Ehk asi kõvakettas mitte ramis Ise olen ära unustanud igast laadimisajad peale SSD-d erinevates mängudes..
Mul tavaline sata3 ketas ja 8GB mälu ning olen igas mängus 25sekki enne algust sees. Nii MWs kui BFis.
Olen suht kindel et asi mälus. Teisel arvutil 4GB ja mängu läheb tavaliselt siis kui teised juba ringi müttavad.
See SSD suht kallis ja ei tea kas ta midagi juurde annab
Meh, B2K tegi mu mängule paha. Saan mingi 3-5 minutit mängida, siis läheb ekraan mustaks, viskab desktopile ja mäng ise jääb tagaplaanil tööle. Oleks nagu see display driver has stopped working aga paraku ei tule seda errorit ette, seega ilmselt midagi muud. Igast fixe ka proovind aga pole miski aidanud veel. Eks tuleb siis oodata kuni mäng end ise jälle maagiliselt korda teeb nagu eelmine kord
Ehk asi kõvakettas mitte ramis Ise olen ära unustanud igast laadimisajad peale SSD-d erinevates mängudes..
Mul tavaline sata3 ketas ja 8GB mälu ning olen igas mängus 25sekki enne algust sees. Nii MWs kui BFis.
Olen suht kindel et asi mälus. Teisel arvutil 4GB ja mängu läheb tavaliselt siis kui teised juba ringi müttavad.
See SSD suht kallis ja ei tea kas ta midagi juurde annab
Minul tavaline sata ja 4 giga rami.
ainuke kus kaua laeb on kui mängu 1 korda käima lükkan.
poolte vahetustel ootan pigem teiste järgi ja kaardi vahestusega üldiselt 15-20 sekundil enne algust sees.
Ise läksin SSD peale üle ja peab tunnistama on ikka kõvasti kiirem Aga noh vahet seal on. Ootama pead nii ehk naa, et round algaks. Aga sõidukisse saab esimesena tavaliselt
lahe. sattusin serverisse, kus toimus see neetud SQDM (ma ei tea, mille kuradi pärast oli vaja assignmentsidesse panna see CoD gameplay), kus round piirdus viie killiga. hea kiire viis tükki ära võita. miinus oli jälle see, et tihti round kestis 10 sekundit, kuid laadimist ootasin 40 sekundit. mis pagan neid roundivahede pikkusi määrab?
Sai Caspanis 2 supporti venda repair tooliga killitud. Kusjuures alguses läksin yht neist kõrvetama, sai jaole ja lasi maha mind. Spawnisin uuesti, läksin ringiga selja taga ja kõrvetasin mõlemad ära, tüübid olid kergelt vihased.
Juhtus Hilltopis, checkpointi-poolsel sissesõidul.
Eks peab siis harjutama veel Lihtsalt maru ilus vaadata mõnda venda helikaga lendamas ja veel vahvam kui saad olla samas helis gunner,siis tihti pool mängu muretu
Eks peab siis harjutama veel Lihtsalt maru ilus vaadata mõnda venda helikaga lendamas ja veel vahvam kui saad olla samas helis gunner,siis tihti pool mängu muretu
Me võtsime sõbraga tühja serveri ja lendasime paar 4 tundi jutti. WSAD + hiir ja sai suht selgeks asi, _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Se on see kui liiga hea mängu teed, hakatakse probleeme juba välja mõtlema. Oleks mäng värviline siis keegi leiaks, et peaks olema reaalsem ja hallikamad toonid ja mida iganes : DDD _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Ise läksin SSD peale üle ja peab tunnistama on ikka kõvasti kiirem Aga noh vahet seal on. Ootama pead nii ehk naa, et round algaks. Aga sõidukisse saab esimesena tavaliselt
^ this. Ise läksin ka SSD peale üle ning vahe on ikka tohutu. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
hehe, SSD...Mul HDD ja saan ikka sisse enne matchi algust Ning 4GB mälu khm hetkel veel.
Ja mis seal lennuki/helikopteriga lendamises nii rasket on, et hakkama ei saa? Või mõtlete just nii, et keegi alla ka ei lase mingi aja jooksul vms? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Saan "kuidagi" hakkama küll,kuid lihtsalt oletasin,et ehk erilised ässad kasutavad miskit peale hiire ja klaveri.. Eks asi lihtsalt harjutamises puhtalt,hetkel lennuaega ehk 20 mintsa on kokku ja kille vast paar tk
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.