Huvitav mul on viimane PORTRAITIST - sul on veel üks?
Äkki ennen Honda maja ees pildi tegemise trophy on lukus? Rollover - Total a car by flipping it over.
Huvitav mul on viimane PORTRAITIST - sul on veel üks?
Äkki ennen Honda maja ees pildi tegemise trophy on lukus? Rollover - Total a car by flipping it over.
No aga sellel lingil on ju kõik kirjas? Kuidas sa siis ei leia sealt? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Aga miks mitte, niivõrd palju masinaid, niivõrd palju seadistusvõimalusi autodel, et isegi samad masinad võivad hoopis erinevalt kiirendada, lisaks veel panna , et mõlemad sõidavad manuaal kastiga ja voila... saaks funni kui palju.
Ma küll olen kahe käega poolt, et Drag võimalus lisataks. Kellele ei meeldi hoiab eemale, teised kellel huvi, ning ma usun neid on palju, saavad erinevaid seadeid ja asju kasutada. Tuleks huvitav kuna GT5s ju tuunimis võimalusi tohhuijooba.
Miks seda Nissan GTR-i veel vaja on? Eks GTR ja Nissan on tugevalt seotud PD-ga. Võiks rohkem selliseid 90ndate sakslasi juurde tulla (kas või ükski Audi).
Miks seda Nissan GTR-i veel vaja on? Eks GTR ja Nissan on tugevalt seotud PD-ga. Võiks rohkem selliseid 90ndate sakslasi juurde tulla (kas või ükski Audi).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.