Gorilla ei saa hakkama tolmu ja liivaga. Kui ikka taskud sodi täis, siis ei aita miski gorilla siin. Tavalisele võtmele, mündile, pastakale ja muule säärasele seisab gorilla aga suht edukalt vastu ja on ikka tunduvalt vastupidavam. _________________ KASS
Ja tundub, et spell checki (neid punaseid joone sõnumit saates) ei saa ka välja lülitada?
Jama värk igatahes, arvasin, et Android on ikka lokaliseeritud.
Selline küsimus, et kui ma olen telefoniga youtube´s ja väljun sealt vajutades "home" nuppu, siis jääb youtube ikka veel käima? Sest kui uuesti internetti sisenen viskab kohe youtube lahti. Et kas see neelab siis nii akut?
Selline küsimus, et kui ma olen telefoniga youtube´s ja väljun sealt vajutades "home" nuppu, siis jääb youtube ikka veel käima? Sest kui uuesti internetti sisenen viskab kohe youtube lahti. Et kas see neelab siis nii akut?
Kas youtube-st väljumisel jääb video taustal edasi mängima? kui jah siis "neelab" akut
Pausi peale jäi, aga ta jäi laadima seda videot. Võib-olla on hoopis tarkvara uuenduses probleem, üleeile installisin 1.73.401.4 ja ennem oli 1.6... midagi?
selge, asi oligi selles, et väljusin internetist vajutades home nuppu ja nett jäi tööle. Aga nüüd telefon paneb segast vahest peale tarkvara uuendust, kas teha tehase seadmete taastamise?
Kas keegi digitizerit ka vahetanud omal on? Lugesin, et mingi hull tähistuse klappimine on.
Jah nii on, kui tellima hakkad siis lammuta ennem enda oma välja ja nõua müüjalt sama tähistusega digitizerit, või saad kas lagiva või mittetoimiva ekraaniga telefoni. Teine teema on see, et uus digitizer on vaja paika teipida, eBay's pakutavatel pole aga teipi kaasas...
Sensation XE oli nädala jagu naise käes. Kuna tal töökaart ja datapaketti pole, siis hoidis data ühenduse väljas üldse. Kasutas ainult wifit. Data mõjub ikka korralikult, sest ilma selleta ulmekestvus akul
EDIT: Telefon nüüd uuesti minu käes tagasi. Õhtul võtsin laadimast, 15 minutit umbes vaatasin meili ja netis ja marketis. Hommikul seis selline. Lekkinud ICS 3 versioon peal ja akukasutus ikka julmalt muutunud
Ulme värk.
Mul tavalisel Sensationil, mis on küll veidi lahjema akuga, ei saa mingi nipiga nii et iga öö ei peaks laadima.
ROMist sõltumata. Proovitud erinevaid ICS ROM'e samuti, nii AOSP kui Sense 3.6
vortex, miksit on jah kolossaalselt muutunud uue romiga. Vb kernel parem või miskit sellist. Täheldanud veel seda, et telefon ei lähe üldse soojaks enam koormuse all.
Teab ehk keegi, kust saaks täna Tallinnas normaalse hinnaga, toimiva autohoidja Sensationile? Igasugu kohandatavad universaalid väga usaldust ei tekita, tahaks just küljele keeratuna kasutada.
raitzzzz, sul seatud nii, et roamingus olles data ei töötaks. See teade seda tähendabki, et lahkusid koduvõrgust ja seetõttu nüüd kaotasid dataühenduse
Teab ehk keegi, kust saaks täna Tallinnas normaalse hinnaga, toimiva autohoidja Sensationile? Igasugu kohandatavad universaalid väga usaldust ei tekita, tahaks just küljele keeratuna kasutada.
Egas vist odavalt väga ei saa. Ise otsin sellise sellise, aga kermetist 20 eur. Seal sai valida kahe erineva jala vahel, üks selline nagu pildil ja teine lühike. Valisin pika, aga see väriseb sõidu aeg nii palju, et videot näiteks ei ole mõtet salvestada, tuleb armatuurile toetada. Ja alumise toetuse pidin ka vahepeal eemaldama, vist jäi laadimisele ette.
Nüüd olen vaadanud, et peaks selle tellima. Mida rohkem seda odavam, et äkki on veel tahtjaid?
olafsand kirjutas:
raitzzzz, sul seatud nii, et roamingus olles data ei töötaks. See teade seda tähendabki, et lahkusid koduvõrgust ja seetõttu nüüd kaotasid dataühenduse
Mõttest sain muidu aru, mõtlesin lihtsalt seda, et miks lause tervenisti nähtavaks pole tehtud. See ei liikunud ega lasknud ka liigutada.
Nüüd olen vaadanud, et peaks selle tellima. Mida rohkem seda odavam, et äkki on veel tahtjaid?
Mina oleksin võtja küll. Kuigi eile just ostsin ka kannukas.ee 'st 20cm jalaga HR komplekti. Täna saab Riiga ja tagasi sõita, eks loomkatsed näitavad, kas oli hea ost. Teise autosse oleks ühte veel vaja niiehknaa, seega kui sul tellimiseks läheb, võid minuga arvestada.
Arumaivõi kuidas te nende klaasihoidjatega olla saate?
Okei, asfaldifilmimisest saan veel kuidagi aru... Augmented navigation'n'sh*t...
Autovarustuse jauks oli oma teema ka kuskil muidu. _________________ KASS
Mis neil klaasihoidjatel siis on, et ei peaks olla saama? Ei pea ju keset klaasi seda toppima, ise hoian vasakul servas võimalikult all ja igati okei. Loomulikult saab ka ilma hakkama, kuid pikematel sõitudel navina kasutades ikka oluliselt mugavam jälgida.
Igatahes eilsel tripil toimetas ka ülal mainitud HR komplekt täitsa kenasti, koos Navigoniga. Õige pisut kohati ehk vibras, samas ei häirinud ja kuna ei filmi ka, siis savi.
Oskab keegi öelda, kuidas ma kalendrist saan kustutada ühekaupa sünnipäevi, sündmusi jms. Facebookist synncis andmed siia ümber, aga üks sünnipäev millel ma osalen toimub fb andmete järgi pool aastat, seega igapäev on kalendris märge.
Sensationil on vaikimisi screenshoti võimalus sisse ehitatud - Hoiad Power nuppu all ja vajutad Home nuppu.
Või kui telefon on rootitud ja tahad rohkem võimalusi siis tirid marketist mõne screenshoti rakenduse.
Siis jääb ära, minu Desire seda ei oska. Mingit rootimise juttu räägitakse otsingutulemustes _________________ M: Magic Mouse + Keyboard, MX Master 3S
M: 16GB DDR4, 1TB SSD
Siis jääb ära, minu Desire seda ei oska. Mingit rootimise juttu räägitakse otsingutulemustes
Tõmba oma Windoosaga masinale aadressilt http://www.fjsoft.at selline programm, nagu MyPhoneExplorer. Sellega saab rootimata telefoni ekraanist arvutiga USB-kaabliga ühendades screenshotti teha ja palju muudki. Mul oli ka rootimata Desire S kunagi, tegi pilti küll. _________________ ˜”*°•.٢ﻢﻻﻪﺎﻢﺝﻞﮦﮮ.•°*”˜
Kas siinsel rahval on õnnestund HTCSense.com ära ühendada telefoniga? Ma nagu telefoni poolt saan sisse aga veebi pool ei leia telefoni ülesse. Mis maad kasutasite? Eestit pole.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.