|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
xmaster
HV kasutaja

|
29.11.2011 13:07:26
|
|
|
| gloom kirjutas: |
Kas ma saan õigesti aru, et sa võrdled 2k4 aasta ning siiani kõige edukamat MMO-d 2k11 omaga?
WoW-i development on ikka pika puuga ühesti teisest ees, ma ei mõista kuidas sellest on osadel raske aru saada. Esimene asi mis kohe silma jäi swtori puhul olid talentid mis on ikka täis fail, oleks võinud siis kasvõi selle juures midagi ümber teha. 2/2 talent mis annab 2 sekundit väiksema cooldowni 30 sekundilisel abilitil või 3% crit chance abilitile millel cooldown 1 minut on lollus kui minu käest küsida. |
Minumeelest on üsna selge, et bioware ei ürita isegi mitte olla jube innovatiivne mmo vaid põhiline eesmärk on oma stoorit rääkida mmo elemendis ja nad on täiesti plain wow kopi muus osas, mõnes osas liiga vähe isegi. (ise sooviks lfg süsteemi näiteks, või vähemalt instanci teleportimise optioni, kuna lfg'd väidetavalt social põhjustel ei taheta teha)
Kui otsitakse innovatiivset next gen mmo'd siis pole swtor minumeelest üldsegi mäng teile, swtor on neile kes "wow 3.0"-i sooviks starwarsi universiumis, kogu moos.
Innovatiivse MMO ootajad tsekaku guild wars kahte, mina kindlasti tsekkan peale swtori
-----
swtor republic eesti guild: http://www.swtor.com/guilds/108259/kalevlased
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
29.11.2011 13:21:53
|
|
|
| gloom kirjutas: |
| Esimene asi mis kohe silma jäi swtori puhul olid talentid mis on ikka täis fail, oleks võinud siis kasvõi selle juures midagi ümber teha. 2/2 talent mis annab 2 sekundit väiksema cooldowni 30 sekundilisel abilitil või 3% crit chance abilitile millel cooldown 1 minut on lollus kui minu käest küsida. |
Sa oled liiga palju wow mänginud ja selle hellitamisega ära harjunud ... Nagu näed üritab blizz just nüüd koguaeg talente tähtsusetumaks muuta et tekiks "vaba" valik. Iga pachiga on neid "filler" punkte juurde tulnud.
Sellele võibki läheneda nii et annad boonuseid mis esmapilgul tunduvad mõttetuna. Lõpptulemusena valid sa ikkagi ka neid "mõttetuid" boonuseid skillidele mida sa enam kasutad. Ja see et ei ole erilist vahet kuhu keegi punkte paneb tekitab ka variatsiooni erinevate speccidega tegelastest. Ei tahagi et kõik jookseks oma 1-1 le minmaxitud speccides ringi nagu wow on ... igav.
Kõik eelnev on loomulikult personal pref ja minu nägemus.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
29.11.2011 16:21:55
|
|
|
Mul suur osa endisest wowi guildist hakkab empire mängima, osad on eestlased. Kui swtor veebisaidi maintenance läbi saab panen kalevlased "vaenlaseks", äkki saab samale serverile, oleks tore republic alte mängides rohkemate eestlastega suhelda. Kui ei sobi selline mõte, siis ära accepti
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
29.11.2011 17:02:55
|
|
|
| eyelids kirjutas: |
| Nüüdseks olen küsimustest ja vastustest screenshoti teinud. Niikuinii läheb jälle meelest. |
Just. Ise tegin kohe vastuste sisestamise lõpetamisega screenshoti, kuna on raudpolt, et läheb meelest
Kui ostan sealt G2PLAY.NET'ist selle mängu. Kontod on seotud selle nõmeda EA ********** Originiga Saan ma seda ikka kasutada Pärast Early Access ajal aktiveerides ütleb, et "No SWTOR for You "
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
29.11.2011 17:36:26
|
|
|
| sirius4k kirjutas: |
| eyelids kirjutas: |
| Nüüdseks olen küsimustest ja vastustest screenshoti teinud. Niikuinii läheb jälle meelest. |
Just. Ise tegin kohe vastuste sisestamise lõpetamisega screenshoti, kuna on raudpolt, et läheb meelest
Kui ostan sealt G2PLAY.NET'ist selle mängu. Kontod on seotud selle nõmeda EA ********** Originiga Saan ma seda ikka kasutada Pärast Early Access ajal aktiveerides ütleb, et "No SWTOR for You "  |
Retail ei tohiks olla seotud Origin-ga kui see sind häirib. Telli mõnes UK poest näiteks: Zavvi, ShopTo, GAME, Amazon kõik peaksid sulle pärast pre-orderi tegemist saatma koodi mailile vms, muidugi, siis sa ei saa pre-orderi enam katkestada!
_________________ Bawse |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
29.11.2011 18:12:05
|
|
|
Muide selle early-accessi kohta niipalju, et EA on kostnud algusest peale, et see on "kes ees, see mees" stiilis ja early access on 1-5 päeva enne official launchi, ehk siis parimal juhul 15ndal detsembril. Kuid seda ka suure tõenäosusega siis, kui sa selle kohe alguses ostsid. Redditis spekuleerivad, et hetkel võid saada meibi 1-2 päeva enne teisi mängima.
Kui keegi teab midagi täpsemalt, siis jagage infi.
Ma ise olen selle info põhjal tiba kahe vahel, kas early access või tavaline preorder.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
29.11.2011 18:26:53
|
|
|
Sõbra määngu olen vaadanud, mäng kuidagi kohutavalt hakib ja üldiselt bugine ja ebasujuv gameplay.... Keegi oskab seletada?
Internet on tal väga kõva ja päris adekvaatne uus läppar samuti.
Kas asi siis nii beta staadiumis?
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
29.11.2011 18:38:09
|
|
|
| JediMihkel kirjutas: |
Kas asi siis nii beta staadiumis? |
Ise küsid, ise vastad
|
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
29.11.2011 19:10:06
|
|
|
| Asi peaks ju kuu aja pärast ju ametlikult välja tulema, teoreetiliselt peaks mäng juba pmst valmis olema ju, Minor tweakid ainult. Aga eile nähtu oli pigem Full beta alles....
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Forgotten
HV kasutaja
|
29.11.2011 19:28:19
|
|
|
| Ei tea mul jooksis küll probleemivabalt ja väga hästi, graafika oli maksimumi peal ja fps oli pea koguaeg 60+.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
29.11.2011 19:33:54
|
|
|
| Mis arvuti on ja kas varjud olid ka põhjas? Mul jooksis ka väga hästi, aga varjudega kukkus fps 60-lt 30-le ning mäng hakkas tugevalt nõksuma. Täpselt nagu CPU varjud Everquest 2-s. Andku jumal, et nad varje CPU kaela ei ajanud ja asi veel parandatakse.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
29.11.2011 20:00:31
|
|
|
Ei parandata. Tegin ise ka betat ja no olid sellised vastakad emotsioonid. Esiteks toimub mäng suht "koridoris" aga kui nüüd teisiti mõelda siis ega ei viitsigi kuskil tühjas kohas ringi joosta kus midagi nagunii teha pole. Graafika oli teada et tuleb sitt ja MMOD ei ole tõesti mingi graafikavõistlus ja no üldse ei saa aru inimestest kes selle kallal virisevad. Vaadake mis mootoril mäng ehitatud on. Lubati suht epic feelingut kohe mängu alguses, no sorry aga pole epic kui tapan mingi 20 venda korraga ära ainult ühte abilityt kasutades. Lubati et pole farmimist nagu wowis, no on ikka küll. Täpselt samas stiilis questid et mine tapa 10 siga siin ja 10 siga seal. Ainus vahe on proffessionites kus tõesti ei pea nii palju ise farmima. Mäng on hea iseenesest. Ei ootanud mingit kõva graafikat, ootasin lihtsalt vähe uuemaid lähenemisi võrreldes teiste sarnaste mängudega ja need on olemas. PVP on lõbus kuigi class balancing on paigast ära aga siiski oli kõik nauditav. Flashpointide kohta ei oska öelda, nii ja naa. Nagu suhteliselt lebo tundus healides aga need cinematicud käivad suht närvidele. Enamus aega on kiri ees: Waiting for other players". Questides on valikud väga kõvad, kas lähed dark või light poolele ja ausaltöeldes story tõmbab kaasa küll, isegi siis kui enamus cinematicuid skipid. Buge oli sitax, küll olin peadpidi liftis kinni ja küll jalgupidi maa sees aga eks see kõik ole alguse värk. Enamus mängust on CPU kaelas samamoodi nagu WoW. Performance ei olnud küll kuidagi moodi sitem kui näiteks WoWis, minu suhteliselt kesise komplektiga sai asja ilusti max graafikal mängida kuigi esines tõrkeid siin-seal, aga mis ikka 5 aastat vanast protsessorist oodata. Üldine mulje oli positiivne.
| JediMihkel kirjutas: |
Sõbra määngu olen vaadanud, mäng kuidagi kohutavalt hakib ja üldiselt bugine ja ebasujuv gameplay.... Keegi oskab seletada?
Internet on tal väga kõva ja päris adekvaatne uus läppar samuti.
Kas asi siis nii beta staadiumis? |
Mul on umbes 5 aastat vana arvutikomplekt mis maksis omal ajal 6000 EEK. Tehtud on mõningad pisikesed muudatused (uus toide, uus videokaart) selle aja jooksul ja mina mängisin asja max graafikal ilusti. Warzonedes keerasin varjud vähemaks ja jooksis nauditavalt. Ei olnud probleeme ka rahvarohketes kohtades.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Forgotten
HV kasutaja
|
29.11.2011 20:55:36
|
|
|
| s4nder kirjutas: |
| Mis arvuti on ja kas varjud olid ka põhjas? Mul jooksis ka väga hästi, aga varjudega kukkus fps 60-lt 30-le ning mäng hakkas tugevalt nõksuma. Täpselt nagu CPU varjud Everquest 2-s. Andku jumal, et nad varje CPU kaela ei ajanud ja asi veel parandatakse. |
Paar aastat vana masin i5-750, ati 5870 ja sätted, mis video alt sai maksimumi pandud ka panin.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
29.11.2011 21:19:31
|
|
|
varjud on lihtsalt perses, need maha keerata, ja peaks asi korras olema
ja need HD pildid, seal on AA ikka käsitsi peale keeratud, mängu AA ju hetkel ei funktsioneeri
endal on gtx 460x2 aga kui käsitsi AA peale keerasin ja muidu asju näppisin et pilti ilusamaks saada siis graafika temp läks segaseks ära, kui 95c-99c hakkas näitama siis võtsin sätted maha...
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
29.11.2011 21:24:28
|
|
|
| nardae kirjutas: |
varjud on lihtsalt <b>piixus</b>, need maha keerata, ja peaks asi korras olema
ja need HD pildid, seal on AA ikka käsitsi peale keeratud, mängu AA ju hetkel ei funktsioneeri
endal on gtx 460x2 aga kui käsitsi AA peale keerasin ja muidu asju näppisin et pilti ilusamaks saada siis graafika temp läks segaseks ära, kui 95c-99c hakkas näitama siis võtsin sätted maha... |
AA oli mahakeeratud weekend test kliendis, kust sa lugesid välja, et general testi kliendis on AA disabled?
Ning link ei olnud AA näitamiseks, jutt oli parematest textuuridest siiski, minule teevad mängu ilusaks head textuurid, mitte AA
|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
29.11.2011 21:39:01
|
|
|
Ei võinud nad siis beta weekendi jaoks täisfunktsionaalset klienti kasutada, oleks palju nurinat ja preorderite tühistamisi ära jäänud. Täistekstuuridega näeb parem välja, aga oma arvutil proovida pole enam võimalik. Ju arvasid, et 40 GB klient hirmutaks paljud potentsiaalsed testijad ära.
viimati muutis s4nder 29.11.2011 21:49:52, muudetud 3 korda |
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
29.11.2011 21:48:43
|
|
|
ma olen general betas, ei ole mul AA võimalust, ei ole mingeid super trooper HD tekstuure
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
29.11.2011 22:18:29
|
|
|
| ma olen general betas, ei ole mul AA võimalust, ei ole mingeid super trooper HD tekstuure |
ju siis lingis nähtud ss'ide tegijal on mad photoshop skillid
või siis sai kuskilt paremad textuurifailid kätte.
või ei märganud sina weekendi cliendi viletsamat olemust, üks nendest.
|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
29.11.2011 23:28:51
|
|
|
| xmaster kirjutas: |
| ma olen general betas, ei ole mul AA võimalust, ei ole mingeid super trooper HD tekstuure |
või ei märganud sina weekendi cliendi viletsamat olemust, üks nendest. |
FAQ: if you played this weekend you do NOT need to uninstall the #SWTOR client. We are planning to patch it to Early Game Access / Live.
Loe: "mitte mingeid überhighdetail tekstuure ei ole olemas.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
29.11.2011 23:39:27
|
|
|
| xmaster omab jälle roosasid silmaklappe nagu selle eelmise mmo puhul, mille nime ma isegi ei mäleta...
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
30.11.2011 01:10:34
|
|
|
----------
Perse ikka ei saanud neid ilusti järjekorda : D Igaljuhul on need parimad pildid mis ma mängust välja pigistasin.
Boss fight Hammer Stationis vms: http://youtu.be/dh4ufGr0IzY
Smuggler-i Space Combat: http://www.youtube.com/watch?v=eOmspget3io
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
viimati muutis scarface 30.11.2011 02:03:25, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
30.11.2011 01:18:50
|
|
|
| Scart kirjutas: |
või ei märganud sina weekendi cliendi viletsamat olemust, üks nendest. |
FAQ: if you played this weekend you do NOT need to uninstall the #SWTOR client. We are planning to patch it to Early Game Access / Live.
Loe: "mitte mingeid überhighdetail tekstuure ei ole olemas. |
minu inglise keele oskus tõlgib sellest lausest välja, et "kui sa mängisid testi nädalavahetusel siis sa ei pea uninstallima. me plaanime early accessi ajaks patchi välja anda."
Kust loed sina loed välja midagi suuruse või contenti pihta, mis seal sees olema hakkab? PR dude küll midagi selle kohta ei maininud,
nov.11 klient to nov.23 klient omas näiteks 12gb patchi, mis kindlasti omas palju overwritemist mitte uut contenti aga noh, ka siis öeldi enne, et "oh te ei pea eelmisest nädalast uninstallima" - nii et ma küll ei kellaks niimoodi nende eest rääkida, mida seekord üle patchitakse.
Suuruse kohta nägin et PR tweetis küsimusele "kas ma peaks rohkem ruumi tegema?" vastuseks "If you played this weekend you have the close to final size."
eshelobik, roosad prillid on alati abiks, et elu ikka ilusam oleks, ning minule jäi mulje, et nähtud screenshottidel olid characterid detailsema skinni ja textuuriga, muidugi ma võisin exida, kuid nii mulle tundub ja nii muidu, igast prillijuttude asemel üritagem parem ikka asja arutada
ps. ma sain aru et sulle see asi ei meeldinud, kas sa tunned, et on vajalik sügavamalt selgitada, et see sulle ei meeldinud? Kas poleks parem mõistlikum minna ja tegeleda millegagi, mis sulle meeldib? Ma nagu ei näe kuhu see "mulle ikka ei meeldi" korrutamine possibly edasi viiks asja. No offence, just wondering.
|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
30.11.2011 01:40:06
|
|
|
asi mis tiriti oli ala 23 giga or so.. mingi aeg tuli patch.. mis tegi mu swtor kataloogi suuruseks 36,6 giga... et kui high res tekstuure ka seal ei ole siis ei taha küll ette kujutada, mis see viimane patchi suurus olla võiks ,P
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
30.11.2011 01:44:09
|
|
|
| peale weekendi on guildis ülekaalukast populaarsusest välja kukkunud jedi consular ja hoopis jedi knight on üle võtnud, samas on ka tõusnud undecided hulk veel suuremaks.
|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.11.2011 08:49:37
|
|
|
| asi mis tiriti oli ala 23 giga or so.. mingi aeg tuli patch.. mis tegi mu swtor kataloogi suuruseks 36,6 giga... et kui high res tekstuure ka seal ei ole siis ei taha küll ette kujutada, mis see viimane patchi suurus olla võiks ,P |
Alla tõmmati uus mäng ja 35 giga kausta meestel on installitud 2 buildi. Täiesti puhas install oli kõigest 18.5 giga.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andru201
HV kasutaja
|
30.11.2011 13:08:30
|
|
|
Nädalavahetuse versioon oli tõesti 18.5GB, kuid eelnev beta versioon oli 21.5GB, millestki peab selline vahe tekkima ju. Releasi suurus pidi veel suurem olema, räägitakse 27GB-st (kuid see hetkel vaid beta testijate spekulatsioon, mis tuleneb lihtsalt erinevate beta versioonide suurustest).
Ja need pildid, mis paar postitust tagasi läbi käisid, näevad küll paremad välja kui mäng, mida nv proovitud sai. Olgugi, et AA oli mul peale forcitud, ei näinud textuurid nii head välja kui neil piltidel.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
30.11.2011 15:32:25
|
|
|
Niih, proovisin sealt ostmise täna ära ning praeguseks on mäng mu EA kontole ka early accessi märkega lisatud.
Protsess on tavaline, esmase regamise puhul helistati ja küsiti paari asja, peale ostu ma pidin nende supportiga veel ühendust võtma, et olen kindel, et ma ei taha hiljem tellimust tühistada, kuna nemad seda enam teha siis ei saa, kui on võtme üle andnud ja hetk hiljem oli kood mul käes.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
01.12.2011 01:28:13
|
|
|
| karvane kirjutas: |
Niih, proovisin sealt ostmise täna ära ning praeguseks on mäng mu EA kontole ka early accessi märkega lisatud.
Protsess on tavaline, esmase regamise puhul helistati ja küsiti paari asja, peale ostu ma pidin nende supportiga veel ühendust võtma, et olen kindel, et ma ei taha hiljem tellimust tühistada, kuna nemad seda enam teha siis ei saa, kui on võtme üle andnud ja hetk hiljem oli kood mul käes. |
Otsustasin, et haaran nendelt vaid early-access key ja vaatan 20. kuupäeval mis hinnad m2ngul siin seal on, 2-5 päeva grace period on peale launchi ka veel mängu muretsemiseks.
Kuid nüüd lehele minnes oli key juba 6€ peale lükatud, eile veel 5€, nõudlus tõusis vist.
viskasin kiire google ja neil poistel on päris mitu mirror saiti mis sama stuffi müüvad, ühes oli key ikka veel 5€, heh, minut googlet üks eur võitu, mis ikka.
http://www.game-accounts.com/Star-Wars-The-Old-Republic/SWTOR-Key-Gamecard/
see mirrorsait siis, add to cart, new user, tagusin nimed emailid sisse, checkout, paypal, next next.
5 minti hiljem oli key mailis, no questions asked.
Ilmselt nad ei huia nii väikese ostu puhul ega hakka helistama ülekontrollima, sest ma saan kõik kraami kätte, full mänguga saad teise key 20. kuupäeval.
ahjaa, key oli scannitud jpg formaadis, töötas küll.
|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
incx
HV kasutaja

|
01.12.2011 01:36:16
|
|
|
| 2-5 päeva grace period on peale launchi ka veel mängu muretsemiseks. |
Hetkel teadaoleva info põhjal (Fansite summitil Bioware poiste poolt räägitu) ei ole mingit grace perioodi. 20ndal tao karbivõti sisse või mine koju.
Sel nädalal lubati täpsustavat infot, temaatiline thread foorumis ootab sel teemal vastust juba 22ndat päeva.
_________________ I have never understood the female capacity to avoid a direct answer to any question.
-- Spock, "This Side of Paradise", stardate 3417.3 |
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.12.2011 01:50:17
|
|
|
| incx kirjutas: |
| 20ndal tao karbivõti sisse või mine koju. |
Sellisel juhul on tegu debiilsete retardidega. Mäng launchib 20 detsember, mis minu nägemuse järgi kalendrist ühtib jõulude algusajaga, mille tõttu postiteenistustel võib olla pisut probleeme träni kohale vedamisega.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
01.12.2011 01:52:01
|
|
|
ahjaa tahtsin lisada, et see on hea võimalus minumeelest ka mängu ostmises kahevahel olijatele or niisama sõpsideke kes proovida tahavad, 5€ letti ja mitu päeva proovimist, kui grace on siis nädal suisa - ja siis otsustada, kas retail key ka ostab
|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Forgotten
HV kasutaja
|
01.12.2011 04:58:45
|
|
|
| Early access keyd hetkel ostes saab saab mängule ligi juba 5 päeva varem või on see vähem ? Kuna seda pole kuskil kirjas täpselt, siis kas ei või juhtuda ,et kui nii hilja see osta siis saab early accessi ehk ainult päeva kaks varem ?
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
01.12.2011 05:01:06
|
|
|
nu kuna tegemist on EA'ga siis võib ainult idiootsusi nendelt nagunii oodata.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
01.12.2011 12:55:13
|
|
|
| Forgotten kirjutas: |
| Early access keyd hetkel ostes saab saab mängule ligi juba 5 päeva varem või on see vähem ? Kuna seda pole kuskil kirjas täpselt, siis kas ei või juhtuda ,et kui nii hilja see osta siis saab early accessi ehk ainult päeva kaks varem ? |
Pidi olema 1-5 päeva varem, aga mida varem sa oma early access pre orderi koodi sisestad, seda varem saad ka pelama.
Nii naised saunas räägivad.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
01.12.2011 15:35:57
|
|
|
†CUSTOMERS WHO PRE-ORDER STAR WARS™: THE OLD REPUBLIC™ WILL BE ABLE TO PLAY THE GAME BEFORE THE OFFICIAL LAUNCH. "EARLY GAME ACCESS" IS THE PERIOD OF TIME BEFORE THE OFFICIAL GAME LAUNCH WHEN PRE-ORDER CUSTOMERS MAY ACCESS THE GAME. EARLY GAME ACCESS MAY BE UP TO 5 DAYS. THE LENGTH OF YOUR EARLY GAME ACCESS DEPENDS ON THE DATE AND ORDER IN WHICH YOU REDEEMED YOUR PRE-ORDER CODE AT WWW.STARWARSTHEOLDREPUBLIC.COM/PREORDER. SEE PRE-ORDER FAQ FOR MORE DETAILS."
et siis 5 päeva kuni 10 minutit varem... nii et jah..
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
01.12.2011 22:54:41
|
|
|
Sain kutse closed betasse, aga konto on endiselt lukus. Ei hakka helistama ka kuhugi, et seda lahti saada. Ainult telefoni teel pakuvad teenust turvaküsimuste asjus.
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andru201
HV kasutaja
|
01.12.2011 23:16:34
|
|
|
uus beta weekend. Suht suur üllatus.
You have been selected to participate in the final STAR WARS: The Old Republic Beta Test
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, December 2 at 1:00 PM CST
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rasmer
HV kasutaja

|
01.12.2011 23:31:48
|
|
|
Sain kutse closed betasse, aga konto on endiselt lukus. Ei hakka helistama ka kuhugi, et seda lahti saada. Ainult telefoni teel pakuvad teenust turvaküsimuste asjus. |
Sama teema, teen ilmselt millalgi selle kõne ära ikka.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pluto
HV kasutaja
|
02.12.2011 00:02:42
|
|
|
| andru201 kirjutas: |
uus beta weekend. Suht suur üllatus.
You have been selected to participate in the final STAR WARS: The Old Republic Beta Test
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, December 2 at 1:00 PM CST |
Sama siin
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
02.12.2011 00:12:30
|
|
|
mis kell see siis meie aja järgi on?
_________________ In game name:lusikas |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
makaak
HV kasutaja
|
02.12.2011 00:25:14
|
|
|
| 21.00
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karm
HV vaatleja
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
02.12.2011 22:09:39
|
|
|
Damn, Serverid jummala maas alles
'NVM : D
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
02.12.2011 23:00:56
|
|
|
| Paistab et kõik saavad vist sisse ma uut invite ei saanud aga lasi sisse logida
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.12.2011 23:13:59
|
|
|
| madest kirjutas: |
| Paistab et kõik saavad vist sisse ma uut invite ei saanud aga lasi sisse logida |
Mina ei saa. Teatab, et kas email, user või parool on valed ja seda pole need kohe kindlasti
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
02.12.2011 23:18:07
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| madest kirjutas: |
| Paistab et kõik saavad vist sisse ma uut invite ei saanud aga lasi sisse logida |
Mina ei saa. Teatab, et kas email, user või parool on valed ja seda pole need kohe kindlasti  |
Parooli pidin resettima mul andis sama errorit aga vara hõiskasin ... play nupp on ikkagi hall peale updatemisi.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
02.12.2011 23:20:08
|
|
|
| Kas on ka mingit märki übertekstuuridest ja AA-st, millest vahepeal jutud liikusid?
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.12.2011 23:30:28
|
|
|
| Kas on ka mingit märki übertekstuuridest ja AA-st, millest vahepeal jutud liikusid? |
AAd ei ole launchis kohe kindlasti sees, übertekstuurid on suhteliselt urban myth.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|