Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Leinö
HV veteran

|
30.11.2011 10:31:38
|
|
|
ottf, jah.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
meiemees2
HV kasutaja
|
30.11.2011 11:29:54
|
|
|
T4 kirjutas: |
meiemees2 kirjutas: |
Mul on ka viimastel päevadel ühendusega ilgem jama. Pidevalt viskab mängust välja ning kuvab kirja et "oled PSN-ist välja logitud".
Juhtub seda vähemalt 3-4 korda päevas. Kas kellelgi teisel on ka selline jama?
Siis tean kas minu teenusepakkuja paneb kala või on PSN/Battlefield-i serverid üle koormatud. |
+1
Ise täheldasin seda siis kui vahetasin kaabli wifi vastu, warpimist enam polegi aga see eest on seda disconni palju.
Kas on ka mingeid uudiseid näiteks ingame voice chati kohta? |
Ise kasutan kaablit aga dissconnecti on ikka lubamatult palju.
Voice chat-i kohta pole mingeid uudiseid. Uus Battlefield 3-e patch on täna välja tulemas PS3-le aga chat-i kohta pole seal midagi mainitud.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654775736306733/
Tehke kõva kisa Battleifield 3-e foorumis ja blogis. Ehk võtavad DICE-i vennad siis mängijaid kuulda.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
T4
HV kasutaja
|
30.11.2011 11:52:52
|
|
|
Mingi eriti suur update täna? 767Mb
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
30.11.2011 16:14:32
|
|
|
Jep, update käes, igast asju fixitud, kuid kahjuks seda nõmedat ringi mis punkti läheduses keset ekraani tuleb pole muudetud...
Positiivne, et nüüd kui granaadi viskamise ajal surma saad kukub granaat maha, ehk suure tõenäosusega saab su tapja kah surma I like it.
Ühenduse probleeme pole endal olnud.
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
30.11.2011 18:27:08
|
|
|
njah, update tuleb 80 minutit. 30% käes ja 60 min veel...
tsitaat: |
meiemees2 kirjutas:
Mul on ka viimastel päevadel ühendusega ilgem jama. Pidevalt viskab mängust välja ning kuvab kirja et "oled PSN-ist välja logitud".
Siis tean kas minu teenusepakkuja paneb kala või on PSN/Battlefield-i serverid üle koormatud. |
Kui saad et, PSN väljas siis on su ühendusega kala, mul viskab ainult serverist välja, tuleb kiri et disconnectitud serverist/kaotasin ühenduse EAga. PSN jääb sisse.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
euforia
Kreisi kasutaja

|
30.11.2011 18:41:32
|
|
|
meiemees2 kirjutas: |
+1
Mul neid väljaviskamisi mõlemaid, küll jään veel PSN'i küll lendan mõlemast.
Aga kõige rohkem häirib see, et üsna tihti paneb konsool mängu sisse logides kõrvad pea alla. Tavaliselt juhtub see kui olen avaekraanil vajutanud Start siis jääb ette must ekraan kus heal juhul plingib see helesinine ruuduke ja kõik. Aitab vaid konsooli restart. Kole tüütu!
Eks näis kas toob see uuendus pudrumägesid, kuigi näisid olevat suures osas mängusisesed parandused/muudatused.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
madd0g
HV veteran

|
30.11.2011 19:48:29
|
|
|
Kes coopi viitsib teha, olge nüüd
_________________ Mõõdan üheksa korda enne kui lõikan, aga ikka on kuradi naljakas. |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
30.11.2011 20:13:30
|
|
|
madd0g, Kas tahad niisama läbi teha kellegagi või mingi kindel eesmärk kah, ala et teatud aja v teatud raskusastmega?
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
2 :: |
6 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
madd0g
HV veteran

|
30.11.2011 21:07:52
|
|
|
Tahaks niisama läbi teha. Keegi ei oska lennata ja see ajab kuradi närvi, miks mina kunagi sõita ei saa?
_________________ Mõõdan üheksa korda enne kui lõikan, aga ikka on kuradi naljakas. |
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nikson
HV kasutaja
|
30.11.2011 22:03:25
|
|
|
T4 kirjutas: |
Mingi eriti suur update täna? 767Mb |
Ei imesta kui mingi lisa level juba juurde laaditakse ja siis mingi aja pärast tuleb niinimetatud DLC välja ja sa ostad ainult unlocki, et seda mängida.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
mr.Luiks
HV kasutaja

|
30.11.2011 23:03:04
|
|
|
lol, peale patchi ei saa singleplayd mängida. annab erroriks The Connection with EA Online was lost. ja kui kaabli tagant ära võtan annab erroriks et pole psn ühendatud. et bf3 kampaaniat ei saagi mängida kui internet puudub?
karbi pealt küll välja ei loe, et internet peab olema mängimiseks.
ja irnv nerfiti ka nii ära multis, et see on nüüd totaalselt useless.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
30.11.2011 23:37:00
|
|
|
madd0g, Selge, aga võib teha küll, kuid järgmine nädal. Praegu mäng sõbra käes laenus.
Nikson, 7ndal pidigi see Back to Karkand DLC välja tulema ning 14ndal PC & Xboxile. Seda sellepärast, et PS3-l mingi eksklusiivne ''1 nädal enne teisi'' kokkulepe EA/DICE-ga. Ju see patch siis seoses sellega ongi koos selle muu kompotiga (fix-id ja täiustused jne).
Back to Karkand DLC Limited Edition omanikele tasuta, Stores hakkab maksama ta 14.99$
Tahaks juba Wake Islandi-l lammutada
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
30.11.2011 23:37:56
|
|
|
Server browaeris on juba võimalik valida neid uusi kaarte, ei leia ainult ühtegi
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
T4
HV kasutaja
|
01.12.2011 00:04:56
|
|
|
Mul tekkis seoses nende uute mappidega paanika, et miks ühtegi serverit ei ole üleval. Siis kiikasin filtritesse ja ainult uued olidki aktiivseks märgitud, mis iganes nende nimed ka olidki.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
01.12.2011 03:19:32
|
|
|
Capian Borderis saab nüüd seda suurt torni maha võtta peale uut patchi.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
madd0g
HV veteran

|
01.12.2011 04:08:15
|
|
|
Majade lammutamine on palju lõbusam kui teiste tapmine. Niikuinii ma ei saa kellelegi pihta. Kui õnnestub kedagi maha lasta, siis see on ka majalammutuse käigus sest keegi otsustas telkida majas.
Imo võiks majad kokku juba ka kukkuda nagu BFBG2-es. See oli paganama lahe kui sa jäid rusude alla. Lõpuks otsisid maja kuhu sisse pugeda ja suicide teha. Nüüd ei ole seda lõbu.
Andke andeks, öine pea ei ole just kõige tervislikum. Masendus on ka suur, KD ratio on 0.55, te vist ei mõista mind.
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
euforia
Kreisi kasutaja

|
01.12.2011 09:38:39
|
|
|
madd0g kirjutas: |
Andke andeks, öine pea ei ole just kõige tervislikum. Masendus on ka suur, KD ratio on 0.55, te vist ei mõista mind. |
Mõistame, loomulikult mõistame!
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
01.12.2011 13:46:15
|
|
|
Ma ei saa sellest disconnectist aru. Keegi kickib mind või mis krt PS3 peal toimub. Just siis kui läheb hästi ja saad punkte või oled snaiperdand 10 headshotti ja punkte on piiksus kogus. Eile võtsin sõbra, läksin tema mängu. Tegime ühe mängu ära, teise mängu lõpupoole viskas välja, vaatasin sõber ikka mängib samas kohas? Ja sisse ei lase enam tema juurde, ütleb et server täis? wtf? Kolm korda proovisin sain tagasi, punktid nullis ja mäng läbi...
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
01.12.2011 14:19:43
|
|
|
iir kirjutas: |
Ma ei saa sellest disconnectist aru. Keegi kickib mind või mis krt PS3 peal toimub. Just siis kui läheb hästi ja saad punkte või oled snaiperdand 10 headshotti ja punkte on piiksus kogus. Eile võtsin sõbra, läksin tema mängu. Tegime ühe mängu ära, teise mängu lõpupoole viskas välja, vaatasin sõber ikka mängib samas kohas? Ja sisse ei lase enam tema juurde, ütleb et server täis? wtf? Kolm korda proovisin sain tagasi, punktid nullis ja mäng läbi... |
ps3, digitv, wifi.
upnp väljas - sõbraga ei saa coopi teha, public töötab
upnp sees - coop töötab, aga mp's on DC peale 10minti mängimist, siis uuesti sisse ja mängi palju lustib. 1 kindel DC samal ajal mp käivituses... nii teengi alustuseks kuskil TDM'is alati sooja, kuni selle saan.
Ja mul pole kunagi peale DC asjad kaduma läinud, kõik mis olen saanud on ka olemas... kui sa peale DC samasse raundi lähed, siis loomulikult on kõik 0 ja hakkad otsast peale, aga see ei tähenda et neid asju saanud poleks.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
01.12.2011 14:47:37
|
|
|
Asjad ja punktid jäävad tegelt alles jah, seda küll. Lihtsalt kaotan selle esimese teise kolmanda koha ribboni. Eile kharg islandis, sina olid kaitses mina olin ründes, mina sain dc sina olid ikka sees.Arusaamatu noh, saaks aru kui kõik saaksid, et server langeb aga ei, mingil ime põhjusel ainult mina. Samas võrk on olemas, PSNi jään ju sisse, sealt ei kuku välja...
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
01.12.2011 15:00:55
|
|
|
iir kirjutas: |
Asjad ja punktid jäävad tegelt alles jah, seda küll. Lihtsalt kaotan selle esimese teise kolmanda koha ribboni. Eile kharg islandis, sina olid kaitses mina olin ründes, mina sain dc sina olid ikka sees.Arusaamatu noh, saaks aru kui kõik saaksid, et server langeb aga ei, mingil ime põhjusel ainult mina. Samas võrk on olemas, PSNi jään ju sisse, sealt ei kuku välja... |
mis upnp sul on?
ma ei pand tähelegi et minu mängus olid... see oli suht valus raund ründele ka, ei jäänud sa väga ilma millestki.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
01.12.2011 15:25:07
|
|
|
Ma ei tea, kus ma seda upn näen?
Oli jah valus, ainuke mis sain oli 4 maapealset killi selle AA kahuriga sealt laeva pealt ja siis korjasin snaipriga mõned maha, sinu reconi hõljukit üritasin ka alla lasta
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
madd0g
HV veteran

|
01.12.2011 22:05:23
|
|
|
MA ise olen Starmani 100mb netiga ja juhe läheb otse ruutermodemilt taha. Pole küll probleeme ühendusega.
Vahel kui ma ilusaid naisi www-st tõmban siis tekib vahel korraks kerge lag. Pole hullu, minu naised on väärt seda.
Upnp on enabled.
Edit:
kiriE-ga sai ka coopi tehtud, mina suhtlesin läbi skype ja tema läbe ps3me süsteemi, üpriski veider.Üpriski mugavalt ja sujuvalt läks coop nii, suhtlema peab.
Viimase misjooni ajal viimastel sekunditel kadus kiriEl nett ära. Leidis ikka nett aja millal kiusama hakata.
Muidu
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
02.12.2011 00:31:20
|
|
|
Hämmastav, õnneks endal vaid üks kord olnud DC. Pigem on mul ca 3 korda mäng kokku jooksnud Panen käima ja siis kui all on loading vilgub jääb see kinni sinna ja ongi vsjoo. DC ja lag-iga probleeme õnneks pole.
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
02.12.2011 01:11:23
|
|
|
No ei saa, iga teine mäng viskab välja, kas lost connection to EA või disconnect from server. fakkkk. Hakkasin SP uuesti tegema, hardi peal tundub täitsa hea, enam ei tundugi nii lühike, ei tohi lihtsalt läbi jooksta, graafika on ikka ilus.
Muidugi ameeriklased teevad oma tööd pühendumisega ikka. Mõtle kui sul lennujaamas nii juhtuks.
Spoiler 
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|