Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
01.12.2011 18:18:30
|
|
|
SirAskAlot kirjutas: |
Londiste kindel , et fallout sobib ? Ma sain seal esimsetel kordadel rottide käest julmalt peksa. Samas ei julge vastu eriti vaielda, sellest on aastaid möödas kui fallouti sai mängitud. Baldurs gate ei mänginud nii tõsiselt et oskaks suurt midagi arvata.
Main story peaks kindalsti hea ja arusaadav olema. Side questide pealt väljendasin ennast võibolla natuke valesti. Samas ma ütlesin väga. See ei välista võimalust natuke. Heas mängus täiendab üks teist ja nad on omavahel ka üsna tihti seotud.
Ravenclaw
Kohe kindlasti ei ütelnud ma et main quest ja lillede korjamine. Väga hästi sobib ka hea mainquest ja palju häid sidequeste.
Ma pole tükk aega näinud nii pikka nimekirja nagu see mitteametlik vigade list oli. Kas sa tõesti tahad väita Skyrim on hästi teostatud ja hästi testitud mäng ? Ma ei vaidle vastu et teatud osad on mängust hästi teostatud , samas teatud osad ei kannata mingit kriitikat.
Kas ma peaksin õnnelik olema kui kogu mainstream weeb üürgab kui hea Skyrim on . Ignoreerib kõiki vigasid. Mõni teine mäng oleks selliste probleemide puhul maatasa tehtud. |
Seda ma ei ole väitnud et Skyrim on perfektselt välja antud mäng aga nendeds vigadest (ptüi, ptüi, ptüi mille otsa ma pole veel sattunud) olenemata leian et tegemist on hea mänguga millel on hea gameplay, palju võimalusi, huvitavad quest lined ja minu silmis hästi lahendatud leveldamis süsteem mis annab mängijale vabaduse mängida oma tegelast täpselt selliselt nagu ta soovib.
Ma olen seda korra ka väitnud juba aga minu arust ei ole tegemist maailma kõige kergema mänguga kus saab lvl 1 kõik ära teha. Ise mängin Expert taseme peale ja eile sain miski vampiiri nimelise tegelase käest kuskil koopas korralikult ketukat enne kui pärast mitut katset õnnestus lõpuks ta ära tappa. Kus juures melee tegelase jaoks oli vampiir siga hästi disainitud, ühes käes freeze (slow) teises käes healt drain.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
01.12.2011 18:20:54
|
|
|
Unrelenting Force kõige kasulikum olnud. Draakoni rojud need tulevad ise ka nagu nii maapeale.
See shout ,et loomad teeb sõbralikuks , seda peaks proovima libahuntide peal ja laseks vallatleda neil pättide punkris
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
01.12.2011 18:38:22
|
|
|
Huvitav, kas teen mina midagi valesti või pole mängus veel nii kaugele jõudnud, aga mingeid erilisi buge küll pole kohanud. Tõsi küll, skillide menüüs liikumine on veidi ebamugav.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
crazyxman
HV kasutaja
|
01.12.2011 19:26:17
|
|
|
Killer85, Ole õnnelik, et sul neid pole. Mul buge niipalju esinenud, et mänguisu on täiesti kadunud
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
01.12.2011 19:31:01
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
-Kaivo- kirjutas: |
Jooksed sa nagu nii pidevalt, Sprindi jaoks lihtsalt vaja  |
Ma muundun hunduks ja jooksen veerand mappi maha . Kellel seda hobust ikka vaja on?
Mis shoute te kõige enam siin kasutate?
Unrelenting Force kasutan ise kõige rohkem.Enamus vastaseid niidab jalust ja siis ma saan esimese löögiga juba vähemalt veerand elusid ära võtta kui nad alles ennast püsti ajavad.
Storm Call on väga efektiivne suure grupi vastaste puhul aga selle suur miinus on see, et see tapab ka kõik followerid ehk Lydia,hobuse,koera jne .Draakonite vastu kah hea.
Dragonrend, et Draakonid maa peale saada.
Call Dragon, et abi saada võitluses draakoniga.
Detect Life seal kus vaja sneakida.
Become Ethereal kui vaja kõrgelt kukkuda või läbi mingi trapi joosta. Ka siis kui elud madalad ja vaja pakku joosta end healima.
Ice Form kui vaja isoleerida mõni eriti vastik vastane mingiks ajaks võitlusest.
Whirlwind Sprint kasutan siis kui vaja sprintida aga stamina otsas.
Osasid pole veel lahti saanud, seega ei oska kommenteerida ende kasulikkust.Üldiselt 75% on kasulikud. 25% mitte nii väga.
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Dragon_Shouts |
Elemental Fury viimasel levelil on jõhker.
Muidu kasutan enamik Shoute vastavalt olukorrale. Selles suhtes pole nii, et viska pooled ära. Kõike saab kasutada kui vaja ja üpris meeldivad.
Unrelenting Force, Ice Form, become Etheral siis teised põhiliselt. Marked for Deathi olen ka kasutanud.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
02.12.2011 00:20:57
|
|
|
sav1saar kirjutas: |
Kui liituda nende nordidest metsas mässajatega, kas siis imperialitüüpide juurde pole enam asja? Ja kui imperialide poolele asun, siis vastupidine lugu? |
Krt, ongi nii, et peab valima. Aga milline valik teha? Kummas huvitavamad questid on siis? Kummas olulisemad rewardid?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
02.12.2011 00:39:51
|
|
|
Kui liituda nende nordidest metsas mässajatega, kas siis imperialitüüpide juurde pole enam asja? Ja kui imperialide poolele asun, siis vastupidine lugu? |
Krt, ongi nii, et peab valima. Aga milline valik teha? Kummas huvitavamad questid on siis? Kummas olulisemad rewardid? |
Mässajad tagusime kasti aga järgmine ring mängin impeeriumi vastu. Hetkel mängin seda lõdva randmega et kogu süsteemile ja poindile pihta saada. Lõpuks kui korralikud pätsid, modid ja ajurid väljas ja isu tuleb uuesti mängida.....siis võib olla võtame asja korralikult ette.
E: Kas keegi osakab midagi kosta tulevasest lisapakist?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Talos
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
02.12.2011 01:29:42
|
|
|
Talos, vale teema?
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
3 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
02.12.2011 02:27:25
|
|
|
Mul enamik bugisid seotud loogikaga. Midagi sellist, et quest poolikuks jäänud vms, pole veel minumeelest juhtunud.
Vahel füüsika paneb ka segast, aga õnneks mitte rängemates olukordades. Kõige rohkem käib närvidele see, et kui üritan sneak attacki teha, siis paneb mõnikord powerblow mingile sihtmärgi kõrval olevale laibale, kui see peaks natuke eespool olema.
Sneaking ise on nagu on, mu tegelane on üsna nähtamatu, sneak-sprindin lihtsalt bandiitide nina eest läbi ja suskan ära, väljaarvatud mõne tugevama tüübi, kes saab aru, et ma ruumi sisenesin ilma mind nägemata.
AI on lollimast lollim ja psychic võimetega. (Dumb psychic?). Näiteks sellised olukorrad, kus teed just mingit kindlust tühjaks vaenlastest, teed ühe ruumi tühjaks sneakides, ja tõmbad rahulikult kolmel tüübil samas ruumis vaikselt kõrid läbi, nii, et keegi midagi aru ei saa ja siis edasi liikudes küsib järgmises ruumis olev tüüp "Who's there?" ja tõmbab relva esimese krõbina peale välja - et millest sihuke kahtlustus üldse, et ma vaenlane olen? Laipasid muidugi keegi ei näe ja nendest käiakse rahulikult üle.
Ja kaljude seinte peal jooksmine on ka suht epic. mingid 89° seinad käivad küll, et seal rahulikult parkouri teha. Ülespoole küll ei anna minna, aga vastu seina joostes võib vabalt niimoodi mäele ringi ära teha ja mõnes laugemas kohas jälle paar meetrit üles joosta, kuni tipp ongi vallutatatud.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
02.12.2011 04:14:28
|
|
|
All that cheese! hea video
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
02.12.2011 08:12:49
|
|
|
New shout learned : Cheese master!
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
02.12.2011 09:11:48
|
|
|
Steam Workshop teema on küll väga bueno uudis.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arisilan
HV vaatleja

|
02.12.2011 16:07:49
|
|
|
Piisavalt kaua nüüd pelatud Skyrimit ja "goty" tiitlit sellele mängule küll ei annaks. Wicther 2 on minu arust tüki maad kõrgemal tasemel (hea story, parem combat, dialoogid on superb, aso)
Skyrim oli huvitav esimesed 10 tundi. Praeguseks valdab iga koobast, kindlust nähes tunne, et ma olen juba selle korduvalt läbi kõndinud (kõik on sama vitsaga löödud). Storyt pole olemaski, side questid on igavad.
Ainukesena väärib kiitust maailm, mis tõesti sundis mitmel korral peatuma ja ringi vaatama. Sedagi tänu pigem mitmele modile, mis seda õnnetut graafikat üles putitas. Vanilla versioon on ikka päris nutune.
Jah on tore, et kaardile on masstoodetud terve hulk erinevaid koopaid, kindlusi, laagreid jne, kuid tegijad oleks võinud natukenegi üritada midagi erinevalt teha. Praegu leiad igast urkast eest ainult mingi röövlite või monsterite kamba. Palju huvitavam oleks ju kohata näiteks mõnda rahumeelset eremiiti kuskil koopas või avastada, et krüptis ei tungigi sulle koheselt terve hunnik nord-zombisid kallale. Jääb üle ainult imestada, et miks kogu kohalik elanikkond pole täielikult kasti löödud, sest linnadest väljas kohtad sa 99% ainult vaenulikke tegelasi.
Kaart ise on väike. Jalutad natike ja oledki juba pool kaardist läbi kõndinud. Ei tekkinud kordagi sellist rännulise tunnet nagu Gothic 3-s, kus lähed metsa ja tatsud seal kaks nädalat hingelistki kohtamata ringi.
Päris kindlasti ei väida, et lvl 1 chariga jalutaks lõdvalt vastastest läbi. Ise mängisin tüüpilist kilbi/kirvega sõdalast ja ühtegi abilist kaasa töllerdama ei võtnud. Treeneritega statse üles ei pushinud ja kasutasin ainult leitud, enda sepistatud asju. Kohati oli võitlus ikka väga raske ja oli ka hetki, kus ma olin sunnitud tagasi pöörduma, sest ei suutnud ka parima tahtmise juures vastasest jagu saada.
Kokkuvõtteks võib ainult seda öelda, et Skyrim pole kindlasti halb mäng, kuid midagi erilist see kahjuks samuti pole. Hea võimalus millegi eepilise loomiseks on jäetud taas kasutamata.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Munapea
HV vaatleja
|
02.12.2011 16:28:58
|
|
|
Nagu Arisilan välja tõi, enamus olendeid linnadest väljas ongi hostile. Oli see mulle ka alguses suureks üllatuseks, kui näen kuskil mäe otsas lõkketuld ja mõtlen, et astun ligi ja ehk saan questi vms, aga alati tuldi kallale tuimalt.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.12.2011 16:30:13
|
|
|
Arisilan, wtf. gothic3st on mu kõige eredam mälestus esimesest linnast, kus mingi räme orkikari mässajate laagrit otsib, samal ajal kui linnaväravast 100m käies on puude vahel rebelite lõkketuli näha.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
02.12.2011 16:44:59
|
|
|
on küll sõbralikke koopaid. ühes oli mingi rahvas maavarasid kaevandamas
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
02.12.2011 16:48:14
|
|
|
madness kirjutas: |
on küll sõbralikke koopaid. ühes oli mingi rahvas maavarasid kaevandamas  |
Ma leidsin ka selle üles, mingi mees ja naine olid seal.
Sai sealt erinevaid asju korjatud potionite tegemiseks.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.12.2011 17:06:31
|
|
|
kaevandusi on sõbralikke märksa rohkem kui 1. ma olen vähemalt 3s kindlasti käinud.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
02.12.2011 17:09:27
|
|
|
olen ka ise vahelduva eduga püüdnud asja pelada. Pole veel päris otsustanud mida ajast arvan.
Kas graafika peabki selline hall olema? Nagu must valge oleks kõik...
Mingis koopas on keegi Knevel.. 1 hitib mind. Kusagil lõkke ääres kohtasin gianti, see ka 1 hittis.. .. Samas draakone tapan nagu ajaviiteks.. kuidagi kahtlane ; )
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|