Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Bootable usb drive kohta küsimus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
multizync
HV kasutaja
multizync

sõnum 25.11.2011 01:50:45 Bootable usb drive kohta küsimus vasta tsitaadiga

Nii, selline lugu, et mul on 16GB SanDisk Ultra Backup mälupulk, ja ma lasin arvutisse Hitaci Microdrive driverid, et ta tunnistaks flash drive'i kui kõvaketast ning siis saab mälupulgale teha mitu partitsiooni, sellel eesmärgil, et esimesel partitsioonile panna peale bootable Win7 (4GB ruumi) ja ülejäänud, umbes 11GB jääks mul teise partitsiooni jaoks, kus datat hoida. Tegin esimese partitsiooni OS jaoks (esimeseks sellel põhjusel, et OS partitsioon teistes arvutites, kus pole Hitaci microdrive drivereid peal, jääks nähtamatuks, ja ainult oleks näha teist partitsiooni, kus ma hoian datat), formaatisin NTFS'is ära, ning peale seda proovisin bootida sellelt, kõik töötas, kuid, kui ma tegin juurde teise primary partitsiooni (proovisin ka teha extended ja logical, aga sellest ei tulnud midagi välja..), formaatisin ära, ning peale seda usb pulgalt bootides annab ta Boot manager missing teate.

Mis probleem võiks olla..?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
luke skywalker
HV kasutaja

sõnum 29.11.2011 23:03:29 vasta tsitaadiga

Kui ma õigesti aru sain, tahtsid teha Portable Win7't? Seljuhul, kas sa recovery console'i oled proovinud? icon_wink.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
multizync
HV kasutaja
multizync

sõnum 01.12.2011 01:16:24 vasta tsitaadiga

luke skywalker kirjutas:
Kui ma õigesti aru sain, tahtsid teha Portable Win7't? Seljuhul, kas sa recovery console'i oled proovinud? icon_wink.gif

Portable selles suhtes, et win7 imaget saada mälupulgale, et sealt hiljem clean install teha..
Ei ole recovery console proovinud.. Kuidas, mis..?
tagasi üles
luke skywalker
HV kasutaja

sõnum 01.12.2011 06:59:55 vasta tsitaadiga

Heh. icon_biggrin.gif Ma sain aru, et sa tahtsid kaasaskantavat OS'i teha. Muidu, ise olen seda varianti kasutand: http://arstechnica.com/business/news/2009/12/-the-usb-flash-drive.ars . Enne lihtsalt partitsioonid ära teind ja igaksjuhuks formati ka.

Btw, miks too partitsioon üldse nähtamatu peab olema? icon_biggrin.gif Ajab asju vussi IMHO.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
multizync
HV kasutaja
multizync

sõnum 01.12.2011 21:56:59 vasta tsitaadiga

luke skywalker kirjutas:

Btw, miks too partitsioon üldse nähtamatu peab olema? icon_biggrin.gif Ajab asju vussi IMHO.

Ei, ta ei pea olema nähtamatu, aga ta on lihtsalt oma olemuselt, sellepärast, et ma kasutan Hitaci Microdrive drivereid. Ja, kui kellelgi neid drivereid peal ei ole arvutis, siis ta ongi nähtamatu. Ühesõnaga, kui tegemist on mälupulgaga, siis 2 partitsiooni korraga ei saagi teha, et seda teha, on vaja, et mälupulk käituks kui hdd, ja selleks kasutangi neid drivereid..
Ja kui need driverid on mul arvutis peal, siis tekibki mingi kala sellega, et kui usb mälupulga sisestan arvutisse, siis ta jätab mõlemad partitsioonid offline, ja need tuleb siis ise kuidagi online panna, ise kasutasin selleks käsurealt diskparti jällegi.

Aga, et iga kord seda tegema ei peaks, siis lasin ma need driverid peale selle w7/data mälupulga tegemist maha, ning siis ta näitabki ainult data partisiooni ja see on ka kohe online..
tagasi üles
taaniellin
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.02.2012 21:04:31 vasta tsitaadiga

novicorp-ga saab:D
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Bootable usb drive kohta küsimus
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.