Kuidas SSD peal mapide laadimis ajad? Mõtlen kah endale osta.
kui sa vaatad minu ja defxtreme aegu mõni lk tagasi siis eriti vahet ei olegi. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Kuidas SSD peal mapide laadimis ajad? Mõtlen kah endale osta.
kui sa vaatad minu ja defxtreme aegu mõni lk tagasi siis eriti vahet ei olegi.
minu profiili konfiga läks SSD ostuga laadimis ajad 1.5-2minutilt - 15-20sec juurde. ( BF3 SSD'l)
samas tundub, et vist piisab 4GB asemel 8GB ram'i panemisest kah. kuna enamus kellel ssd pole ja 8GB ram loadib kiiresti.
järgmine nädal saan öelda, kas 8GB ram vähendab ehk veel loadimisaega koos ssd'ga
IRW, ma ei saa aru mis adminnidel mõttes on. Olen robinal saanud kicke erinevatest serveritest ...
Ja just siis, kui mul hästi läheb
Kui serverist kickitakse siis punktid ja asjad lähevad ikka "arvele"?
Vaata kas battlelogis battle report on kirjas või mitte. Kui ei ole siis vist ei lähe. (või hoia ise meeles ja vaata kas muutub) _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Pekki.
Lennumasinad on nii faking OP.
Viskas alt+f4 tunde peale kui peale pikemat skyrimi pausi mängida tahtsin.
No mingit überskillleet piloodid vs nerfitud AA missle ei ole normaalne.
Minu arust on Helly ja Jet OP. Anti-Air on nüüd täiesti kasutu peale patchi. Flare saab lasta sama tihti nagu misseleid. Tavaline AA gun on samuti kasutu, eriti Jet-ide vastu. Jetidega afterburneriga saab veits põgeneda missle eest.
Videos näha, et täitsa hävineb see suur, aga mõned väidavad, et automaatselt ja alles siis kui ühel tiimil langevad ticketid alla 10'ne, mida videos ka näha!
PS3
viimati muutis Purustaja 01.12.2011 07:32:48, muudetud 1 kord
zpsy, mõtled, kui mängu minna? max 10 sekundit. mõnikord 5sekundit. HDD kettaga oli map loadingu aeg ca 2min
Nice endal oli ka plaan SSD soetada, nüüd siis andis see hoogu juurde ja asi on otsustatud.
Sinna Caspian Borderi torni võiks sa saada ronida ja vägev oleks vaadata kuidas snaipreid sealt alla hakkab kukkuma kui õhku lastakse
kurat, juba ainuüksi see avamine tundus, küll videopildist vaadates, kordi kõvem kui see codi mess ja sealne autonäidend.
Oleks võinud sellisel öömüügil küll hea meelega reas seista _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
ja tikk ning liiter bensiini minu poolt.. võid end põlema panna kui midagi peale üleolevalt irooniliste märkuste lisada ei ole.. mõttetu trollimine ju
lolloom kirjutas:
On kellelgi õnnestunud installida Origini kaudu BF3 kuhugi mujale kui default kausta (C:\Program Files\Origin Games\)? Teisele partitsioonile või teisele füüsilisele kettale siis antud juhul.
Settingutest vajalikud muudatused tehtud, aga mäng installeerub ikka vanasse kohta
Tee Origini kataloogist tagavarakoopia kuskile mujale.. Siis kustuta kogu selle sisu nii et see jääks täiesti tühjaks..
Edasi lähed Control Panel->Console Management->Disk Management
parem hiireklikk partitsiooni peal ja Change Drive Letter and Paths,
siis Add ja Mount in the following empty NTFS folder. Vajuta Browse nuppu ja vali Origini (nüüd) tühi kataloog..
Kopeeri backupitud failid tagasi "kataloogi"..
Ja ongi pmst Origini kataloog tegelikult teise partitsiooni peal.. Origini jaoks paistab see samal partitsioonil tavalise kataloogina.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.