praegune kellaaeg 25.06.2025 16:48:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Avot
Lõuapoolik

|
06.12.2011 22:07:43
|
|
|
Ei tahtnud küll kedagi solvata jne. Statistika on lihtne, käin ka teistes foorumites ja näiteks soome foorumis tyypiline, et iga kord kui uus patch nii vene keyga probleeme. Töstavad midagi ymber jne. Väidavad et peale viimast patchi töötab paljudel ainult venekeelsena see mäng. Mingi must ruut jne..
Endal neid probleeme ei ole, laeb automaatselt uue patchi ja köik töötab. Vöibolla mul on lihtsalt vedanud aga ikkagi julgen soovitada neile kellel raha on ja probleeme ei taha, ostke korralik mäng poest!
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceWeasy
HV kasutaja

|
06.12.2011 22:11:51
|
|
|
Huhuhu, siit tuleb vahva lugu omast rumalusest vast. Loodetavasti ei tule mingi ilge "wall-of-text".
Olen vene keelse LE omanik siis.
Kohe kui battlelogi sisse täna sain (eelnevalt oli mul patch alla kistud originist juba) läksin onlini ja otsisin esimese servu kus mõnigi inimene sees oli, et noh proovida mis on muudetud ja mis pekki keeratud. Pilt oli ees must ja taga oli vaid heli. Noh võiks öelda, et tavaline värk ju, eelmine kord oli samamoodi pidi vaid pool tundi ootama ennem kui pisikene 2mb patch oleks olemas olnud kas seal foorumis või siin. Kurtsin MSNis siis ühele sõbrale, et meh jälle sama crap, et peab ootama seda 2mb suurust vaestele vene key omanikele mõeldud fixi.
Sõber nigu mainis, et oh mine proovi Originist live chati, äkki antakse inglise keelne võti!
Sügasin korra kukalt, vaatasin et foorumites fixi pole, et miks mitte siis proovida. Avasin live chati akna ootasin 10minutit ja sain jutule. Viisakalt siis seletasin ära, et noh kingiti BF3 aga osutus venekeelseks ja ise pole venelane, et häda ja viletsust ning peale updatemist peab miskeid fixe kasutama jne. Tegin suured kutsikasilmad pähe ühesõnaga.
Ei möödunud just palju aega kui chatist vastati, et nemad seda tavaliselt ei tee aga mulle otsustati anda siis inglise keelne versioon mängust! Noh, tore ju! Mõtlesin sisimas, et great success eksole.
Teen siis Originile restardi ja vaatan, et ohoo ongi inglise keelne. Vajutan peale ja alla tuleb pisikene roheline EA ikoon, peale vajutades avaneb aga väike kastike kirjaga " Could Not Activate" ja all miskine pikem jutt, et aktiveerida ei õnnestunud selle origini ja kontoga sellel arvutil vms. On ka nupp kus peaks nigu aktiveerida saama, logides sisse ja lükates sinna siis selle uue key... on error samasugune, could not activate jne.
Mis seal ikka, avan uuesti live chati akna ja ootan 11minutit kuni saan jutule. Seal pakutakse paar võimalust ja enamus vajab arvutile restarti ehk siis lõpetan vestluse ja rebootima. Peale restarti on viga ikka samasugune. Avan uuesti akna ja ootan seekord 12minutit kuni lõpuks saan jutule, kuna teine persoon seal siis pean uuesti ära seletama, et mis ja kuidas ning mis on tehtud. Lõpuks ise pakun, et äkki oleks targem teha uninstall ja uuesti alla kiskuda Originist terve mäng inglise keelsena, ennem oli ju vene LE koos muudetud failidega (keelefailid). Live chatist nõustutakse, et oleks vist parim lahendus jah, uninstall ja uuesti alla kiskuda.
Okei, uninstallin mängu ära ja panen uuesti kiskuma!
Möödub ~4tundi mäng on käes ja installin ära ning proovin kohe ka tööle saada... aga sama error! Siis kui mul muudeti vene keelne inglise keelseks siis tuli ka email, kus on kirjas minu niiöelda kaustanumber, et kiiremini saaks support asjast sotti. Laekun sealse lingi kaudu live chati ja kõigest 11minuti möödudes saangi jutule.
Viisakalt siis küsin, et kas nad on mu probleemiga tuttavad ja annan oma "case numberi" aga vastus tuleb, et ma ikka ise seletaks. Mis seal ikka, räägin siis algusest peale ära ning kohe soovitatakse ka paar võimalust, et mis võiks viga olla.
Proovin ühte võimalust ja ei tööta siis on chatis 5-10minutit vaikust kuni tuleb järgmine "tip" mille ka koheselt ära proovin aga ka ei aita. Jälle no ligikaudu 5+minutit chatis vaikust kuni tuleb vennal mõttevälgatus, et ma ikka mängu ära updateks. Ma siis, et noh ongi updatetud ju. Möödub jälle 5minutit vaikust kuni pakub uuesti mängu updateda, mille peale ma muidugi viisakalt mainin, et tehtud kõik see värk.
Siis soovitab viimases hädas miskit cmd.exe`sse ronida administraatorina ning ntsh wocksock reset vms teha, no pole täpselt nimi meeles. Teen asja ära aga see vajab ju jälle restarti... mis seal siis ikka.
Peale restarti proovin uuesti ja oh üllatust, sama viga endiselt alles! No lähen kolistan uuesti live chati, seekord aga läheb natukene aega ennem kui live chati aken üldse aktiivseks muutub ning lõpuks kui muutub on ooteaeg kuldsed 11minutit jälle. Võiks ära mainida, et kui oli 1min remaining siis see kestis omakorda 6-8minutit kindlasti.
Siinkohal võiks ära mainida, et Mina arvan see eelmine vend tahtis lihtsalt minust lahti saada sellepärast miskise restarti vajava jamaga välja ka tuli no ei tundunud, et asi selles olla võiks aga mida ma ka tean. Igatahes saan jälle jutule ja mõistagi jälle mingi uus inimene. Küsin siis viisakalt, et kas hakkan otsast peale seletama või annan miskise "case numberi" vastus "Please explain the issue." no okei mis seal ikka, lasen selle kõik joru uuesti algusest pihta ära.
Hakkab ka siis kordamööda pakkuma asju mida varem juba tegin ja kasu polnud miskit. Loetlesin veel mõningad toimingud mis varem tehtud sai, et pole vaja hakata neid pakkuma. Siis on chatis jälle vaikus (see vaikus on peale igat korda 5-10, kui pakutud lahendus ei toimi) lõpuks kui inimene jälle ärkab siis pakub miskit linki, et saab mu arvutisse ligi ja näeb mu desktopi (Desktop Sharing session)... et viga näha noh.
Natukene aega uurib siis ütleb, et peaksin uninstallima mängu ja uuesti installima. Mainin, et tegin seda just natukene aega tagasi! Ja väga ei viitsi uuesti 4h kiskuda kui alles see tehtud sai.
Sellepeale kostab, et vaja manuaalselt uninstallida Origin ja uuesti peale lasta mis peaks uuendama faile ja error kaob! Ja siis automaatselt pasteerib chatti nii 20 rida kuidas manuaalselt Origin uninstallida, registri värgid jne, uskumatu.
Igatahes, saan kõik asjad kenasti eemaldatud ja Originist lahti! Tõmban siis uuesti Origini alla ja installin ära ning proovin kohe ka mängu saada ja jälle see neetud "Could Not Activate" crap. Mainin chatis ka ära, et no kasu pole mitte mingisugust mispeale vastu tuleb, et saadetud on mu värk Higher Supporti ja nemad võtavad minuga 24h jooksul emaili teel ühendust.
Mis mul ikka öelda oli eks muidugi mainisin, et natukene pettumust valmistav ligikaudu 8h tegelenud tänase päeva jooksul selle jamaga ja kogu live chatiga, välja arvatud siis ~4h mil kiskusin mängu alla uuesti. Chatis mainib, et higher support on ainult emaili teel ning "I assure you higher level will resolve it". Mis seal ikka, viisakalt tänasin teda enda aja eest ja jätsin inimesega viisakalt hüvasti.
Ühesõnaga. Kurat teab mispärast ma otsustasin, et on ikka seda inglise keelset versiooni vaja kui nii viisakalt ringi vahetatakse. Oleks oma vene keelsega edasi olnud selle neetud 2mb patchi ära pannud ja mängiks rahumeeli. Aga EIIII on ikka vaja vussida!
Kogu selle ajajooksul suhtlesin muidugi nendega viisakalt ja rahulikult kuid nende live chat ja sealne kirjutamine on võrdlemisi aeganõudev tegevus, pean silmas neid 5-10minutilisi pause peale igast lahenduse kirjeldamist ning live chati endajärgi ootamist.
Eks jään nüüd siis ootama mis mulle mailile kirjutatakse ja eks näis kas ja kuidas selle käki ära lahendatud saab. Et kirjutis on mõeldud neile just kes mõelnud ka vene keelse võtme inglise keelseks vahetada... võimalik, et kõik läheb hästi aga ei pruugi, mõelge kas asi on seda väärt! Minul nigu näha läks päris kaua aega ja hetkel lahendust silmapiiril pole. Aga aega ja külma närvi peab ikka varuma kuid alati peaks olema viisakas ja mõistev.
Omad vitsad peksavad. Järgmine kord ostan kas kohe inglise keelse toote või istun vagusi oma võõrkeelse koopiaga (või äärmisel juhul ootan kuni väike fix tehakse).
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.12.2011 22:13:41
|
|
|
kopteritega midagi tehtud. juhtimine tundub veidike uimasem/teistsugune, ja rocketite sihtimine on ka keerulisemaks muudetud. ennem orienteerusid ainult keskmise crosshairi järgi, nüüd aja seda pulka ka paika - ei saa enam nii lihtsalt kaugelt ja kõrgelt tanke pulbristada...
Ja kas ainult mulle tundub, või on Jetide chaingun kopterite vastu eriti effektiivseks muutunud?
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
06.12.2011 22:16:09
|
|
|
kellelgi sihukest sitta on olnud ?
Paremal pool seisab see camo outfiti mees vist siis.
Mingi pool mängu oli seljataga nagu, teed 180 kraadi pole, veel 180 kraadi siis paistab selle lamp näkku ja sitta.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
06.12.2011 22:18:50
|
|
|
Väga pain in the ass olukord sul
Endal on ka venekeelne ning siiamaani pole mitte ühtki probleemi ingl keelseks tegemisega. Teen update-i mängule, tõmban uued keelefailid ning asendan need vanaga. Ning kohe töötab
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceWeasy
HV kasutaja

|
06.12.2011 22:22:04
|
|
|
markedmen kirjutas: |
Väga pain in the ass olukord sul
Endal on ka venekeelne ning siiamaani pole mitte ühtki probleemi ingl keelseks tegemisega. Teen update-i mängule, tõmban uued keelefailid ning asendan need vanaga. Ning kohe töötab |
Nojah nii oli endal ka. Ja oleks olnud ka seekord kui poleks live chati roninud ideega endale inglise keelne versioon saada, et ei peaks enam neid 2mb fixe laskma peale igat patchi. No tahtsin olla juut, mis teha. Loll pea on kehale nuhtluseks, oleks pidanud oma venekeelse versiooni juurde jääma ning paari megase fixi peale lükkama ja mängiks rahumeeli edasi.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
06.12.2011 22:31:17
|
|
|
Live chat on tõesti jamaks muutnud, istun hetkel seal ja ootan 5min vahedega sõnumeid.
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
snap3
Kreisi kasutaja

|
06.12.2011 22:35:25
|
|
|
iBean kirjutas: |
Oi jah. Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'iBeani' (for 5 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
Selline error iga jumala kord. Enam ei jõua mäng avanedagi, kui juba saan errori. |
mul peale update'i koguaeg "Game disconnected: you were kicked from the game. " :S
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
06.12.2011 22:38:07
|
|
|
Väga äge olukord oli täna... Lasti maha ja ootasin siis oma deploy vajutamist ja keegi sattus täpselt sell hetkel mind revivema kui deploy vajutasin ning sattusin "igavesse limbosse" ei saa liikuda, deployda, suicide teha... Põhimõtteliselt tõusis minu tegelane püsti ja samal ajal oli mul see deployment menüü ees... Lihtsalt pidin ootama kuni keegi tuli ja mind maha lasi...
_________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada.. |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
06.12.2011 22:47:19
|
|
|
see BF3 on ikka nii neetud s*tt, et anna olla - eile mängisin natuke.
1 connect = BF3.exe has crashed
2 connect = lõputu laadimine
3 connect = connection to EA server has been lost
4 connect = lõpuks sisse ja mängima
Nii on praktiliselt iga kord kui üritan kuskile serverisse minna.
Ühe korra sain selle hangimise sellega lahendatud, et tõmbasin BF3 ekraani lahti ja panin alla tagasi... siis laadis lõpuni ja läks mängu sisse.
Olen juba arvuti DMZ'ks muutnud, olen OC igaks juhuks maha võtnud ja ikka toimuvad igast anomaaliad. Samas BFBC2 töötab ilma probleemideta
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.12.2011 22:50:50
|
|
|
samu erroreid saan ka vahest. aga tavaliselt halval juhul ühe korra päevas. muul ajal stabiilne.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
iBean
HV vaatleja
|
06.12.2011 22:54:11
|
|
|
See ajabki BF3 puhul hetkel närvi, et mingit lõputud errorid ja jamad, aga kui lõpuks normaalselt mängima saab, siis on igaljuhul oma nime väärt!
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
06.12.2011 22:55:17
|
|
|
Spoiler 
IceWeasy kirjutas: |
Huhuhu, siit tuleb vahva lugu omast rumalusest vast. Loodetavasti ei tule mingi ilge "wall-of-text".
Olen vene keelse LE omanik siis.
Kohe kui battlelogi sisse täna sain (eelnevalt oli mul patch alla kistud originist juba) läksin onlini ja otsisin esimese servu kus mõnigi inimene sees oli, et noh proovida mis on muudetud ja mis pekki keeratud. Pilt oli ees must ja taga oli vaid heli. Noh võiks öelda, et tavaline värk ju, eelmine kord oli samamoodi pidi vaid pool tundi ootama ennem kui pisikene 2mb patch oleks olemas olnud kas seal foorumis või siin. Kurtsin MSNis siis ühele sõbrale, et meh jälle sama crap, et peab ootama seda 2mb suurust vaestele vene key omanikele mõeldud fixi.
Sõber nigu mainis, et oh mine proovi Originist live chati, äkki antakse inglise keelne võti!
Sügasin korra kukalt, vaatasin et foorumites fixi pole, et miks mitte siis proovida. Avasin live chati akna ootasin 10minutit ja sain jutule. Viisakalt siis seletasin ära, et noh kingiti BF3 aga osutus venekeelseks ja ise pole venelane, et häda ja viletsust ning peale updatemist peab miskeid fixe kasutama jne. Tegin suured kutsikasilmad pähe ühesõnaga.
Ei möödunud just palju aega kui chatist vastati, et nemad seda tavaliselt ei tee aga mulle otsustati anda siis inglise keelne versioon mängust! Noh, tore ju! Mõtlesin sisimas, et great success eksole.
Teen siis Originile restardi ja vaatan, et ohoo ongi inglise keelne. Vajutan peale ja alla tuleb pisikene roheline EA ikoon, peale vajutades avaneb aga väike kastike kirjaga " Could Not Activate" ja all miskine pikem jutt, et aktiveerida ei õnnestunud selle origini ja kontoga sellel arvutil vms. On ka nupp kus peaks nigu aktiveerida saama, logides sisse ja lükates sinna siis selle uue key... on error samasugune, could not activate jne.
Mis seal ikka, avan uuesti live chati akna ja ootan 11minutit kuni saan jutule. Seal pakutakse paar võimalust ja enamus vajab arvutile restarti ehk siis lõpetan vestluse ja rebootima. Peale restarti on viga ikka samasugune. Avan uuesti akna ja ootan seekord 12minutit kuni lõpuks saan jutule, kuna teine persoon seal siis pean uuesti ära seletama, et mis ja kuidas ning mis on tehtud. Lõpuks ise pakun, et äkki oleks targem teha uninstall ja uuesti alla kiskuda Originist terve mäng inglise keelsena, ennem oli ju vene LE koos muudetud failidega (keelefailid). Live chatist nõustutakse, et oleks vist parim lahendus jah, uninstall ja uuesti alla kiskuda.
Okei, uninstallin mängu ära ja panen uuesti kiskuma!
Möödub ~4tundi mäng on käes ja installin ära ning proovin kohe ka tööle saada... aga sama error! Siis kui mul muudeti vene keelne inglise keelseks siis tuli ka email, kus on kirjas minu niiöelda kaustanumber, et kiiremini saaks support asjast sotti. Laekun sealse lingi kaudu live chati ja kõigest 11minuti möödudes saangi jutule.
Viisakalt siis küsin, et kas nad on mu probleemiga tuttavad ja annan oma "case numberi" aga vastus tuleb, et ma ikka ise seletaks. Mis seal ikka, räägin siis algusest peale ära ning kohe soovitatakse ka paar võimalust, et mis võiks viga olla.
Proovin ühte võimalust ja ei tööta siis on chatis 5-10minutit vaikust kuni tuleb järgmine "tip" mille ka koheselt ära proovin aga ka ei aita. Jälle no ligikaudu 5+minutit chatis vaikust kuni tuleb vennal mõttevälgatus, et ma ikka mängu ära updateks. Ma siis, et noh ongi updatetud ju. Möödub jälle 5minutit vaikust kuni pakub uuesti mängu updateda, mille peale ma muidugi viisakalt mainin, et tehtud kõik see värk.
Siis soovitab viimases hädas miskit cmd.exe`sse ronida administraatorina ning ntsh wocksock reset vms teha, no pole täpselt nimi meeles. Teen asja ära aga see vajab ju jälle restarti... mis seal siis ikka.
Peale restarti proovin uuesti ja oh üllatust, sama viga endiselt alles! No lähen kolistan uuesti live chati, seekord aga läheb natukene aega ennem kui live chati aken üldse aktiivseks muutub ning lõpuks kui muutub on ooteaeg kuldsed 11minutit jälle. Võiks ära mainida, et kui oli 1min remaining siis see kestis omakorda 6-8minutit kindlasti.
Siinkohal võiks ära mainida, et Mina arvan see eelmine vend tahtis lihtsalt minust lahti saada sellepärast miskise restarti vajava jamaga välja ka tuli no ei tundunud, et asi selles olla võiks aga mida ma ka tean. Igatahes saan jälle jutule ja mõistagi jälle mingi uus inimene. Küsin siis viisakalt, et kas hakkan otsast peale seletama või annan miskise "case numberi" vastus "Please explain the issue." no okei mis seal ikka, lasen selle kõik joru uuesti algusest pihta ära.
Hakkab ka siis kordamööda pakkuma asju mida varem juba tegin ja kasu polnud miskit. Loetlesin veel mõningad toimingud mis varem tehtud sai, et pole vaja hakata neid pakkuma. Siis on chatis jälle vaikus (see vaikus on peale igat korda 5-10, kui pakutud lahendus ei toimi) lõpuks kui inimene jälle ärkab siis pakub miskit linki, et saab mu arvutisse ligi ja näeb mu desktopi (Desktop Sharing session)... et viga näha noh.
Natukene aega uurib siis ütleb, et peaksin uninstallima mängu ja uuesti installima. Mainin, et tegin seda just natukene aega tagasi! Ja väga ei viitsi uuesti 4h kiskuda kui alles see tehtud sai.
Sellepeale kostab, et vaja manuaalselt uninstallida Origin ja uuesti peale lasta mis peaks uuendama faile ja error kaob! Ja siis automaatselt pasteerib chatti nii 20 rida kuidas manuaalselt Origin uninstallida, registri värgid jne, uskumatu.
Igatahes, saan kõik asjad kenasti eemaldatud ja Originist lahti! Tõmban siis uuesti Origini alla ja installin ära ning proovin kohe ka mängu saada ja jälle see neetud "Could Not Activate" crap. Mainin chatis ka ära, et no kasu pole mitte mingisugust mispeale vastu tuleb, et saadetud on mu värk Higher Supporti ja nemad võtavad minuga 24h jooksul emaili teel ühendust.
Mis mul ikka öelda oli eks muidugi mainisin, et natukene pettumust valmistav ligikaudu 8h tegelenud tänase päeva jooksul selle jamaga ja kogu live chatiga, välja arvatud siis ~4h mil kiskusin mängu alla uuesti. Chatis mainib, et higher support on ainult emaili teel ning "I assure you higher level will resolve it". Mis seal ikka, viisakalt tänasin teda enda aja eest ja jätsin inimesega viisakalt hüvasti.
Ühesõnaga. Kurat teab mispärast ma otsustasin, et on ikka seda inglise keelset versiooni vaja kui nii viisakalt ringi vahetatakse. Oleks oma vene keelsega edasi olnud selle neetud 2mb patchi ära pannud ja mängiks rahumeeli. Aga EIIII on ikka vaja vussida!
Kogu selle ajajooksul suhtlesin muidugi nendega viisakalt ja rahulikult kuid nende live chat ja sealne kirjutamine on võrdlemisi aeganõudev tegevus, pean silmas neid 5-10minutilisi pause peale igast lahenduse kirjeldamist ning live chati endajärgi ootamist.
Eks jään nüüd siis ootama mis mulle mailile kirjutatakse ja eks näis kas ja kuidas selle käki ära lahendatud saab. Et kirjutis on mõeldud neile just kes mõelnud ka vene keelse võtme inglise keelseks vahetada... võimalik, et kõik läheb hästi aga ei pruugi, mõelge kas asi on seda väärt! Minul nigu näha läks päris kaua aega ja hetkel lahendust silmapiiril pole. Aga aega ja külma närvi peab ikka varuma kuid alati peaks olema viisakas ja mõistev.
Omad vitsad peksavad. Järgmine kord ostan kas kohe inglise keelse toote või istun vagusi oma võõrkeelse koopiaga (või äärmisel juhul ootan kuni väike fix tehakse). |
C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License... Seal peaks olema mingi taoline fail 71069.dlf või DGR01609244.dlf, kustuta need, tee igakjuhuks restart ja proovi uuesti. Ilmeslet jäi sul vene key licentsi aktiveerimine peale.
viimati muutis kasutaja01 06.12.2011 23:08:25, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceWeasy
HV kasutaja

|
06.12.2011 22:55:38
|
|
|
kasutaja01, seda pakuti mitu korda ja sai tehtud ka, kasu null.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
06.12.2011 22:59:19
|
|
|
kasutaja01, seda pakuti mitu korda ja sai tehtud ka, kasu null. |
Ise läbisin sama kadalipu ning probleemi parandas kõikide litsentside kustutamine.
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceWeasy
HV kasutaja

|
06.12.2011 23:04:32
|
|
|
gan3b kirjutas: |
kasutaja01, seda pakuti mitu korda ja sai tehtud ka, kasu null. |
Ise läbisin sama kadalipu ning probleemi parandas kõikide litsentside kustutamine. |
ZING!
Pagan mulle öeldi supportist kindel fail mida kustutada, et mitte mõlemad vaid üks kindel mõlemal korral. Ja kasu polnud! Nüüd lasin mõlemad maha ja töötab! Halleluujaa.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
06.12.2011 23:12:23
|
|
|
painkillah kirjutas: |
kopteritega midagi tehtud. juhtimine tundub veidike uimasem/teistsugune, ja rocketite sihtimine on ka keerulisemaks muudetud. ennem orienteerusid ainult keskmise crosshairi järgi, nüüd aja seda pulka ka paika - ei saa enam nii lihtsalt kaugelt ja kõrgelt tanke pulbristada...
Ja kas ainult mulle tundub, või on Jetide chaingun kopterite vastu eriti effektiivseks muutunud? |
Jah, isegi patchi kirjelduses oli öeldud et omajagu hävitavamaks tehtud jetide chainguni kopterite vastu.
Oeh, vajab ümber harjumist kogu mäng jälle, tunnetus relvadel samuti erinev. Samas tuju pole üldse mängu järele.
Täna huvi pärast proovisin jeti nooleklahvidega juhtida, tuleb tunnisada et igasugused crazy manöövrid on palju lihtsamad ning ka palju kiiremini saab keerata lennukit ning pole ebnam erilist probleemi vastase taha sõita kui tema sind hetk tagasi taga ajas aga no sihtimine on praktiliselt võimatu taas. Seega mölla nagu lollakas hiire ja klahide vahel
Kas tõesti mõnupulgaga ei saa lennata optimaalselt, kiirelt teha manäävreid kui vaja ja samas sihtida täpselt ja sujuvalt?
viimati muutis Killerwave 06.12.2011 23:15:54, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.12.2011 23:14:46
|
|
|
squade ikka ei saa ise teha, nagu näha?
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
06.12.2011 23:15:11
|
|
|
Chidori, eile. Tänane patch keeras kõik asjad minu jaoks korda. Kui enne oli hea, kui päevas kümneid kordi proovides korra mängu pääsed, siis täna jõudsin kahte mängu lausa. Esimese korraga! Ainult Co-Opi pole veel jõudnud proovida.
Nüüd mape ootama.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
06.12.2011 23:23:10
|
|
|
mehed teevad neid patche nagu ma ei tea mida - iga päev on uus katse eksituse meetodil tehtud patch ja siis vaatab: "oops, tänane patch keeras miljonil mängijal mängu peeti - eks homme proovime korda teha"
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
06.12.2011 23:27:58
|
|
|
Chidori kirjutas: |
mehed teevad neid patche nagu ma ei tea mida - iga päev on uus katse eksituse meetodil tehtud patch ja siis vaatab: "oops, tänane patch keeras miljonil mängijal mängu peeti - eks homme proovime korda teha" |
Kolm patchi on siiani tulnud. Üks pärast launchi, üks eelmine nädal ja nüüd lõpuks tänane, mis mängu korda tegi.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
06.12.2011 23:30:35
|
|
|
EvilKatarn kirjutas: |
Chidori kirjutas: |
mehed teevad neid patche nagu ma ei tea mida - iga päev on uus katse eksituse meetodil tehtud patch ja siis vaatab: "oops, tänane patch keeras miljonil mängijal mängu peeti - eks homme proovime korda teha" |
Kolm patchi on siiani tulnud. Üks pärast launchi, üks eelmine nädal ja nüüd lõpuks tänane, mis mängu korda tegi. |
Yeah right, mul ka hetkel ei tõrkunud aga samuti ei tõrkunud mäng mingi nädalakese peale eelmist patchi ja sealtmaalt läks iga päevagha aina hullemaks.
Sama oli ka üleeelmisega. Ei tahaks küll ennustaja olla aga 2. ei jää 3ndata.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
06.12.2011 23:37:53
|
|
|
Mäng töötas alguses, töötas peale esimest patchi ja töötab ka praegu väga hästi. Tore, et lõpuks IRNV mängust väljas on, tuleb vana kooli reaktsioon ja ümbruse nägemise skill tagasi mängu.
Relvad tunduvad vähem dämmi tegevat muidu.
PS. RU versioon.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
06.12.2011 23:40:19
|
|
|
Tra, sina võid ennast pooleks jooksta aga kui ülejäänud squad on munapead siis pole sittagi tega.
Ribboneid anti niipalju, et lõpus öeldi kogus ja vsjoo, ei mingit ükshaaval lupsimist.
Spoiler 
Pihv kirjutas: |
Mäng töötas alguses, töötas peale esimest patchi ja töötab ka praegu väga hästi. Tore, et lõpuks IRNV mängust väljas on, tuleb vana kooli reaktsioon ja ümbruse nägemise skill tagasi mängu.
Relvad tunduvad vähem dämmi tegevat muidu.
PS. RU versioon. |
Kuldselt öeldud... +1
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
06.12.2011 23:49:02
|
|
|
traditsioon jätkub , st mäng töötab nagu peab ei ole ühtegi sisse saamis probleemi, esimese laksuga läheb servu ja mängi .
samuti RU versioon.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|