8GB) ja laadimisajad lühenesid ikka väga palju
Tundub, et sellel mängul on 8GB "must be" mälukogus. _________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel
Famasi iron sight tekitab minus tunde, et mu sabakondi otsa on cannon istutatud ja pean läbi perseaugu aimima
Täpselt seda ainult natukene teiste sõnadega ma ütlesin ka mõned päevad tagasi kui Famasi sain, selle peale mul siin vastati et ma ei oska seda lihtsalt kasutada Hea et ma pole ainuke kes arvab et see sihik on debiilsus.
Famasi iron sight tekitab minus tunde, et mu sabakondi otsa on cannon istutatud ja pean läbi perseaugu aimima
Täpselt seda ainult natukene teiste sõnadega ma ütlesin ka mõned päevad tagasi kui Famasi sain, selle peale mul siin vastati et ma ei oska seda lihtsalt kasutada Hea et ma pole ainuke kes arvab et see sihik on debiilsus.
Sama siin, proovisin täna esimest korda ja mõtlesin, et mis valemiga ma esimese sihiku küll lahti saan.
Ma pean oma sõnu sööma...MW2 ja BF3 Famas on nagu öö ja päev Aga sellele jään ikka kindlaks, et sa ei oska seda kasutada Eks ta omamoodi skilli vajab... Korra proovisin ja paar killi tegin ning läksin tagasi reconi peale Täna proovin vast korraks uuesti seda, äkki polegi midagi hullu. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Ma pean oma sõnu sööma...MW2 ja BF3 Famas on nagu öö ja päev Aga sellele jään ikka kindlaks, et sa ei oska seda kasutada Eks ta omamoodi skilli vajab... Korra proovisin ja paar killi tegin ning läksin tagasi reconi peale Täna proovin vast korraks uuesti seda, äkki polegi midagi hullu.
No ei oska siis ei oska ega ma ei kämbi sellega, aga kui näen natukene eemal vastast siis ikka tahaks relvaga täpsemalt sihtida mitte puusalt lasta, recoil niigi üsna tugev tal, aga sihiku ette võttes ei näe enam muffigi, kui vastane seisab paigal siis saab hakkama, aga kui ta liigub siis sellise sihikuga teda trackida ei saa, pole ruumi läbi mille vaadata aga sain talle juba mitmeid asju lahti niiet saab kasutada, ainult et eelistan relva mis tõmbleb vähem tulistamise käigus, muidu ma nii koba et ei saa siis üldse pihta
Saan koguaeg timeout errorit ja suuska serverist, mul vene versioon mängust.Milles võib probleem olla?
Pole vahet mis version, paljudel sama jama.
1. Press: Windows-button (the one between lAlt and lCtrl) + R, a window should pop up.
2. Write: "services.msc" (without the ") then press enter.
3. In the list of services, scroll down to "UPnP Device Host", click it and press "Stop service".
4. Now do the same thing but with the service "SSDP Discovery".
5. Exit the window and go to control panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Centre-> Change advanced sharing settings (to the left)-> Under "network discovery" select to turn off network discovery.
6. SAVE CHANGES
Lehys:kus mapis sa nii pika headshoti sooritasid ? ning mis weaponiga ? endal kõige pikem headshot olnud 977 m _________________ The best revenge is massive success.
L85 oma 12x zoomiga on kohati päris hea valik. Lähivõitluses kipub 800..900 rpm pritsidele alla jääma (F2000, FAMAS), samas kaugemalt täpne ja asendamatu. Mõnusa lisa annab 12x optika mis annab RUSH objektide kaitsmisel häid tulemusi. Kehtib suurte ja lahtiste kaartide puhul. Metros ilmselt on kohti vähe. Samas lähivõitluses ka ei jää hätta, kannatab laseriga "puusalt" ka keevitada. Lisaks nopib kämperdavaid f*****ing snaipreid nigu küpseid õunu.
Eile viimases mängus kukkus 30k punkte, not bad õnneliku juhuse läbi sattusin Omanis poolelioleva maja katusele, sinna spawnis terve engineeride+ support squad. Ammot on, muudkui RPG-ga ja javelinidega vastase sõidukeid kukkus nagu murdu. Soflam oli kaa püsti, kui RPG-ga meie jahil olevat choppat maha ei saanud, siis soflamiga ikka sai
10k punkte tuli küll medaliga kuid siiski, 30k pole varem korraga saanud. Feels good.
Vastaseks oli vist mingi kokkumänginud tiim. Lendasid min 3 soomusmasinaga lipule peale ja proovi siis üksi miskit maa peal teha. Choppa oli ka kuradima täpne ja mingi vana lennukiga tõmbas koguaeg meie tanki maha.
Lõbus oli üle pika aja
Selles mapis on väike bug. Saab nö. ühte "suletud" majasse läbi akna sisse pugeda ja seal läbi seinte ringi tuuseldada. Lahingule avatuks jääb kolm akent, kus HC modes on ülihea puhastustööd teha. Keegi isegi mitte ei kahtlusta sind seal ringi uitamas. NB! selle avastasin isiklikult ja kedagi teist seal veel näinud pole.
Selles mapis on väike bug. Saab nö. ühte "suletud" majasse läbi akna sisse pugeda ja seal läbi seinte ringi tuuseldada. Lahingule avatuks jääb kolm akent, kus HC modes on ülihea puhastustööd teha. Keegi isegi mitte ei kahtlusta sind seal ringi uitamas. NB! selle avastasin isiklikult ja kedagi teist seal veel näinud pole.
Spoiler
Vaevalt see "bug" on, maja akent ei jäeta niisama lahti :p _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Redikate, kui ta bug ei ole, miks siis majas sees saab läbi seinte jooksta. Ja seal on võimalus ka ühes kohas läbi lae kukkuda, mille tulemusena jääd kinni ja aitab ainult suitsiid!
Etz, ega seal mida keerulist ei ole, lihtsalt avastamata nõks veel.
Niih... BF3 has stopped working viimasel ajal liiga tihti. Blue screeni viskas ka ühe korra ette Vaevalt asi arvutis on (spekid profiilis) nii et mis kamm on? Viimane post mingi 2000 postitust tagasi, seega ei jõua kõike vahepealset läbi sirvida, sorry. _________________ Battlelog: Aivar1988
Enda rekord on 81 ribbonit. Neist 67 olid resupplie omad. Metro siis
Oli vist päris pikk raund?
Hävitajate cannon on ikka eriti võimsaks tehtud, randi alguses pole nagu midagi teha, vähegi osavam piloot tõmbab kohe ühe ülelennuga kopteril elud nulli. Proovisin siis hävitajaga, umbes 5 sekundit sain lennata, juba oli tüüp seljataga, puristas cannonist ja sekundiga lenas õhku lennuk, ei jõudnud isegi välja tulla. Nii masendav, et ei puutunud enam ühtegi lennumasinat.
kopterid olid jah peale viimast patchi eriti nõrgad. ei tea mis kuradi häda oli, et hävitaja kaks ülelendu oli LIIGA PALJU. nüüd on selliseks aknalakkumiseks tehtud see hävitaja, et absoluutselt iga ajudeta mats tõmbab su helika kohe vähemalt sinna 20-30 kanti. müstika, mille järgi seda balanssi tehakse. peaks omale ka mingi räige bande kokku ajama, ja siis ametlikus foorumis kaks nädalat jutti kiunuma, ala, et rpg on näiteks liiga tugev ja paluks nerfi. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Enda rekord on 81 ribbonit. Neist 67 olid resupplie omad. Metro siis
Oli vist päris pikk raund?
Hävitajate cannon on ikka eriti võimsaks tehtud, randi alguses pole nagu midagi teha, vähegi osavam piloot tõmbab kohe ühe ülelennuga kopteril elud nulli. Proovisin siis hävitajaga, umbes 5 sekundit sain lennata, juba oli tüüp seljataga, puristas cannonist ja sekundiga lenas õhku lennuk, ei jõudnud isegi välja tulla. Nii masendav, et ei puutunud enam ühtegi lennumasinat.
need on need, kes 24/7 lasevad lennukiga koguaeg, mingi kang käes ja teema käib .D _________________ Web3 | ERC721A
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.