Mulle just Wake Island täiega meeldib ja ma pole ainuke. Pole aimugi, mis eelnevates battlefieldides oli, vast asi selles... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
tegin selle zpsy õpetuse järgi, kuid BF3 ei läinud korralikult tööle (must pilt ees) ning peale igast jauramist sai lõpuks kuidgi menüüsse, kuid ei saanud jälle hiirega klikkida kuskil.
Nonii, tegin reinstalli BF3-le ning ei muutnud mingeid asju seal. Ka vene keelsena on täpselt sama jama.
Mina vaikselt unistan sellisest suurest büroohoone mapist kus ühed alustavad viimaselt ja teised esimeselt korrusel. Aja lõppedes on võitjaks see kellel on rohkem korruseid enda kätte vallutatud. Ainuke asi, et treppidel jms kohtades tekib palju seisakuid. Need lahendaks igast aknapesu kraanade, liftide helikopteritest väljahüpetega jnejne. Aga ilmselt unistuseks see jääbki
Nad võiks tõesti miskise mappacki veel teha. El Alamein oleks üks hea map.
Wake Island on kuidagi imelik, mis krdi ehitus seal käib. Oleks võinud olla samalaadne nagu 1942-s oli.
Parem midagi uut las teevad mitte ei too vana uuena sisse.
BF2 mappe nägin juba unes sest sai omal ajal mängitud neid palju.
Krt, co-oppi ei saa vennaga mängida, suvalistega toimib kenasti.
Erroriks on client closed down connection, avast uninstallitud, ruuterist upnp enabletud, services alt ssdp ja upnp stopped, network discovery off, on veel nippe?
Ainuke lahendus mis mina olen leinud on hamachi kasutamine .
Ei saa selle hamachiga ka tööle.
Mõlemad omavahel ilusti connectitud, co-opis näitab invite saatmisel teist halli kasti sees ja mäng pangestub enne käivitumist.
Firewallid disablesime.
Mina vaikselt unistan sellisest suurest büroohoone mapist kus ühed alustavad viimaselt ja teised esimeselt korrusel. Aja lõppedes on võitjaks see kellel on rohkem korruseid enda kätte vallutatud. Ainuke asi, et treppidel jms kohtades tekib palju seisakuid. Need lahendaks igast aknapesu kraanade, liftide helikopteritest väljahüpetega jnejne. Aga ilmselt unistuseks see jääbki
See tuletab hirmsalt ühte teist mängu meelde, mida sai aegajalt mängitud. Keegi meelde tuletab nime, oleks väga _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Endal sai just ülelaetud üks varem koostatud klipp. Vabandan juba ette ära halva videokvaliteedi pärast, aga veidi ebastandardne H.264 kodeering YouTube'i jaoks ilmselt hästi ei mõju. Olen teinekord targem.
tegin selle zpsy õpetuse järgi, kuid BF3 ei läinud korralikult tööle (must pilt ees) ning peale igast jauramist sai lõpuks kuidgi menüüsse, kuid ei saanud jälle hiirega klikkida kuskil.
Nonii, tegin reinstalli BF3-le ning ei muutnud mingeid asju seal. Ka vene keelsena on täpselt sama jama.
Panin siis inglise keelseks uuesti ning ka uuema patchi peale, kuid ikka sama jama. Ühesõnaga siis kui mängu lähen, siis lööb musta pildi ette ning kui soovin, et edasi laeks, pean mängu nö alla panema (windows nuppu vajutama, tegelikult läheb siis mäng nö windows modi), mil alles näen neid loading kirju jms. Sama asi ka teiste asjade laadimistega (näiteks missioonide). Pilt jääb mustaks ja mäng ei lae edasi vaid siis, kui on need loading kirjad. Videode ja BF3 avamisel algul näidatavatel logodel ja asjadel sellist stoppamist enam pole. Kui laadinud ära, siis saab uuesti mängu üles panna ja hakata ilusti pelama. Samuti menüüs ei saa ma hiirega kuskil klikkida. Seetõttu ei saa ma ka sätteid muuta, kuna noolte ja enteri abiga ei saa sätete erinevaid kategooriaid avada.
Keegi oskaks aidata?
Mäng on muidugi originaal - vene keelne vaid muudetud inglise keelseks. Ning ka vene keelsena oli täpselt sama jama.
Mul viimase uuendusega hakanud mängu pilt virelema nagu molli refresh rate vähe oleks, on veel kellelgi nii?
kuigi lcd l ei tohiks sellist olla...aga mängu sätetes näitab 60Hz
Endal sai just ülelaetud üks varem koostatud klipp. Vabandan juba ette ära halva videokvaliteedi pärast, aga veidi ebastandardne H.264 kodeering YouTube'i jaoks ilmselt hästi ei mõju. Olen teinekord targem.
Tegin praegu 64player metrood...ulmee mõni teeb 80 killi ja mingi 15 surma aint, kus piixus ta küll peidab...seal ju nii et pea välja pistad kohe kutu ka ju.
mingi veel 5-l oli 60 killi kandis ja kah surmasid alla 20
Tegin praegu 64player metrood...ulmee mõni teeb 80 killi ja mingi 15 surma aint, kus piixus ta küll peidab...seal ju nii et pea välja pistad kohe kutu ka ju.
See ei ole midagi. Häkkeritel (jah, sindrinahku juba leidub) on tihtipeale skoor näiteks 60/2. Just tulin 64 mängija Metrost kuna mingi häkkiv tolbajooba muutis seal mängimise mõttetuks.
M98B on koos straight pulli ja red dot sihikuga päris asjalik ka sellisel kitsal mapil.
Hetkel on b2k kõige soodsam http://www.direct2drive.co.uk/ saidil 11.38 euro eest. Checkout ajal tuleb sisestada kood SLEIGH20, et 20% hinnast alla saada.
Üks viis on muidugi MAViga inimesi ahistada. Näinud selliseid 105/0 skooriga vendi ka 64inimese metros. Ise parim MAViga round oli vist 45/1. Ja noh tihtipeale kui oled RU siis istud engineerina ülevalja spammid SMAWi, assauldina M320 või suppordina loobid granaate, kui US läbi ei murra siis hea passida seal ammo on jalge ees ja kui peaksid mingil moel surema siis alati keegi reviveb.
Head skoori pole sellise mängustiiliga 64 inimesega metros teab mis kunst teha, küll aga on see suht igav.
Tuleb mängida NO RPG/M320/USAS-12 Serveris mis on HARDCORE modis. Täitsa kannatab mängida metrood.
Good luck with that. Sellise nimega severis oli alles 12 inimest järjekorras. Ootasin viis minti ja edasi ikka ei saanud
Kui ma just mängisin ja oli tankijuht, siis mu tiimikaaslane, kes oli gunner pidevalt karjus Go, go, go!, Need pickup! jne. Kui ta tankist väljas oli, siis oli isegi hästi kuulda ja radaril hakkas tema kohal auto märk vms. vilkuma. Tundus nagu oleks raadio teel või midagi. Kas seda on viimasel ajal muudetud või ma pole seda varem märganud?
see oli BC2-s nii juba... Q abil _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Mina vaikselt unistan sellisest suurest büroohoone mapist kus ühed alustavad viimaselt ja teised esimeselt korrusel. Aja lõppedes on võitjaks see kellel on rohkem korruseid enda kätte vallutatud. Ainuke asi, et treppidel jms kohtades tekib palju seisakuid. Need lahendaks igast aknapesu kraanade, liftide helikopteritest väljahüpetega jnejne. Aga ilmselt unistuseks see jääbki :)
See tuletab hirmsalt ühte teist mängu meelde, mida sai aegajalt mängitud. Keegi meelde tuletab nime, oleks väga
Re-encoded / Re-uploaded.
Youtube'i mittetoetavate videoformaatide (950x540 ehk pool 1080p) tulemus on alati olnud suur loterii, üldiselt pettumus. Proovisin üht ja teistmoodi, mitte midagi ei muutunud minu silmis. Ega midagi, järgmisel aastal ma vanu vigu enam ei korda.
Ei ütleks et endagi puhul väga ebatavaline see oleks ja ei mingit peitust. 109/12
aaand?
Fun oli ikka ja ega see saavutust vähem oluliseks ei tee et normalis iga väiksemagi nubtuubi ka naade plaahvatuse peale surma ei saa kui neid spämmitakse.
Enivei kas kellelgi on veel olnud viimasel ajal probleeme sellega et mapi vahetuste ajal jääb lõputult laadima(must ekraan, all loading vilgub all nurgas ja hiire kursor ees, kuid kokku ei jookse miskit otseselt või vähmasti ei anna sellest arvuti kuidagi märku). Viimastel päevalel statistiliselt juba iga 3 laadimine selline.
Kellelgi rohtu selle vastu...
Re-encoded / Re-uploaded.
Youtube'i mittetoetavate videoformaatide (950x540 ehk pool 1080p) tulemus on alati olnud suur loterii, üldiselt pettumus. Proovisin üht ja teistmoodi, mitte midagi ei muutunud minu silmis. Ega midagi, järgmisel aastal ma vanu vigu enam ei korda.
Nii mul esimest korda selline jama, Origin ei lase log in teha.
Õige password ja ütleb, et password, origin id või meiliaadress valed,
kuigi on õiged kõik, milles asi? On kellelgi sama olnud/on?
Nii mul esimest korda selline jama, Origin ei lase log in teha.
Õige password ja ütleb, et password, origin id või meiliaadress valed,
kuigi on õiged kõik, milles asi? On kellelgi sama olnud/on?
Probleem lahenes iseenesest, ei tea miks enne ei töötanud.
Keegi oskaks öelda, milles viga võib olla, kui mäng hakib? Ja seda samamoodi nii low kui ka high settingutega.
Panin kõige uuema video draiveri ka uuesti peale.
Kas Jeti skoori on ka võimalik nö. ebaseaduslikult teha?
Mõtlen seda, et 1v1 kuskil tühjas serveris, aga ilma sõda tegemata. Sõjaga läheks liiga kaua aega.
Kopteril olen asjad ausalt lahti teind ning päris keeruline oli alguses ilma unlockideta mängida.
Lovvi, IR Smoke puhul läheb ka pihta. Kui mingi imemanöövriga piloot just hakkama ei saa, siis on kööga.
IR Smoke on tankide puhul
Kui tead kust poolt javelin tuleb siis üldiselt mulle pihta ei ole saadud IR smoke päästnud alati. Suitsu sees tagurdad eemale javelini lasu poolt ja oledki pääsenud,nüpeldab maasse kenasti.
pekki, osadelt tuleb mingit imetossu vahepealt tagant, pole dammiga seoses.
Peale seda kaob AA-relvadega lock ära.
BTW, elioni kliendid, kui jätkuvalt disconnectib terve netiühenduse mängu ajal, siis andke märku neile.. Mul nad muutsid mingeid seadeid ja nüüd on kõik pro.
Otsin kolme isikut kellele meeldib metro mappi paugutada ja kasutada taktikalisi eeliseid neljakesi koos liikumiseks. Esialgu ainult public serverites õhtuti mängimine, edaspidi võiks esl'is squadi matche challengida.
Nõuded oleks sellised et eelnev kogemus FPS mängus, teaks mida tähendab tiimitöö ja miks revive on tihti tähtsam kui killimine. lvl peaks olema üle 30 (eelkõige sellepärast et siis on mäng juba natukene ka käpas) ning vanust võiks olla vähemalt 20.
Üldiselt on kõigest poogen , aga pihta peab laskma.
Kellel huvi siis joini www.bf3foorum.eu ja saada privaatsõnum kasutajale Entunaator
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.