Te pole proovinud 2.2.1 ja MWM patchi? sinna on ka päris korralikult moode isegi rohkem kui 2.3.0 LE-le.
Ma näiteks ise lasen tavaliselt peale 2.2.1 gom-team.com-ist, siis MWM, siis modpack by benyUK, siis dealer mod fix ja siis hakkan alles enda asju laduma. Le2mwm soovitan ka peale panna, siis töötavad 2.3.0LE moodid ka. (vähemalt osad)
Sul ei ole vaja mingit miljonit hobust. Tõmba Gom-Team.com lehelt omale B16B vtec mootor, pane turbo alla, skunk camid ja läheb piisavalt kiiresti. Nurburgringil oli täitsa mahe selle mootoriga.
Nüüd sõidetakse street legalis juba ringradu ka? Viimati kui ma mängisin, siis põhimõtteliselt ainult auto ehitamisega viitsisingi tegeleda. On siis mingi modiga juhitavust parandatud või on võimalik tõesti seda originaalmängu juhitavust käppa saada?
Selleks tõmbadki omale erinevad rehvimodid, näiteks ma tõmbasin modid kus saab erinevaid kumme valida jne. Siis on veel erinevaid vedrustusmode, kus on nn. adjustable valikud. Mõnedel ainult kõrgus, mõnedel camber ka. Vedrustusi on erinevaid. Dragiks, driftiks ja circuit. Siis on mingid high-performance ka. Originaalmängu juhitavusest ära rääkima hakkagi, see on siuke kaka et jube:D
Teema küllaltki surnud aga mäng on siiani hea.".2.4.0LE on siiani välja tulemata ning arvatavasti ei tulegi kunagi.
rainisk kirjutas:
V12 racing mootorist oskan mina ainut 2000HP ja 1471 kW kätte saada, oskab öelda keegi mida peaks veel näppima?
Quad Turbo + Supercharger.Selleks peab aga sissepritse asemel kasutama karburaatorit.Heppa kuhugile 4000 kanti, kütuseseguga mängides sai paarsada juurde algsele.
2.4.0 asemel töötab 2.3.0 LE tegija RAXAT hoopis 2.3.1 kallal juba vähemalt 3 kui mitte rohkem aastat, tulemus on nagu hoopis teine mäng. Videod tõestavad, et see mäng võib olla siis oma tasemelt konkureeriv forza ja sellistega. Olen isiklikult temaga rääkinud, teda näeb umbes iga kolme kuu tagant ühe korra msnis ja töötab 12 tundi päevas 2.3.1 kallal.
Vähe videomaterjali ka.
Kindlasti on ta algversioonist parem, aga selleks, et see graafilise poole ja mängitavusega hakkaks mingi forza moodi asjaga konkureerima, tuleb seal ikka tunduvalt rohkem tööd ära teha.
SLRR-is mina hindan ainult seda, kui puladeks kõiki asju võtta saab, auto juhitavus, (läg), graafika ja kõik muu suht koht ikkagi imeb, eks ta omal ajal oli kõva leiutis graafiliselt, aga nüüdisaegsete mängudega väga ei võrdle, see oleks nagu Battlefield 3-e võrrelda tolle tankiga, mis baltast ostes maksab ~10 euri (teate küll, see must, kollaste kassettidega). _________________ Müüa HP Pavilion G series, lisainfo läbi postkasti.
www.iDrift.nl
#swag
See kutt peab ikka tõsine fanatt olema. Mäng on ikka väga toores. Tema on ju ainult oma skini mängule peale ehitanud. Juhitavus on ju sama p**k mis originaalis. Otse sõitmiseks ehitatud mängumootor ja füüsika. See vend oleks oma asja võinud siis aretada kui asi veel popp oli. Imo ei saa sellest asja ka siis kui raha taha panna, kuna tänapäeval on odavam uus asi teha kuna selle mootori ja füüsika peale pole mõtet raha raisata. Lihtsam on siit idee võtta ja nullist alustada, mida hetkel ei näe juhtumas kuna NFS seeria kustutas riisirakettide janu mõneks ajaks ära.
Ma ei saa üldse aru, miks seda pulkadeks võtmise ideed pole enam üheski mängus kasutatud? Kardetakse siis, et pole piisavalt inimesi, kes viitsiks asjaga nii põhjalikult tegeleda (casual gamerite pealetung), või ei ole seda lihtne konsooli peal lahendada või mis? Ise olen Street legali järglasest (kus ka autoga sõita kannataks) unistanud juba päris pikka aega.
expressive, meid (unistajaid) on vist liialt vähe.. Normaalsele inimesele (kelledest vihjeid saad siit - http://onebit.us/x/i/42171ef1.jpg ) oleks see mäng liiga keeruline. Reaalselt neid inimesi, kes teaks mis on kolb, või tahaksid seda teada, on ülivähe. See mäng lihtsalt ei müüks piisavalt, et mõni normaalne stuudio viitsiks sellega vaeva näha.
Nuta(n) või patja, aga sellist mängu enam ei tule..
Ega vist ei tule jah... Üleüldiselt on rallimängude pealetulek tunduvalt vähenenud, viimased saavutused rallimaailmas on konsoolidel (forza 4 ja gran turismo 5), peale neid pole suht midagi head tulnud. flatout 3 ehk on hea aga muud midagi.
tegelt ma usun et piisava reklaami juures müüks selline mäng hea graafika ja füüsikamootori suhtega päris kõvasti, sest see oleks haruldane. need for speed seeria kukub aina rohkem läbi iga viimse release-ga, viimane aeg teha midagi head.
Kindlasti ja NFSi koha pealt on ka täiesti õigus. Ainuke ongi shift seeria, mida on niisama mõnus mängida.
Sellises mängus peaks olema ka mingi lihtsam "arcade" versioon, et ei pea alati autot juppideks võtma, sest tüüpiline gamer ei viitsiks ilmselt sellega pidevalt tegeleda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.