Nohh, kes EQ2 taas taob? Freeware taoline nüüd. Ostsin omale Silver membershipi ka siin just ära, one time buy.
Lisaks marketplaces veel igasugu huvitavaid asju mida osta... kuutasuga saad legendary ja fable kraami kanda... aga leidsin lahenduse sellele Nimelt one time buy mingi 3dollari eest saad osta omale 10 itemi avamise... ehk siis võid fable, legendary kraami vabalt nii kasutada pole kuutasu vaja maksta.
Üks esmane video, mis tegin. Nüüd lvl22 kohe
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Auron, ega jah, aga see praegune ple kah väga paha.. õnneks saab osta need item unlockerid.. muidu kui fabled ja legendary kraam oleks kinni siis oleks tõsiselt mõttetu _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
s4nder, mul jookseb max seadetel aa-ga väga puhtalt aga reaalselt aa-d peal küll ei näe nagu.. enivei lõpuks jookseb puhtalt siis aga seda 2x560ti kaardiga.
Muide tegin "Bazaar" servusse guildi ära.. "Eestlased" nii, et kes tahab see saatku oma soov mulle Mu kasutaja on "Tanel". Hetkel 5 inimest guildis.
edit: Ega keegi vana EQ2 mängija ei mäleta, mis programm see oli mida enamus meist kasutasid, aitas paremini queste näha kaardil jne jne
edit2: Igatahes, tegin Guildi ära "Bazaar" servusse. Nimeks "Eestlased" Tulge ja liituge. Olen kasutaja "Tanel". _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
s4nder, mul jookseb max seadetel aa-ga väga puhtalt aga reaalselt aa-d peal küll ei näe nagu.. enivei lõpuks jookseb puhtalt siis aga seda 2x560ti kaardiga.
Muide tegin "Bazaar" servusse guildi ära.. "Eestlased" nii, et kes tahab see saatku oma soov mulle Mu kasutaja on "Tanel". Hetkel 5 inimest guildis.
edit: Ega keegi vana EQ2 mängija ei mäleta, mis programm see oli mida enamus meist kasutasid, aitas paremini queste näha kaardil jne jne
edit2: Igatahes, tegin Guildi ära "Bazaar" servusse. Nimeks "Eestlased" Tulge ja liituge. Olen kasutaja "Tanel".
Võin puusse panna kuid eq2el oli mingi jama dual GPU'dega (vb nüüd on parnadatud) ja jooksis ikka ainult ühe pealt.
mahho, omg kuidas sa küll mäletad thanks tõsiselt, see oli mu lemmik lisa mängule. SLI-ga võib vabalt probleeme olla sellise mängu puhul.. vaatan proovin ehk ühe gpu-ga täna kui gtx570-d sisse topin. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Tegin ühe video.. ning üks tunnine kommentaariga tuleb ka kohe
Loodetavasti tõmbab mõne taas tagasi mängima
Uues tunnises videos räägin mängimise ajal igasugu asjadest, ehk mõnele uustulnukale kasulik tiba!
No offence aga mis osa sellest mangust normaalme tundub? Va
lja naeb nagu runescape ja plays like a freee chinese mmo, pole ime siis et asi f2p laks. sellise jura eest ykaki normaalne inimene ei maksa
No offence aga mis osa sellest mangust normaalme tundub? Va
lja naeb nagu runescape ja plays like a freee chinese mmo, pole ime siis et asi f2p laks. sellise jura eest ykaki normaalne inimene ei maksa
tundub suht diip mäng. asju päris palju mida teha seal jne.
Keegi teab rääkida äkki kuidas PvP'ga lood on? kas aint mingisugused "instanced battlegrounds" või on openworld losside vallutamist jms ka?
hetkel sai natuke stardi alas ringi joostud: questid nagu questid ikka.. aga eks pusib edasi.. ei julge veel hinnangut anda kui pole kusagile kaugemale jõudnud.
xpander, ma ple kuangi aru saanud sellest PVP-st.. ei tundu üldse selline asi olema mille järgi mängule hinnet anda. PVP serverid olid vanast eraldi, nüüd ma ei oska öelda, igatahes duelle saab teha igas serveris. Losside vallutamist minuteada küll pole. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
xpander, ma ple kuangi aru saanud sellest PVP-st.. ei tundu üldse selline asi olema mille järgi mängule hinnet anda. PVP serverid olid vanast eraldi, nüüd ma ei oska öelda, igatahes duelle saab teha igas serveris. Losside vallutamist minuteada küll pole.
ok..tänud.
PvE on fine.. niikaua kui ma ühte ja sama korduvalt ja korduvalt tegema ei pea. lihstalt mulle ei istu see arvuti poolsete scriptide tagumine järjepidevalt. liiga korduv.. PvP puhul korduvat on vähem, kuna iga kord mängijad ja situatsioonid erinevad. aga eks ta maitse asi..
ma vaatan uurin edasi mängu igatahes. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Heheh, sügisel lõpetasin selle 6-7 aastat (paari kuune paus oli eelmine aasta (sel ajal ka mu eelmine post lõpetamise kohta )) kestnud sõltuvuse, hetkel veel tagasi ei kipu, gildist tunneb siiski aeg-ajalt puudust. Nüüd kus f2p võiks muidugi alla jälle sikutada ja muliseda ja nostalgitseda vms
Mingi aeg isegi uuendati servereid läägi parandamiseks ja tundus nagu uus mäng. Samas paar nädalat tagasi lugesin gildi lehelt, et jälle ilge lääg tekkinud, SoE ftw. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
kuidas shader3.0 sisse lülitada saab?
kunagi nagu nägi mäng ilusam välja ja PlatoonSgtElias videost paistab ka ilusam.
mul nagu kõik põhjas aga nagu oleks mingi directx7
üks küsimus veel... miks tee US serverisse selle guildi tegite?
EU versioon ka olemas ju. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Arvutipäss, Freeport server peab olema. Paljud meie guildist saavad ka inviteda, kuskilt sai otsida gilde... nii, et otsi üles ja küsi kelleltki, kes hetkel sees on kui mind pole.
xpander, seda soovitas mäng ise.. näitas rohelisena seda maailma igaljuhul ülimalt rahul, et USA servus. Kõik räägivad selges keeles mitte hieroglüüfides. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.