Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Probleem postipakiga hollandist (PostNL / TNTpost) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
yxkala
HV kasutaja
yxkala

sõnum 03.12.2011 22:54:08 Probleem postipakiga hollandist (PostNL / TNTpost) vasta tsitaadiga

On keegi varem midagi PostNL kaudu saanud? Ostsin kolmapäeval ühest Hollandi netipoest LED valgustid, transport pidi 24H olema.
Mis kullerifirma selle eestis kohale tooma peaks? Oskab keegi tracking (vt. screenshot) järgi üelda misa see "Parcel at depot" täpselt tähendab ja kus mu pakk asuda võib?

Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.12.2011 22:59:46 vasta tsitaadiga

Olen mitu pakki saanud Hollandi postiga ja neil on see seal nimega TNT. Eestis ka täitsa TNT kuller olemas ja nemad selle ka ära toovad. Minul on vist siiamaani olnud nii, et ühekorra helistasid kuid peale seda mis veel nendega pakid tulid, tuldi lihtsalt uksetaha ja koputati. Isegi helistatud pole.

Parcel at depot ütleb ise juba ära, et pakk on kuskil depoos. Minul oli tavaliselt trackingus kirjas ka kus asub, kuid sul millegipärast pole jah.

Mul on TNT kulleriga olnud ka väga veider kogemus, pakk oli täielikult minu nimele, aadress jms. Saan õhtul isaga kokku ja pakk isa käes.:O Minule pole ühtegi kõnet tehtud ja pakk viidi isale hoopis töökohta. Ei tea kas see oli tingitud sellest, et meie nimedes ainult ühe tähe erinevus, kuid siiski jääb see minu jaoks täielikuks müsteeriumiks. See eest jõudis pakk vähemalt 24H kohale.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
yxkala
HV kasutaja
yxkala

sõnum 03.12.2011 23:01:45 vasta tsitaadiga

Seal on veel märgitud "Status: shipment out for delivery" mis nagu viitaks sellele, et kulleri käes? Eestis on meil TNT express aga pakk tuleb TNT post-ga, TNT Expressi hellasin ja nad ütlesid, et see pole nende rida ja ei oska aidata... icon_confused.gif
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 03.12.2011 23:06:45 vasta tsitaadiga

Shipment out for deilvery tähendab ju, et pakk on välja saadetud nüüd lõpuks vist.
Imelik sellisel juhul, mul küll igakord mingisugune TNT auto ja TNT särgiga kuller selle ukse taha ära toonud, isegi 12 kg korpuse tõid teisele korrusele ukse taha ära.icon_biggrin.gif
tagasi üles
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 03.12.2011 23:07:52 vasta tsitaadiga

Proovi sama trackingut TNT lehel. Kui TNT lehel seda trackingut tuntakse, helista Eesti TNT-sse esmasp hommikul, kui otse trackinguinfo sulle segaseks jääb.
24 h saab tulla ainult lennuteenusega, Euroopas olid nädala teises pooles kurjad ilmad, TNT lennuk jäi ka ükspäev Tallinnasse ca 9-10 tundi hiljaks.
Võidi sorteerimiskeskuses panna maatranspordi peale.

tagasi üles
yxkala
HV kasutaja
yxkala

sõnum 03.12.2011 23:12:26 vasta tsitaadiga

See mind just murelikuks teeb.. Out for delivery on ta juba neljapäeva varahommikust, keegi helisrtanud pole ega uksetaga käinud :S

E: tracking toimib lehelt www.tntpost.com aga www.tnt.com kaudu ei toimi...
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 03.12.2011 23:18:44 vasta tsitaadiga

Kannata vähemalt kolmapäevani ära, mul saabusid ka need pakid tavaliselt peale nädalavahetust esmaspäeval või teisipäeval.
Viimane pakk saabuski teisipäeval just.
tagasi üles
yxkala
HV kasutaja
yxkala

sõnum 03.12.2011 23:46:52 vasta tsitaadiga

Ma nüüd uurisin ja tuleb välja, et selle PostNL-ga ei saagi 24H tulla, 3-4 tööpäeva hoopis. Segadust tekitav on see "out for delivery" ja kes eestis kohale toob on kah ikkagi selgusetu (TNT omaks ei võta)

Selgituseks siis veel, et see PostNL(endine TNTpost) on TNT tütarettevõte mis loodi alles 2011 mais. Muidu on neil kõik kanalid ja trackingud eri süsteemis.
tagasi üles
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 10.11.2014 18:46:29 vasta tsitaadiga

Sai välismaalt eile õhtul kaup tellitud ja vedajaks PostNL. Kuigi tracking number olemas ei saa ma selle numbriga midagi jälgida kuna otsingusse pannes tuleb teade "Tracking number error" On see normaalne et teatud aja see number ei näitagi midagi, kuigi teele panekust juba 10 tundi mõõdas? On keegi veel viimasel ajal selle postifirma teenuseid kasutanud?
tagasi üles
alliance
The Transporter

sõnum 10.11.2014 18:48:32 vasta tsitaadiga

Mulle just tuli selle firma kaudu ja Eestis tõi kohale ELS.
Aga noh, minu pakid saabusid ca 3 nädalaga. Kannatlikkus on märksõna välismaalt tellides.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Probleem postipakiga hollandist (PostNL / TNTpost)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.