Mind pigem häirib kaardi all vasakus nurgas olemine.
Oleks hea kui tulevikus saaks ise chati ja mapi asukohta muuta.
Minul istub map üleval kas vasakus või paremas nurgas.
Hetkel vaatan seda minimaalselt.
Tankiga panin tähele seda, samas snaipriga on jällegi kõrgemaks tõstetud seda.
Vanasti surid tankiga 1-2 litiga, nüüd on 3-4. Snaipriga aga saavad 1 lasuga surma alati nüüd. Enne tahtis mõni purikas 2 saada.
oleks võinud pack ja päts eraldi olla ikka. mobiil netiga muidu kiirus 500kB+ aga seda tirib ~100ga aint _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
5GB on ikka üle mõistuse mõne fixi ja 1 mapi eest. Või tuli neid mape rohkem? tõmbab küll ilusti 1,1mb/sec mis on parim tulemus mis ma oma elioniga näinud olen (TV ka sees) üldse aga siiski.
Mul mitte, mind niiväga need tainad ei häirinud kes võssis sellega h**rasid ja samas natuke kasutasin isegi mõnel pimedamal mapil ala Teheranis. Nüüd näeb heal juhul 20m peale sellega, edasi on blur ja static. Täiesti kasutu. Pimedas urkas näeb ka kaugemale ilma selleta.
Veider jah et enda pingi ei näe
Lisaks vb oli serveri viga, kuigi 40 kandis oli sisse minnes ping, siis kuidagi häiriv lääg oli seees, liikus küll ühtlaselt aga samas kui kiirem liikumine oli siis mina jäin teistest maha keerates ja pilt jäi samamoodi. Nagu pidevalt hästi kiirelt tõmbaks korraks pildi seisma. Samas FPS 60+ piirajas.
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'iBeani' (for 5 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
Kogu aeg tuleb see error viimasel ajal. Õigemini täna. Mängin paar minti ning siis viskab välja.. wtf
See support ka normaalne BF3'l. Läksin sinna, et muret kurta. Ütlen Hey. Ootan 10 minutit ei mingit vastust ning järsku tuli kiri, et Ashley on vestluse lõpetanud. Tööpäev sai läbi vist....
irnv nüüd mõnus blur. muidu oli hea snaipida kitsamates radades kuid enam kaugele pole üldse tüüpi näha. kui veeel spec black camo peal siis piixux kah. tuleb holo või rds peale tagasi minna
7 levelit veel siis olen ka irnv jaoks nähtamatu _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
irnv nüüd mõnus blur. muidu oli hea snaipida kitsamates radades kuid enam kaugele pole üldse tüüpi näha. kui veeel spec black camo peal siis piixux kah. tuleb holo või rds peale tagasi minna
bf3->Data->Win32->Loc
Proovind isegi kustutada ja uuesti panna, muffig....
Sa pead terve rar faili sisu MAIN kausta kopeerima. Kui sa ligemalt vaatad siis kopeeritav kaust on UPDATE ning seal olevad failid ei lähe data kausta.
Pmst rariga kaasasolevad UPDATE ja .DLL fail main kausta kopeerida ja valmis.
Nüüd aga vist pead repair vms tegema, sest õiged keelefailid läinud.
Või võta mõni varasem keelepatch ja kopi need data kausta.
Spawn jälle vaenlaste nina alla rsk.
Infra sihik on jah päris palju maha võtud.
ja mõni tyyp on uskumatult osavaks muutunud või ma ise kobaks _________________ Just see vidin, mida sa oled otsinud...
Ise olette ostnud mingi vene key ja nüüd imestate, et ei tööta jne.??? Minge poodi ja ostke korralik mäng, köik jamad löppevad sellega. Odavalt head ei saa, kas see tuli kellelegi yllatusena?
Ise olette ostnud mingi vene key ja nüüd imestate, et ei tööta jne.??? Minge poodi ja ostke korralik mäng, köik jamad löppevad sellega. Odavalt head ei saa, kas see tuli kellelegi yllatusena?
Minu arvates on ka vene versioon korralik m@ng. Töötab probleemideta.
Tundub, et sul on mingid eeldused, et kõik, kellel on probleemid on ostnud vene võtme.
Tundub, et sul on mingid eeldused, et kõik, kellel on probleemid on ostnud vene võtme.
Äkki selgitad enda statistika tagamaid?
Mul samuti vene võti - töötab ilusasti. Järeldame nüüd sellest, et 100% vene võtmetega mängudest on probleemideta.
Tegemist on lihtsalt tüüpilise eestlasega kes ostis mängu kõrgema hinna eest - nüüd tahab meile "tagasi teha"
Mis vahe seal on, mis hinna eest keegi selle ostnud on? Mõned, kes viitsivad jeblada maksid vähem, mõned, kes ei viitsinud jeblada, maksid rohkem. Peab nüüd kaks parteid moodustama? _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Pigem on probleem ekraani ja tooli vahel , mitte venekeelses CD keys. Sellisele inimesele soovitaks tõesti osta originist mäng ja kasutada install and play nuppu .
Oi jah. Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'iBeani' (for 5 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
Selline error iga jumala kord. Enam ei jõua mäng avanedagi, kui juba saan errori.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.