päris paljud kasutasid seda bug'i ära , et viisid EOD boti teise mapi nurka ja siis sõitsid ise tagasi teise diagonaal nurka ja tapsid sõbra ära sellega
Endal 1 048 m ja kasutan M98B. Kuul langeb kõige vähem kuid supressoriga suht mõttetu relv .
Aga 2551m . Seda peab ise järgi proovima _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Ma ei saa arugi, kus see vaenlane tal seal on :S _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
kas mingi anti boost piirang on repairile tehtud?
Parandan tagant tanki ja eest kütetakse rpgd koguaeg. 2xribboni sain, edasi ainult parandab aga punkte ei tule. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Parandan tagant tanki ja eest kütetakse rpgd koguaeg. 2xribboni sain, edasi ainult parandab aga punkte ei tule.
Võimalik, loogiline oleks sest mingid vennad repairisid üksteiose eodbotte ja teenisid sedasi ulme punkti summasid.
Aga jah ei tule see snaipimine välja ikka.
Kui üritan hakata relvale mingitki juppe korjama ehk sis tapma sellega, siis ilmuvad kohe välja M98B vennad kes esimese laksuga, üle mapi, mind maha võtavad. Ma samas võin jäädagi kuule nende suunas lennutama, pihta ikka ei saa, isegi ei näe neid. Q-d tappides karjub küll et snaiper spotted aga inimest ennast ei näe ja ära ei spoti(väga harv juhus vaid kui kolmnurgake pea peale tekib).
K3rT6699, longest headshot 1931 meetrit :O Kuidas ?
Selle tegin firestormis M98B, USA poolelt alustades jooksed üle tee kaardi nurka, seal on selline mägi mille otsa saab mõnda aega minna. Sealt diagonaalis on lage ala teises kaardi otsas. Seal olid teised sniprid kes mind üritasid maha lasta, tegu polnud sõbraga kes lihtsalt ootas.
See 2500m video, kes pani tähele, tüüp istub helikopteris kaasreisija kohal, et 'kaardist väljas' olla ja kaugemalt lasta. Hea idee, aga noh ilmselt raske tihedas serveris korraldada ja helikopter üksi hõivata. Võimalik, et ka mõningane 'kokkumäng,' mitte, et see halb oleks.
1900m pealt jälgin mina seda kolmandat risti sihikul, all. Sellest veel umbes 0,5cm allapoole ja on enamvähem punkt olemas mida jälgima peab. 'Õnneks' pole bf3's tuult ega midagi
kasutaja on c00kie_kert, statside all see olemas kes kahtleb vms, mitte et see oluline on.
viimati muutis K3rT6699 12.12.2011 20:28:54, muudetud 1 kord
Javeliniga ei saa üldse inimesi lasta, kuigi peaks saama.
Ei saa.
tsitaat:
RPG-el on hetkel mängus peal nõrk moon peal, nimelt on neil päris palju erinevat moona ja kõige võimsam peaks tangi lasuga maha võtma
Oleneb olukorrast ja kuhu see tabab, komposiitsoomus modernsel tankil on meeletult vastupidav. Tanki etteotsa tabades ei tee RPG erilist midagi.
Miks usakate antiair display on ilus puhas ja venelastel mingeid plekke täis ?
http://en.wikipedia.org/wiki/RPG-7
PG-7VR Tandem HEAT peaks siis toimima samamoodi nagu usakate Javelin. Kaks pauku teeb sisuliselt, esimene võtab maha reactive armory ja teine pauk siis lendab tanki sisse juba.
1900m pealt jälgin mina seda kolmandat risti sihikul, all. Sellest veel umbes 0,5cm allapoole ja on enamvähem punkt olemas mida jälgima peab.
Selliste lausetega peaksid ka mängu reso ja monitori suuruse vms ära märkima _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Parandan tagant tanki ja eest kütetakse rpgd koguaeg. 2xribboni sain, edasi ainult parandab aga punkte ei tule.
Pigem on see mingi bug, mul juba seda ammu esines. Viimasel ajal pole siiski olnud õnneks.
Aga jah ei tule see snaipimine välja ikka.
Kui üritan hakata relvale mingitki juppe korjama ehk sis tapma sellega, siis ilmuvad kohe välja M98B vennad kes esimese laksuga, üle mapi, mind maha võtavad.
Team Deathmatchis on vast kõige mõistlikum neid relva unlocke taga ajada, saab kõige rutem kätte.
ise kasutan 32" @ 1920x1080. settingud high ja caspian torni tipus olles näen kuhu RU baasi kuul maandub _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
B2K ikka masendavalt kallis arestades, et saad selle raha eest vaid 4 mapi ja mingid relvad.
Täna tuli uus longest headshot: 1122m. Suht kaua kõmmutasin ja just kui olin alla andmas, sain suvaliselt lastud lasuga pihta. Mingi bug on ka vastaste nägemisega, korraks näeb neid ja siis järsku kaovad ära. _________________
Peaks homme zpsy käest B2K ostma, see comparsion video ja see muusika tõid sellised mälestused esile BF2 aegadest.. (kuigi ei meeldinud videos kus näidati et ühe lipu juures pandi keerdtrepp.. pähh pähh). Õnneks tavaline edition ja B2K eraldi ostes ei tule eriti kallim kui LE, vist paar eurot vahet, niiet ei kahetse et kohe LE ei ostnud, ei pidanud kohe suure summa välja käima, vaestele noortele nagu mina see tähtis
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.