Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile [Eesti gildi info esimeses postituses] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 30.11.2011 19:44:54 vasta tsitaadiga

Mul läheb iga mingi aja tagant mäng hapuks ... käin ühe maailma läbi, notin pässid maha, map on tervenisti kenasti näha, ronin mingisse dungeoni vms ... ja siis sealt välja tulles on jälle kaart pime ja kõik eelnevalt maha notitud tegelased jälle tagasi.

Samuti on paar korda juhtunud, et jään mingi mapi peale lõksu ... väravad, millest just läbi käisin, on mitteaktiivsed, neist ei saa enam ei edasi ega tagasi, pässid passivad niisama ja keegi ei ründa. Ise neid ka rünnata ei saa, portaalid ei avane ... ainus, mida teha saab, on siis mööda mapi ringi jõlkuda ja ringi vaadata. Lõpuks tuleb mängust välja minna ja uuesti mängima hakata.

Lõbusat ka ... mängin duelistina ... kuskil Crossroads mapi peal oli mingi golem, kes muidu on eriline uimane aga jagu tast ka ei saa - erilist kahju ei tee aga genereerib endal elud kiiremini täis kui ma maha taguda suudan. Nüri on teda siis lihtsalt tampida. Jõlkusingi mööda mappi ringi, golem nagu koerakutsikas kannul icon_smile.gif

Kokkuvõttes ... tore mäng. Graafiline pool ilus, jookseb normaalselt, ülikõva.
Jääks ainult tasuta, mitte nagu Age of Empires Online, mida reklaamiti kui tasuta asja aga kus nüüd kõik vähegi lahedamad featuurid on tasulised ning tasuta mängides oled mõttetu puumõõga ja -kilbiga vussi, kes igal sammul tappa saab.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 43
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 30.11.2011 22:42:00 vasta tsitaadiga

Sellel on ajalimiit, kui kaua tsoon pärast lahkumist tühja ja avastatuna püsib. Enne oli kaheksa minutit, hiljuti tõsteti. Hapu pole midagi, nii ongi ette nähtud.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 01.12.2011 02:51:23 vasta tsitaadiga

Instance reset on 15 minuti pärast. Ranger on 20 ja witch 24, eiteagi kummaga lasta. Ranger oli hea, siis taandus, siis jälle uus hoog ja nüüd jälle poolkusine - evasion on hea, aga kamba sisse ei kannata jääda. Witchiga kogun persetäis kokku ja laksin jää ringe. Samuti tal increased item rarity vist hetkel 90% midagi.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.12.2011 09:59:35 vasta tsitaadiga

MIki, palju sul paremate spellide DPS roogil/duelistil? Mingi 160+ @ lvl20ish tuleb välja pigistada, et sellest golemist normaalselt jagu saada. Mäletan, et ühega oli mu Templaril ka probleeme, too oli fire resist + regenereeriv. Laksisin kõik manapotid ta peale tühjaks. icon_biggrin.gif . Nõial jäännoole dps on sama lvl23 pealt, mis lvl28 templari fireball. Natukene ajuvaba. + Templari gear on veidi parem.
Natuke balansist väljas on mõned asjad jah, aga pole hullu.

tagasi üles
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 01.12.2011 11:20:19 vasta tsitaadiga

Noh ma pole päris täpselt aru saanudki, mis see hea spellide komplekt olla võiks kuhupoole sihtida - skill tree peal on valikud ka pigem kaootilised, ilma mingi suunitluseta, lihtsalt proovimiseks. Olen üritanud rohkem jõuga läbi suruda aga see vähemalt selle golemi puhul ei toimi.

Mänguaega kokku on muidugi ka kõigest umbes 3x 2 tundi, seega väga süveneda pole jõudnud.

Üks küsimus ka - mis nende gemide ühendamise point on? Seal saab neid seoseid luua aga ma pole aru saanud milleks. Support gemi jaoks?
Teine asi on mingitelt asjadelt magic omaduste ära võtmine ... milleks?
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 01.12.2011 11:33:45 vasta tsitaadiga

Support gemid annavad su ühendatud gemile lisajõudu jah. Näiteks üks gem andis umbes +2-18 lighting damage to spell. Panin selle lvl20 nõial jäänoole spellile lisaks ja selle spelli dps tõusis +35 võrra. icon_smile.gif
Pigem saab ikka lisada magic omadusi, kui geari jupil on vaba koht sellleks. Aga sellesse pole ise kah süvenenud. Reeglina on rare itemid siiski parimad ja nendele minuteada omadusi lisada ei saa. Saab kvaliteeti parandada, mis omakorda parandab DPS või armorit.

tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 01.12.2011 12:00:11 vasta tsitaadiga

Variant on tõsta Quality 20% peale normal asjal ja siis muuta magicuks, eitea kas see orb of chance puhul alles jääb.
Loorits
HV vaatleja
Loorits

sõnum 01.12.2011 13:04:33 vasta tsitaadiga

Miki-Hiir kirjutas:

Üks küsimus ka - mis nende gemide ühendamise point on? Seal saab neid seoseid luua aga ma pole aru saanud milleks. Support gemi jaoks?
Teine asi on mingitelt asjadelt magic omaduste ära võtmine ... milleks?

Support jah, ning see ühendatud support peaks mõjuma kõigile linked skill gemidele.

Omaduste ära võtmine ilmselt selleks, et kui üritad head itemit saada nt Orb of Chancega ja tuleb näiteks +11 mana, mis on mõttetu.
Aga itemil on väga head socketid ja õiget värvi ka veel siis on mõttekam omadused nullida ja uuesti proovida.

Metsjeesus kirjutas:
Variant on tõsta Quality 20% peale normal asjal ja siis muuta magicuks, eitea kas see orb of chance puhul alles jääb.

Usun, et quality jääb alles.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 01.12.2011 13:30:26 vasta tsitaadiga

Key...anyone? icon_biggrin.gif Ajate oma jutuga siin isu peale.
tagasi üles
René
HV vaatleja
René

sõnum 01.12.2011 13:32:53 vasta tsitaadiga

Tõepoolest, oleksin ka huvitatud !
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 01.12.2011 14:44:28 vasta tsitaadiga

Pole praegu rohkem key'sid tulnud. Üks tuli kohe järgime päev pärast seda, kui enda key kätte sain, kuid selle andsin juba kasutajale Gizmoz, kes siin eelpool key'd küsis.

Samas open beta väidetavalt järgmise aasta alguses, nii et paar kuud vaid oodata veel. :p

Kuid loodetavasti hakatakse open beta lähenedes rohkem key'sid ka jagama.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 01.12.2011 14:57:36 vasta tsitaadiga

Oot mis moodi see gem'ide ühendamine käib? Mul üks selline roheline gem on mis annab suvalisel hetkel nii ice, fire või ma ei tea wind? damagit. Aga mulle tunduks nagu see oleks eraldi skill. aru ma ei saa.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 01.12.2011 16:09:02 vasta tsitaadiga

Syncmahv kirjutas:
Oot mis moodi see gem'ide ühendamine käib? Mul üks selline roheline gem on mis annab suvalisel hetkel nii ice, fire või ma ei tea wind? damagit. Aga mulle tunduks nagu see oleks eraldi skill. aru ma ei saa.

http://www.pathofexile.com/skills/

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/11707
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 01.12.2011 16:12:14 vasta tsitaadiga

Elemental hit on "skill". See suska nt leftclick alla.
Support gemid on sellised, mis vajavad gem socketiga ühendust. A la sinises on spell ja siis see on ühendatud joonega teise socketiga, sinna sutsad support gemi.

Ice nova 209dps (jube hea spell) ja Ice spear 345dps, mõlemad on lighting dam support gemiga. Sain Cruel tasemele ka äsja. 109% rarity ja üritan nodi leida.

Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 01.12.2011 16:29:33 vasta tsitaadiga

Kas gemi asukoht omab ka tähtsust? Ehk siis kas on vahet, kas pistan punase gemi näiteks kaika, käpikute, jope või ketside külge?
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2011 16:43:15 vasta tsitaadiga

Ei ole.
tagasi üles
Loorits
HV vaatleja
Loorits

sõnum 03.12.2011 03:04:44 vasta tsitaadiga

Jõudsin ka just HC Cruelisse. LvL 30 melee Ranger kilbi ja mõõgaga. Praegu rõhun critical chance ja hiljem vb shield blocki v midagi defensive poole pealt.
Jama see, et critical pole DEX seotud vaid INTiga. Critical Weakness support tahab suht kõrget INTi (geariga tuleks vb ära isegi) ja daggeritele pole normi AoE-d veel seega on mu build natuke mõttetu.
Aga saab hakkama ja ilmselt timmin sellega kuni surma saan või kuni uus INT/DEX class avalikustatakse (koos sellega peaks siis daggerile ja clawidele AoE skillid tulema), ingame nick - RuffLovin.
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 03.12.2011 03:21:29 vasta tsitaadiga

Vachina mina, lvl 40 cold wich. Damm on hea, praegu on spellide crit chance 17.5%, crit dam 230%, ja spellid on dps'ga 700-1050. Rarity 66% peal atm. Järgmine level läheb 19% col damage armor lisaks ja selle arvelt nats crit chance'i maha.

Mäng on lahe, kaasahaarav. Kui võimalik, võin aidata ühe või teise asjaga.

Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 03.12.2011 11:25:45 vasta tsitaadiga

Ma hetkel kõigest lvl 18-19 cold witch Jõudsin forest encampmentisse.
Hetkel mul peal erinevad rare asjad(kollase kirjaga) aga väga ei lähe witchiga kokku.
Kas on väga suur vahe kui kanda kõiki energy shieldiga(witchi asju) või pole?
tagasi üles
Loorits
HV vaatleja
Loorits

sõnum 03.12.2011 11:54:03 vasta tsitaadiga

Ütle oma IGN, vaatan kas mul on witchile asju, ise ei hakka nkn kunagi witchi mängima. Aga enne joon kohvi ära
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.12.2011 12:09:15 vasta tsitaadiga

Which on eelkõige ranged klass. Peaksid siiski minema energy sheldi peale. Talud ranged mobe hästi ja melee käest laksida nagunii ei tohiks saada. Aga muidu ikka spell dps+crit + cast speed ilmselt kõik itemid. Alati saad char paneeli alt vaadata, kas loot item annab spellidele DPS juurde või võtab vähemaks. Ma valin itemid eelkõige selle prioriteediga: 1. DPS tõus. 2. Kaitse (energy shield). 3. muu kama, nagu näiteks rare find.
Sellised asjad mis annavad +1lvl to spell level ja +spell dps on enamasti paremad, kui +crit chance või +crit multiplier.

tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 03.12.2011 12:22:39 vasta tsitaadiga

Loorits, IGN ikka sama nagu alati: Syncmahv, vaatan ka varsti mängu.

Keegi teab mitu ACTi on?
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 03.12.2011 12:34:07 vasta tsitaadiga

Normalis on cold wich jubehää Ice Novaga, crueli peal läksin cold snapile üle. Ma väga ei panustanud seal energy shieldile (kuskil 100, +- 30 kandis oli), törts evasioni võiks olla. Armori kohta tuleb esmaspäevase patchiga tooltip vm, et näha kuidas olemasolev dam reductionit ka mõjutab. Variant on kas dual wand, dual dagger või wand+kilp, mina lasin kilbiga ringi (30%block + 3x% spelldam). Eelistasin item rarity tavaari üsna tihti. DPS näidik paneb nats vigast ka, mingil määral vist arvestab criticalidega seonduvat ka ja midagi on seal üldse vigast. Nt Lisasin 19% cold damage armori ja dam tõusis mingi 20-25 võrra.

Mõnda geari üldiselt võin jagada ja wichile leiaks ka miskit. Normalis oli orbide drop ikka marudalt etem kui cruelis. Kuigi normal > cruel üleminek oli päris kirves vahe, siis cruel > ruthless pole seni eriti oluliselt raskem olnud. Abiks on ka cursed, mis alates esmaspäevast ei stacki vaid overridevad.

ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 03.12.2011 16:29:10 vasta tsitaadiga

Kuidas te mängite solos või jooksevad ka teised mängijad samal mapil ringi?

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 03.12.2011 16:36:38 vasta tsitaadiga

On sedasi ka võimalik et teised samal mapil ringi jooksevad?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile [Eesti gildi info esimeses postituses] mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.