praegune kellaaeg 04.07.2026 22:47:29
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
15.12.2011 11:51:25
|
|
|
Mul savegame kataloog on 2.5GB ja kuskil giga-paar on enne ka kustutatud (ei kasuta quick save, kokku 110h mängimist sellel arvutil)
_________________ Dima oli siin |
|
| Kommentaarid: 132 loe/lisa |
   |
2 :: |
124 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
15.12.2011 12:04:43
|
|
|
| LightsabeR kirjutas: |
| dstar kirjutas: |
| t-force kirjutas: |
Krt buge ikka jagub. Kõik Esberni-ga seotud missioonid Ei ava ust, ei taha liikuma hakata, kaob ära, ei räägi, jääb mingi tegevuse ajal loopi  |
See on ainus suurem bug, mida ma olen kohanud ja lihtne fix on olemas, kui vaid natuke googeldada:
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=575 |
Kas see Esberni bug on juhuslik või absoluutselt möödapääsmatu ilma fixi kasutamata? Kui fixi kasutamine on kohustuslik, siis on see tegijate poolt ikka väga räige lohakus. |
See ei esine kõigil, vaid ainult mõnedel PC mänguritel. Mingi siiani seletamatu software conflict. Kui see on sinu meelest "räige lohakus", siis on su standardid liiga kõrged. |
Nalja mees. Sinu arvates on siis täiesti normaalne , et mängu main quest pole vea tõttu läbi tehtav.
Normaalne , et hamburgeri ostes polegi liha keskel. Ainult sai ja salat. Standardid on paigas , mida sa ikka virised masu aeg ju. Kui liha ka hamburgeris oleks , läheks hamburgeri müüja panktrotti.
Mängijate poolt tehtud Esbern-i vea parandus oli iseenesest ääretult lihtne. Viga parandati lihtsalt sellega, et esbern-iga seotud failid pakiti arhiivist ühte mängu kataloogi lahti.
Ise näien antud juhul asjale kahte seletust. Tegu oli nagu ,eelpool juba nimetati, räige lohakusega või asi oli mõeldud nendele kes mängu piraatisid.
viimati muutis SirAskAlot 15.12.2011 13:07:38, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.12.2011 12:08:18
|
|
|
esberni bug on juhuslik. lõplik tagajärg varieerub. vahel õnnestub hiljem või vanemast savest tööle saada, vahel jääbki katkiseks.
mina jooksin main questi jooksul tolle bugi otsa, kus urag gro-shub ei suvatsenud minuga main questi teemal rääkida. kusjuures ma tean ka, miks - sest ma olin kogemata vajaliku koha otsa komistanud ja ära suhelnud varem.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
1 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
15.12.2011 13:18:30
|
|
|
| SirAskAlot kirjutas: |
Nalja mees. Sinu arvates on siis täiesti normaalne , et mängu main quest pole vea tõttu läbi tehtav.
Normaalne , et hamburgeri ostes polegi liha keskel. Ainult sai ja salat. Standardid on paigas , mida sa ikka virised masu aeg ju. Kui liha ka hamburgeris oleks , läheks hamburgeri müüja panktrotti.
Mängijate poolt tehtud Esbern-i vea parandus oli iseenesest ääretult lihtne. Viga parandati lihtsalt sellega, et esbern-iga seotud failid pakiti arhiivist ühte mängu kataloogi lahti.
Ise näien antud juhul asjale kahte seletust. Tegu oli nagu ,eelpool juba nimetati, räige lohakusega või asi oli mõeldud nendele kes mängu piraatisid. |
Mida iganes. Bug on kergesti kõrvaldatav ja ei esine kõigil PC mänguritel, vaid üksikutel. Nimetada seda räigeks lohakuseks on lihtsalt tobe.
Ja rääkides save folderi mahust, mul hetkel 100mb. 4 characteri, iga characteri jaoks üks save, siis 1 save mängu alguses, enne, kui character creation algab ning lõpuks veel 3 autosave'i ja quicksave. Kõige suurem save file on 10mb ja see kuulub level 40 characterile.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
15.12.2011 14:09:59
|
|
|
Esbernibugi kergestikõrvaldatavuse kohta ma ei tea, ja minu arust esineb üsna sageli - mul endal on see, ja olen ka sõpradelt kuulnud.
Save folder on 2,5GB. Mäng loomulikult Steamist ostetud originaal (lasin inglastel endale kinkida, Eestis Steamist osta ei saa ju).
|
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
15.12.2011 14:23:50
|
|
|
Ise näien antud juhul asjale kahte seletust. Tegu oli nagu ,eelpool juba nimetati, räige lohakusega või asi oli mõeldud nendele kes mängu piraatisid. |
Mida iganes. Bug on kergesti kõrvaldatav ja ei esine kõigil PC mänguritel, vaid üksikutel. Nimetada seda räigeks lohakuseks on lihtsalt tobe. |
Veel tobedam on väita, et see bug esineb ainult vähestel mänguritel. Kuna antud glitchi kohta tehtud täpne küsitlus ja statistika puudub, siis ei tea tegelikult keegi, kui levinud see probleem on. Ise olen igatahes erinevates foorumites neid tegelasi päris palju näinud, kes selle bugiga kokku on puutunud, HV kaasa arvatud. Ka Google annab sõna Esbern sisestamisel koheselt "bug" või "voice fix" soovituse. SkyrimWiki andmetel leidub Esberniga seotud vigu rohkemgi.
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Esbern
Kui see pole lohakus, siis vabandage väga - mis on?
Kuna Bethesda on ainus, kes julgeb niivõrd mastaapset mängu teha, siis paratamatult antakse neile ka väga palju andeks ja lepitakse isegi päris ränkade jamadega, lohutades, et küll mängurite kommuun selle praagi ära parandab. Keegi postitas siia Skyrimi bug listi, mis oli nii pikk, et ei jaksanudki seda lõpuni lugeda. Ja ikka tehakse nägu, et kõik on korras. Soovitaks pigem roosad prillid eest ära võtta ja vigade vältimise asemel neist hoopis tihedamini rääkida.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
15.12.2011 14:56:43
|
|
|
Mida iganes. Bug on kergesti kõrvaldatav ja ei esine kõigil PC mänguritel, vaid üksikutel. Nimetada seda räigeks lohakuseks on lihtsalt tobe. |
Veel tobedam on väita, et see bug esineb ainult vähestel mänguritel. Kuna antud glitchi kohta tehtud täpne küsitlus ja statistika puudub, siis ei tea tegelikult keegi, kui levinud see probleem on. Ise olen igatahes erinevates foorumites neid tegelasi päris palju näinud, kes selle bugiga kokku on puutunud, HV kaasa arvatud. Ka Google annab sõna Esbern sisestamisel koheselt "bug" või "voice fix" soovituse. SkyrimWiki andmetel leidub Esberniga seotud vigu rohkemgi.
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Esbern
Kui see pole lohakus, siis vabandage väga - mis on?
Kuna Bethesda on ainus, kes julgeb niivõrd mastaapset mängu teha, siis paratamatult antakse neile ka väga palju andeks ja lepitakse isegi päris ränkade jamadega, lohutades, et küll mängurite kommuun selle praagi ära parandab. Keegi postitas siia Skyrimi bug listi, mis oli nii pikk, et ei jaksanudki seda lõpuni lugeda. Ja ikka tehakse nägu, et kõik on korras. Soovitaks pigem roosad prillid eest ära võtta ja vigade vältimise asemel neist hoopis tihedamini rääkida. |
Spoiler 
Kordan veelkord. Lihtsalt kõrvaldatav bug, mis esineb vaid mõnedel PC mänguritel.
Ja mis kuradi roosad prillid? Esberni bug on ainus suurem bug, mis mul on 100+ tunni mängimise juures ette tulnud. Kas ma pean ise hakkama buge välja mõtlema, et siis siin sinuga koos neid lahata?
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kissu19
HV kasutaja
|
15.12.2011 15:10:47
|
|
|
Eile käisin mingis hiiglaste laagris, kaks mammutit trügisid seal mingi kaljurahnu otsas...äkitselt...üks põrutas otse orbiidile 90 kraadise nurga all maapinna suhtes
Midagi sellist:
Spoiler 
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.12.2011 15:20:06
|
|
|
buge on päris palju. võta rända mööda maailma ringi ja te dungeone tühjaks või korja asju üles.
üsna suur osa quest itemistest on mingitpidi katki, mingi hulk neist jääbki sul inventorysse, mingi hulk teeb teadaolevalt questi katki kui sa saad quest itemi enne questi jne.
thieves guildi larceny targetitest jäi mul viimane müümata, sest dialog optionit ei olnud. misc objectivetega sai huvitavaid nalju - 3 objectivet ühes dungeonis reeglina tähendas, et midagi läheb katki.
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
15.12.2011 15:34:42
|
|
|
Kordan veelkord. Lihtsalt kõrvaldatav bug, mis esineb vaid mõnedel PC mänguritel. |
Kangekaelne, jah?
Kui lihtsalt kõrvaldatav tähendab seda, et internetiühendus ja Google otsing on kohustulikud (väike Juku, kes jõuluvaheajal vanaema juures ilma netita mängib on põhimõtteliselt fucked), tesnexus.com leheküljelt BSA packeri allatõmbamine, (mis tegelikult kuulub Oblivionile), selle adminnina käivitamine, Skyrim/Data/Skyrim - VoicesExtra.bsa üles otsimine, "extract all"l valimine Data folderisse, et puuduvad helifailid ja subtiitrid asendada, siis see on tõesti imelihtne! Küsimus on aga selles, miks sellise jama peale peab üldse oma aega kulutama? See on sinu arvates täiesti OK ja õigustatud?
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
15.12.2011 15:59:36
|
|
|
| Kui lihtsalt kõrvaldatav tähendab seda, et internetiühendus ja Google otsing on kohustulikud (väike Juku, kes jõuluvaheajal vanaema juures ilma netita mängib on põhimõtteliselt fucked), tesnexus.com leheküljelt BSA packeri allatõmbamine, (mis tegelikult kuulub Oblivionile), selle adminnina käivitamine, Skyrim/Data/Skyrim - VoicesExtra.bsa üles otsimine, "extract all"l valimine Data folderisse, et puuduvad helifailid ja subtiitrid asendada, siis see on tõesti imelihtne! Küsimus on aga selles, miks sellise jama peale peab üldse oma aega kulutama? See on sinu arvates täiesti OK ja õigustatud? |
Muidugi jääb väike Juku hätta ja muidugi pole see õigustatud. Ideaalses maailmas poleks Skyrim'is ega ka ühesgi teises mängus ühtegi bugi. Mu point on selles, et iga natukenegi kompetente arvutikasutaja kõrvaldab selle Esberni bugi mõne minutiga ning seetõttu on minu meelest tobe seda viga ületähtsustada.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
15.12.2011 16:17:03
|
|
|
| Kui lihtsalt kõrvaldatav tähendab seda, et internetiühendus ja Google otsing on kohustulikud (väike Juku, kes jõuluvaheajal vanaema juures ilma netita mängib on põhimõtteliselt fucked), tesnexus.com leheküljelt BSA packeri allatõmbamine, (mis tegelikult kuulub Oblivionile), selle adminnina käivitamine, Skyrim/Data/Skyrim - VoicesExtra.bsa üles otsimine, "extract all"l valimine Data folderisse, et puuduvad helifailid ja subtiitrid asendada, siis see on tõesti imelihtne! Küsimus on aga selles, miks sellise jama peale peab üldse oma aega kulutama? See on sinu arvates täiesti OK ja õigustatud? |
Muidugi jääb väike Juku hätta ja muidugi pole see õigustatud. Ideaalses maailmas poleks Skyrim'is ega ka ühesgi teises mängus ühtegi bugi. Mu point on selles, et iga natukenegi kompetente arvutikasutaja kõrvaldab selle Esberni bugi mõne minutiga ning seetõttu on minu meelest tobe seda viga ületähtsustada. |
Kuidas kellelegi... Kuna tegemist on ikkagi main questi puudutava glitchiga, mille ilmnemisel ilma fixi kasutamata jääb story lõpp nägemata, siis võiks sellest ikka rohkem rääkida, hoiatades samal ajal neid, kes sellega võivad kokku puutuda. Ja kui tegemist oleks ühe mõttetu sidequest'ga, siis ma siin üldse ei kobisekski. Nii et las igaüks otsustab ise, kui vähe või ületähtsustatud see probleem on...
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
15.12.2011 16:24:51
|
|
|
Sellisel juhul peaks natukenegi kompetentne mänguarendaja sellise bugi minutitega ära parandama ning kasutajani toimetama.
Pigem peavad ikka tuhanded kasutajad ise otsima ning lahendama, kui arendaja jaoks mingi auto-updater käima ja iga päev mingi väikegi uuendus. Vot see näitaks pühendumust ja austust mängijate vastu.
EDIT: Mina isiklikult olin selle Esberni kohapeal hämmingus, et kuidas selline viga sisse sai jääda... Mul tuttav palus igal juhul minult abi selle lahendamisel, sest ta ise ei osanud arhiveeritud kaustagi lahti pakkida - rääkimata mingite modide kopeerimisest vms.
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.12.2011 16:31:37
|
|
|
Vaikesätetel ongi see mäng nii lihtne?
LVL 5 tüübiga seal alguses draakoni mahavõtmine oli paari löögi töö!? (korra sain siiski surma kah, arvasin, et kui draakon maas, siis oleks tore talle mõõk käes tornist selga hüpata aga kukkusin hoopis surnuks )
Krt, DA:O-s pidin draakoni jaoks ikka täisrelvastuses koos kompanjonidega roppu vaeva nägema.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
15.12.2011 16:44:24
|
|
|
| lkits kirjutas: |
EDIT: Mina isiklikult olin selle Esberni kohapeal hämmingus, et kuidas selline viga sisse sai jääda... Mul tuttav palus igal juhul minult abi selle lahendamisel, sest ta ise ei osanud arhiveeritud kaustagi lahti pakkida - rääkimata mingite modide kopeerimisest vms. |
Hea, tüüpiline näide elust enesest.
Aga siin kiputatakse liialt üldistama ja ollakse vist arvamusel, et kõik kes Skyrimit mängivad, loevad regulaarselt arvutimängude foorumit ja on üldse ühed suured gamerid, kes igasuguste modide ja fixidega nagu muuseas askeldavad. Üsna tavaline suhtumine - pole minule probleemiks, pole ka teistel midagi kobiseda. Kõik mõtlevad ühtemoodi ja jutul lõpp!
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
15.12.2011 16:52:57
|
|
|
| Aga siin kiputatakse liialt üldistama ja ollakse vist arvamusel, et kõik kes Skyrimit mängivad, loevad regulaarselt arvutimängude foorumit ja on üldse ühed suured gamerid, kes igasuguste modide ja fixidega nagu muuseas askeldavad. Üsna tavaline suhtumine - pole minule probleemiks, pole ka teistel midagi kobiseda. Kõik mõtlevad ühtemoodi ja jutul lõpp! |
Aga siin kiputakse liialt üldistama ja ollakse vist arvamusel, et kõik, kes Skyrimi mängivad, kasutavad elus esimest korda arvutit ja pole võimelised googeldama. Üsna tavaline suhtumine - mulle tekitab probleeme, siis järelikult ei saa ka keegi teine hakkama. Kõik mõtlevad ühte moodi ja jutul lõpp!
See what I did there?
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
15.12.2011 17:08:45
|
|
|
Esberni teemal ütlesin loodetavasti kõik ära - ei viitsi enam vaielda, kui on näha, et jäädakse oma arvamusele kindlaks. Whatever, indeed...
Mis puutub aga mängu raskusastmesse, siis see on ikka täielik naljanumber. Juba see, et mängu ajal on võimalik valida mitme erineva raskusastme vahel, näitab pigem tegijate ebakindlust ja pohhuismi. Enamus ajast ongi mäng uskumatult lihtne, ohutunne püsib ülimadalal ja lõpuks tekibki tahtmine difficulty slideriga mängima hakata. Kui mingi koll osutub liiga raskeks, tõmbad seda jälle alla jne. Korrapärasus puudub - antakse lihtsat üks suur ja augune liivakast kätte, et vaadake parem ise, mida teete või kuidas hakkama saate. Miks mitte pakkuda easy, medium või hard (nagu old-school Resident Evil mängudes) ja teha mäng läbi valitud tasemega, selle asemel et edasi-tagasi tõmmelda ja endale sobivat gameplay'd valida? Mis sellel valemil viga oli?
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
15.12.2011 17:14:14
|
|
|
| mitu questi on bugised olnud, aga enamikel juhtudel on aidanud antud maailmast välja-sisse toiming. Esbeniga aitas korduvalt ja ka selle suure kivinäo uksega. lihtsalt maailma reloadimine. aga ega see hea ei ole jah, samas on see mootori/AI teema, sest nii on nii morrorwindis, obilivionis kui fallout3/nvs. täpselt sama lugu, et AI trigger on vahest (mõnikord tihedamalt mõni kord vähem) kalanud.
|
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avila
HV vaatleja
|
15.12.2011 17:14:56
|
|
|
| Nõustun dstariga. Raskusastme valik võiks mujal kui combatis ka välja paista. Näiteks fasttraveli või kompassil puudumisega kõrgemal raskusastmel. Lukkude muukimisel, sneakimisel või kasvõi raha väärtuse juures paar kordajat lisada.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.12.2011 17:31:31
|
|
|
Mängus praktiliselt võitmatuid tegelasi ka on? st. kellega võidelda saad, aga 99.9% juhul on tappasaamine kindel?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
15.12.2011 17:44:57
|
|
|
| Pole mõtet bugide üle viriseda kuna väga raske on teha taolist mängu kus on üüratu maailma, tohutult queste, kohti ja nänni ja neid tegema ning näppima saab ronida igal ajal ning siis loota, et õigesti välja alati kõik klaaritakse.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kuri orav
HV kasutaja

|
15.12.2011 17:56:22
|
|
|
OMG mäng on lihtne! Yes, we get it! Keegi ei käsi sul raskustaset muuta ja kui muidu rahu ei saa siis mängige I Wanna Be The Guyd. Ma vaatan üldse, et suurem osa siin teab hästi, kuidas maailma parimaid mänge teha. Te peaksite hakkama mänge tegema, siis Eestist tuleks GOTY'e nii, et tolmab. Mäng on, nagu ta on, olles sealjuures viimaste aastate haaravaim RPG.
_________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett |
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
15.12.2011 17:58:35
|
|
|
I used to play Skyrim, but then I took an arrow in the knee..
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
15.12.2011 17:59:42
|
|
|
Ei tea, kuidas teil, aga minu isiklik Skyrimi combat elamus näeb välja tavaliselt selline, et jooksen vaenlasele nina ette, löön talle paar korda mingi suvalise relvaga pähe ja vahelduse mõttes suskan portsu magick atttacki ka vahele, et asi huvitavam välja näeks. Silmanurgast jälgin HP või MP riba - kui need poole peale suudetakse lüüa, teen nö. time out, kulistan kiiresti paar potionit kõrist alla ja jätkan tagumist, kuni vastane humoorikas poosis värsieva puulehe kombel kokku variseb. See on põhiline viis, kuidas edasi liikuda. Kui vastaseid on rohkem, võtan vibu ja ootan millal kollid kõik ilusti seljataga rongi moodustavad. Seejärel jooksutan, peksan, vibutan ja ravin ennast kas siis potionite või healing spelliga niikaua, kuni maapind on järjekordselt laipadega kaetud.
Selline tegevus võib tunduda lahe, aga kas ka 60 tundi hiljem? Kahtlane, sest mingil hetkel tekib tunne, et aitab nüüd küll. Kus on siin pinge, oskused, suurem mõttetöö või skillide majandamine ja olukorrale huvitavamalt lähenemine? Ainult üks tuim vehkimine - nagu Suur Tõll, kes kääbustemerd vankriratastega segi peksab.
Siis tekibki mõttepaus, kas seda pullitegemist jätkata või klikkida järgmine kord hoopis Lineage 2 ikoonil?
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
15.12.2011 18:36:24
|
|
|
| kuri orav kirjutas: |
| OMG mäng on lihtne! Yes, we get it! Keegi ei käsi sul raskustaset muuta ja kui muidu rahu ei saa siis mängige I Wanna Be The Guyd. Ma vaatan üldse, et suurem osa siin teab hästi, kuidas maailma parimaid mänge teha. Te peaksite hakkama mänge tegema, siis Eestist tuleks GOTY'e nii, et tolmab. Mäng on, nagu ta on, olles sealjuures viimaste aastate haaravaim RPG. |
Väide - tegin midagi sitalt - kui ei meeldi , tehke paremini on lapsik ja nõme. Inimesed on mängu ostnud ja neil peaks olema õigus vigade vabale mängule. See et tootjaid ja reguleerivaid organeid ei koti palju tootes vigu on ei tähenda, et inimesed peaks suu kinni panema.
Kui sulle meeldib mäng kus saab jahu jahvatada ja baaris õlut juua ja ka kõige raskemal tasemel pohhuilt vaeva nägemata kolle nottida , siis on Skyrim tõesti GOTY.
Kui sulle meeldib tasakaaalustatud , haarava võitlus süsteemiga , enamvähem vigadeta mäng kus kangelase arendamine ja uued asjad ka lõpuni olulised on , siis pole Skyrim mingil juhul GOTY.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
15.12.2011 19:30:05
|
|
|
Tegin maini läbi ja pettumus on suur kuna midagi uut ei tulnud. Samad vaenlased uuesti. See minujaoks suurim viga mängul. Koopad küll kõik erinevad aga vaenlased kõik samad ja korduvad kogu aeg.
_________________ zero |
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
15.12.2011 19:55:30
|
|
|
Kuulge - kas inimene peab teenindama süsteemi või süsteem peab teenindama inimest? Õppige lõpuks ära - süsteem loodi selleks, et meid teenindada.
Mängutootja peab teenindama kasutajaid. Kasutaja annab raha.
Mis tähendab seda, et kasutaja EI pea otsima Google kaudu mängu vigadele parandusi - isegi, kui ta seda oskaks.
Ja arvuti kasutamine ei tähenda veel, et inimene oskaks alla laadida SkyrimNexusest modisid ja neid õigetesse kohtadesse lahti pakkida ja muud möllu teha. Paljud kasutajad istuvad Facebookis, MSNis ja igal pool mujal ning sellega nende oskus piirdubki. |
Mis kuradi süsteemi teenendamisest sa räägid? Miks on vaja mingite üldistavate metafooride poole pöörduda? Jutt käib konkreetsest bug'ist, mis esineb mõnedel PC mängu omanikel ning millele on väga lihtne lahendus olemas, eeldades, et inimene on võimeline Google'it kasutama.
Kui inimene ei ole võimeline punk punkti haaval välja toodud õpetuse põhjal seda bugi parandama, kuid on võimeline mängus endale karakterit looma, perke valima ja queste läbima, siis on ikka midagi väga valesti.
Ka palju vähem mastaapsetes mängudes (ehk siis need, mis ei ole open-world sandbox RPG'd), esineb küllaga buge. Võta ükskõik milline tänapäeva lineaarne FPS mäng, kus terve mängu vaid mööda kindlat rada jalutad, ja leiad ka sealt mitmeid buge. Kuid nüüd Skyrim'i suguses mängus esinevad bugid on millegi pärast jubedamad? Developer on õelam ja kurjem? Maailm on kokku varisemas? What the fuck...
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jaks228
HV vaatleja
|
15.12.2011 20:13:44
|
|
|
| lightsaber ajab tarka juttu ja siraskalot mängis raudselt mängu easy peal läbi mitte hardi. Mine näiteks gigandile kallale?? saad 1 hit k0
|
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
15.12.2011 20:44:11
|
|
|
| Jaks228 kirjutas: |
| Mine näiteks gigandile kallale?? saad 1 hit k0 |
1hit or 10hit, kitedes nkn pihta ei saa ju.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
15.12.2011 21:04:23
|
|
|
Kuulge - kas inimene peab teenindama süsteemi või süsteem peab teenindama inimest? Õppige lõpuks ära - süsteem loodi selleks, et meid teenindada.
Mängutootja peab teenindama kasutajaid. Kasutaja annab raha.
Mis tähendab seda, et kasutaja EI pea otsima Google kaudu mängu vigadele parandusi - isegi, kui ta seda oskaks.
Ja arvuti kasutamine ei tähenda veel, et inimene oskaks alla laadida SkyrimNexusest modisid ja neid õigetesse kohtadesse lahti pakkida ja muud möllu teha. Paljud kasutajad istuvad Facebookis, MSNis ja igal pool mujal ning sellega nende oskus piirdubki. |
Mis kuradi süsteemi teenendamisest sa räägid? Miks on vaja mingite üldistavate metafooride poole pöörduda? Jutt käib konkreetsest bug'ist, mis esineb mõnedel PC mängu omanikel ning millele on väga lihtne lahendus olemas, eeldades, et inimene on võimeline Google'it kasutama.
Kui inimene ei ole võimeline punk punkti haaval välja toodud õpetuse põhjal seda bugi parandama, kuid on võimeline mängus endale karakterit looma, perke valima ja queste läbima, siis on ikka midagi väga valesti.
Ka palju vähem mastaapsetes mängudes (ehk siis need, mis ei ole open-world sandbox RPG'd), esineb küllaga buge. Võta ükskõik milline tänapäeva lineaarne FPS mäng, kus terve mängu vaid mööda kindlat rada jalutad, ja leiad ka sealt mitmeid buge. Kuid nüüd Skyrim'i suguses mängus esinevad bugid on millegi pärast jubedamad? Developer on õelam ja kurjem? Maailm on kokku varisemas? What the <b>piix</b>...  |
Mäng loodi meelelahutuseks ja võib-olla tõesti sinu jaoks on meelelahutus vigade parandamiseks Google kaudu mingite modide otsimine ja installeerimine - minu jaoks ei ole. Ja nagu näha - samuti pole see paljude jaoks meeldiv.
Miks peaks kasutaja Google kaudu lendama mingisse modide lehekülgedele, mis omakorda soodustab riski, et rikud veel mängu ära, jääd enda savegame'ist ilma ja kõike muud halba.
PS: Kui sina üldisest metafoorist aru ei saa, siis püüa enda lollust mitte välja näidata.
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
15.12.2011 21:05:42
|
|
|
Ka palju vähem mastaapsetes mängudes (ehk siis need, mis ei ole open-world sandbox RPG'd), esineb küllaga buge. Võta ükskõik milline tänapäeva lineaarne FPS mäng, kus terve mängu vaid mööda kindlat rada jalutad, ja leiad ka sealt mitmeid buge. Kuid nüüd Skyrim'i suguses mängus esinevad bugid on millegi pärast jubedamad? Developer on õelam ja kurjem? Maailm on kokku varisemas? What the <b>piix</b>...  |
Kas sinu arvates ei tundu vähe imelik, et ühe glitchi puhul on loodud lausa eraldi õpetus, mida peab punkt punkti haaval järgima, et main story't üldse edasi näha? Asi on lihtsalt põhimõttes, miks selline õpetus üldse olemas on? Võtame näiteks ühe lineaarse RPG'd meenutava shooteri sarja - Mass Effect. Sarnase gamebreaking bugi pärast, kui näiteks üks Normandy ustest ei avane, oleks kõik kohe tagajalgadel paanikas, aga Skyrimi puhul pole sellest mõtet üldse rääkidagi - jätab mängust äkki halva mulje, kellele seda jama veel vaja, tegemist ikkagi raudse GOTY'ga. Või ehk oskad nimetada mõni RPG, kus oleks esinenud bug, mis ei lase mängu story'l edasi minna?
| lightsaber ajab tarka juttu ja siraskalot mängis raudselt mängu easy peal läbi mitte hardi. Mine näiteks gigandile kallale?? saad 1 hit k0 |
Väga arukas oletus. Seda teavad sina ja kõik teised raudselt, millise raskusastmega üks või teine mängib... Jään lausa põnevusega järgmist postitust ootama!
Giantid ja mammutid on lohutuseks sisse topitud, et oleks vähemalt paar elukat, keda kohe maha lüüa ei saaks. Enamus ajast jalutad neist lihtsalt mööda, et kusagil mõttetus pärapõrgus mõne hädisema vastase peale aega raisata.
| 486 kirjutas: |
| Tegin maini läbi ja pettumus on suur kuna midagi uut ei tulnud. Samad vaenlased uuesti. See minujaoks suurim viga mängul. Koopad küll kõik erinevad aga vaenlased kõik samad ja korduvad kogu aeg. |
Tänud. Veel üks põhjus, miks mäng pooleli jätta. Vaenlaste vähesus, sarnasus ja nende kordumine hakkas ennastki lõpuks häirima, aga õnneks sain sellest vist õigel ajal aru, et ei hakanudki üldse enam midagi uut ja huvitavat lootma. Arvestades mängu pikkust ja suurust, oleks oodanud siiski palju suuremat vaheldust. Selgelt on tunda, et tegijad lõid mingil hetkel lihtsalt käega ja keskendusid ainult quest listi võimalikult pikaks venitamisele.
viimati muutis dstar 15.12.2011 21:46:30, muudetud 1 kord |
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
15.12.2011 21:17:12
|
|
|
| Keegi mingit update-t modide olukorras viitsib teha? Et mida viimasel ajal head on tulnud, mida PEAB tõmbama?
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
15.12.2011 22:03:24
|
|
|
| Mäng loodi meelelahutuseks ja võib-olla tõesti sinu jaoks on meelelahutus vigade parandamiseks Google kaudu mingite modide otsimine ja installeerimine - minu jaoks ei ole. Ja nagu näha - samuti pole see paljude jaoks meeldiv. |
Ole hea ja õpi normaalselt argumenteerima, mitte ära tee mingeid idiootseid järeldusi. Vastik suhelda sinu suguste inimestega.
Palun tsiteeri mulle see koht, kus ma ütlesin, et "minu jaoks on meelelahutus vigade parandamiseks Google kaudu mingite modide otsimine ja installeerimine". Ei leia sellist tsitaati, jah? Siis miks sellist ila suust välja ajada?
Miks peaks kasutaja Google kaudu lendama mingisse modide lehekülgedele, mis omakorda soodustab riski, et rikud veel mängu ära, jääd enda savegame'ist ilma ja kõike muud halba. |
Sest ta tahab bugi kõrvaldada ja main questi edasi mängida? Kui selle bug fixiga suudab keegi kuidagi oma save game'id ära kaotada, või mängu ära rikuda, siis pole mul lihtsalt sõnu.
| PS: Kui sina üldisest metafoorist aru ei saa, siis püüa enda lollust mitte välja näidata. |
Su metafoor oli nii lihtsakoeline, et ka algkooli laps saaks sellest aru. Asi on selles, et lisaks sellele oli see metafoor ka kohatu ja ebavajalik ning ei lisanud absoluutselt mitte midagi arutelule.
Lollust välja näidata? Paistab, et ei suuda korralike vastuargumente enam välja käia ja üritad nüüd hoopis solvama hakata. Oled algkooli ealine või lihtsalt pidurdunud arenguga?
Kas sinu arvates ei tundu vähe imelik, et ühe glitchi puhul on loodud lausa eraldi õpetus, mida peab punkt punkti haaval järgima, et main story't üldse edasi näha? Asi on lihtsalt põhimõttes, miks selline õpetus üldse olemas on? |
Ei, minu jaoks ei tundu absoluutselt imelik, et mängudes esineb buge. Minu jaoks tundub kohutavalt imelik aga see, et mõne inimese jaoks on see nii suur ja ületamatu probleem.
Ja nüüd on halb asi ka see, et keegi on bugi kõrvaldamiseks õpetuse üles riputanud? Issand kui jube! Kuidas ta julges! Nüüd saavad inimesed oma bugi kergelt kõrvaldada! Appi!
| Võtame näiteks ühe lineaarse RPG'd meenutava shooteri sarja - Mass Effect. Sarnase gamebreaking bugi pärast, kui näiteks üks Normandy ustest ei avane, oleks kõik kohe tagajalgadel paanikas, aga Skyrimi puhul pole sellest mõtet üldse rääkidagi - jätab mängust äkki halva mulje, kellele seda jama veel vaja, tegemist ikkagi raudse GOTY'ga. Või ehk oskad nimetada mõni RPG, kus oleks esinenud bug, mis ei lase mängu story'l edasi minna? |
Miks sa võrdled lineaarset action RPG'd open world sandbox RPG'ga? Kas sa teadvustad ka endale, et viimase puhul on palju raskem kõiki buge kõrvaldada?
Kui ME's Normandy uks ei avaneks, ei saaks sa mängus enam mitte midagi teha. Kui Skyrim'is Esberni uks ei avane, on sul alati võimalus teisi queste teha. Hiljem, kui aega ja viitsimist, trükid google'isse "Esbern bug" ja saad ka selle questi korda.
Neid RPG'sid ja mänge on kindlasti mitmeid, kus on esinenud buge, mis takistavad story edenemist. Kui sa tõesti arvad, et Skyrim on esimene ja viimane, siis edu sulle.
Ma saan aru, dstar, sulle mäng ei meeldi. Kuid halbu külgi mängu puhul on veel küll ja küll, mida välja tuua ja mille üle arutleda. Ühe tühise bugi kallal ilkuda, mida pealegi paljudel ei esine, on lihtsalt lapsik.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
15.12.2011 22:20:55
|
|
|
Sinu maailmavaade on liiga kitsas. Sa näed ainult seda, milleks inimesed peaksid võimelised olema tuues võrdluseks ennast. Siiski - kõik inimesed ei pruugi olla motiveeritud üldse seda viga parandama. Veel vähesemad üldse siin foorumis käima. Igal juhul - suur apsakas mängu tootja poolt, sest tegemist on põhilise questiga.
Ja ei ole siiani veel järeldusi teinud - isiklik arvamus ei ole järeldus. Lisaks - ei ole kohustatud sind tsiteerima mingilgi moel, sest ma kasutasin "võib-olla", mis tähendab sõna otseses mõttes just seda, et "ehk" miski on nii, kuid kindlalt ei väida.
PS: Kui minu nii öelda järeldus, et mäng loodi meelelahutuseks on sinu jaoks idiootne - palju õnne.
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
15.12.2011 23:16:35
|
|
|
Seljataha ja daggeriga backstabi 30x damage
Aga ootan mod'i, et kõik müüjad ostaksid varastatud kraami. No reaalselt pole ju võimalik kindlaks teha, kas asi on varastatud või mitte, eriti kui vargus on toimunud kuskil teises linnas üldse.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
15.12.2011 23:36:08
|
|
|
| Bluebull kirjutas: |
Aga ootan mod'i, et kõik müüjad ostaksid varastatud kraami. No reaalselt pole ju võimalik kindlaks teha, kas asi on varastatud või mitte, eriti kui vargus on toimunud kuskil teises linnas üldse. |
Miks modi - mingi skill oli selle kohta vist? Pealegi - mis selle rahaga ikka teha.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
15.12.2011 23:40:09
|
|
|
perk t2iesti olemas, et k6ikidele myya varastatud kraami
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
15.12.2011 23:40:52
|
|
|
Alright, people. Back off - this is about me, him, Esbern's fuckin' door and of course, Skyrim!
| tsitaat: |
| Miks sa võrdled lineaarset action RPG'd open world sandbox RPG'ga? Kas sa teadvustad ka endale, et viimase puhul on palju raskem kõiki buge kõrvaldada? |
Aga miks mitte, kui ise selle teema juba sisse tõid? Või oled juba unustanud, millest jutt käis...
Kui ME's Normandy uks ei avaneks, ei saaks sa mängus enam mitte midagi teha. Kui Skyrim'is Esberni uks ei avane, on sul alati võimalus teisi queste teha. Hiljem, kui aega ja viitsimist, trükid google'isse "Esbern bug" ja saad ka selle questi korda. |
Täpselt sama lugu ME puhul. Ukse mitte avamine ei takista sind galaxy map'i kasutamast, et side-queste teha. Point on lihtsalt selles, et main quest jääb lõpetamata, aga see pole vist antud juhul üldse oluline, või kuidas? Mind paneb ikkagi imestama, et kuidas sa ikkagi aru ei saa, et tegemist ei ole mingi "tühise" bugiga, vaid päris tõsise glitchiga, millest mööda saamiseks on vaja kasutada otsingut ja jännata kellegi tundmatu poolt tehtud fixiga?
| Neid RPG'sid ja mänge on kindlasti mitmeid, kus on esinenud buge, mis takistavad story edenemist. Kui sa tõesti arvad, et Skyrim on esimene ja viimane, siis edu sulle. |
Kindlasti on, nimeta siis vähemalt üks, sest minul peale Skyrimi küll hetkel midagi muud ei meenu. Seega minu jaoks on endiselt tegu päris räige veaga ja lohakusega tegijate poolt, millega päris paljud on sunnitud kokku puutuma. Huvitav, kust üldse selline info pärineb, et ainult vähestel antud bug esineb või on see ainult sinu enda fantaasia? Tundub, et siin teemas on nii mõnedki selle probleemiga tuttavad, aga keegi ei soovi niivõrd tülikat ja mängule halba varju heitvat plekki üldse mainidagi, sest see tundub lihtsalt nii tobe ja lapsik...
Ma saan aru, dstar, sulle mäng ei meeldi. Kuid halbu külgi mängu puhul on veel küll ja küll, mida välja tuua ja mille üle arutleda. Ühe tühise bugi kallal ilkuda, mida pealegi paljudel ei esine, on lihtsalt lapsik. |
Oeh, ega ikka ei saa küll... Mäng meeldis sinnamaani, kuni just need lugematud "halvad küljed" liigselt donimeerima hakkasid, mis muutsid mängu kerge meelelahutuse asemel ebameeldivaks sunnitööks ja lõpuks jõudsingi arusaamisele, et paras aeg on piin ise ära lõpetada, enne kui mäng seda teha otsustab. Teisi negatiivseid külgi olen juba mitu korda varem maininud. Ei paku erilist pinget ennast lõputult korrata ja nõrganärvilistemale pinda käia - mõni läheb veel isiklikuks, sõimab idioodiks või hakkab lausa koguni trollimises süüdistama - seda jama veel vaja...
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.12.2011 23:43:18
|
|
|
LightsabeR, kuule, ära aja jama.
kui nmain quest on katki, on see suht big deal.
ja ei, google ja setstage xxx xxx ei ole head lahendused
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 15.12.2011 23:43:53, muudetud 1 kord |
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
delef
HV veteran
|
15.12.2011 23:43:46
|
|
|
EDIT: Mina isiklikult olin selle Esberni kohapeal hämmingus, et kuidas selline viga sisse sai jääda... Mul tuttav palus igal juhul minult abi selle lahendamisel, sest ta ise ei osanud arhiveeritud kaustagi lahti pakkida - rääkimata mingite modide kopeerimisest vms. |
Hea, tüüpiline näide elust enesest.
Aga siin kiputatakse liialt üldistama ja ollakse vist arvamusel, et kõik kes Skyrimit mängivad, loevad regulaarselt arvutimängude foorumit ja on üldse ühed suured gamerid, kes igasuguste modide ja fixidega nagu muuseas askeldavad. Üsna tavaline suhtumine - pole minule probleemiks, pole ka teistel midagi kobiseda. Kõik mõtlevad ühtemoodi ja jutul lõpp! |
kõik ei mõtle ühtemoodi ja jutul ei ole kunagi lõppu
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
3 :: |
125 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
15.12.2011 23:49:25
|
|
|
| marcor1 kirjutas: |
| Bluebull kirjutas: |
Aga ootan mod'i, et kõik müüjad ostaksid varastatud kraami. No reaalselt pole ju võimalik kindlaks teha, kas asi on varastatud või mitte, eriti kui vargus on toimunud kuskil teises linnas üldse. |
Miks modi - mingi skill oli selle kohta vist? Pealegi - mis selle rahaga ikka teha. |
Okei, ei tulnud selle peale.
Samas jah, ega suurt midagi polegi rahaga teha. Põhimõtteliselt pole vist mõtet üldse neid asju koobastest kaasa tassida, ainult siis, kui endal pole midagi nii head juba seljas.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Arisilan
HV vaatleja

|
16.12.2011 02:27:19
|
|
|
Gianti saab ka 1vs1 võitluses maha. Peab ainult väheke hoolikam olema, et gianti power attacki alla ei jää. Quick reflexes ja power bash perkid on igati abiks.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
16.12.2011 02:37:34
|
|
|
| Aga miks mitte, kui ise selle teema juba sisse tõid? Või oled juba unustanud, millest jutt käis... |
Mina tõin selle teema sisse selle eesmärgiga, et väita, et ka linearsemates ja lihtsakoelisemates mängudes esineb küllaga buge. Siit peaks normaalne inimene suutma teha järelduse, et open world mängu puhul, mida on teatavasti raskem debugida, ei tohiks bugide esinemine kedagi üllatada.
Täpselt sama lugu ME puhul. Ukse mitte avamine ei takista sind galaxy map'i kasutamast, et side-queste teha. Point on lihtsalt selles, et main quest jääb lõpetamata, aga see pole vist antud juhul üldse oluline, või kuidas? Mind paneb ikkagi imestama, et kuidas sa ikkagi aru ei saa, et tegemist ei ole mingi "tühise" bugiga, vaid päris tõsise glitchiga, millest mööda saamiseks on vaja kasutada otsingut ja jännata kellegi tundmatu poolt tehtud fixiga? |
Jah, muidugi, täpselt sama lugu. ME on ju ka teatavasti open world sandbox RPG.
Point on selles, et main quest jääb lõpetamata üksikutel PC mänguritel - täpsemalt siis neil, kellel bug esineb ja kes ei ole võimelised seda bugi kõrvaldama.
Kindlasti on, nimeta siis vähemalt üks, sest minul peale Skyrimi küll hetkel midagi muud ei meenu. |
Tee google lahti ja hakka järjest otsima. Võta mingi suvaline mäng ja kirjuta bug järgi. Küll leiad terve hunniku. Ma ei hakka sinu eest musta tööd tegema, sest mul pole vaja midagi tõestada.
| Seega minu jaoks on endiselt tegu päris räige veaga ja lohakusega tegijate poolt, millega päris paljud on sunnitud kokku puutuma. Huvitav, kust üldse selline info pärineb, et ainult vähestel antud bug esineb või on see ainult sinu enda fantaasia? Tundub, et siin teemas on nii mõnedki selle probleemiga tuttavad, aga keegi ei soovi niivõrd tülikat ja mängule halba varju heitvat plekki üldse mainidagi, sest see tundub lihtsalt nii tobe ja lapsik... |
Ole palun hea inimene ja kasuta natukenegi loogilist mõtlemist. Kui see bug esineks paljudel (90% PC mänguritest), siis oleks kõik foorumid ja reviewd seda juttu täis.
Ja palun too välja see koht, kus ma olen öelnud, et ei tohi mängu vigasid mainida. Minu pärast maini palju tahad. Lihtsalt ühe väikese bugi kallal ilkumine, nagu oleks tegemist maailma lõpuga, on tobe.
| londiste kirjutas: |
LightsabeR, kuule, ära aja jama.
kui nmain quest on katki, on see suht big deal.
ja ei, google ja setstage xxx xxx ei ole head lahendused |
Main quest ei ole katki. Main questil on bug, mida on lihtne kõrvaldada. Lisaks sellele, see bug esineb vähestel, mitte kõigil.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
16.12.2011 03:24:46
|
|
|
LightsabeR, mida sa keerutad nüüd nagu üks katkine plaat? "Bug esineb vähestel bla-bla-bla!"
Kordan küsimust:
| Huvitav, kust üldse selline info pärineb, et ainult vähestel antud bug esineb või on see ainult sinu enda fantaasia? |
Nii palju võiksid ikkagi veenvalt ära tõestada, et see ka nii on, siis võid rahus sama juttu edasi ajada ja ühtlasi ka minu silmade pööritamisele lõpu teha.
Samuti jäi bugise main quest'ga mäng nimetamata. Olgem ausad - "musta töö" vabandus on suhteliselt hale.
| Point on selles, et main quest jääb lõpetamata üksikutel PC mänguritel - täpsemalt siis neil, kellel bug esineb ja kes ei ole võimelised seda bugi kõrvaldama. |
Ja isegi kui neid mängureid on ainult mõni üksik, siis ega see veel bugi olematuks tee - kas need mõned õnnetud polegi sinu arvates siis mingi näitaja?
| Ole palun hea inimene ja kasuta natukenegi loogilist mõtlemist. Kui see bug esineks paljudel (90% PC mänguritest), siis oleks kõik foorumid ja reviewd seda juttu täis. |
Aga äkki ongi? Kui sa tahad väita, et külastad absoluutselt kõiki netis asuvaid Skyrimi teemalisi mängufoorumeid ja tead täpselt, mis seal toimub, siis sellist loogikat ma küll ei saa tõsiselt võtta.
| "väikese bugi kallal ilkumine" |
Here we go again
Pigem ikka "gamebreaking bugile tähelepanu juhtimine"...
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
16.12.2011 03:39:54
|
|
|
Sa tõesti arvad, et kui see bug esineks paljudel, siis oleks sellest nii vähe juttu? Reeglina tulevad foorumitesse abi küsima just need, kellel bug esineb, kõik teised mängivad rahumeeli edasi. Kui see bug esineks paljudel, siis oleks selle ümber ka palju rohkem kära.
Kuid eks sa usu aga edasi mida tahad, kui see su enesetunnet parandab ja aitab õhtul uinuda, sest saad endale korrutada, kui kole ja paha see Skyrim ikka on.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
16.12.2011 04:03:02
|
|
|
| Ei tahaks vahele segada, aga minu meelest ei tohiks nii suurt numbrit sellest bugist teha, kuna fix on ju ometi olemas. Nokiks pigem nende kallal, millele pole veel lahendusi.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|