Ei no tänan väga, mu longest headshot(id) ei läinudki kirja selle B2K uuenduse vms pärast _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
The_Boss palun palun:) mul kadus eelmise uuendusega kolm ranki ära kuhugi, samas fpsi tuli normilt juurde
peale formatit pole enam selliseid lapsehaigused
tuleb siis kohe testima hakata, vaatasin kõik kenasti ära uuendanud
Täna oli update ka? rus => eng faile tahaks siis sellele :p
Või on ikka update 2 viimane? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Strike at Karkand ja Sharqi Peninsula olid kohe eriti head. Gulfi pole jõudnud proovida kuid Wake Island tundus sellise saare kohta liiga sünge, oleks võinud natukene rohkem värve olla vast. Täitsa asjalikud mapid uues kuues Muidugi alati leidub plikasid kes virisevad koguaeg. Küll on mapid liiga hallid, imelikult lagivad, liiga väiksed/suured, ema ei kallistanud kui väike olin jne.
viimati muutis IceWeasy 13.12.2011 16:58:21, muudetud 1 kord
Wake islandis domineerivad snaiprid ja lennumasinad(eriti kopterid). Ja siis kui maapealne vastane tervet saart või enamus saart hoiab(va 2 lähimat punkti lennukikandjale), siis suht võimatu sealt läbi tungida kui just korralikku tiimitööd ei saa ning kopteriga kusagile mapi keskele ei hüppa. Suht räigelt antakse muidu tuld tankidest ja tunguskast. Muidu võib heade tiimidega olla fun aga maru kergelt kipub surma saama kuna üle terve mapi praktiliselt näha kõike.
Samas vara veel öelda, millise väärtuse mingi map enda jaoks saab. Hea uuendus igastahes. Vanemad hakkasidki ära tüütama. Nüüd vähe teistsugust maastikku kah.
viimati muutis Killerwave 13.12.2011 17:00:31, muudetud 1 kord
Conquest või rush? Rush tõesti imeb, aga liputamist pole veel proovinud. Loodan, et on ikka terve saar ära kasutatud.
Conquest. Air Power on nii OP, et ma ei mängi seda kaarti enam kunagi. USA pool lihtsalt reipib terve Vene poole pilpaks 24/7 oma kopteritega, mida enam peale patchi lihtsalt alla ei saa. Sest noh, seda oli buffida vaja.
Vot see, Wake Islandis. Võite ise ette kujutada, milline see mäng oli
Huvitav mis värk on. Ostsin Originist B2K expa läbi PayPali. Raha läks pangast maha, Battlelogi update´i tuli "siLc now has access to Back to Karkand for Battlefield 3" aga üritades B2K serverisse minna saab vaid tala, et pole B2K olemas. Origini alla pole B2K ka tulnud eraldi mänguna, või ei tulegi?
Sain isegi seda tunda, ainuke mis helika alla võttis oli vastase lennuk aegajalt aga enamasti võtsid vastaste lennukid hoopis meie piloodid maha ja siis see helikopter rappiski kõike ja kõiki mis ette jäi. Tunguska ei suutnud ka miskit teha, jalamehed IGLA-dega veel vähem. Teine kopter minigunnidega tiirutas samuti osavalt madalalt saare ümber ringi ning niitis jalaväge samal ajal kui osad kopterisse spawnides alla hüppasid ja pidevalt selja tagant punkte ära võtsid kui meie oma eesliini hoida üritasime + koptereid maha võtta proovisime.
Ainuke variant vist Javelin ja sõber kes tagiks või vastupidi. Ilma selleta suht nukker.
siLc kirjutas:
Huvitav mis värk on. Ostsin Originist B2K expa läbi PayPali. Raha läks pangast maha, Battlelogi update´i tuli "siLc now has access to Back to Karkand for Battlefield 3" aga üritades B2K serverisse minna saab vaid tala, et pole B2K olemas. Origini alla pole B2K ka tulnud eraldi mänguna, või ei tulegi?
Logi battlelogist välja ja pane browser kinni korra ja logi uuesti sisse ma tegin Originile ka resa samal ajal.
Oli sama probleem ja aitas.
Sain kah B2K key, aktiveerisin selle ära Originis ning ka Battlelogis nüüd kiri, et mul nüüd access to B2K. Aga kui üritan kuhugi B2k serverisse joinida siis ütleb, et osta omale B2k.
Kellegi äkki juba silma jäänud kuskil mida selle vastu ette võtta? Ning uurides selgub, et selline probleem on päris paljusel, kuid fixi pole endale silma jäänud.
E: hiljaks jäin
Olin igasugu jura proovinud, kuid võlunupuke oli tõesti Battlelogis "Sign out" vajutamine.
Tänud
Sain kah B2K key, aktiveerisin selle ära Originis ning ka Battlelogis nüüd kiri, et mul nüüd access to B2K. Aga kui üritan kuhugi B2k serverisse joinida siis ütleb, et osta omale B2k.
Kellegi äkki juba silma jäänud kuskil mida selle vastu ette võtta? Ning uurides selgub, et selline probleem on päris paljusel, kuid fixi pole endale silma jäänud.
E: hiljaks jäin
Olin igasugu jura proovinud, kuid võlunupuke oli tõesti Battlelogis "Sign out" vajutamine.
Tänud
Tihtipeale on kõige lihtsamad lahendused kõige paremini töötavad
Strike at Karkand ja Sharqi Peninsula olid kohe eriti head. Gulfi pole jõudnud proovida kuid Wake Island tundus sellise saare kohta liiga sünge, oleks võinud natukene rohkem värve olla vast. Täitsa asjalikud mapid uues kuues Muidugi alati leidub plikasid kes virisevad koguaeg. Küll on mapid liiga hallid, imelikult lagivad, liiga väiksed/suured, ema ei kallistanud kui väike olin jne.
Mind kallistas aastas korra aga bf2 oli asi palju kenam :p
Mind kallistas aastas korra aga bf2 oli asi palju kenam :p
Sain kah ühe roundi tehud(Gulf of Oman) ning tundus päris hea, kuigi nad oleks võinud natuke vahem majade jms objekte paiknemist hoida rohkem bf2 stiilis.
viimati muutis A-Circus. 13.12.2011 18:15:35, muudetud 1 kord
Wake Islandist on nüüd tehtud tõeliselt omanäoline BF3 Ghost või Waist Island vms. See moodustis näeb välja märksa inetum kui Battlefield 2s. Kasvõi nähtavust oleks võinud vähendada, ilma udusemaks muuta. Vaikse ookeani palmisaar näeb nüüd tõesti välja sünge koht maailma lõpus. Uus F35 on üli halvasti juhitav ja äärmiselt äpu lennumasin. Milleks seda üldse tarvis läheb seal?
Samas, kui sinakas-hall Karkand ja Peninsula on infatryna täitsa huvitav mängida, lisavad ka uued unlockid veidi põnevust kogu selle saasta taustal. Mul on ülimalt hea meel nende HV vendade üle, kellele see mäng tõesti meeldib! Mina oma õnnehormoone pole suutnud tagasi toota, ehk siis aeg varsti küps minna jälle tagasi vana hea BF2e juurde. Usk EA/Dice inimestesse tulevikus mõni hea BF seeria valmistada on täiesti kadunud. Seda enam ei juhtu.
Milleks need Jetid üldse mängus on? ajavad ainult üksteist taga seal.... Ja imo BFBC2 ikka parem kui BF3...Mängin mõlemat korraga siis _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
N tähega pööras seda mappi, aga ma täpsemalt ei vaatanud, mispidi ta pööras... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Mulle F35 meeldis kuigi lennukogemust on vähe. Esimene lend võtsin 30 sek pärast lendu tõusmist Flanckeri alla ning disablesin teise ning pool minti hiljem üritades vee kohal hõljuda kukkusin vette teisel katsel. Esimene õnnestus, teine läks millegi pärast nihu.
Aga pisut uimane oli manööverdamine küll peaks mainima. Kui teiste lennukitega ei saa klahvidega mitte kuidagi sihtida täpselt(lihtsalt kiire klahvivajutuse peale liikus mitu kraadi sihik mujale siis F35 puhul oli see sujuv ja hiirega ei keeranud peaaegu üldse.
N tähega muudab minimapi skaalat, M tähega toob ta suurelt ekraanile ette. Pöörlema panna saad seadetest minumeelest.
Ja lennukiga manööverdamise kohta ütleks niipalju, et mina lendan nooltega ning asi on palju täpsem kui hiirega. Lihtsam on kille saada.
Is it just me või on origin offline? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Wake Islandist on nüüd tehtud tõeliselt omanäoline BF3 Ghost või Waist Island vms. See moodustis näeb välja märksa inetum kui Battlefield 2s. Kasvõi nähtavust oleks võinud vähendada, ilma udusemaks muuta. Vaikse ookeani palmisaar näeb nüüd tõesti välja sünge koht maailma lõpus. Uus F35 on üli halvasti juhitav ja äärmiselt äpu lennumasin. Milleks seda üldse tarvis läheb seal?
Samas, kui sinakas-hall Karkand ja Peninsula on infatryna täitsa huvitav mängida, lisavad ka uued unlockid veidi põnevust kogu selle saasta taustal. Mul on ülimalt hea meel nende HV vendade üle, kellele see mäng tõesti meeldib! Mina oma õnnehormoone pole suutnud tagasi toota, ehk siis aeg varsti küps minna jälle tagasi vana hea BF2e juurde. Usk EA/Dice inimestesse tulevikus mõni hea BF seeria valmistada on täiesti kadunud. Seda enam ei juhtu.
Jah tõsi ta on, tehku siis bf2 sellele uuele mootorile oleks asi seegi koos relvade uuendustega kuid nüüd lähen otsin oma bf2 välja ja lasen peale ning omanit ja waket nautima sest wake oli vanal ikka tõeliselt ilus
Täpselt nii, jõuad koju ja oh üllatust, mingi maintence, kuigi serverid ka HETKEL rahvast täis ja sõber pelab nii, et teist nägu. Lihtsalt origini ei saa sisse teised.
Teamspeakis pool tundi üks virises selle B2K üle Ning heal ajal jah see hooldus, ongi põhjus homseks bioloogiat õppima hakata _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.