Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
skizo0o
HV vaatleja
|
16.12.2011 13:11:16
Visual studio abi vaja |
|
|
Mul siis eksam selles aga kahjuks ei saa ma sellest programmist absoluutselt aru... mittemiski mida ma üritan ei tööta.
Äkki keegi saaks aidata see ära lahendada mul ja siis ma saaksin järeleksami tehtud
Eksam siis selline;
kavada vormil supelrand ja järgmised objektid:
*kella, mis programmi käivitamisel näitab arvuti tegelikku aega jamille käimiskiirus on üks "virtuaalne" minut sekundis
*veetemperatuuri, mille algväärtuseks on juhuslik arv vahemikus 15-21 kraadi
*veetemperatuuri muutmise valikut, millel on kolm valikuvõimalust: sama", "tõuseb", või "langeb"
*lipuvarrast ja lippu
*objektidele anda valkenimde asemel sisulised nimed
programmi käivitamisel heisatakse sujuvalt lipp, mille värv valitakse vastavalt veetempteratuurile: punane - alla 16 kraadi; kollane - 16-18 kraadi; roheline - üle 18 kraadi
valides veetemperatuuri muutuse ühes või teises suunas, hakkab vastav näit vormil muutuma kiirusega 0.05 kraadi sekundis. Kui ületatakse 16 või 18 kraadi piir, muudetakse lipu värvi
lisapunktide saamiseks tuleb lipuvahetusel aegunud värviga lipp kõigepealt sujuvalt lnagetada, seejärel heisata veetemperatuurile vastav lipp
paigutada rannaliivale supleja, kes rohelise lipu heiskamisel kläheb ujuma, kusjuures eemaldudes rannajoonest merele muutub supleja lõpuks nähtamatuks. Kui heisatakse punane lipp, tuleb spuljea sujuvalty tagasi rannaliivale
|
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
infidel
HV kasutaja

|
16.12.2011 14:16:22
|
|
|
Vaevalt päris nii juhtus, et nabiti tänavalt kinni ja seoti arvuti taha - nüüd teed eksamit või muidu (nagu filmis Saw vms).
Ehk siis ilmselt on tegu mingi õppeainega, kus on toimunud loengud ja praktikumid. Vast on isegi olemas mingid õppematerjalid.
Otsi aga kõik materjalid välja ning ürita leida järgmised kohad:
1. Süsteemi kellaaja lugemine
2. Tekstivälja väärtuse muutmine
3. Valikunupu seadistamine
4. Graafiliste objektide lisamine
5. Objektide omaduste muutmine
Kui oled need viis punkti üles leidnud, siis ürita neid lähendada ülesandes nõutule. Kui tekib probleem mingi konkreetse asjaga (nt tekstiväli muutub vastupidiselt soovitule), siis küsi uuesti.
Arvesta ka sellega, et õppejõud ei ole suure tõenäosusega eile sündinud ja saab aru kui on kõrvaline abi mängus. Võib ka juhtuda, et õppejõud loeb ajaviiteks HV foorumit...
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
rzmz
HV kasutaja

|
16.12.2011 14:25:51
|
|
|
Tundub, et oled juba läbi kukkunud.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
infidel
HV kasutaja

|
16.12.2011 16:13:09
|
|
|
rzmz kirjutas: |
Tundub, et oled juba läbi kukkunud. |
Ei pruugi olla. Tõsi, minu postituse lõpust võib jääda mulje, nagu oleksin ise kuidagipidi asjaga seotud. Ei ole.
Küll olen enam kui veendunud selles, et õppematerjal koos näidisülesannetega on piisav eksami läbimiseks.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
blinx
HV vaatleja
|
18.12.2011 20:28:20
|
|
|
võibolla keegi teab, mis siis teha kui ma tahan 333.333 ms tagant midagi teha wpf-is
_________________ 'Just buy everything then you're safe' |
|
tagasi üles |
|
 |
infidel
HV kasutaja

|
18.12.2011 20:46:11
|
|
|
blinx kirjutas: |
võibolla keegi teab, mis siis teha kui ma tahan 333.333 ms tagant midagi teha wpf-is |
DispatcherTimer äkki?
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
blinx
HV vaatleja
|
18.12.2011 23:59:30
|
|
|
jah, oleks pidanud mainima, et tahaks ka et see kell oleks enam vähem pärisajaga sünkroonis, mitte ei jookse täiesti mööda, supertäpsust ei ole vaja
_________________ 'Just buy everything then you're safe' |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|