Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  E-posti saatmise limiit (Netpoint) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kylaline
Kreisi kasutaja

sõnum 15.12.2011 00:34:49 E-posti saatmise limiit (Netpoint) vasta tsitaadiga

Mure siis järgmine

Netpoint'i PRO paketil on e-posti saatmise limiit a'la 12 kirja minutis...

Mul on tehtud meililist 25'le inimesele... ja sellesama piirangu tõttu jääb 15 inimesel tähtsad kirjad saamata.

Asi töötab siis järgmiselt... On loodud alias, millele saabunud kiri saadetakse automaatselt kõikidele meililisti lisatud aadressidele edasi...

Piirang ei kehti mitte ühe aliase vaid kogu konto piires...

Teenusepakkujapoolne soovitus oli võta mitu korda kallim pakett kus piirangut ei ole või kasutada mingeid skripte...

Kuna see meililist on läbinisti heategevuslik (lasteaed), siis veelgi kallimat paketti ei saa ma enam lubada... ning skriptindusest pole mul aimugi...

Sobib ka ükskõik missugune analoogne lahendus ükskõik millise teenusepakkuja juures... alias ei pea jääma samaks...

Oleksin siiralt tänulik, kui keegi oskaks suuunata või aidata... Motivatsiooniks saan omalt poolt pakkuda ka ühekordset sümboolset rahasummat, juhul, asi peaks tähendama kellelegi töövaeva...

Ette tänades
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 143
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ref
Kreisi kasutaja

sõnum 15.12.2011 11:31:13 vasta tsitaadiga

Kas on mingi põhjus, miks mõnd tasuta maililisti kasutada ei saa (nt Google Groups)
Või alternatiivina mõni tasuta maililist ja too alias panna edasi saatma sellele maililisti aadressile (sisuliselt 1 kiri siis edaspidi) ?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
kylaline
Kreisi kasutaja

sõnum 15.12.2011 12:21:50 vasta tsitaadiga

oleksin väga tänulik, kui oskaksid soovitada mõnda tasuta maililisti... ma kuugeldasin ja mis ma leidsin olid tasulised või nüüdseks juba kuritarvitamise tõttu suletud süsteemid...

google group'i ei saanud ma selliselt käima, et sinna saabuv kiri saadetaks asjaosalistele edasi... seal oli vaja teha läbi kasutajate subscribemine ja mitu muud asja...

see tasuta maililist tundus mulle nii lihtne ja elementaarne asi... aga kui otsima hakkasin - ei muffigi

tänan südamest, kui annaksid mulle mõne viite või soovituse
tagasi üles
andrusny
Kreisi kasutaja
andrusny

sõnum 15.12.2011 13:10:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Mul on tehtud meililist 25'le inimesele... ja sellesama piirangu tõttu jääb 15 inimesel tähtsad kirjad saamata.

Asi töötab siis järgmiselt... On loodud alias, millele saabunud kiri saadetakse automaatselt kõikidele meililisti lisatud aadressidele edasi...

Kirja kirjutad siis nagu käsitsi ise, ei ole mingi automaat teade? Miks sa üldse selliselt siis läbi veebilehe majandad, kui sa skriptimisest midagi ei tea? Kasuta arvutis mingit mail klienti Outlook näiteks, nüüdseks uuendatud LiveMail nendes kõigis saad koostada ju listi, mitmele korraga saatmiseks.

perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 15.12.2011 16:00:39 vasta tsitaadiga

Niisuguse kasutajatehulgaga saab praktiliselt igas listi majandavas ettevõttes hakkama. Ainult Aweber, mis on suht-koht tipp, ei paku tasuta paketti. Lihtsuse huvides soovitaksin Listcasti (200 tasuta emaili kuus). Ilma kasutajapoolse autentimiseta (klikkimine lingil) saad aadresse lisada MailChimp'is, kuid miks see üldse probleemiks on? Eesti spämmiseadusandlus on küll palju leebem, kui ameeriklaste Can-Spam Act, mis nõuab isegi postiaadressi masspostituses, kuid sellele vaatamata võivad need mõnikümmend listi saajat selle autentimise ju läbi teha?

PS See helvestega jõulukingituste Flash-bänner (tekstiga "otsid kaasaegset jõulukinki?"siin foorumis, mis on osatud kodeerida ÄÄRMISELT ressurssenõudvalt, kuigi Flashis oleks selle mõne helbekese liikumise saanud lahendada ka hoopis lihtsamalt (ilma kasutaja arvutit mõttetult vaevamata) timeline'is, jooksutab, vean kihla, mõne vanema masina kinnigi. Ise ka näen lahenduseks olevat vaadata foorumit Opera asemel Firefoxiga - teate küll miks. Sest milleks minu arvuti protsessor peaks ühe mõtlematu bänneri pärast ületunde tegema?

andrusny
Kreisi kasutaja
andrusny

sõnum 15.12.2011 18:34:31 vasta tsitaadiga

tsitaat:
PS See helvestega

Mis ime riistapuuga sa seda vaatad? Mu 1800+ AMD (pole just uuemate killast ja super masin ) võtab 14% prose tööst kusagil, pole just vähe, kuid arvutit see üldse ei häiri, poleks sa öelnud poleks märganudki.
Ja kui banner pole hetkel ekraanil näha (alla keritud ) pole ka mingit koormust 0-2% prose töös.

perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 15.12.2011 19:45:40 vasta tsitaadiga

andrusny kirjutas:
tsitaat:
PS See helvestega

Mis ime riistapuuga sa seda vaatad? Mu 1800+ AMD (pole just uuemate killast ja super masin ) võtab 14% prose tööst kusagil, pole just vähe, kuid arvutit see üldse ei häiri, poleks sa öelnud poleks märganudki.
Ja kui banner pole hetkel ekraanil näha (alla keritud ) pole ka mingit koormust 0-2% prose töös.

Jaa, tead, "imeriistapuu" ongi Opera... Proovisin Firefoxiga - siin on kõik normi piires. Aga Operas sööb kordades rohkem ressurssi (läpaka ventilaator töösse jne). Huvitav, millest see küll tulla võib?

andrusny
Kreisi kasutaja
andrusny

sõnum 15.12.2011 20:12:00 vasta tsitaadiga

Mul on ka Opera, ma pidasin rohkem silmas masina rauda.
kylaline
Kreisi kasutaja

sõnum 17.12.2011 17:22:33 vasta tsitaadiga

andrusny kirjutas:
tsitaat:

Kirja kirjutad siis nagu käsitsi ise, ei ole mingi automaat teade? Miks sa üldse selliselt siis läbi veebilehe majandad, kui sa skriptimisest midagi ei tea? Kasuta arvutis mingit mail klienti Outlook näiteks, nüüdseks uuendatud LiveMail nendes kõigis saad koostada ju listi, mitmele korraga saatmiseks.

tundub, et jätsin vist enda selgitusest ühe nüansi välja... teema on selles, et sinna meililisti peaks saama postitada ükskõik kes... lapsevanemad/kasvatajad jne.

ühesõnaga kõik listi saadetavad kirjad ei tule ainult ühelt inimseselt...

EDIT:

olukord on lahenenud hoopis teistmoodi - kasutaja keevitaja pühendas mulle natuke enda kallist aega ja pakkus mulle kasutamiseks enda serveriressurssi... suured tänud keevitaja icon_smile.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  E-posti saatmise limiit (Netpoint)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.