|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
-Kaivo-
HV Guru

|
30.11.2011 22:23:47
|
|
|
| shit im in love :d
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
30.11.2011 22:39:04
|
|
|
| -Kaivo- kirjutas: |
| shit im in love :d |
Same... Can't stop listening that song.
|
|
| Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
30.11.2011 23:08:52
|
|
|
| Teema jäi vaikseks. Kõik on hypnotud ja läksid oma naisi lõhkuma ?:d
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
30.11.2011 23:22:50
|
|
|
Totally hypnotized, oleks kõik naised sellised.... ja milline muusika.. Erutusin x2
|
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
01.12.2011 00:09:04
|
|
|
| Kas nende dwarnen või mis iganes nimega masinajuppidega on midagi teha? Sattusin kuskile, kus neid äkki meeletult vedeleb igalpool. Hakkasin paaniliselt koguma, et äkki läheb mingisuguse oma tulevikumasina jaoks kunagi vaja...
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kissu19
HV kasutaja
|
01.12.2011 00:10:02
|
|
|
Need ajaloolised ornamendid saad sepikojas mandiks teha või viid kuusakoskisse.
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kissu19
HV kasutaja
|
01.12.2011 00:19:27
|
|
|
Dwarfide ornamentidega kaunistatud masinajupid oleks vist õigem öelda jah.
Wiki: Ornament (muster, dekoor, kiri) on geomeetrilistest kujunditest ja nende osadest, vahel ka märkidest ja sümbolitest moodustatud või valmistamise tehnoloogia käigus kujunenud kaunistus rõivastel, ehitistel, tarbeesemetel ja mujal.
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
01.12.2011 00:23:07
|
|
|
| kus neid Dwemer Cog'e leiab? Seal college's üks tahab neid, aga pole kusagil näinud...
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
01.12.2011 00:29:12
|
|
|
| sav1saar kirjutas: |
| Kas nende dwarnen või mis iganes nimega masinajuppidega on midagi teha? Sattusin kuskile, kus neid äkki meeletult vedeleb igalpool. Hakkasin paaniliselt koguma, et äkki läheb mingisuguse oma tulevikumasina jaoks kunagi vaja... |
Minu teada pole neid mõtet koguda. Vist midagi neist annab üles sulatada ja Dwarven Metal Ingot'ideks teha, kuid arvestades, kui palju nad kaaluvad, siis on suht pointless neid kaasa lohistada, sest Blacksmithid nagunii müüvad ka neid ingote.
| madness kirjutas: |
| kus neid Dwemer Cog'e leiab? Seal college's üks tahab neid, aga pole kusagil näinud... |
Dwemer dungeonitest leiab neid tohutult palju. Näiteks Alftandis.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
01.12.2011 00:54:04
|
|
|
| Kas mulle tundub või on asi mu levelis, aga miks nii vähe spelle on? Mingeid cameeleoneid ja erinevaid destruction spelle ei olegi.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
01.12.2011 00:59:35
|
|
|
| Kas mulle tundub või on asi mu levelis, aga miks nii vähe spelle on? Mingeid cameeleoneid ja erinevaid destruction spelle ei olegi. |
See, milliseid spell booke sa poest saad osta ja maailmast võid leida sõltub konkreetsest skilli levelist. Iga 25 leveli tagant tulevad uued.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
01.12.2011 01:06:03
|
|
|
Spoiler 
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Fireforce
HV vaatleja

|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
01.12.2011 02:00:42
|
|
|
| LightsabeR kirjutas: |
| Kas mulle tundub või on asi mu levelis, aga miks nii vähe spelle on? Mingeid cameeleoneid ja erinevaid destruction spelle ei olegi. |
See, milliseid spell booke sa poest saad osta ja maailmast võid leida sõltub konkreetsest skilli levelist. Iga 25 leveli tagant tulevad uued. |
Õlimalt kahju.Ja ise ei saa ka mingisuguseid spelle teha, eks.
Vaja oleks midagi hävitavamat kui need,mis hetkel valikus on. Paistab et, maag üksinda on suhteliselt mõttetu ja võib vajuda kiiresti spellide vähesuse tõttu üksluiseks ära. Strateegiat ei saa nii hästi arendada.
Mässan muidu kirve ja tulega ringi. Saaks veel relvaga blokkida ka, oleks see minu jaoks ideaalne.
Üldiselt on selline värk et RPGd on ägedad ja võrreldes oblivioniga kisub Skyrim ikka väga-väga kiiresti igavaks. Ja Oblivion oli väga lahe. Kõik on kuidagi ühesugune. Juba kollidevalik võiks julgelt kolm korda suurem olla. Aga viskan veel pilgu dark brotherhoodi ja thievs guildi ja siis panen mängu nurka ära ka, kui seal midagi ei muutu. Main quest ja Mages Guild jääb hetkel poolikuks. Olen lvl 16.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
01.12.2011 02:09:26
|
|
|
| LightsabeR kirjutas: |
See, milliseid spell booke sa poest saad osta ja maailmast võid leida sõltub konkreetsest skilli levelist. Iga 25 leveli tagant tulevad uued. |
Õlimalt kahju.Ja ise ei saa ka mingisuguseid spelle teha, eks.
Vaja oleks midagi hävitavamat kui need,mis hetkel valikus on. Paistab et, maag üksinda on suhteliselt mõttetu ja võib vajuda kiiresti spellide vähesuse tõttu üksluiseks ära. Strateegiat ei saa nii hästi arendada.
Mässan muidu kirve ja tulega ringi. Saaks veel relvaga blokkida ka, oleks see minu jaoks ideaalne.
Üldiselt on selline värk et RPGd on ägedad ja võrreldes oblivioniga kisub Skyrim ikka väga-väga kiiresti igavaks. Ja Oblivion oli väga lahe. Kõik on kuidagi ühesugune. Juba kollidevalik võiks julgelt kolm korda suurem olla. Aga viskan veel pilgu dark brotherhoodi ja thievs guildi ja siis panen mängu nurka ära ka, kui seal midagi ei muutu. Main quest ja Mages Guild jääb hetkel poolikuks. Olen lvl 16. |
Endal küll seda probleemi polnud, et "midagi hävitavamat" vaja oleks, pigem oli kõik liiga lihtne.
Kuid mind tüütas Destruction/Restoration/Alteration maag ~20-25 leveliga ära. Tegin melee fighteri ja mingil põhjusel oli palju huvitavam. Nüüd mängin stealth vibu vennaga ja jällegi huvitavam, kui maag. Eelnevalt just arvasin, et maag istub kõige paremini, sest on mitmekülgsem.
Kui stealth character ära tüütab, siis proovin arvatavasti Conjuration/Illusion/Restoration maagi, äkki see on huvitavam.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
01.12.2011 02:26:33
|
|
|
Vibu ja sneak paistab ka siin mängus päris teema olevat.
Aga see on tõesti suht pekkis, et NPC nina alt ka ei leia sind üles.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
1 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
01.12.2011 04:58:19
|
|
|
njah, päris äge bug list ; )
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
01.12.2011 08:48:37
|
|
|
| madness kirjutas: |
| kus neid Dwemer Cog'e leiab? Seal college's üks tahab neid, aga pole kusagil näinud... |
Ma sain enda omad kõik kokku seal kus Mage Guildi missiooniga minema pidi, Mzulft.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
01.12.2011 08:57:07
|
|
|
"lühike" buglist
|
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.12.2011 09:15:53
|
|
|
Lol otsisin Googlest Skyrim Patch 2 ja üks link mis pidi viima Bethesda blogisse andis tulemuseks:
| tsitaat: |
This is somewhat embarrassing, isn’t it?
It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching, or one of the links below, can help. |
Lol.Aga pole viga.Lasen 1.2 peale niikuinii.Need uued probleemid mind väga ei morjenda.Mingeid fire/frost resistance kraami ei kasuta ja pealegi NPC-d on ilmselt samamoodi siis oma resistance-st ilma .Draakonid lendavad tagurpidi...now THAT i'd like to see
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
01.12.2011 11:50:48
|
|
|
| Need paroolikombinatsioonide äraarvamise mõistatused on eriti kuivad ja igavad.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
01.12.2011 11:55:40
|
|
|
Mis sul seal siis veel vaja on ? Õigesti arvad kohe saaksid tasuta õlle Winterholdi pubist ?
Ühega oli paras pusimine.
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
01.12.2011 12:10:01
|
|
|
| Need paroolikombinatsioonide äraarvamise mõistatused on eriti kuivad ja igavad. |
Sa pead silmas neid poste, mida tuleb õigesse asendisse pöörata ja neid uksi, millel on kettad, mida vaja õigesti reastada? Nende puhul ju ära arvamist pole. Postide puhul pead lihtsalt ümbrusest (või mõni kord mõnest tekstist) õige kombinatsiooni ära tuvastama. Uste puhul tuleb lihtsalt seda küünise kuju vaadata ja selle pealt järjestus maha kopeerida.
Dwemer ruinites on ka huvitavamaid mõistatusi, mida pead lahendama. Kusagil oli vaja mingeid klaase kuumutada või siis külmutada, et valgus läbi nende õigesti painduks ja siis seeläbi õigesse kohta suunduks. Ühe huvitava olen veel leidnud, kuid ei tule praegu meelde, milles see täpselt seisnes.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
01.12.2011 12:27:02
|
|
|
Polegi nagu eriti vigasid ? Ja me pidime siin norima
Endal on Skyrimiga lõpetatud. Oli ilus, oli lõbus , aga üsna tõenäoliselt on kogu elder scrolli seeria ennast minujaoks ammendanud. Kui keegi suudaks klassikalise exp-il põhineva tasakaalustatud modi teha kus asjade ja levelite mõte säilib ka hilises mängus siis võiks uuesti proovida.
Praegu jään huviga ootama Youtube linki kus keegi teeb mainquesti master tasemel läbi level 1 chariga ilma asju kasutamata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.12.2011 12:53:20
|
|
|
SirAskAlot, ilma asju kasutamata? conjureriga peaks võimalik olema. ilma leveldamata? seda tahaks näha.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
01.12.2011 13:20:35
|
|
|
| SirAskAlot kirjutas: |
Polegi nagu eriti vigasid ? Ja me pidime siin norima
Endal on Skyrimiga lõpetatud. Oli ilus, oli lõbus , aga üsna tõenäoliselt on kogu elder scrolli seeria ennast minujaoks ammendanud. Kui keegi suudaks klassikalise exp-il põhineva tasakaalustatud modi teha kus asjade ja levelite mõte säilib ka hilises mängus siis võiks uuesti proovida.
Praegu jään huviga ootama Youtube linki kus keegi teeb mainquesti master tasemel läbi level 1 chariga ilma asju kasutamata. |
on see üldse võimalik? st kui teed juba questi, siis saad ju expi ja paratamatult lvl tõuseb
|
|
| Kommentaarid: 826 loe/lisa |
   |
655 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
01.12.2011 13:28:48
|
|
|
Kuidas see "mitte leveldamine välja näeb?". Saad leveli ja siis cheatiga võtad selle ära?
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
01.12.2011 13:37:17
|
|
|
| londiste kirjutas: |
| SirAskAlot, ilma asju kasutamata? conjureriga peaks võimalik olema. ilma leveldamata? seda tahaks näha. |
Kui levelit lisada siis ei tohiks üle mõistuse raske olla. Arvan et saaks ka ise hakkama. Conjure puust vibu ja daedra summon + sneak, archery build.
Ilma leveldamata oleks tõsine väljakutse. Arvestades online kuulsust mis ühe aasta parima RPG, sisuliselt maatasa tegemine tooks, ei peagi see kerge olema
Mitte leveldamine näeb välja selline et ei lisa lihtsalt levelit. Automaatselt sa skyrimis ei levelda. Põhimõtteliselt võiksid sa igavesti level 1 chariga mängida. Loomulikult lähevad ülesse kasutatavate alade skill punktid. Selle vastu ei aita miski. Mida ei tule on lisa hp/mana/stamina ja talendid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
01.12.2011 13:39:37
|
|
|
SirAskAlot, niiet kui sinu nimetatud moodusega mäng läbi teha, siis see teeb mängu maatasa? Võibolla selgitad?
E: Ja ma saan aru et sinujaoks mäng läbi = kui main quest on läbi?
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.12.2011 14:07:37
|
|
|
mismõttes vibu? asju ei tohtinud kasutada ju.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
01.12.2011 14:15:45
|
|
|
Minu meetod ei tee midagi maatasa. Maatasa teeks fakt , et rpg mainstory on võimalik läbi mängida level 1 kangelasega ilma asju kasutamata.Fps fännid kes on harjunud , et levelil pole mingit tähtsust võivad seda loomulikuks pidada. RPG fännid kes on harjunud ,et kangelasi peab treenima ja neile paremaid asju otsima peaksid aru saama.
Kui ma oleks tõsiselt huvitatud random questidest või siis tegijate poolt ette scriptitud questi liinidest siis mängiks ma WoW-i. Ausalt, seal on questid palju paremini tehtud ja neid on tunduvalt rohkem. Siiamaani on enamuses RPG-des olnud oluline main story. Kui see läbi saab , siis on ka mäng pm läbi. Ma saan aru et Skyrim üritab seda suunda muuta.
Arvan et neil on see halvasti õnnestunud. Mis neil õnnestus on lühike main quest ja mõned pikemad quest liinid ja siis hulk pisikesi random queste. Kogu sellel kompotil pole omavahel mingit seost.
Londiste ei olegi ese , vibu saad spelliga castida.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.12.2011 14:22:26
|
|
|
SirAskAlot, vaidlen vastu. rpg-st teeb rpg, et seda on võimalik teha. lihtne see ei ole.
aga üldiselt tundub, et mäng, mida tsa mängida tahad on mingi rpg sugemetega fps ja skyrim on kõike muud kui sinu mäng.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
01.12.2011 14:53:41
|
|
|
ei saanud londiste sust täpselt aru.
Rpg-st teeb rpg et seda on võimalik level 1 chariga läbi teha ? Kõige raskemal tasemel ? Kas sa oskad mõne näite tuua (mis pole Skyrim)kus see on võimalik (kas või teoreetiliselt) ? Hea oleks kui see oleks mõni tuntud rpg mida peetakse klassikaks.
Ma olen pigem kõige sööja pole vahet kas fps, hack või slash, turnbased,realtime based või siis veel mingi muu RPG variant. Mida ma tahan on , et asjadel ja levelitel oleks mingi tähtsus mängu läbimise jaoks. Kui need olulised pole võiks ma ju suvalist adventure kategooria alla minevat mängu mängida (kui head storyt tahaks) või siis suvalist FPS-i mängida (kui action rohekm sobib).
Samas sul on õigus Elder scroll seeria pole tõesti minu mäng. Ma pole kunagi sellist leveldamis systeemi heaks pidanud. See võib ju huvitav ja erinev olla, aga sellist mängu on ääretult raske tasakaalusta ja mängijatel võib ka raske mängida nagu Oblivionis tihti juhtus.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.12.2011 15:06:53
|
|
|
SirAskAlot, jah, just seda ma silmas pidasin. l1 chariga läbi tegemine ei pea olema lihtne ja seda ei ole ka.
ma ei ole nüüd ilma leveldamata võimalikkuses kindel, kuna erinevalt tesist on klassikaline rpg expipõhine ja questide läbimine annab expi.
falloutid peaks suures osas olema võimalik algse chariga läbi teha näiteks? eelnevad tesi mängud?
mitte päris sama, aga samasse auku - baldur's gatede speedrunid oli iirc 20-30min
küsimus on just selle valikuvõimaluse olemasolus.
sa väljendasid, et rpgl peaks olema pikk ja siduv main storyline ja et ülejäänud storylined on täiesti kõrvalised. sellega ma ei nõustu ka kohe kuidagi. hea main storyline võiks loomulikult olla, aga kui juba on tegu sandboxi poole asetuva või nn free-roam rpg-ga, siis on kõik alternatiivne või lisategevust pakkuv vähemalt sama oluline.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
01.12.2011 15:33:06
|
|
|
| SirAskAlot kirjutas: |
ei saanud londiste sust täpselt aru.
Rpg-st teeb rpg et seda on võimalik level 1 chariga läbi teha ? Kõige raskemal tasemel ? Kas sa oskad mõne näite tuua (mis pole Skyrim)kus see on võimalik (kas või teoreetiliselt) ? Hea oleks kui see oleks mõni tuntud rpg mida peetakse klassikaks.
Ma olen pigem kõige sööja pole vahet kas fps, hack või slash, turnbased,realtime based või siis veel mingi muu RPG variant. Mida ma tahan on , et asjadel ja levelitel oleks mingi tähtsus mängu läbimise jaoks. Kui need olulised pole võiks ma ju suvalist adventure kategooria alla minevat mängu mängida (kui head storyt tahaks) või siis suvalist FPS-i mängida (kui action rohekm sobib).
Samas sul on õigus Elder scroll seeria pole tõesti minu mäng. Ma pole kunagi sellist leveldamis systeemi heaks pidanud. See võib ju huvitav ja erinev olla, aga sellist mängu on ääretult raske tasakaalusta ja mängijatel võib ka raske mängida nagu Oblivionis tihti juhtus. |
Sa väga rõhutad seda lvl 1 aga samas ise mainid ära et tegelane ikkagi areneb. Kasutad spelle tõuseb selle skill tree oskus jne.
Minu arust on see väga vinge et lisaks main questile on terve hunnik väga mõistliku pikkusega quest linesid kõrval jne ja see on kordades parem kui ainult üks kindel quest line ja kõik teised questid on taseme peale ala "korja mulle 5 lille" või "tapa 10 hunti"
Aga huvitav on see et mis sa halad siin kogu aeg kui sa ka ise väidad et see mäng pole sinule ja Elder Scroll seeria sulle ei sobi. Või sa oled seda tüüpi inimene kellele meeldibki halamine mängude üle mis talle ei meeldi või sobi? Mine hala parem kuskil seal teemas mis mäng sulle meeldib aga on hirmus kehvasti teostatud
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
01.12.2011 15:50:34
|
|
|
RPG puhul ootaks, et peab mõtlema, miks ja kuidas x ülesanne sooritada. Sisuliselt pole vahet, kas korjad 5 lille või peksad end läbi pika, ühes suunas kulgeva koopa ning saad oma nänni sealt käte. Üks fetch kõik.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.12.2011 16:23:33
|
|
|
tehniliselt võib ju õigus olla, et kõik questid on "go kill x y" või "go fetch x y". head ja halba rpg-d eristabki see, mis lore nende ümber on. on seal midagi, mis paneb sind hoolima?
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
01.12.2011 16:53:00
|
|
|
Londiste kindel , et fallout sobib ? Ma sain seal esimsetel kordadel rottide käest julmalt peksa. Samas ei julge vastu eriti vaielda, sellest on aastaid möödas kui fallouti sai mängitud. Baldurs gate ei mänginud nii tõsiselt et oskaks suurt midagi arvata.
Main story peaks kindalsti hea ja arusaadav olema. Side questide pealt väljendasin ennast võibolla natuke valesti. Samas ma ütlesin väga. See ei välista võimalust natuke. Heas mängus täiendab üks teist ja nad on omavahel ka üsna tihti seotud.
Ravenclaw
Kohe kindlasti ei ütelnud ma et main quest ja lillede korjamine. Väga hästi sobib ka hea mainquest ja palju häid sidequeste.
Ma pole tükk aega näinud nii pikka nimekirja nagu see mitteametlik vigade list oli. Kas sa tõesti tahad väita Skyrim on hästi teostatud ja hästi testitud mäng ? Ma ei vaidle vastu et teatud osad on mängust hästi teostatud , samas teatud osad ei kannata mingit kriitikat.
Kas ma peaksin õnnelik olema kui kogu mainstream weeb üürgab kui hea Skyrim on . Ignoreerib kõiki vigasid. Mõni teine mäng oleks selliste probleemide puhul maatasa tehtud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
01.12.2011 17:08:55
|
|
|
| londiste kirjutas: |
| tehniliselt võib ju õigus olla, et kõik questid on "go kill x y" või "go fetch x y". head ja halba rpg-d eristabki see, mis lore nende ümber on. on seal midagi, mis paneb sind hoolima? |
...vot täpselt - aga selles asjal ei ole valemit - kellel ei tule, see ei saa punnitada.
Samas pigem korralik eepos kui wannabe PulpFiction. Halvaks näiteks oli mtak FO3 - täielik ämber FO ja FO2 kõrval.
Seevastu Skyrim - betasheda on seal omas elemendis ja minu meelest, sai päris hästi hakkama.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.12.2011 17:23:12
|
|
|
SirAskAlot, skyrimis ei saa sa takistada levelite saamist skillidesse, ehk siis ükskõik millega sa tapad, selle level tõuseb. ilma skillide tõusuta @l1 mängu lõpetamist tahaks ma täitsa näha.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
01.12.2011 17:32:48
|
|
|
| Võibolla loll värk, aga jube raske on otsustada valikul Stamina/Magicka/Health vahel igal uuel levelil. Erilist maagiat tegelasega arendanud pole, seega rohkem ühe käega kirve mees. Maagile jällegi pole vist staminat väga vaja, mis. Siiani olen koguaeg Healthi panustanud. Mis numbrini see health võiks ilma lisavidinateta teiearust küündida levelkäpis? Mis stamina/health/magicka suhte olla võiks?
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.12.2011 17:35:48
|
|
|
stamina on melee ja carry weighti jaoks, v-o ka jooksmiseks kui hobust osta ei raatsi.
mana on karmimate spellide jaoks alguses ka üle 150 vaja, skilli tõustes ja hea geariga enam mitte.
elu on elu.
mul on 150-400-250 vist hetkel
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
01.12.2011 17:36:43
|
|
|
Jooksed sa nagu nii pidevalt, Sprindi jaoks lihtsalt vaja
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
01.12.2011 18:02:17
|
|
|
Mina näiteks pole kordagi oblivioni main questi lõpuni teinud ja samuti pole eriti skyrim'i main questi teinud, niiet see, et main quest on liiga lühike/lihtne/mõttetu jne mind ei absoluutselt ei kõiguta. Mis mulle oblivioni/skyrim'i juures kõige rohkem meeldib, ongi seesama open world(siia saab juurde tuua ka fallout'i). Ma saan aru et mingil shooteri puhul saab stoori üle vinguda, aga mängus, kus sul on sisuliselt piiramatult võimalusi kuidas mängida, on vähemalt minu jaoks main quest teisejärguline.
Samuti võrrelda skyrim'i queste wow'i questidega ja öelda, et wowi questid on huvitavad, on minujaoks täiesti bs. Wowis on enamvähem kõik questid stiilis: "Too mulle x asja või tapa x looma ja tule võta järgmine quest, mis on täpselt samasugune nagu eelmine, ainult et pead korjama teisi asju". Skyrim'is on ka muidugi selliseid queste(millises rpg's ei oleks?) aga need on kõvasti paremini üles ehitatud ja skyrimis queste tehes ei teki mul mingit grindimise tunnet.
Ja kui siin vahepeal oli teemaks, et lvl 1 ajal teha main questi, siis võib ju proovida alati seda, et teha uus mäng ja mitte midagi muud teha, kui minna mingi kõvema bossu juurde ja üritada teda tappa (ei ole main questi teinud, seega ei tea kes kõige võimsam tüüp mängus on)
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.12.2011 18:16:26
|
|
|
| -Kaivo- kirjutas: |
Jooksed sa nagu nii pidevalt, Sprindi jaoks lihtsalt vaja  |
Ma muundun hunduks ja jooksen veerand mappi maha . Kellel seda hobust ikka vaja on?
Mis shoute te kõige enam siin kasutate?
Unrelenting Force kasutan ise kõige rohkem.Enamus vastaseid niidab jalust ja siis ma saan esimese löögiga juba vähemalt veerand elusid ära võtta kui nad alles ennast püsti ajavad.
Storm Call on väga efektiivne suure grupi vastaste puhul aga selle suur miinus on see, et see tapab ka kõik followerid ehk Lydia,hobuse,koera jne .Draakonite vastu kah hea.
Dragonrend, et Draakonid maa peale saada.
Call Dragon, et abi saada võitluses draakoniga.
Detect Life seal kus vaja sneakida.
Become Ethereal kui vaja kõrgelt kukkuda või läbi mingi trapi joosta. Ka siis kui elud madalad ja vaja pakku joosta end healima.
Ice Form kui vaja isoleerida mõni eriti vastik vastane mingiks ajaks võitlusest.
Whirlwind Sprint kasutan siis kui vaja sprintida aga stamina otsas.
Osasid pole veel lahti saanud, seega ei oska kommenteerida ende kasulikkust.Üldiselt 75% on kasulikud. 25% mitte nii väga.
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Dragon_Shouts
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |