Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kui sa plaaniksid oma numbriga lähiajal kolida, millise operaatori valiksid? |
EMT |
|
26% |
[ 24 ] |
Elisa |
|
55% |
[ 49 ] |
Tele2 |
|
17% |
[ 16 ] |
|
hääli kokku : 89 |
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
16.12.2011 19:48:32
Natuke statistikat Eesti sideoperaatorite numbriliikuvuse kohta (lisatud küsitlus!) |
|
|
Numbrid räägivad iseenda eest. Huvitav kas EMT kavatseb selle trendi murdmiseks midagi ka ette võtta?
Allikas: www.tja.ee
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator
viimati muutis Tanel 16.12.2011 20:28:22, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
16.12.2011 19:58:57
|
|
|
Kui nad vana trendi jätkavad, siis vaevalt. Kui ise mõni aasta tagasi just selle enim tehtud vahetuse tegin EMT -> Elisa, siis sain EMT-lt mõne nädala pärast kõne, et miks läksin, ütlesin, et teenus ja hind pole vastavuses ning siis öeldi head-aega. Olgugi, et üle 10a olin EMT klient olnud ning alla 1000 krooniseid kuu arveid tihti just ette ei tulnud.
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
16.12.2011 20:02:11
|
|
|
tsitaat: |
Numbrid räägivad iseenda eest. Huvitav kas EMT kavatseb selle trendi murdmiseks midagi ka ette võtta?
|
Vaevalt, aga ajapikku hakkab kasum drastiliselt langema ja siis avastatakse.
Oleks nüüd keegi võimeline sama asja korraldama Elionile
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
zafari
HV veteran

|
16.12.2011 20:09:52
|
|
|
Elisa teeb muidugi metsikut lobitööd ja müstilisi pakkumisi, et enda kliendibaasi suurendada. Niimoodi suutsid ka minu kui paadunud T2 patrioodi lõpuks enda juurde meelitada.
Samas on aga jätkuvalt inimesi (tunnen ka ise), keda eriti ei huvitagi kui palju tema kõneminut maksab vaid kehtib printsiip: telefon on Nokia ja operaator on EMT.
Ülalpool toodud numbrid on aga ausalt öeldes ju fataalsed
|
|
Kommentaarid: 245 loe/lisa |
   |
0 :: |
198 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
16.12.2011 20:24:39
|
|
|
Tegin ka T2->Elisa hüppe. T2 muutusid ikka kuumaksud minu jaoks juba ulmeliselt suureks seetõttu, et KAT oli + enamik mu kõnesi läks kas EMT'sse või Elisasse. Igatahes nüüd Nutikas 5+ pakett ning olen täitsa rahul ning praegust seisu vaadates tundub nii 2x väiksem arve tulevat, kui Tele2 oli + mobla tarbimise jaoks on täiesti piisav nett ka olemas
Samas on aga jätkuvalt inimesi (tunnen ka ise), keda eriti ei huvitagi kui palju tema kõneminut maksab vaid kehtib printsiip: telefon on Nokia ja operaator on EMT |
Minu ema on täpselt selline inimene
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
16.12.2011 20:26:44
|
|
|
zafari, ma kolisin Elisast Tele2 alla ja just selle pärast, et kui sai nutitelefoni jaoks nutipaketti uuritud, ei suutnud Elisa konkureerivat pakkumist teha. Alles peale seda kui ma juba Tele2 võrgus olin, pakuti paremat hinda kui Tele2, aga no andku nad andeks, see nullkomamidagi enam tagasi tulema nende alla ei pakkunud pinget.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
16.12.2011 20:27:20
|
|
|
Endal oli just paar päeva tagasi juhus kus kutsuti üle tele2, hetkel siis olen nimelt elisas. Ja kuna kohas kus elan pole suudetud levi parandada juba aastaid siis mõtsin et nooo mis siis ikka proovin tele2, kuigi terve elu olnud väike eelaimus tele2 suhtes. Telefonis lubati igasugu odavaid kõneminuteid ja netipakette jne mis mulle meeldisid. Kui uurisin et kas sellised head hinnad jäävad ka pikemaks ajaks selle lepingu põhjal mitte et paari kuupärast peale liitumist tõusevad siis öeldi et jaa nii jääb. Ja oh üllatust kui tuli leping allkirjastamiseks oli seal ikka kirjas et see nö soodsam pakett kehtib ainult jaanipäevani. See on see koht kus vist toonitada et alati tuleks leping üksipulki ennem üle vaadata kui miskit alla kirjutada, minupuhul siis didiallkirjastada. Ja kui siis helistasin neile uuesti siis öeldi et ei kindlalt öeldi mulle et ainult jaanipäevani on see pakkumine jne jne. Samas kuna esimene tädi ütles et kõik kõned salvestatakse siis ütlesin et vaadake salvestus üle ja siis phmts visati toru ja enam tagasi ei ole helistatud kuigi soovisin seda. Ühesõnaga mu point oli see et sellise käitumise peale pole küll mingit tahtmist kuskile üle minna ja alguses müügivennad seal lubavad maa ja ilma kokku ja pärast lepingus hoopis miskit muud... Tele2
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
16.12.2011 20:27:54
|
|
|
ma ligi 7a EMT-s olnud ja ei plaani kuskile minna, pole põhjust. arved lähevad vaid siis üle 7€ kui lotopiletitega hoogu lähen selle vastu muidugi poleks midagi, kui lõpuks hakataks suhtumist vanadesse klientidesse muutma. praegused TopeltPluss soodustused on küll paras nali kuubis...
Friedhelmi ajal oli lõbus - tööl (nii kesklinn kui kesklinn olla saab) toakaaslased kõik avastasid, et levi pole (Elisa), ma sain ükski pihku itsitada
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
gen
HV kasutaja

|
16.12.2011 21:38:06
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
|
Vaevalt, aga ajapikku hakkab kasum drastiliselt langema ja siis avastatakse.
Oleks nüüd keegi võimeline sama asja korraldama Elionile  |
Mis siis elionil viga? Täitsa ok teenused ju
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
16.12.2011 21:40:37
|
|
|
EMT klient ning kontrollpaneel väidab staažiks pea 9 aastat. Pikendasin lepingut selle aasta augustis, ei kahetse. Teeninduse suhtes pole seal firmas kunagi hätta jäetud ning kui nii jätkub, siis vast ei vahetagi.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.12.2011 21:47:50
|
|
|
Senikaua kuni EMT ei hakka mu 6€'st piiramatu kiiruse-andmemahuga netipaketti pookima ei koli kusagile. Olin üks noist kes ineternet-S'i said selle paketi esimestel eluhetkedel enne kõiksugu piirangute lisamist ning tundub, et tagantjärgi neid ei tulnud, ainult esialgne 1Mbit/s limiit eemaldati ning nüüd tuleb vastavalt levile
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
upper
HV kasutaja
|
16.12.2011 21:55:12
|
|
|
mul simpel aastaid,räägin 15€ 3 kuud.rääkimine hõbe,vaikimine kuld.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
16.12.2011 22:17:00
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Lisatud küsitlus: "Kui sa plaaniksid oma numbriga lähiajal kolida, millise operaatori valiksid?"
..... |
Ei plaanigi lähiajal numbriga üle kolida, nii-et minujaoks vastusevariant puudub
ot: |
vaid kehtib printsiip: telefon on Nokia ja operaator on EMT |
Väga õige, püüan järgida sama printsiipi, kuid tervikuna pole see nii õnnestunud.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
gen
HV kasutaja

|
16.12.2011 22:17:32
|
|
|
ma arva, et need numbrid on seal selliste inimeste kohta kellel iga sent on arvel siis liiguvadki ühest teenuse pakkujast teise ja nii nad pendeldavad.
Aga kulla inimesed tuleks ka sellega arvestada, et aeg on tänepäeval kulla hinna, mõelege palju te raha raiskate ühest pakkujast teise kolimisega
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.12.2011 22:21:40
|
|
|
gen kirjutas: |
ja nii nad pendeldavad |
Pendeldamine eeldaks edasi-tagasi liikumist. Hetkel on kõik suht ühte auku.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
16.12.2011 23:11:04
|
|
|
No kui aus olla, siis EMT puhul on tulnud tunduvalt paremaid pakette, kuid hinnatase on Elisas siiski parem. Olen miskine 10a elisa klient olnud ja no ütleme nii, et Elisa on mulle teinud isegi jooksvalt päris häid pakkumisi kui ma neid küsinud olen
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
dud66
HV veteran

|
16.12.2011 23:36:18
|
|
|
Olnud aastaid Elisas ja ei plaani küll kuhugi minna...
_________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata! |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
16.12.2011 23:36:57
|
|
|
Marie kirjutas: |
Lisatud küsitlus: "Kui sa plaaniksid oma numbriga lähiajal kolida, millise operaatori valiksid?"
..... |
Ei plaanigi lähiajal numbriga üle kolida, nii-et minujaoks <b>vastusevariant</b> puudub |
loe küsimust, kui sa plaaniksid. ma ka ei plaani EMT-st kuskile minna, aga kui plaaniksin, siis kindlasti Elisa.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
17.12.2011 08:41:45
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
..... |
Ei plaanigi lähiajal numbriga üle kolida, nii-et minujaoks <b>vastusevariant</b> puudub |
loe küsimust, kui sa plaaniksid. ma ka ei plaani EMT-st kuskile minna, aga kui plaaniksin, siis kindlasti Elisa. |
Just täpselt, rõhk sõnal "Kui"
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
17.12.2011 09:41:42
|
|
|
Tanel, sul operaatoritega mingid suhted olemas (miks nad muidu online-intervjuudes osaleks ), ehk edastad mingi moment küsitluse tulemused ka neile? ähk HV on see käimalükkav jõud
TJA raporti peale ei erutuks ise ka - ainult numbrid ja bürokraatia keel viimane neist võib nii hull olla, et 5 pead nuputavad ehk algtõe välja, täit tõde mõistavad ainult ütlejad/kirjutajad ise
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
17.12.2011 09:52:36
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
..... |
loe küsimust, kui sa plaaniksid. ma ka ei plaani EMT-st kuskile minna, aga kui plaaniksin, siis kindlasti Elisa. |
Just täpselt, rõhk sõnal "Kui"  |
Kui ma plaaniks siis valiksin EMT asemel uuesti EMT ja praegused Elisa kliendid peres valiksid uuesti Eliisa.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
17.12.2011 10:48:32
|
|
|
No kui mõlemad Soome ettevõtted ja ühel parem reputatsioon ja odavamad hinnad nii siin kui Soomes siis...
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|