Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Riivo77
HV Guru

|
01.12.2011 01:56:38
|
|
|
Täna oli küll minu poolt kehv mäng, söödud liiga tihti liiga ebatäpsed ning väravas lasin ka natuke liiga lihtsalt ära lüüa.
Samas oli tore näha kahte uut mängijat.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
01.12.2011 08:56:48
|
|
|
Ye, uued poisid olid tublid.
Mäng oli alguses väga tasavägine, aga siis - ei teagi täpselt miks - vastased kuidagi väsisid. Me ei olnud ju enamuses või olime?
Endal oli probleeme palli kättesaamisega - pikad pallid, mõned head söödud - aga vähemalt päris ok sai lihtsamad asjad lahendatud.
Läbi äärte peaks rohkem mängima...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
m4rtti
HV kasutaja
|
05.12.2011 12:24:34
|
|
|
Siin lühiülevaade meie finantsidest. Mai-juuli finantsid leiate 29.07 postitusest.
AUGUST
Laekumised = 324 (sh 60 eur laen m4rtti'lt ja 60 eur laen Aeron'ilt)
Väljaku rent = -360
Ülejääk/-puudujääk = -36
Reserv = -28
SEPTEMBER
Laekumised = 341
Väljaku rent = -286
Ülejääk/-puudujääk = 55
Reserv = 28
OKTOOBER
Laekumised = 366
Väljaku rent = -370
Ülejääk/-puudujääk = -4
Reserv = 24
NOVEMBER
Laekumised = 400
Väljaku rent = -368
Ülejääk/-puudujääk = 32
Reserv = 55
Praegu toimib kõik hästi: 10. kuupäevaks makstakse ära ja kõik arved tasutud. Kui samas tempos edasi läheb, siis saame Aeroniga oma 120 eurot augustis antud toetust ka ühel hetkel trennitasudeks arvestada. Trennid toimuvad sama stabiilselt edasi. Mängude tase on ka aina paremaks läinud. Nüüd juba väikesed ebakõlad meeskondade koosseisus ja kokkumängus kajastuvad selgesti tulemustes. Edaspidi oleks hea kui kõik võtaksid ikkagi tumeda ja heleda särgi kaasa, et saaks võrdsemalt võistkondi teha. Esmaspäeval näeme jälle.
viimati muutis m4rtti 20.02.2012 16:53:10, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
XD
HV kasutaja

|
05.12.2011 18:01:45
|
|
|
Kellelgi mustamäe-jalkalahing-mustamäe transporti pole pakkuda?
_________________ "Kui inimene ei ole rahul tarkvaraga, siis on probleem tõenäoliselt inimeses" M.J. |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaszpar
HV kasutaja

|
06.12.2011 01:09:33
|
|
|
Hea mäng kui v.a libe väljak :p phrny tegi lõpus ikka imetõrjeid. Aga mis detsembrist saab? Kas ikka 39 euri v muud summad ja jutud?
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
06.12.2011 09:10:28
|
|
|
+1 tumedatele jäi jah?
Päris kõva disipliiniga mäng oli. Üldiselt või rahule jääda, sest me olime keskmiselt veidi vähem kogenud, aga uued poisid tegid tublitööd.
Me peaks siia kirja panema igaüks, kes saaks/tahaks kui palju detsembris mängida ning siis saaks otsustada.
Mulle sobivad kõik variandid.
Väravavaht jah lõpus pani ikka päris hullu:)
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 06.12.2011 10:31:42, muudetud 1 kord |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
elkur
HV kasutaja
|
06.12.2011 10:08:59
|
|
|
Mina saan detsembris osaleda küll, näomaksu jõudsin ka juba üle kanda.
Eilses mängus käis mul vasaku käe 4 ja 5 sõrm kahel korral tagurpidi. Õnneks luud jäid terveks, aga muidu on asi valusalt paistes ning näpuliigestel korralikud verevalumid. Tundub, et lähiajal väravas mängida ei õnnestu.
viimati muutis elkur 06.12.2011 16:59:41, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
06.12.2011 12:02:56
|
|
|
Vahepeal veel selline ettepanek, et kui me ükskord jõuame nulli oma üritusega ning mingil ime kombel ka suve reserv tekib, siis võiks ühisvarast kaks paari väravahi kindaid osta.
Kuidas tundub?
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
06.12.2011 14:27:49
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Vahepeal veel selline ettepanek, et kui me ükskord jõuame nulli oma üritusega ning mingil ime kombel ka suve reserv tekib, siis võiks ühisvarast kaks paari väravahi kindaid osta.
Kuidas tundub? |
Tundub väga mõistliku mõttena.
Mul eile sõrmed päris tagurpidi ei käinud, aga nt ühe m4rtti löögi ajal nad päris loomulikus asendis ka ei olnud, kui pallile ette jäid. Ma olen enda motokindaid kasutanud, parem ikka kui mitte midagi.
Detsembris saan täies mahus mängimas käia.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
phrny
HV vaatleja
|
06.12.2011 14:43:37
|
|
|
Kindad oleks küll väga asjalik ost kindlasti.
Ja detsembris olen ma ka tulija arvatavasti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
m4rtti
HV kasutaja
|
06.12.2011 14:51:25
|
|
|
10:9 tumedatele. Hea distsiplineeritud mäng mõlemalt poolelt. Paraku pidime ülerahvastatuse ja meeskondade kompositsiooni tõttu mängima palju pikka palli. Kerges vähemuses oli meile see võit tegelikult väga hea saavutus.
Muudest teemadest:
Detsembri mängud - 26 ja 28 detsember. Andke teada, kes on tulemas. Kui üle 9-10 koos, siis toimub. Vastavalt sellele ja üldistele laekumistele ka siis kuutasu korrigeerimised.
Libe väljak - võtan täna ühendust väljaku haldajaga ja räägin, et peaksid tõsiselt vaatama, et reguleeriksid kütmist ikka vastavalt ilmastikuoludele. Kui küte on ikka mõned tunnid ennem sees olnud, siis on olnud väljak korras. Loodetavasti saab sellega korda. UPDATE: helistasin, juhataja oli eile puhkuselt tagasi jõudnud, vabandas ja lubas töötajatega rääkida ning homme peaks korras olema.
Väravavahikindad - peaksime kindlasti kasutusele võtma. Loodetavasti kellelgi ei juhtu nii nagu minul - kaks kuud peale õnnetust ikka näpp paistes ja liigub vaid poolteist sentimeetrit. Hea meelega seisaksin parem terved mängud väravas kui seda praegu kannatan ja mõtlen, kas saab üldse korda. Parim lahendus oleks nii hügieenilistel kui muudel põhjustel, et igaüks ostaks endale ise mingid mõistlikud oma suurusele vastavad kindad. Palun kõigil, kes mõne spordipoe lähedusse lähiajal satuvad, sisse minna ja vaadata, mis hinnad on ning see info siia edastada.
Ülerahvastatus - meil on põhinimekirjas 14 inimest + mõned lisainimesed, kes on maksnud ühekordselt või pool kuud ja keda nimekirja pole praegu enam pannud. Kui meil on stabiilsed 14 inimest nimekirjas, siis ma arvan meil rohkem vaja ei ole. Siiani on alati selle seltskonnaga olnud meid paras arv ehk 10-12 kohal. Parem minimaalse suurusega stabiilne seltskond kui pikk nimekiri ebastabiilselt käivatest mängijatest.
HV Spordiselts jalgpallurite nimekiri (initsiaalid kui kasutajanime pole):
Riivo77
Aeron
m4rtti
FurattoShutsuryoku (1/2)
johha
ŽK
XD (1/2)
elkur
Erts90
LauriT (1/2)
RR
Kaszpar
phrny
AndreR
Lisaks liitub meiega detsembris pool kuud LR, kes on ka vastavalt tasu maksnud. Põhinimekirja praegu ei pane, vaatame kuidas jaanuaris seis. Spongerdan lubas ka siin aktiivseks muutuda. Seega kui põhiseltskond sama tublilt edasi käib, siis loeksin hea meelega meie nimekirja hetkel suletuks.
viimati muutis m4rtti 06.12.2011 16:15:57, muudetud 4 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
06.12.2011 14:51:59
|
|
|
Eile maksti mulle sulas ühe inimese poole kuu tasu, arvatavasti siis LR?
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
AndreR
HV kasutaja
|
06.12.2011 16:35:58
|
|
|
Detsembris ka kindel tulija.
LR (Lauri R.) maksis sulas Riivole poole kuu tasu.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
XD
HV kasutaja

|
06.12.2011 17:20:27
|
|
|
Detsembri viimane nädal kohal pole arvatavasti, aga jaanuarist saan täiega käima hakata jälle.
See libe põrand oli äärmiselt ebameeldiv nähtus, mingi lihas mu reies on üsna ärritatud olekus selle pärast, lisaks endapoole frustratsioon kus jalg ei liigu nii kiiresti kui harjunud olen. Huvitav et need kellel oli enne meid trenn, suutsid mitte lakke lüüa ja sellega väljaku kasutatavana hoida - ju on osavamad poisid, või kuri treener ei luba palli mängida
Osalemine kõigub ikka mõnuga kuude lõikes, aasta alguses ja ka augustis sai paar korda 4-6kesi palli veeretatud, nüüd on asi päris popiks saanud - täitsa tore.
_________________ "Kui inimene ei ole rahul tarkvaraga, siis on probleem tõenäoliselt inimeses" M.J. |
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erts90
HV vaatleja
|
06.12.2011 22:26:12
|
|
|
Mina käin Detsembri esimese poole, makstud on ka poolkuud. Ning siis uuel aastal uue hooga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
elkur
HV kasutaja
|
07.12.2011 19:17:35
|
|
|
m4rtti kirjutas: |
Väravavahikindad - peaksime kindlasti kasutusele võtma. Loodetavasti kellelgi ei juhtu nii nagu minul - kaks kuud peale õnnetust ikka näpp paistes ja liigub vaid poolteist sentimeetrit. Hea meelega seisaksin parem terved mängud väravas kui seda praegu kannatan ja mõtlen, kas saab üldse korda. Parim lahendus oleks nii hügieenilistel kui muudel põhjustel, et igaüks ostaks endale ise mingid mõistlikud oma suurusele vastavad kindad. Palun kõigil, kes mõne spordipoe lähedusse lähiajal satuvad, sisse minna ja vaadata, mis hinnad on ning see info siia edastada.
|
Vaatasin kindaid Rademaris ja Sportlandis, odavaimad saab kätte 12€ eest, parem ikka kui riidest jooksukindad või mittemidagi.
Ise katsetasin enda käe järgi ning lõpuks pidin praktiliselt mingi laste-mudeli võtma
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
07.12.2011 19:21:48
|
|
|
Pagan, kui elkuril kindad ka veel käes, jääb mõni meeskond varsti üldse kuivale?
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
07.12.2011 19:56:03
|
|
|
Ma vaatasin täna omale uued siseputsad ning A Le Coq arena jalkapoes olid kindad mingi alates 18 €...
Miks normaalse välimusega putsasid enam ei tehta?
Mul oligi 1 mudel valida, teistel polnud suuruseid.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaszpar
HV kasutaja

|
07.12.2011 22:33:30
|
|
|
Hmm see pole kõige hullem, kui sügisel endale otsisin siis Sadama Rimi(nordecentrum või mis iganes) olevas Sportlandi outletis oli ikka väga-väga kahtlasi. Samas oli ka viisakaid.
Mäng oli alguses võrdne, lõpp vajus tumedatel ära. Viimased mängud on kuidagi väga mitteväsitavad olnud, rahvast rohkem ning märg väljak vähendab jooksmist veelgi.
Loodame, et väljak läheb paremaks.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
07.12.2011 23:01:43
|
|
|
Mhm, täna oli ikka päääris ohtlik.
Mäng ise oli väga väga võrdne kuni mingi 30min enne lõppu vms, siis vastastel kadus kuidagi keskväli ära.
Meie plussiks oli see, et meil oli 3 meest kaitses ja dissipliini jätkus kuni lõpuni.
Also, suurepärased putsad on, väga pehmed ja väga tundliku ninaga.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
m4rtti
HV kasutaja
|
07.12.2011 23:37:27
|
|
|
Väljaku kohta nii palju, et oli libe küll, aga see oli nii mõlemal meeskonnal. Vihmaga on ka muruväljak libe. Loodetavasti ilmastik muutub nii, et kütmisega saadakse see niiskus siiski mingi hetk ikkagi saalist välja ja asi paraneb.
Nii nagu välisväljakul tuleb ka sees valida mängustiili vastavalt tingimustele. Libedaga ja suurema seltskonnaga on oluliselt vähem võimalik palliga liikuda. Seega peaks olema keskel ja ründes rohkem lühikesi kindla peale maast sööte, sest libedal pinnal ei ole mõistlik neid õhuvõitlusi pidada ja enamasti ei saada palli kätte. Turvalisemat mängu on tarvis tagaliinis ehk pall pigem puhtaks ja pikk pall ette selle asemel, et tagant ehitada, mis oleks normaaltingimustes õigem - ehk siis vähem riske võtta. Samuti rohkem mängida mööda ääri ja vältida ohtlikke sööte risti üle väljaku ehk poolevahetused pigem kiirelt tagant-keskelt läbi. Igaljuhul on tarvis ka rohkem suhelda - huvitav oli jälgida kui pallile läksid peale kaks meie kaitsjat ja neist poole lühem vastaste poolel olev Robin ja siis olukord lõppes paar korda kas meie out'iga või siis valesööduga. Nende elementidega tulid täna vastased paremini toime ja meil ühel hetkel lagunes mäng ära. Esmaspäeval muidugi uuesti ja paremini!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
08.12.2011 00:56:12
|
|
|
Ja minul õnnestus (tänu erinevatele asjaoludele, nagu juba mainitud märg väljak ning meie, heledate, hea meeskondlik kaitsetöö) väravas nullimäng teha (olin viimased 45 minutit väravas). Mõtlesin, et olen vähemalt esimese mulle löödud väravani, aga see jäigi tulemata.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
XD
HV kasutaja

|
08.12.2011 14:47:59
|
|
|
Need putsad on indeed väga mõnusad saalis, kunstmuru omadega ei anna võrreldagi.
Aga kas seal a le coqi sportlandis futsali palli ka saada oli? Ülemiste ja rocca al mares ma ei kohanud neid.
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
08.12.2011 14:51:30
|
|
|
Ma ei vaadanud selle pilguga, aga kindlasti on.
Me peaks palli vahetama küll.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|