Mul pole õnnestunud kusagil näha neid nähtamatuid seinu...
Enamasti kui keegi granaati hoonete lähedal viskab ja arvab et granaat lendab kohe alguses sihiku keskelt siis tulemus ongi see et ta laseb õhu nii enda kui sõbrad, just siis kui tegelane üritab kusagilt avausest seda läbi loopida.
Kõige reaalsem on siiski et visatakse liiga kõrgele ja põrkab vastu leatala vms objekti ...isegi reaalses elus see kõige tavalisem variant, nett videoid täis lahingharjutustel isegi niimoodi elust ilma jäänud tänu kaasvõitlejale.
Jube jama selle mänguga ikka...Küll kaob ühendus serveriga mingi Timed Out.vms siis proovisin parandada,et disable UPNP ja tuleb hull läg sisse...Portide avamine täpselt sama. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Proovisin eile õhtu ka natukene kaarte ning ma lootsin tõega, et saab oluliselt rohkem asju sodiks lasta... äkki tõega sai, kuid oli ikka hooneid, mis ei lagunenud täiesti või mingi suur teise korruse osa, mis ei purunenudki, hoolimata sellest, et teine pool korrusest lasti ühe raketiga kohe alla. ehk järgmine expanision pack toob kaarte, kus on full destruction juba peal.
Proovisin eile õhtu ka natukene kaarte ning ma lootsin tõega, et saab oluliselt rohkem asju sodiks lasta... äkki tõega sai, kuid oli ikka hooneid, mis ei lagunenud täiesti või mingi suur teise korruse osa, mis ei purunenudki, hoolimata sellest, et teine pool korrusest lasti ühe raketiga kohe alla. ehk järgmine expanision pack toob kaarte, kus on full destruction juba peal.
Kuigi full destruction oleks äge siis pikemas perspektiivis mängu seisukohalt ei oleks väga fun joosta kümnete kõrghoonete rusude vahel ringi, kuna sel juhul võtaks helikopteri, lennuki ja tanki juhid need esimesena sihikule vältides sedasi jalaväe eelist end peita kusagile kõrgemale.
Kuigi üks Gulf of Oman vm stiilis ehitiustega map oleks isegi äge kui saaks täiesti maatasa teha. Saaks lammutada ja näha kuidas selline asi üldse töötaks MP mängus. Tõenäoliselt tuleks lennukid ja lahingkopterid välja jätta selliselt mapilt. Vb isegi tankid. Jätta vaid kergmasinad ja jalaväe lahingmasinad koos transportööridega. Ala Grand bazaar aga veidi suuremal alal jakõrgemate majadega.
Kas SQDM ja TDM-is seda tangijunni kuidagi ära ei saa keelata serveris? Vahest ajab see juraks sellise kopa ette.
Mingi osa mängust võiks olla ilma igasuguse tehnikata.
Mul pole õnnestunud kusagil näha neid nähtamatuid seinu...
Enamasti kui keegi granaati hoonete lähedal viskab ja arvab et granaat lendab kohe alguses sihiku keskelt siis tulemus ongi see et ta laseb õhu nii enda kui sõbrad, just siis kui tegelane üritab kusagilt avausest seda läbi loopida.
Kõige reaalsem on siiski et visatakse liiga kõrgele ja põrkab vastu leatala vms objekti ...isegi reaalses elus see kõige tavalisem variant, nett videoid täis lahingharjutustel isegi niimoodi elust ilma jäänud tänu kaasvõitlejale.
Kas SQDM ja TDM-is seda tangijunni kuidagi ära ei saa keelata serveris? Vahest ajab see juraks sellise kopa ette.
Mängi siis infantry only serverites.
OK, ausalt öeldes ma selle sõna tähendust ei teadnud ja ei viitsinud googlist otsida ka.....
B2K keeras mul Punkbusteriga tuksi. Paar minutit serveris, siis loobib "Ignoring Queries" errori.
Tegin PB update ning proovisin ka terve kausta kustudata ja uuesti updateda. Mitte midagi.
Varem polnud ühtegi probleemi... Oligi liiga hea, et tõsi olla
Võiks selline asi ka võimalik olla, et BF3 ja B2K mapid on ühes serveris segamini. Praegu on nii, et mängi ainult BF3 või siis ainult B2K omasi.
See peaks võimalik olema küll iseenesest, serveri seadistuse küsimus, mis map`id omanik(ud) on maplisti pannud...
Samas on see ses suhtes natuke tobe setup, et kujuta nüüd ette, et mul on serveris "mixed" maplist, sul aga DLC`d pole.
Nagu map vahetatakse DLC mapiks, lendad sina serverist välja...
Parem on ikka seetõttu ikka ühte mappacki korraga maplistis hoida...
Tegin eile rushi ühel uuel mapil. Sihuke rpg spämm käis, kopa viskas ette kohe.
mängisin eile QBZ-95B lahti.
midagi ei olnud teha tuli minna metrosse 50 TT killi taga ajama.
asi lõppes sellege, et roundi peale hakkas seal umb 30 killi 8 surma tulema, läksin nats hoogu ka tegin hoopis 100killi TT'le juurde. pluss toredad multikillid
eks unlockimine ajab need TT vennad tuuri ja osavaks
mulle assignmentside tagaajamine meeldib. suht head relvad saab, engil olidki kuidagi lahjad need automaadid
Mul on pärast viimast patchi nii olnud, et roundi alguses, pärast kaardivahetust, mingi 10 sekundit on totaalne hakkimine. Nagu laeks tekstuure veel sel hetkel, sest need lähevad järk-järgult paremaks sel ajal.
wake island nii pask, närvi ajab, muffigi ei tööta, ei third person view, langevari lahti ei tule, vahepeal üle lahe saad joosta, nagu oleks madalikud, enamus ajast käid vee peal
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.