|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
synne87
HV vaatleja
|
07.12.2011 01:08:56
|
|
|
| mul endal kodus ka mint wifi ruuter aga paketist ei tea ma midagi.sain selle pakketi viasati poolt kui nad pakkusid interneti.sain siini iusti tõmmatud toorenteid kuni nüüd kaks nädalat ei tõmba midagi enam.ei ähe edasi.kas viga on siis minu internetis ka.eelnevalt sai ikka öösiti 10 filmi järest alla tõmmatud. mis siis nüüd hakkas...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
07.12.2011 19:44:20
|
|
|
| synne87 kirjutas: |
| mul endal kodus ka mint wifi ruuter aga paketist ei tea ma midagi.sain selle pakketi viasati poolt kui nad pakkusid interneti.sain siini iusti tõmmatud toorenteid kuni nüüd kaks nädalat ei tõmba midagi enam.ei ähe edasi.kas viga on siis minu internetis ka.eelnevalt sai ikka öösiti 10 filmi järest alla tõmmatud. mis siis nüüd hakkas... |
ruuteril hakkas paha sinu vigast kirjastiili nähes. näiteks...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
TREMAN
HV kasutaja
|
07.12.2011 22:59:32
|
|
|
Mul ka torrent enam ei tööta paar nädalat.
Jääbki kiri ett DHT: Waiting to log in. Olen proovinud erinevaid kliente ja erinevaid arvuteid, kuid mitte midagi. Varem töötas laitmatult.
Oskab keegi äkki abi anda?
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
synne87
HV vaatleja
|
16.12.2011 00:02:23
|
|
|
| AKE kirjutas: |
| mul endal kodus ka mint wifi ruuter aga paketist ei tea ma midagi.sain selle pakketi viasati poolt kui nad pakkusid interneti.sain siini iusti tõmmatud toorenteid kuni nüüd kaks nädalat ei tõmba midagi enam.ei ähe edasi.kas viga on siis minu internetis ka.eelnevalt sai ikka öösiti 10 filmi järest alla tõmmatud. mis siis nüüd hakkas... |
ruuteril hakkas paha sinu vigast kirjastiili nähes. näiteks...  |
no sry klaviatuur ei tööta korralikult aga inimene saab ikka aru või mis.pole vaja nüüd sellepärast siin nokkima hakata
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
16.12.2011 00:12:31
|
|
|
synne87, vabandame, kui kedagi ilmaasjata süüdistati. Lihtsalt neid "vigase klaviatuuriga" tegelasi on üsna palju.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aulo
HV vaatleja
|
29.12.2011 16:07:40
|
|
|
| TREMAN kirjutas: |
Jääbki kiri ett DHT: Waiting to log in. Olen proovinud erinevaid kliente ja erinevaid arvuteid, kuid mitte midagi. Varem töötas laitmatult.
Oskab keegi äkki abi anda? |
Endal sama seis, Elisa Mint Strong ja torrentid ei liigu vähemalt käesoleval kuul enam üldse.
Selle DHT teate korral üldiselt soovitatakse DHT välja lülitada. uTorrent-i puhul Eelistused->BitTorrent alt linnukesed eest:
[ ] Luba DHT võrk
[ ] Luba DHT võrk uutele torrentitele
Tõsi, seni pole endal sellestki abi olnud, ilmselt torrentid juba ISP poolt ära blokitud.
Ka uTorrent-is protokolli sunnitud krüpteering ei anna edu.
Senine lahendus on TeamViewer ehk tööarvutis suure kiirusega torrentist kraam alla ja siis kas ketta või pulgaga
järgmisel päeval või väiksemate asjade puhul TeamViewer-i FileTransfer-iga koju.
PS: Sa võid proovida ka veebipõhist torrentiklienti: www.bitlet.org
|
|
| tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
29.12.2011 16:54:12
|
|
|
Tööandjal on kindlasti hea tuju ja kutsub su varsti vestlusele ja tassikesele kohvile -
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lokuta
HV veteran

|
29.12.2011 17:01:46
|
|
|
Synne mida sa jälle oma klaveriga tegid?
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
2 :: |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TREMAN
HV kasutaja
|
29.12.2011 19:30:07
|
|
|
| Aulo kirjutas: |
Oskab keegi äkki abi anda? |
Endal sama seis, Elisa Mint Strong ja torrentid ei liigu vähemalt käesoleval kuul enam üldse.
Selle DHT teate korral üldiselt soovitatakse DHT välja lülitada. uTorrent-i puhul Eelistused->BitTorrent alt linnukesed eest:
[ ] Luba DHT võrk
[ ] Luba DHT võrk uutele torrentitele
Tõsi, seni pole endal sellestki abi olnud, ilmselt torrentid juba ISP poolt ära blokitud.
Ka uTorrent-is protokolli sunnitud krüpteering ei anna edu.
Senine lahendus on TeamViewer ehk tööarvutis suure kiirusega torrentist kraam alla ja siis kas ketta või pulgaga
järgmisel päeval või väiksemate asjade puhul TeamViewer-i FileTransfer-iga koju.
PS: Sa võid proovida ka veebipõhist torrentiklienti: www.bitlet.org |
Üks õhtu jätsin torrenti tõmbama ja imekombel oli hommikuks ära tõmmanud, kuigi alguses oli see sama DHT jama. Hommikul kui vaatasin olid noded olemas. Kuid uusi asju enam ei õnnestunud tõmmata. Proovisin nii forced encryptioniga kui ilma ja ilma DHT'ta. Vahet ei olnud.
Sai isegi vana MINT kinni pandud ja uus sim kaart tehtud, kuid ikka ei midagi.
Üritan nüüd suuremaid torrenteid tõmmata kuskil püsiühendusega kohtades ning väiksemate jaoks kasutan torrificut.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
31.12.2011 17:46:30
|
|
|
Mõni üksik torrent isegi töötab, kuid tundub siiski, et Elisa on oma "piiramatu interneti" siiski päris korralikult ära piiranud.
EDIT: öösiti siiski lastakse torrenteid tõmmata.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
05.01.2012 01:52:05
|
|
|
Ise olen kasutanud TOR nimelist programmi, et sellega varjata ära torrentite tõmbamise. Tõmbab ilusti, aga vahel võib kiirus olla masendavalt halb ning ka kõik trackerid ei taha läbi proxy normaalselt töötada.
Minu väike õpetus kuidas TOR normaalselt uTorrentiga tööle saada:
Spoiler 
1) Tõmba omale TOR ning käivita Vidalia nimeline programm.
https://www.torproject.org/dist/vidalia-bundles/vidalia-bundle-0.2.2.35-0.2.15.exe
2) Tõmba omale uTorrent, kui veel ei kasuta ning käivita see:
http://download.utorrent.com/3.1/utorrent.exe
3) uTorrentis mine "Options" -> "Preferences, sealt alt "Connection" ning vali Proxy serveriks "Socks5", siis pane aadressiks 127.0.0.1 ning portiks 9050, täida ka kõik linnukesed v.a. "Authentication".
4) Mine "BitTorrent" ning sealt kustuta linnuke "Enable UDP tracker support", Protocol Encryption pane "Enabled" peale ning täida linnuke "Allow incoming legacy connections"
Teine võimalus on muidugi kasutada failijagamislehti ja tõmbamiskiirendajat mõeldud failijagamislehtede jaoks.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
05.01.2012 02:00:38
|
|
|
Kuidas elisa kavatseb krüpteeritud torrentit piirata ?
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
05.01.2012 16:00:33
|
|
|
Niisiis, täpselt kell 00.00 lähevad kraanid valla ning torrentid hakkavad tõmbama! Proovisin eile just järgi. Samas ma saan aru, et Elisa võrk niikuinii päeval üle koormatud ning ei ole mõtet torrentitega seda veelgi enam umbe ajada.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lepkai
HV kasutaja

|
05.01.2012 19:10:30
|
|
|
tekitab muret see, et meie teenusepakkujatel pole ikka piisavalt seda toru läbi mille netti jagada, st. pole neil pappi maksat selle eest, aga kisavad kõi piiramatu, giga sekundis jne. söögu nad savi!!
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
12.01.2012 01:16:38
|
|
|
| hendrik32 kirjutas: |
Ise olen kasutanud TOR nimelist programmi, et sellega varjata ära torrentite tõmbamise. Tõmbab ilusti, aga vahel võib kiirus olla masendavalt halb ning ka kõik trackerid ei taha läbi proxy normaalselt töötada.
Minu väike õpetus kuidas TOR normaalselt uTorrentiga tööle saada:
Spoiler 
1) Tõmba omale TOR ning käivita Vidalia nimeline programm.
https://www.torproject.org/dist/vidalia-bundles/vidalia-bundle-0.2.2.35-0.2.15.exe
2) Tõmba omale uTorrent, kui veel ei kasuta ning käivita see:
http://download.utorrent.com/3.1/utorrent.exe
3) uTorrentis mine "Options" -> "Preferences, sealt alt "Connection" ning vali Proxy serveriks "Socks5", siis pane aadressiks 127.0.0.1 ning portiks 9050, täida ka kõik linnukesed v.a. "Authentication".
4) Mine "BitTorrent" ning sealt kustuta linnuke "Enable UDP tracker support", Protocol Encryption pane "Enabled" peale ning täida linnuke "Allow incoming legacy connections"
Teine võimalus on muidugi kasutada failijagamislehti ja tõmbamiskiirendajat mõeldud failijagamislehtede jaoks. |
Mille jaoks sul seal kõigele linnukest vaja on? Tirid sedasi TOR networki oma torrentitega umbe.
Linnukest on vaja vaid "Use Proxy for hostname lookups" ette ja kõik.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
12.01.2012 01:37:47
|
|
|
tegelikult on kurb, et mobiilne internet peaks andma vöimaluse teha vajalikke tegevusi söltumata asukohast (email, facebook, remote desktop jne). kahjuks aga seda kasutatakse taaskord torrenti jaoks ja tänu sellele on teinekord vörk nii kenasti umbes, et öudne. hea, et köned on prioriteetsed..muidu vöiks möne netipakkuja teha torrenti auguks.
muideks, kes vingub, et kasutagu püsiühendust, siis ma vöin tuua näite.. 100m eemal jookseb elion. mina aga täna ei saa, sest elion ei paku mulle koju teenust. variant on siis wimaks või mõni muu veidrus. alternatiiv on 100m omal kulul lasta elionil kaablit kaevata. kas aga sellel on pointi ja tulemuseks ongi see, et mint on sinu parim söber, et teha kaugtööd kodust.
_________________ http://foto.urmo.ee/ |
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
12.01.2012 08:51:06
|
|
|
busse, . Kõige hullemad on need, kes 24/7 tõmbavad. Kui miski parajasti ei tõmba, siis on närvikava rikutud. Mina tõmban kuus ainult paar-kolm suuremat sorti asja, sest ei viitsi ise ka istuda neti otsas, mis parajasti muneb.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maq85
HV vaatleja
|
14.01.2012 10:37:49
|
|
|
| busse kirjutas: |
tegelikult on kurb, et mobiilne internet peaks andma vöimaluse teha vajalikke tegevusi söltumata asukohast (email, facebook, remote desktop jne). kahjuks aga seda kasutatakse taaskord torrenti jaoks ja tänu sellele on teinekord vörk nii kenasti umbes, et öudne. hea, et köned on prioriteetsed..muidu vöiks möne netipakkuja teha torrenti auguks.
muideks, kes vingub, et kasutagu püsiühendust, siis ma vöin tuua näite.. 100m eemal jookseb elion. mina aga täna ei saa, sest elion ei paku mulle koju teenust. variant on siis wimaks või mõni muu veidrus. alternatiiv on 100m omal kulul lasta elionil kaablit kaevata. kas aga sellel on pointi ja tulemuseks ongi see, et mint on sinu parim söber, et teha kaugtööd kodust. |
sama siin
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
14.01.2012 12:53:37
|
|
|
Tunnistan üles, et ka ma olen tirinud üht ja teist suuremat alla mobiilse netiga viimaste nädalate jooksul.
Aga olen teinud seda öösel, kui see peaks kõige vähem segama, mitte ei hakka võrku tipptunnil umbe tirima.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TREMAN
HV kasutaja
|
14.01.2012 13:21:30
|
|
|
| Öösiti vist nüüd ainult saabki tõmmata MINTiga torrentit, vähemalt mul on nii.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
14.01.2012 13:28:15
|
|
|
| Öösiti vist nüüd ainult saabki tõmmata MINTiga torrentit, vähemalt mul on nii. |
See on juba pikemat aega nii olnud, et alates umbes kella 1st kuni mingi kellani hommikuni on BT liiklus avatud.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
14.01.2012 13:42:33
|
|
|
| lkits kirjutas: |
| Igal juhul mõttetu teema, sest lahendust nagunii ei leia. Ka netipulga vennad tahavad pirada. |
Miks ei leia lahendust?
variant on et elisa hakkab failide suurust piirama või üldse keerab kinni. et saadki ainult lehte lugeda ja pangas käia. suhteliselt pointless oleks sel juhul mint.
teine variant on mu meelest see, et inimesed kasutavad seda möistlikult. ehk tirid vb öösel kui muud varianti ei ole, sest enamus siis nagunii magavad ja päeval kasutad asjalikuks tegevuseks, et ka teised saavad kasutada mobiilset internetti. see hoiab ka seda ära, et löppmatu ving tuleb, et siin ja seal mastil ei liigu nett, kuna möned tropid on selle lihtsalt kooma tirinud.
ja mis puutub kiiruse ületamisse, siis kindlasti tänu kaameratele strassedel on seda vähemaks jäänud ja iganädalane trt mnt laibaralli on vähemaks jäänud.
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
14.01.2012 16:53:19
|
|
|
see pole vaid elisa teema, et kirjutatakse reklaamis ulme numbrid ülisuures levialas, tegelikult on see, et isegi murastest tallinna sa ei suuda telefoniga netiraadiot striimida, sest vahepeal visatakse sind aeglase masti külge ja ühendus pole ühtlane, vaid köikuv.
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.01.2012 17:42:54
|
|
|
busse: Ei tasu ära unustada, et ümberlülituse korral teise masti külge, on Sul nii ehk naa ümberlülitus 2G peal, mitte 3G peal ning seejärel alles lülitub su telefon ümber 2G-st 3G-sse. Nii, et Elisat pole peksta mõtet, peksma pead GSM-süsteemi ehituse omapära.
Ei tea kas kõikide telefonidega, kuid enda telefonidega (Sony-Ericsson ja HTC Android) on see ilusti näha, kuidas ümberlülituse-ühendamise ajal põleb EDGE (2G) ja siis kulub veel teatud aeg ja siis lülitub alles edasi 3G-sse. Ja sõltuvalt mastide koormusest vms.-t vahest kiiremini, vahest aeglasemalt.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
14.01.2012 18:20:55
|
|
|
Möh
Et kui sõidan maanteel siis ning järjest on 5 3G masti. Siis sel juhul kui liigun mast 1 alt mast 2 alla lükkab telefon korraks 2G võrku end? (Ning kuhu ta lülitab end siis kui ongi vaid 3G mast?)
Sinu teooria järgi ei tohiks netiraadio (ja muu jama) vapsjee siis toimida liikumise pealt. Reaalsuses ple 192Kbps raadio kuulamisega mingiot probleemi (EDGEga jah idee järgi veaks välja, aga reaalsuses annaks koheselt tunda)
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
28.01.2012 22:35:15
|
|
|
EMT on ise täiesti lolliks läinud. Loob 4G ühenduse, mille kuulimiit on 15 GB ning sinna hulka ei tohi kuuluda torrentid, youtube videod ega muu säärane andmevahetus.
Ma ise oleks täiesti nõus selle variandiga, et antakse ette konkreetne piirang ning selle kuu aja jooksul otsustan ise, mida selle hulgaga ette võtan. Tahan, piran, kui ei taha, siis ei pira. Oleksin võibolla võtnud ka mõne muu firma netipulga, aga kuna Elisa oma oli esimene, mis kätte sattus ning kiirused on head ja levi stabiilne, siis ei viitsinud rohkem pead vaevata ja jäi see.
Edit: Kuna pikka aega pole torrenteid tarvis olnud, siis eile avastasin, et utorrent ei suuda enam piiksugi Mintist välja imeda. Proovisin Vuzet ja ka sellel kulub päris kaua aega enne, kui hakkab alla laadima. Vahest ei hakanudki ...
Seega ACTAT polegi tarvis - pange kõik mobiilse neti otsa ja autoriõigused saavad kaitstud.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.01.2012 22:45:11
|
|
|
LiivaneLord: Pead rahakotist kõvasti rohkem raha välja plekkima, 120EUR kuus oli vist.
Siis EMT halastab Su peale ja lubab oma 3,9G (Pre-4G) võrgus piiramatult netti tarbida.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
28.01.2012 22:51:25
|
|
|
tahanteada, ee, saa kaineks ja siis vasta uuesti (või parem mitte).
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
01.02.2012 20:54:03
|
|
|
| Mulle mitte väga ammu helistati Elisast et võta Elisa Mint ja blaa-blaa, ühesõnaga näitsik kiitis seda asja taevani. Küsis ka mis teenusepakkuja netti praegu kasutan. Mul Elion i kodulahendus (1 mega küll allalaadimiskiirus, siin maakohas kahjuks kiirem hetkel võimalik polegi). Küsis siis et kas vahetada ei taha Elisa neti vastu. Küsisin et kas Elisa nett torrenteid ka toetab. Vastus oli ei. Ütlesingi siis et torrentite mittetoetamise pärast ma Elisa Minti ei tahagi. Olgugi see Elioni nett sigaaeglane aga vähemalt torrentid toimivad sellega hästi. Sinnapaika see asi siis jäigi. Huvitav kuidas Elisa siis käitub kui massiliselt selliseid äraütlemisi torrentite mittetoetamise pärast tulema hakkab.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
TREMAN
HV kasutaja
|
01.02.2012 20:56:43
|
|
|
Sai ka täna Elioni 5 megane nett täna pandud ja ikka palju parem kui elisa oma. Kiirus on stabiilne ja torrentid töötavad normaalselt.
Kahju, et elisa lepingut netis lõpetada ei saa, peab ikka esindusse sõitma.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
08.02.2012 20:09:01
|
|
|
peab ka kuhugi kurtma, mul tööalaselt vaja aegajalt torrentit kasutada, aga nät, hiljuti veel toimis, nüüd on 0.. nagu täiesti kutu... :?
kuskilt midagi vist muuta ei anna jah?
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
08.02.2012 20:42:33
|
|
|
| 2mblik, võid proovida otsest failivahetust. Näiteks Teamviewer võimaldab faili edastamist. Mintiga pole ma seda proovinud, kuid teoreetiliselt takistust olla ei tohiks.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
08.02.2012 20:52:08
|
|
|
Mina teamvieweriga normaalset kiirust ei saanud. Kõikus maru julmalt. FTP siiski parim lahendus mobiilse otsas.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
08.02.2012 21:29:02
|
|
|
| Mingit ideaalset programmi ma soovitada ei oska jah. Kuna mul on koduleht, siis olen ka kas FTP, Teamvieweri või upload.ee kaudu asja ära ajanud. Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis minumeelest Teamviewer võimaldab eelmisest kohast jätkata, kui faili ülekanne pooleli jäi. FTP ja upload sellist asja ei võimalda.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
08.02.2012 21:41:50
|
|
|
ufo56, Täitsa õigus. Kuidas FTP-d seadistada arvutist arvutisse?
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
08.02.2012 21:49:33
|
|
|
ühte arvutisse lased filezilla serveri peale ning teise mmingi FTP kliendi.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
24.02.2012 10:53:51
|
|
|
ma mis jama, aga kas mint on torrenti kraanid täitsa kinni keeranud???
olen ka vanemaid torrenteid proovinud,aga lihtsalt asi ei hakka alla tõmbama......
_________________ ツ |
|
| tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
24.02.2012 10:57:52
|
|
|
| mhei kirjutas: |
ma mis jama, aga kas mint on torrenti kraanid täitsa kinni keeranud???
olen ka vanemaid torrenteid proovinud,aga lihtsalt asi ei hakka alla tõmbama...... |
Öösel kella 2st kuni hommikul kenni 8ni on mul töötanud, teistel aegadel on asi kinni.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
24.02.2012 11:42:36
|
|
|
mul üldse ei ühenda enam üldse
_________________ ツ |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.02.2012 12:33:10
|
|
|
või kui suuri faile ei tiri ning upload speed pole tähtis, siis kõige odavam siit kärab kenasti
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
08.03.2012 14:48:11
|
|
|
hmm,kellelegi veel on täna päeval liiklus olemas?Eile torkkisin porte,st vahetasin porti ainult.kas kokkusattumus või miski muu ime sündinud?
_________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
5 :: |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
08.03.2012 15:37:18
|
|
|
| hallhunt kirjutas: |
| hmm,kellelegi veel on täna päeval liiklus olemas?Eile torkkisin porte,st vahetasin porti ainult.kas kokkusattumus või miski muu ime sündinud? |
Kokkusattumus ma arvan, kuna endal igastahes torrent ei tööta.
Äkki jagad ja porti, mis väidetavalt töötab, et saaks ära kontrollida?
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
08.03.2012 19:20:13
|
|
|
hendrik32, port läks ps´i
_________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
5 :: |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |