praegune kellaaeg 17.06.2025 15:46:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
multizync
HV kasutaja

|
25.11.2011 01:50:45
Bootable usb drive kohta küsimus |
|
|
Nii, selline lugu, et mul on 16GB SanDisk Ultra Backup mälupulk, ja ma lasin arvutisse Hitaci Microdrive driverid, et ta tunnistaks flash drive'i kui kõvaketast ning siis saab mälupulgale teha mitu partitsiooni, sellel eesmärgil, et esimesel partitsioonile panna peale bootable Win7 (4GB ruumi) ja ülejäänud, umbes 11GB jääks mul teise partitsiooni jaoks, kus datat hoida. Tegin esimese partitsiooni OS jaoks (esimeseks sellel põhjusel, et OS partitsioon teistes arvutites, kus pole Hitaci microdrive drivereid peal, jääks nähtamatuks, ja ainult oleks näha teist partitsiooni, kus ma hoian datat), formaatisin NTFS'is ära, ning peale seda proovisin bootida sellelt, kõik töötas, kuid, kui ma tegin juurde teise primary partitsiooni (proovisin ka teha extended ja logical, aga sellest ei tulnud midagi välja..), formaatisin ära, ning peale seda usb pulgalt bootides annab ta Boot manager missing teate.
Mis probleem võiks olla..?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
luke skywalker
HV kasutaja
|
29.11.2011 23:03:29
|
|
|
Kui ma õigesti aru sain, tahtsid teha Portable Win7't? Seljuhul, kas sa recovery console'i oled proovinud?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
multizync
HV kasutaja

|
01.12.2011 01:16:24
|
|
|
luke skywalker kirjutas: |
Kui ma õigesti aru sain, tahtsid teha Portable Win7't? Seljuhul, kas sa recovery console'i oled proovinud?  |
Portable selles suhtes, et win7 imaget saada mälupulgale, et sealt hiljem clean install teha..
Ei ole recovery console proovinud.. Kuidas, mis..?
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
luke skywalker
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
multizync
HV kasutaja

|
01.12.2011 21:56:59
|
|
|
luke skywalker kirjutas: |
Btw, miks too partitsioon üldse nähtamatu peab olema? Ajab asju vussi IMHO. |
Ei, ta ei pea olema nähtamatu, aga ta on lihtsalt oma olemuselt, sellepärast, et ma kasutan Hitaci Microdrive drivereid. Ja, kui kellelgi neid drivereid peal ei ole arvutis, siis ta ongi nähtamatu. Ühesõnaga, kui tegemist on mälupulgaga, siis 2 partitsiooni korraga ei saagi teha, et seda teha, on vaja, et mälupulk käituks kui hdd, ja selleks kasutangi neid drivereid..
Ja kui need driverid on mul arvutis peal, siis tekibki mingi kala sellega, et kui usb mälupulga sisestan arvutisse, siis ta jätab mõlemad partitsioonid offline, ja need tuleb siis ise kuidagi online panna, ise kasutasin selleks käsurealt diskparti jällegi.
Aga, et iga kord seda tegema ei peaks, siis lasin ma need driverid peale selle w7/data mälupulga tegemist maha, ning siis ta näitabki ainult data partisiooni ja see on ka kohe online..
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
taaniellin
HV Guru
|
16.02.2012 21:04:31
|
|
|
novicorp-ga saab:D
   |
3 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|