Sorry aga nahhui seda üldse mängitakse veel. Esimeseks FPSiks on muidugi hea aga noh kammmoon.
Kui endal veel masinat polnud, siis sai ka väiksena arvutiklubis igapäev pelatud _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Kunagise fanboyna ütlen samuti, et CS 1.6 oli, on ja jääb !!!
Ei tea, viimaste aastatega on asi hakanud ära vajuma Mängiks hea meelega CSS-i aga krt läppar ei vea toda välja ja pean 1.6-ga leppima kahjuks.
CSSi zombie mod
Mul on aga kahe silma vahele jäänud et kuna see uus siis ka reliisitakse? _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
no kui asi on source mootoril, siis ma vb mängin seda proovi mõttes korra, aga pikalt mitte, sest source'is oli laskmine väga debiilne!!! Vähemalt minu jaoks! Ja see ei ole vaieldav!!! vaid minu arvamus! Aga kui sama mootoriga kui 1.6 siis võiks isegi seda pelama hakata. Pika jutu lühike mõte on see et olgu see mootor mis tahes, minupoolest kasvõi cryengine, aga recoil olgu ikka nagu 1.6!!!
See et sina sellega hakkama ei saa või ymber ei suuda harjuda ei koti ilmselt kedagi. Muu maailm liigub edasi.
Counter-Strike: Global Offensive beta coming early October PCGamer
tsitaat:
Pro gamers and invited guests will make it onto the Counter-Strike: Global Offensive closed beta early in October. Valve’s Chet Faliszeck told The Reticule that they’re planning to grow the beta in the coming months, and he hopes everyone will have a chance to play by the end of the year.
seda viimast videot vaadates, tundus nagu mängitaks mingit doom2 modi, cs skinnidega. u know, nagu vanasti, kui üles-alla vaadata ei saanud, sõitsid mööda mappi ringi nagu autoga.
Räägitakse küll koguaeg mingi pro gameritest betades ja mida iganes... Nahhui miks mitte ükski FPS'e tegev firma neid ei kuula siis. smh
kuulatakse sest progamerid on max 5% mängijate hulgast?
No seni on Valve nagu tahtnud näidata, et nad töötavad teise mudeli peal. By gamers for gamers...
Selles suhtes, et praegu on turg selliseid COD:MW laadseid asju täis ju. See, mis puudu on, on just esports potentsiaaliga mäng, mis asendaks CS1.6'e.
Tahaks nagu mingit LAN'i potentsiaaliga FPS'i jälle. DOTA2 nagu tundub tulevat Valve poolt selline võrdlemisi competitive pela, aga CS'i tahavad nüüd teha pühapäevamängijate jaoks mugavamaks? Selline mulje jääb seni igatahes...
Muidugi see konsooli gameplay video ei ütle ka PC versiooni kohta just väga palju praegu.
Räägitakse küll koguaeg mingi pro gameritest betades ja mida iganes... Nahhui miks mitte ükski FPS'e tegev firma neid ei kuula siis. smh
kuulatakse sest progamerid on max 5% mängijate hulgast?
No seni on Valve nagu tahtnud näidata, et nad töötavad teise mudeli peal. By gamers for gamers...
Selles suhtes, et praegu on turg selliseid COD:MW laadseid asju täis ju. See, mis puudu on, on just esports potentsiaaliga mäng, mis asendaks CS1.6'e.
Tahaks nagu mingit LAN'i potentsiaaliga FPS'i jälle. DOTA2 nagu tundub tulevat Valve poolt selline võrdlemisi competitive pela, aga CS'i tahavad nüüd teha pühapäevamängijate jaoks mugavamaks? Selline mulje jääb seni igatahes...
Muidugi see konsooli gameplay video ei ütle ka PC versiooni kohta just väga palju praegu.
Loe SK gamingut ja ESLi, räägitakse just vastupidist.
Mis arvate kas kui mäng välja tuleb kas siis tehakse ka midagi sellist, et antakse tasuta nädalavahetuseks proovida vms nagu varem on tehtud? Või on kuskil juttu olnud, et steami kasutajad betat ka katsetada saab?
ma ei tea küll selle asja mõtet kui molotovi kokteili teen pudelisse mis peaks mittepurunema[/quote CSis ei ole ju mõeldud reaalsuse peale, rõhk on pandud competitive gamingu peale
ma ei tea küll selle asja mõtet kui molotovi kokteili teen pudelisse mis peaks mittepurunema
Left 4 Deadis on sama teema. See on ilmselt selle jaoks, et sein ei ole mõeldud põlema minema Usu mind, see võib väga kasulikuks mitmes situatsioonis osutuda (nt. L4D kus Tank on nurga taga ja pipardab välja tulemisega. Viskad molotovi vastu seina nii, et see maha põrkab ja Tanki põlema süütab. Usun, et CS:GO saab ka seda enda tarbeks ära kasutada).
msi arvutit umbes nõuab? Saaksid äkki enda arvuti andmed siia kirjutada
Mäng jookseb viimase source mootori uuenduse peal, ehk siis Portal 2 mootori peal ja Portal 2 nõuded on sellised:
Processor: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (or higher) or AMD64X2 (or higher)
Memory: 1GB XP / 2GB Vista
Video: Video card must be 128 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 2.0b (ATI Radeon X800 or higher / NVIDIA GeForce 7600 or higher / Intel HD Graphics 2000 or higher).
Mina sain mängu mängida viimaste settingute peal + Frapsiga lindistada full size 60 fps-iga.
Mul on:
i3 2120 3.3GHz
Radeon 5770 1GB
4 GB ddr3
viimati muutis Kert97 04.12.2011 15:26:29, muudetud 1 kord
No öeldi, et avalik beta on pikk faas, mis algab ~10k inimese, kes said key mingi Valve üritusel, laskmisega betasse ja siis kui cliendi ja serveri stabiilsus on korras, lastakse aina rohkem ja rohkem inimesi betasse, kuni lõpuks on asi täiesti avatud.
Eks ta ole kõigile saadaval kui asi valmis saab.. Kahtlen et valve nüüd selle tava kasutajatele kättesaamatuks teeb. _________________ http://steamcommunity.com/id/Twizek/
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.