Eh, häid inimesi ikka on veel alles mõni ! Sain sõbrale ka just invite mingi välismaalase käest Vastutasuks tahab seda, et peame temaga koos mängima vahest
Sai ka proovitud ning pärast paari mängu lühike arvamus: beta on küll jube sitt, nii tuim on kõik, minimap on lollus kuubis kust mitte kui midagi aru ei saa sõna otseses mõttes, kaamerat pan-ida korralikult ei saa, mingi delayga lohiseb järele, shop on ka fail. Loodan, et releaseks on asi parem.
Sai ka proovitud ning pärast paari mängu lühike arvamus: beta on küll jube sitt, nii tuim on kõik, minimap on lollus kuubis kust mitte kui midagi aru ei saa sõna otseses mõttes, kaamerat pan-ida korralikult ei saa, mingi delayga lohiseb järele, shop on ka fail. Loodan, et releaseks on asi parem.
Ei, Dota ja HoNi mängija, ning LoLi tunne tuli küll, vähemalt CK ja deny koha pealt. Seda nagu ei anna võrrelda mis Dotas või HoNis oli. Miks ma peaks shopi kohta fail ütlema, kui see on sama mis LoL-is? Sa pole vist kõige teravam pliiats siin.
Leagues on asjad boonuste kaupa jaotatud, Dota2s mingi PhysUpgrade ja MageUpgrade ja Relic vms süsteem. Search Bar on suhteliselt tore lisand minusugustele uustulnukatele.
Ja mis "LoLi mängija?", iga neljanda mängu kaotan mingi sotsiaalse puudega Dotavet/Honi"pro" pärast, kes korra suhu saab ja nuttes Solitairi mängima läheb.
Minu jaoks on HUD liiga suur, haarab ikka mega suure osa pildist enda alla. Minimapi pärast mitu korda surma saanud, sest ära joostes kogemata selle pihta läinud
Mäng iseenesest täitsa korralik ja tore ju
Minu jaoks on HUD liiga suur, haarab ikka mega suure osa pildist enda alla. Minimapi pärast mitu korda surma saanud, sest ära joostes kogemata selle pihta läinud
Mäng iseenesest täitsa korralik ja tore ju
Millagil postitati siia leht, kus üks tüüp oli leidnud mooduse kuidas Dota2 välimust mod-ida. Ehk leiab ka commandi, mis kogut asja nats väiksemaks keerab.
Täiesti lampi logisin üle pika aja Steami sisse ja ülla-ülla, DotA2 Library all, ei tulnud mingit meili ega midagi.
2 võtit ära jagada.
EDIT: 1 võti alles veel, emaili paluks, otse kasutajatele ma millegipärast saata ei saa.
EDIT2: Võtmed jagatud.
http://www.crossfire.nu/?x=news&mode=item&id=7083
as a total prize pool of $20,000. The tournament begins today, the 8th of December, and runs until the 11th of December. The event is being cast live by TobiWan.
The line-up of teams is:
Na'Vi
Moscow Five
The Elder Gods
Team Shakira
Electronic Sahara
Power Rangers
Mousesports
The Retry
Fos Style
Lick the Click
iV'aN
GZ
3D
Jamais Vu
STF
PD _________________ BF3 platoon : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240976803519/ BF3 nick : KrisRhazta
Tere kõik see pere . Jutud on küllaltki erinevad, olen kuulnud et paljud ütlevad väga kõva on dota2 ja väga halb. Kuid bugine pidi see hetkel väga olema .. Jaa küsimus veel selline, et kui kellelgi key'd üle on, saab ehk visata ühe, heameelega sooviks ise ka proovida ..
Sai siis ka täna paar mängu tehtud, esmamulje(ise mängides) küll midagi erilist ei ole... aga noh beta värk... Selles suhtes normaalne, et hea vaheldus HoN-ile, sõpradega kerged paar chill dota mängu käib küll.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.