praegune kellaaeg 18.06.2025 10:18:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
WindowsSev
HV vaatleja
|
03.12.2011 13:05:25
Asus Eee PC 1215B |
|
|
Kiire ja lihtne küsimus. Kas Asus Eee PC 1215B on hea valik??
Tänud ette!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.12.2011 13:11:15
|
|
|
Kas apelsin on hea valik?
Natuke rohkem konteksti oleks tarvis et teaks öelda kas neile vastavalt on miskit asisemat leida või mitte.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
WindowsSev
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
03.12.2011 14:29:42
Re: Asus Eee PC 1215B |
|
|
WindowsSev kirjutas: |
Kiire ja lihtne küsimus. Kas Asus Eee PC 1215B on hea valik??... |
tahaks teada, kuidas need vastu pidanud (vendi lärmakus, ülekuumenemisi probleeme, korpuses pragusi, aku kestvus jne)
kes neid esimesi kevadtalvel ostsid võiks rääkida nüüd
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=477195
keegi jõudluse võrdlusi on leidnud (C50, E450, D525, i3)?
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
05.12.2011 13:36:54
|
|
|
Mul see C350-ga 1215B. USB 3 on ainult nö ülemise otsa mudelitel minu teada. Klickis müüdavad on C-60 prosega lahjemad variandid, enda oma ostsin Flexist septembris.
http://flex.ee/search/1215
AMD APU jõudlusega olen ma suht rahul selle raha eest (kannatab kenasti San Andreast, Morrowindi ja võib-olla ka midagi uuemat mängida kui settinguid maha keerata).
Ülekuumenemisega pole probleeme olnud, isegi raskemate mängudega on asi suht jahe. Vent on suht vaikne ja netis surfamisel lülitab ta isegi selle välja. Üldiselt väga vaikne on, selles osas olen rahul.
Aku peab lubatud 8 tundi vastu ainult siis vist kui kõik wifid,bluetoothid ja ekraani heledust maha keerata ( tal mingid powersaving,balanced jne Asuse tarkvaraga settingud, pole neid eriti viitsind näpida)
Netis niisama surfates peab vast mingi 4-5 tundi vastu.
Korpus on enam vähem ok, minu Flexist tulnud läpakas välise külje pealt selline läikiv pole, nii et sõrmejälgi jne väga hullult näha pole.
LCD värvid võiksid paremad olla, kuidagi ülevalgustatud on, olen küll näppinud heledusi jne, aga päris 100% meeldivaks pole saanud. Üldiselt eks nad mingi odava paneeli sisse toppinud on (see vist sama kõigil Asus EEE läpsidel)
Toitepin läpakal on tõsiselt peenike, praegu pole õnneks temaga probleeme olnud (ptüi, ptüi, ptüi)
Sisseehitatud webcam on ähmane härjasilm nagu ka 0,5 Mpixlist oodanud oleks
Üldiselt ma olen enam vähem rahul, selle raha eest päris OK odavama otsa läpakas.
_________________ Back to Nvidia . |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|